GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 574.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Što mislite hoće li na mojoj konfi (iz potpisa) radit na very low+najnižoj rez.?

Imam ja na laptopu slicnu grafu, 9300gs, vrti mi gta na cca15fps-a. Nekad skoci i preko 20, naravno igram na laptopu na najnizim detaljima i rezi.

Samo, kloko sam graficku, podigo taktove sa 580/400 na 720/550, i nisam dobio ni fps-a vise.
Intel q6600 mbo asus P35 8gb DDR2 ATI 3870 512mb 1TB WD Samsung 2232bw Logitech G15 Logitech G7 Logitech X530 5,1 Laptop, acer 5730zg
17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

ja sam odabrao deal jer mi je bilo blize na mapi, pa sam morao onda opet gonit dimitrija... :D al najludje mi je u igri sto se ne nalaze hidden packagei nego se ubijaju golubovi (flying rats). ubio jednog maloprije 199 remaining :D

Inače imaš 50 hidden package-a također. Načini završetka se samo na kraju biraju. Ako želite ranije u igri po meni je bolje ubit playboya jer dobiješ frenda dwaynea koji ti može poslat par svojih frendova upomoć, a kod braće mcreary sa ubojstvom Francisa ne dobiješ nič, a ako ubiješ drugog brata možeš zvati Francisa ako te lovi policija da ti skine heat ( al sam mrzio Francisa pa sam ipak njega skinuo treći put kad sam prelazio ).
zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ova igra je razočaranje godine. Kopija kopije,ništa novo osim car handlinga,nema aviona,planina,prostranstava,a posebno ne opraštam što nema YECGAA >:(.......San Andreas je ZVIJER za ovo precijenjeno sr***. Eh da,pljunuo 9 tisuća kuna za komp da bi ovo sranje igrao na medium. NEČUVENO. I još onaj kreten ocijeni Dead Space sa 58 posto,halo ?!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GTA za PC?

Ljudi molim vas ko boga pomozite mi kako staviti saves u gta iv ali na windows xp ultimate edition by johnny tj service pack 3 i nemogu staviti saves tražio sam po internetu i probavo sam i kako se stavlja na vistu i nejde i kako se stavlja xp sp 2 i nikako nisam uspio molim vas možete li mi pomoč?Osmijeh

Mato
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Da li je netko uspio instalirati GTA 4 na komp koji  ima grafu Geforce 7300 LE 512 MB i da igra radi?

Znam da je to ispod minimalnih potreba, ali me zanima da li ta grafa uopće može terati navedenu igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gala385 kaže...

Ova igra je razočaranje godine. Kopija kopije,ništa novo osim car handlinga,nema aviona,planina,prostranstava,a posebno ne opraštam što nema YECGAA >:(.......San Andreas je ZVIJER za ovo precijenjeno sr***. Eh da,pljunuo 9 tisuća kuna za komp da bi ovo sranje igrao na medium. NEČUVENO. I još onaj kreten ocijeni Dead Space sa 58 posto,halo ?!

Ajmo pljuvat svi po igri pa ćemo bit cool. Ak ti se ne sviđa nemoj igrat. Igra da je bolje optimizirana, bi imala 10/10.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Ige kaže...
gala385 kaže...

Ajmo pljuvat svi po igri pa ćemo bit cool. Ak ti se ne sviđa nemoj igrat. Igra da je bolje optimizirana, bi imala 10/10.
 Dijete drago,možda u svom razredu želiš biti "cool",ali sviđalo se tebi ili ne,igra je jednostavno-SRANJE. Svaki nastavak GTA franšize  donosio je nešto novo,a ovaj je samo -ODNIO VAŠE PARE.
17 godina
neaktivan

Dobro gala ne moraš vrijeđati čovjeka da je malouman zato što je nekoj igri dao manje ili više nego što zaslužuje.

*op.narka. Dead space je po meni trebao dobiti najmanje koliko i gta iv za pc ako ćemo po nekoj logici.

L4D je popljuvan a nalazi se u selekciji igara godine. Dakle što zaključuješ? Koliko god neko popljuvao nešto ima onih koji če pljuvačku obrisati, tako da ni u redakciji a ni na forumu ne očekuješ jednoglasje, svako ima svoje mišljenje.

I da gta je vrlo dobra igra, mojih 5 lipa.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
decki imam jedan problem nemam pojma kak ali pol save mi nestalo(valjda kad sam resetiro bios pa je novi datum bio krivi) uglavnom doso sam kod onog bolesnnika treci put,pobio one kamione kaj su dilali drogu, dobio onaj pagani zonda od onog pede*cica(neznam kak mu je ime) pa ak ima neko save tu negdje da mi posalje??
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Jel se može GTA IV igrati na XP SP2?

Nemojte zamjeriti ak je već bilo to pitanje...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Može, ali treba nešto podesit. 

1.Idi u folder gdje je instaliran gta 4 i nađi LaunchGTAIV.exe datoteku
2. Idi na svojstva datoteke i klikni na Compatibility
3. Klikni na "Run in compatibility mode" i odaberi "Windows 2000" opciju zatim klikni uredu

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2009 20:11 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Dal se može igrat GTA4 na kompu bez interneta ono kaj treba napravit kaj god da treba...? I ja se ispričavam ak je bilo ovo pitanje al ima puno stranica...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...
i_rambo_plache kaže...

Možda podesit "compatibility mode" na .exe fajlu na Win 2000?
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Razer_Copperhead kaže...
i_rambo_plache kaže...

Možda podesit "compatibility mode" na .exe fajlu na Win 2000?
 na shortcut od igre desna pa sompatibility mode pa na win200 i to je to
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Hvala. To mi prije nije radilo, izbacivalo mi je neku grešku, ono s "Don't send", valjda je problem bio u torrentu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Sjetio sam se u međuvremenu što treba napravit pa sam nadopunio topic.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.

0 0 hvala 0
17 godina
Seky kaže...

Dal se može igrat GTA4 na kompu bez interneta ono kaj treba napravit kaj god da treba...? I ja se ispričavam ak je bilo ovo pitanje al ima puno stranica...

Mislim da mozes al ti nema savegame onda.ispravite me ako grijesim
Only God will judge me
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
Seky kaže...

Grijesis.

Instaliras, regestriras offline, pokrenes, napravis gfwl account offline i onda mozes saveat.
16 godina
neaktivan
franky kaže...
tommy2103 kaže...
Seky kaže...

Grijesis.

Instaliras, regestriras offline, pokrenes, napravis gfwl account offline i onda mozes saveat.
 a kak da to napravim dal mi možeš to opisat i znači onda mi netreba inetrnet za igranje?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Zna li netko kak napravit ovo zadnje za igranje?

...

Bilo ko...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Seky kaže...
franky kaže...
tommy2103 kaže...
Seky kaže...

Grijesis.

a kak da to napravim dal mi možeš to opisat i znači onda mi netreba inetrnet za igranje?
 ne
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Sad više ništa ne razumijem, dal se može ili ne igrat GTA4 i da mogu spremat (save) igru bez interneta i kao to napravit. Molim vas da odgovore samo oni koji 100% znaju kaj pričaju. Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Dok je ona misija sa BRUCEOM(BRUCE)

negdje na početku igre

prva utrka

ako ste primjetili u tih 6 vozila koje se utrkuju ima jedan koji sliči

kao PAGANI ZONDA

Jeste li ga možda vidjeli na cesti?

prošao sam možda 50% igre i nisam ga nikad vidio na cesti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Seky kaže...

Sad više ništa ne razumijem, dal se može ili ne igrat GTA4 i da mogu spremat (save) igru bez interneta i kao to napravit. Molim vas da odgovore samo oni koji 100% znaju kaj pričaju. Hvala unaprijed!

MOZE!!!! jednostavno instaliras igru i windows livw koji ti se instalira s igrom i kad prvi put palis igru napravis offline acc....i eto...
P4 HT 2,8 @ 3,2 1GB RAM 6600GT 128MB 500/900 @ 564/1164 Maxtor 160GB ATA
16 godina
neaktivan

Hvala

17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...

kao PAGANI ZONDA

Možda misliš na Turismo, jer meni ni jedan drugi ne pada na pamet
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Gamer-gts kaže...

kao PAGANI ZONDA

Možda misliš na Turismo, jer meni ni jedan drugi ne pada na pamet
 Ne nije TURISMO
njega nađeš vrlo lako(parkiran je u jednom susjedstvu)
Strvarno nije primjetio na toj misiji?
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Našao sam ga na stranici gdje se nalazi popis svih vozila

zove se INFERNUS

iza ima 5 aspuha i pomalo me podsjeća na PAGANI ZONDU

http://www.gtafour.ru/pics/cars/infernus2.jpg

342kmh,4.2 do 100

tako piše na stranici

najbrži je nego je COMET 347kmh

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 17:10 (Gamer-gts).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
infernusa dobijes na jednoj misiji da ti ga onaj pede*cic(bernie ja mislim)
16 godina
neaktivan
benko kaže...
infernusa dobijes na jednoj misiji da ti ga onaj pede*cic(bernie ja mislim)
 da, ali problem je u tome sta sam je meni explodirao nakon par dana, i više ne mogu naći neki drugi. zna li tko kamo ga mogu naći? kao ono, šta postoji mjesto gdje se može uvijek nabaviti Turismo (u kući u kojoj je živio Dimitri), kod onog boćališta
C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice