FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.269.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Ne znam jeste znali, ali packovi u FB i ostalim govnima su untr. Svaka cast EA, svaka cast :D 

Vidio vidio, standardni ea moneygrab -.-

Zato se lagano hladim, već složio sve za Neuera, da umirovim ovog crvenog de geu, al nikak kliknut na submit. Daleko mi bolje izgleda Neuer na papiru, ionako ću za koji dan imat dvije ikone na cb-ima pa mi tak svejedno tko je na golu, a Neuer mi djeluje top top, al sam svejedno neodlučan.

9 godina
neaktivan
FIFA 20

Vezano za Iniestu..., da li je dovoljno samo startati s 11 spanjolaca, te odmah izvrsiti 3 zamjene, ili 6 pobjeda moramo skupiti iskljucivo s 11 spanjolaca do kraja tekme?

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
13 godina
TheMaverick kaže...

Vezano za Iniestu..., da li je dovoljno samo startati s 11 spanjolaca, te odmah izvrsiti 3 zamjene, ili 6 pobjeda moramo skupiti iskljucivo s 11 spanjolaca do kraja tekme?

neuer izgleda end game kartica... samo mi ga je zajebano linkat. Da nije, slozio bi ga odavno. Imal sam njegovu gold karticu i bila je dobra. Makar Ter Stegen nejde nikud sa gola kod mene, broken kartica.

Kaj se tice Inieste... kad sam nailazil na ekipu DR kad sam radil Perisica, svi su napravili izmjene odmah na pocetku. Tak da valjda smijes.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
TheMaverick kaže...

Bitno je samo početi tekmu i nakon par minuta napraviš tri izmjene.

10 godina
FIFA 20

Znaci utakmica pocinje moja lopta prvih 20 minuta se igra viktorija pred njegovim golom, u jednom napadu 2 stative i precka i naravno jedna njegova kontra i mogu se jebati izasao sam iz igre odmah. Ja ne znam zasto nas toliko jebu ovi iz ea ali znam da smo ovisni o ovom sranju. Prosle godine sam lako presao na pes, gameplay je bio fantastican. I ove bih da konami nije sjebao, znaci i pes 20 je katastrofa igraci se samo odbijaju jedan od drugog, posrcu, kad je jaci sut mreza na golu izgleda kao da je od zvake, rastegne se jos 3x kolika je. 2020 godina mi nemamo neku normalnu fudbalsku igru, prosto neverovatno. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ruya kaže...

Znaci utakmica pocinje moja lopta prvih 20 minuta se igra viktorija pred njegovim golom, u jednom napadu 2 stative i precka i naravno jedna njegova kontra i mogu se jebati izasao sam iz igre odmah. Ja ne znam zasto nas toliko jebu ovi iz ea ali znam da smo ovisni o ovom sranju. Prosle godine sam lako presao na pes, gameplay je bio fantastican. I ove bih da konami nije sjebao, znaci i pes 20 je katastrofa igraci se samo odbijaju jedan od drugog, posrcu, kad je jaci sut mreza na golu izgleda kao da je od zvake, rastegne se jos 3x kolika je. 2020 godina mi nemamo neku normalnu fudbalsku igru, prosto neverovatno. 

A to je zbog licenca tko god da krene raditi nogometnu igru i da napravi po gameplayu bolju igru od pesa i fife sto uopce nije tesko jer su standardi uzasno niski oni bi se morali jebati za licencu jer bi morali voditi bitku da preotmu licence od konamija i ea a da bi to uspio moras vec sada biti neka ogromna firma koja zaradjuje milijarde a to je preveliki rizik moralo bi se bas previse love uloziti a nije ni malo sigurno. A budimo realni nitko ne bi htio igrati igru sa fake klubovima koliko god gameplay bio bolji to jest bilo bi sigurno igraca ali ne bi bilo dovoljno.

17 godina
neaktivan
The_K kaže...
cicek kaže...
TheMaverick kaže...
cicek kaže...
TheMaverick kaže...

To kad vam ekipa djeluje mrtvo je nista drugo nego podesen AI vase ekipe na semi-pro, a protivnicke na legendary ili ultimate.

Cekaj ti malo. Kad sam ja tocno o tome pisao pred mjesec ili dva si mi rekao da je sve do poznavanja igraca, statistika i neznam jos ceg ne. Wtf?

To je opcepoznata stvar i zalomi se iz nekog razloga.

Problem je STAV da je za svaki poraz igra kriva a ne ja. Svatko vidi kad je igra protiv njega, a nikad kad igra navlaci za nas. Kuzis?

Da nas igra jebe svaku tekmu, ko da bi ju itko igrao.

Jucer sam prodao sve sto je vrijedilo iznad 20k i ne primjetim da sam nesto losiji ili bolji.

U zadnje vrijeme dozivljavam mnogo sranja, a i konekcija je drasticno losija nego na pocetku.

Nesto se ocigledno promjenilo i sve manje uzivam u igri, a igra mi se.

Maloprije sam dozivio da mi Politano trci na mjestu, u trenutku kada sam trebao krenuti s njim 1vs1 na vratara. Jbg.

Igra zna biti na stetu igraca, ali odgovorno tvrdim da onaj tko zna nesto odigrati, opet ce uspjeti nadvladati odredjena sranja.

Nadvladam ja puno sranja, al ta sranja se u competetivnom modu ne bi smjela uopce dogadati. 8 precki ne smije bit u jednoj tekmi. Mcguire ne smije bit brzi od lucasa s hawkom, jer nema skila ni akcije koja to moze najdjebati.

Ne bi se smio ni delay desavatu u 9 od 10 utakmica pa se opet desava 

I na delay se covjek nauci, al na nepravdu ne, a skripta stvara tu nepravdu. I zato je to najveci problem.

10 godina
FIFA 20

Nista necu reci, slike govore vise od 1000 reci i tako je malo malo.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

imam problem a sve je jučer radilo, naime kada sam uplaio komp i pokrenuo origin on se krenuo updejtat i onda mi se otvori starija verzija origina ,a fifu mi ne želi pokrenuti?

radi nakon što sam napravio uninstall 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2020 8:55 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Nakon skoro 2 tjedna upalio fifu odigrao 2 i ugasio smece bilo smece ostalo 12 suteva u okvir u prvom pol. 1 gol lik 1 sut 1 gol. Dobio sam na kraju ali nema smisla igra imam nekih paketa to cu za vikend otvorit i to je to. Nadam se da ce izaci specijalna verzija FUT a za EP inace me nista ne zanima.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Neznam jeste gledali jučer castra na twitchu ali frajer je otvarao pakete u vrijednosti 4.000€ i da ste vidjeli kakva smeća dobiva prelol a brijao je izvuć nekog od toty 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Neznam jeste gledali jučer castra na twitchu ali frajer je otvarao pakete u vrijednosti 4.000€ i da ste vidjeli kakva smeća dobiva prelol a brijao je izvuć nekog od toty 

Pa šta je to njemu ? S obzirom da mu je svaki stream od 20 do 27 tisuća gledatelja ,a oko 20 tisuća i više ima pretplatnika, samo da uzmeš na 1 mjesec 50 kn, pa si racunaj,a kamoli koliko ima onih koji su na više mjeseci 

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ne znam jel itko razumije, al traziti 3 kartice u moru golda i ostalih je koda zavuces ruku u vrecu kuraca i trazis picku. Em je statisticki doslovno ne moguce ga izvuc, plus EA stavlja vjerovatnost ispod 0,0001%. Nemojte se dat zavarat da je ove kartice na marketu neko povuko. To su kartice koje je EA sam stavil... svatko normalan to razumije kad odredena kartica ode extinct.

17 godina
SimeKZ kaže...

Ne znam jel itko razumije, al traziti 3 kartice u moru golda i ostalih je koda zavuces ruku u vrecu kuraca i trazis picku. Em je statisticki doslovno ne moguce ga izvuc, plus EA stavlja vjerovatnost ispod 0,0001%. Nemojte se dat zavarat da je ove kartice na marketu neko povuko. To su kartice koje je EA sam stavil... svatko normalan to razumije kad odredena kartica ode extinct.

Super im je došlo što su maknuli ime kluba koji prodaje karticu kako je nekad bilo pa tvoja teorija dobija na težini jer se ne može dokazati da nisi u pravu. Mene je uvijek interesiralo tko su ti ljudi koji dobiju? Evo, nas ovdje ima dvadesetak koji godinama igraju i koji otvaraju more packova pa nikada nitko od nas nije dobio neku jebenu TOTY karticu, bar se ja ne sjećam.

Na kraju krajeva mi pričamo o jebenoj igri koja ima smisla još koji mjesec i svi već gledamo i čekamo sljedeću jesen. Kužio bih da je ovoj igri period od pet godina pa nije ok da nam svima u startu sve podijele. No većina nas niti pri zadnjim trzajima ove igre neće dobiti ništa konkretnog. Meni to nema smisla. Ono, da mi daju neku bijesnu karticu došao bih u napast možda potrošiti kakve novce za još jednu bijesnu karticu. Ovako, nabijem ih na onu stvar. Svi znamo da smo osuđeni na market ako želimo složiti kakvu takvu momčad ili igrati do besvjesti kako bi došli do nekih coinsa i packova pa se na količinu nešto nakupi.

Stalno gledam ovog jebenog talijana s frend liste. Lik je u dva tjedna u packovima dobio 12 miljuna coinsa a ja od izlaska igre jedinu vrijednu karticu sona kojeg sam prodao za 570k coinsa. Sljedeća vrijedna kartica koju sam dobio vrijedila je oko 15k coinsa. U rivalsima do dan danas nisam dobio normalnu karticu. U SB u dva rare mega packa do sada nisam dobio karticu ratinga 85. Koji su moji motivi uz sva ova sranja koja se događaju u igri da i dalje igram ovo govno osim čistog mazohizma?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2020 12:38 (movie).
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Super im je došlo što su maknuli ime kluba koji prodaje karticu kako je nekad bilo pa tvoja teorija dobija na težini jer se ne može dokazati da nisi u pravu. Mene je uvijek interesiralo tko su ti ljudi koji dobiju? Evo, nas ovdje ima dvadesetak koji godinama igraju i koji otvaraju more packova pa nikada nitko od nas nije dobio neku jebenu TOTY karticu, bar se ja ne sjećam.

Potpuno jasno zasto vise nema mogucnost tradea na marketu, swapova i ostalo. Unistiti market, onemogucit zaradivanje preprodajom i to je to. Sve i jedan paket je untr., jedino kaj ti ostaje je DR i WL. U DR večika vecina uzima untr. jer dobiju vise paketa pa imaju vecu mogucnost dobitka, a opet filaju klub sa SBC Fodderima i first owner sranjima. WL je opet prica za sebe iz jednostavnog razloga jer je puno bolje dobit sto veci plasman radi coinsa nrgo radi paketa. Je da u Elite ranku dobijes TOTW pakete, al oni su vecinom discard value.

Toty igraca nisam imal tamo od FIFAe 16. I to je bil David Silva ako se ne varam u mojen BPL squadu. Nikad bisam dobil Neymara, Ronalda i Messia u paketicu a igram od kad je struje. Cak me to tolilo niti nr muci. Imam 500 tekmi odigranih 90% u WL. Neki vec sad imaju preko 1000, 2000 tekmi a imaju losiji tim od mene.

Mešetarit na marketu mi se neda, jer je dovoljno vremena provedeno u igri, di jos na Web Appu. Nema smisma za igru koja traje manje od godinu dana. 

12 godina
FIFA 20

Iskreno mene ovaj toty ne zanima. Imam super ekipu ,Messi ,Mbape  Neymar itd i još oko 1.5 milijuna coinsa.  Čuvati pakove, ili bubati fifa pointse za ovo sranje od igre ne budem više ni kune . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
manipulator kaže...

Iskreno mene ovaj toty ne zanima. Imam super ekipu ,Messi ,Mbape  Neymar itd i još oko 1.5 milijuna coinsa.  Čuvati pakove, ili bubati fifa pointse za ovo sranje od igre ne budem više ni kune . 

Al kuzis, to je ono najbolje... kaj veliku vecinu igraca ovo uopce ne zanima, odnosno, ne mogu si niti priustit ovaj promo. Kroz igru nema sanse da nagrindas za te igrace. Ti igraci ostaju samo pro igracima koji imaju sponzorstva i youtuberima.

12 godina
FIFA 20

Ma ja čekam još Marcelo Flashback i Pogba i meni dosta ..

Posto bi danas trebao Marcelo a sutra Pogba  malo sam uložio u kartice 86,88,85..Jer kad izađe sbc onaj tko nema će kupovati a takvih će bit puno jer Marcelo je iovako dobar kao lb, imam futmas Mendya pa ne koristim ga  ali će Mendy sad na rb kad marcela sklopim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Meni je vec komicno kolko ovaj ima srece, al onako... tesko komicno :D 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

Ja da igram jos 15 fifa ne bi mogao dobiti takve igrace kao sto je on dobio u fifi20. Ima srece koda pes igra

13 godina
neaktivan
FIFA 20

Jeli netko od vas prodao coinse nekoj stranici koja se bavi kupnjom/prodajom?

Ne mogu vise ovo igrati, a sjedim na 6mil coinsa. Vidim da se reklamirane cijene krecu od 6-12eura za 100k, pa rekao zasto ne probat skupiti novaca za ps5.

Ako imate iskustva bio bih zahvalan na preporuci stranice ili necega, do accounta i igre mi nikako vise nije stalo. 

1 0 hvala 0
13 godina
zagid3 kaže...

Ne mogu vise ovo igrati, a sjedim na 6mil coinsa. Vidim da se reklamirane cijene krecu od 6-12eura za 100k, pa rekao zasto ne probat skupiti novaca za ps5.

Ako imate iskustva bio bih zahvalan na preporuci stranice ili necega, do accounta i igre mi nikako vise nije stalo. 

Jebo me pas ako ovo nije najbolja solucija igrajuci ovo igru. Pogotovo sad kad bi dobro doslo za PS5. Igras 4mj, skupis neke coinse i prodas nekoj stranici za dobar keš. Slozis ponovno acc i krenes iz pocetka sa nekom OP momcadi. 

Treba sljedece godine imat samo market account, trejdat i poslovat do bana... i tak u krug.

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Ja da igram jos 15 fifa ne bi mogao dobiti takve igrace kao sto je on dobio u fifi20. Ima srece koda pes igra

mozda mu se stara vucara s nekim iz EA

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
9 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Ja sam prodao prije Bozica, oko 2 milje coinsa nekoj stranici, di sam morao kupovat njihove igrace za tipa 30k do 50k, potrajalo kojih sat, sat i pol, skupio 100 i nesto eura, ali bannali su mi transfer market na tom acc, ostalo je sve omoguceno.. 

13 godina
neaktivan
playertwo kaže...
zagid3 kaže...

Ja sam prodao prije Bozica, oko 2 milje coinsa nekoj stranici, di sam morao kupovat njihove igrace za tipa 30k do 50k, potrajalo kojih sat, sat i pol, skupio 100 i nesto eura, ali bannali su mi transfer market na tom acc, ostalo je sve omoguceno.. 

Ne sjecas se imena? Kako su te platili?

9 godina
neaktivan
zagid3 kaže...
playertwo kaže...
zagid3 kaže...

Ne sjecas se imena? Kako su te platili?

Stvarno se ne mogu sjetiti trenutno, kad dodem na komp napisem, bila je opcija paypal ili skrill, odabrao preko skrilla, relativno brzo isplata bila, tipa prodao sve navecer, odmah sljedeci dan me isplatili.. Ali ako imas 6 milja malo ce potrajat

13 godina
FIFA 20

Ova trojica TOTY iz sredine. Kako OP kartice. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Ova trojica TOTY iz sredine. Kako OP kartice. 

ma sve su OP kao i ove kaj će doći, s time da je izašao eto i OP David Luiz i di traže previše para dok im market pada abnormalno,

17 godina
FIFA 20

Ovo je ludilo. Izašao novi TOTY challenge SBC i pogodite, untradeable je. Strašno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
manipulator kaže...

Ma ja čekam još Marcelo Flashback i Pogba i meni dosta ..

Posto bi danas trebao Marcelo a sutra Pogba malo sam uložio u kartice 86,88,85..Jer kad izađe sbc onaj tko nema će kupovati a takvih će bit puno jer Marcelo je iovako dobar kao lb, imam futmas Mendya pa ne koristim ga  ali će Mendy sad na rb kad marcela sklopim

Ma jebe mi se. Potrošio sam jučer i danas tri milje i kupio si kaj mi treba i neću se više zamarati marketom niti karticama. Imam sada momčad koja je iznad mojih igračkih mogućnosti ali bar se nadam da će me veseliti igrati s njima neko vrijeme. Imam i solidnu fitness momčad. Ne treba mi ništa više.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice