G-Force problem sa levelom

poruka: 6
|
čitano: 1.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo ispričavam se na otvaranju ove teme no gledao sam po internetu i ništa nisam mogao naći

Na levelu sam chip manafracturing 3 i treba unistiti 2 velika lasera ali sam tu zapeo kako što god pokušao ništa mi ne uspijeva

Stavio sam slike da lakše skužite o čemu se radi

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

no dajte zar nitko ne zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Di su slike ja ih nevidim ?

Imas ovdje Walkthrough https://www.youtube.com/profile?user=NextGenTactics&view=videos&query=G-Force , https://www.youtube.com/user/nickzpc#play/user/13111A1CDFF1F957

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo slika valjda se sad vide i gledao sam ono na you tube i nema još tog levela valjda netko zna ili ja jedini igram tu igru

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 18:56 (mRvac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uređujen post krivo san vidia. Moraš onaj laser usmjerit da ti puca u taj satelit šta daje crveni štit. Znači dođi do štita isprid satelita i skoči i onda kad laser opuca 2,3 puta uništit će satelit kroz štit i štit će se maknit.

Laser ti je na suprotnoj strani od štita, moraš ga oživit tako šta češ opucat jednon u njega s onin skenerom!

Neznam šta da napišem?
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 19:05 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: G-Force problem sa levelom
Cerina15 kaže...

Uređujen post krivo san vidia. Moraš onaj laser usmjerit da ti puca u taj satelit šta daje crveni štit. Znači dođi do štita isprid satelita i skoči i onda kad laser opuca 2,3 puta uništit će satelit kroz štit i štit će se maknit.

Laser ti je na suprotnoj strani od štita, moraš ga oživit tako šta češ opucat jednon u njega s onin skenerom!

pomoglo je ja sam mislio da laserska zraka ne probija stit od satelita

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice