Može netko reći koji bi atributtes bili najbolji za napadače, koje za veznjake a koje za obrambene i golmane? Onako ukratko. Mental, physichal i technical attributes
Kakva idiotarija, gledajte ovo na slikama, odjednom išao da malo izmjenim trening raspored kad pod training - NIŠTA! Samo nekoliko igrača pod nikakvim rasporedom..........
Ima tko kakvu ideju zašto ovdje nema apsolutno ništa? Probao sam i reset igre ali opet isto
bump
jao pa ja kad se zarazim FM-om ne prestajem do sezone 2014-15(moj rekord) tad mi obično postane monotono pa uzmem drugi klub iz početka.
koji je vaš rekord u duljini igranja.Mislim do koje sezone ste najviše stigli
jao pa ja kad se zarazim FM-om ne prestajem do sezone 2014-15(moj rekord) tad mi obično postane monotono pa uzmem drugi klub iz početka.
koji je vaš rekord u duljini igranja.Mislim do koje sezone ste najviše stigli
Ja do 2030-e al sam negdje pročitao da je jedan fanatik/bolesnik igrao jedan od Managera do 4800-e godine rofl
e btw dali zna netko da li je moguće otkazati već dogovoreni transfer? Dakle, nakon što je potvrđen (confirmed)
Di se može skinit full verzija ove igrice zaželia sam se managera :D
naravno da se moze skinit, izasao je nedavno i novi Football manager 2012
a di se može skinit to ti nemogu reći
Možete mi reć kako se zove crack da iman sve grbove na manageru, najbitnija je hrvatska liga?
Oće li bit kakvi bugova ako skinen taj crack ??
Možete mi reć kako se zove crack da iman sve grbove na manageru, najbitnija je hrvatska liga?
Oće li bit kakvi bugova ako skinen taj crack ??
http://thepiratebay.se/torrent/6779776
nadam se da mogu stavit link sa TPB, nije ilegalni sadržaj
I neće bit nikakvih bugova