FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.269.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 20
TheMaverick kaže...
cicek kaže...
TheMaverick kaže...

To kad vam ekipa djeluje mrtvo je nista drugo nego podesen AI vase ekipe na semi-pro, a protivnicke na legendary ili ultimate.

Cekaj ti malo. Kad sam ja tocno o tome pisao pred mjesec ili dva si mi rekao da je sve do poznavanja igraca, statistika i neznam jos ceg ne. Wtf?

To je opcepoznata stvar i zalomi se iz nekog razloga.

Problem je STAV da je za svaki poraz igra kriva a ne ja. Svatko vidi kad je igra protiv njega, a nikad kad igra navlaci za nas. Kuzis?

Da nas igra jebe svaku tekmu, ko da bi ju itko igrao.

Jucer sam prodao sve sto je vrijedilo iznad 20k i ne primjetim da sam nesto losiji ili bolji.

U zadnje vrijeme dozivljavam mnogo sranja, a i konekcija je drasticno losija nego na pocetku.

Nesto se ocigledno promjenilo i sve manje uzivam u igri, a igra mi se.

Maloprije sam dozivio da mi Politano trci na mjestu, u trenutku kada sam trebao krenuti s njim 1vs1 na vratara. Jbg.

Igra zna biti na stetu igraca, ali odgovorno tvrdim da onaj tko zna nesto odigrati, opet ce uspjeti nadvladati odredjena sranja.

Ono kaj je najbitnije, COMPOUSER ! Kurt je dobar igrac jer ima smirenost u situacijama kad treba zabit gol ili obranit. Ne jurca i ne izlijece sa krivim igracima. 

Par situacija. 

Napad - Odigram fenomenalnu akciju. Par kratkih paseva i evo me sa Kaneom u njegovih 16m. Namjestam ga na jacu nogu i umjesto da opalim po golu ja samo sa lijevim stickom odem u drugu stranu i zabijem sa weak foot. Fora je u tome kaj sam vidio da to radi Kurt. Jer svi znaju da cim si u 16m ic zviznut loptu po golu. Ovako iznenadis protivnika. Isto tak je dobro probat ball roll u lijevo pa se vratit u drugu stranu. Fake shot u mjestu ili jos neki jednostavan skill move koji ne zahtjeva veliku kordinaciju na joysticku. 

Ono kaj sam skuzil da grijesim u situaciji kad ne cekam svog igraca koji u punom trku ide na gol. To je siguran pas koji 99% vremena prode kraj protivnicke obrane a igrac koji natrcava posprema u gol. 

Obrana - Veliku vecinu golova primam kad izletavam sa CBom jer mislim da imam sigurnu loptu. Odem sa njim van, protivnik napravi dupli pas i ja ostajem sa rupom na mjestu CBa i svaki kurcevi igrac danas ima Mbappe, Neymar, Messi trojac koji to koristi bez problema. Ako se vec selektira CBa ( ako uspijes :D ) onda se sa njim brani prostor i nista vise. Makar se nikad ne smijes dovest u situaciju da saltas na CBa, jer to onda znaci da si popusio kompletni vezni red. Rade trci nazad sa CDMom nego saltat na CBa. 

Ovo gore su neke situacije koje sam skuzio kod sebe kad znam pregledat snimke tekmi. Ovo sve gore je u idealnoj situaciji. Nema delaya da mozes normalno kontrolirat igraca, puknut, dodat, left stick dribljanje i takve stvari. Isto se odnosi na right stick promjenu igraca koja u 90% slucajeva ne radi. 

Uz sve ovo treba imat prave WR na igracima, igrace koji su napravljeni za poziciju koja ti treba. Lako je nekom trubit o laganom gameplayu ako mu je napad Eusebio, Mbappe, Neymar, MOTM Messi a vezna linija Vieira i Gullit. Znas da gol promasit neces, a 90% nicijih lopta ide njima u noge. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
Shivi kaže...

Pozdrav,

Ponovno me puca nostalgija za nogometom pa me zanima kolika je sada razlika između fife 19 i 20?

Igrao sam demo i ne vidim neku veću promjenu u gameplayu, malo je ušminkano, dodano par modova i to je to.

Vjerojatno su patchirali itd.pa me zanima da li ima poboljšanja na bolje, da li je skripta uvelike prisutna ili su smanjili sa time?

Kako se ponaša obrana, kakva su dodavanja, i dalje ping pong ili? Da li su tu šta mijenjali?

Thx

Razlika 19 i 20... ogromna. 

Skripta - nije game breaking ako igras casual nogomet. Obrana se ponasa onak kak ju igras. Ping ponga nema jer ne mozes iz deblinih kutova dodat tocan i snazan pas. Opet, kad izadu sve napuhane kartice sa preko 90 passingom, naravno da ce bit ping ponga. Ne znam kako ne ocekivati ping pong kod kartica sa takvim ratinom. 

Ako ti se igra casual nogomet i da se neces dat razjebat od strane igre kupi. Opet, sa druge strane imas PES Lite koji je dzabe i igras. 

10 godina
SimeKZ kaže...
Shivi kaže...

Pozdrav,

Ponovno me puca nostalgija za nogometom pa me zanima kolika je sada razlika između fife 19 i 20?

Igrao sam demo i ne vidim neku veću promjenu u gameplayu, malo je ušminkano, dodano par modova i to je to.

Vjerojatno su patchirali itd.pa me zanima da li ima poboljšanja na bolje, da li je skripta uvelike prisutna ili su smanjili sa time?

Kako se ponaša obrana, kakva su dodavanja, i dalje ping pong ili? Da li su tu šta mijenjali?

Thx

Razlika 19 i 20... ogromna. 

Skripta - nije game breaking ako igras casual nogomet. Obrana se ponasa onak kak ju igras. Ping ponga nema jer ne mozes iz deblinih kutova dodat tocan i snazan pas. Opet, kad izadu sve napuhane kartice sa preko 90 passingom, naravno da ce bit ping ponga. Ne znam kako ne ocekivati ping pong kod kartica sa takvim ratinom. 

Ako ti se igra casual nogomet i da se neces dat razjebat od strane igre kupi. Opet, sa druge strane imas PES Lite koji je dzabe i igras. 

Thx...

Ma i mislim igrat casual, par utakmica dnevno (ako i toliko) i to je to, cisto malo razbibrige bez nekoga rezultatskom imperativa pa mi je bitno da me ništa ne jebe u tih par tekmi (svjestan sam da bude tu i tamo, ali ako je rijeđe nego u 19 super). Također i da imam igru za kauč kada netko dođe, a mislim da se to u pesu lite ne može.

Poceo bi sa futom, ali ak bi se nervirao radi protivnika i njihovih svemirskih ekipa, vjerojatno bi igrao sezonu ili tako nesto.

I am over 9000!!!
17 godina
FIFA 20

Startaju s napadačima. Ovo su nadrealne ocjene. Nekada je najbolja toty kartica imala rating kao danas najgora. Sjetimo se kako je to izgledalo u fifi 14

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2020 17:51 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Startaju s napadačima. Ovo su nadrealne ocjene. Nekada je najbolja toty kartica imala rating kao danas najgora. Sjetimo se kako je to izgledalo u fifi 14

Samo me zanima hoce li De ligtu i De jongu dati 95 kartice nakon jedne ok sezone.

Smijesno je sto su ove kartice 10 puta bolje od Prime ikona. 

13 godina
zagid3 kaže...
movie kaže...

Samo me zanima hoce li De ligtu i De jongu dati 95 kartice nakon jedne ok sezone.

Smijesno je sto su ove kartice 10 puta bolje od Prime ikona. 

Kartice su komedija. Sad bude jos veca razlika izmedu igraca sa lovom/skillom i nama. Ko si bude ovo mogel priustit. Nitko. 

TOTY se i gleda radi jedne sezone. Naravno da ce im dati hihg rating karticu. Ipak je to TOTY.

Sad da su pravi u E3 promijeniti TOTW u TOTY pack. 

12 godina
Shivi kaže...

Pozdrav,

Thx

Razlika izmedju 19 i 20 sto vise nema finese golova iz okreta sa 25,30m,kroketa i onih tornado sranja ali i dalje je prisutan cesti delay, prolazenje lopte kroz stopala igraca i uzimanje lopte i iste sekunde gubljenje lopte zna se desiti da uzmes loptu 5 puta za redom i da je izgubis ali najcesce se desi da izgubis loptu 2,3 puta zaredom nakon sto je uzmes i onda potom primas gol. Bezobzira na divizije svi igraju bunker i kontre tako da mozes ocekivati frustrirajuce utakmice gdje imas po 15,20 udaraca i biti bez gola dok protivnik ima 2,3 udarca i isto toliko golova iz situacija koje su losije od tvojih.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
zagid3 kaže...
movie kaže...

TOTY se i gleda radi jedne sezone. Naravno da ce im dati hihg rating karticu. Ipak je to TOTY.

Gleda se godina, ne sezona, otuda i totY (year=godina). To je godina u kojoj se De Ligt nemoze nametnuti u Juventusu, Kante nije nista postigao niti igrao odlicno, KDB je bio ozlijeđen veći dio proljetne polusezone, ne vidim cime oni zasluzuju 95 rated karticu. Iniesta i Xavi su dobili 94 rated karticu kada su bili daleko najjaci veznjaci na svijetu i osvojili sve što se moglo. A sada možemo složit popis veznjaka koji su mogli dobiti TOTY prije ove trojice odabranih, zato mislim da ne zaslužuju ocjenu preko 92-93.

Jasno mi je da ce im EA dati tu ocjenu da prodaju packove ali daleko od toga da je zasluženo. 

13 godina
zagid3 kaže...
SimeKZ kaže...
zagid3 kaže...
movie kaže...

Gleda se godina, ne sezona, otuda i totY (year=godina). To je godina u kojoj se De Ligt nemoze nametnuti u Juventusu, Kante nije nista postigao niti igrao odlicno, KDB je bio ozlijeđen veći dio proljetne polusezone, ne vidim cime oni zasluzuju 95 rated karticu. Iniesta i Xavi su dobili 94 rated karticu kada su bili daleko najjaci veznjaci na svijetu i osvojili sve što se moglo. A sada možemo složit popis veznjaka koji su mogli dobiti TOTY prije ove trojice odabranih, zato mislim da ne zaslužuju ocjenu preko 92-93.

Jasno mi je da ce im EA dati tu ocjenu da prodaju packove ali daleko od toga da je zasluženo. 

Mislio sam godina i pisem sezona, jel, u samom imenu stoji.

Kaj bi bilo zasluzeno. 4mj u igri i vec imas end game kartice gdje Icon kartice postaju fooderi. 

17 godina
zagid3 kaže...

Evo kako će nagraditi Iniestu

17 godina
neaktivan
FIFA 20

E to je glavni i najveci problem ove igre. Cak mozda i veci od delaya i servera. Mozda je problem nastao kao nužno zlo radi delaya i laga, ali po meni najveci problem.

Identicne sanse kakve stvaram u svakoj tekmi, osim naravno onih u kojima dobijem po nosu. Ali u ovoj tekmi su te sve sanse usle. Nisam koristio ni ball roll ni iniesta move ni nista prije suta. Samo sam pucao kao i svaki puta do sad, jacom nogom u nebranjeni dio gola. Jebiga ili prvi kut jer jednostavno tako je kako je. E sad je pitanje koji je problem da u ostalih 5 tekmi prije i tekmama koje se igraju u WL ne ulazi sansa koja je usla u ovoj tekmi. Uvjeti i nacin izvodenja 1v1 sanse je bio identican kao i tad kad se promasi takvih 5-6 sansi po tekmi.

Sad da se nadovezem na prve tri recenice. Ta situacija koja je na slici se desava samo zbog jednog razloga, a to je da igracu opet vrati volju za igranjem. Na mom primjeru sam izgubio 5 tekmi prije te u 90 iz neke situacije koja se nije smjela desit i nije imala veze sa mnom. Svaki ponedjeljak gledam takvo sranje, jer eto za vrijeme WL je preveliki w/l ratio pa mogu to podnjeti. I to su oni uveli samo zato da ovi igraci koji jedva doguraju do silver1 nastave igrati i samim time povecaju mogucnost otvaranja paketica. Jer takva pobjeda zagolica mastu i ono pitanje "a sto da imam bolje igrace u timu? dal bi tad igrao za gold 3,2,1?".

Također je problem odigrati svih 90 min utakmice jer riskiras da se DDA okrene, zato svima koji igraju WL toplo preporucam ako povedete 3:0 proslavite s dabom. Sto krace traje tekma vece su sanse da se izbjegnu sranja.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 20

Pozdrav, da li znate zasto mi se stalno gubi konekcija sa EA serverom?? uđem u igru i odma se izgubi, opet se spojim i izgubi se, internet veza mi je ok, sta bi mogao biti problem?

miki12345

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
miki12345 kaže...

Pozdrav, da li znate zasto mi se stalno gubi konekcija sa EA serverom?? uđem u igru i odma se izgubi, opet se spojim i izgubi se, internet veza mi je ok, sta bi mogao biti problem?

Poruku si napisao u 18:59 1 min prije nego TOTY izlazi i 2 nova Flashback SBCa naravno da ce pasti serveri od ove loše kompanije. Sada sve radi normalno vraca se u normalu.

13 godina
neaktivan
FIFA 20

Mbappe 6 mil max i nmg ga ni usnajpati, imam osjecaj da ce poskupiti(kada promjene max range) pa da nesto i zaradim...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ma gubi se stalno, i juče je isto ovako bilo.

miki12345
17 godina
FIFA 20

Kad će ostali biti u packu. Sad su samo napadači. Može objašnjenje kako to ide. 

Hvala

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 20

Al sam spusio 200k jer sam kupovao po 1700 83 igrace 

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
daseparo kaže...

Kad će ostali biti u packu. Sad su samo napadači. Može objašnjenje kako to ide. 

Hvala

Prvo redom izlaze napadači, pa veznjaci i obrana, pa na kraju kad se sve izlista izbace sve njih zajedno 

10 godina
FIFA 20

MOJ najveci problem kod ove igre je odbrana, nikako da je uvezbam, ako cekam protivnika sa L2 prodje, ako sam agresivan prodje, ako dupli presing, prodje, ako idem sa cdm prodje, ne vredi nikako, igram solidno ovako ali sta vredi kad svaku tekmu popusim barem 2 komada usao sam u diviziju 4 sa ovom ekipom.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Kako ce ovo bit mocna kartica ako dobije TOTY, makar kraj Ronalda sumnjam da ce mu se itko od ostalih ponudenih uopce priblizit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2020 20:55 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ruya kaže...

MOJ najveci problem kod ove igre je odbrana, nikako da je uvezbam, ako cekam protivnika sa L2 prodje, ako sam agresivan prodje, ako dupli presing, prodje, ako idem sa cdm prodje, ne vredi nikako, igram solidno ovako ali sta vredi kad svaku tekmu popusim barem 2 komada usao sam u diviziju 4 sa ovom ekipom.

Pa stavi obranu uze.

17 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...
cicek kaže...
TheMaverick kaže...

To kad vam ekipa djeluje mrtvo je nista drugo nego podesen AI vase ekipe na semi-pro, a protivnicke na legendary ili ultimate.

Cekaj ti malo. Kad sam ja tocno o tome pisao pred mjesec ili dva si mi rekao da je sve do poznavanja igraca, statistika i neznam jos ceg ne. Wtf?

Problem je STAV da je za svaki poraz igra kriva a ne ja. Svatko vidi kad je igra protiv njega, a nikad kad igra navlaci za nas. Kuzis?

Jucer sam prodao sve sto je vrijedilo iznad 20k i ne primjetim da sam nesto losiji ili bolji.

U zadnje vrijeme dozivljavam mnogo sranja, a i konekcija je drasticno losija nego na pocetku.

Maloprije sam dozivio da mi Politano trci na mjestu, u trenutku kada sam trebao krenuti s njim 1vs1 na vratara. Jbg.

Igra zna biti na stetu igraca, ali odgovorno tvrdim da onaj tko zna nesto odigrati, opet ce uspjeti nadvladati odredjena sranja.

Nadvladam ja puno sranja, al ta sranja se u competetivnom modu ne bi smjela uopce dogadati. 8 precki ne smije bit u jednoj tekmi. Mcguire ne smije bit brzi od lucasa s hawkom, jer nema skila ni akcije koja to moze najdjebati.

12 godina
cicek kaže...
TheMaverick kaže...
cicek kaže...
TheMaverick kaže...

Nadvladam ja puno sranja, al ta sranja se u competetivnom modu ne bi smjela uopce dogadati. 8 precki ne smije bit u jednoj tekmi. Mcguire ne smije bit brzi od lucasa s hawkom, jer nema skila ni akcije koja to moze najdjebati.

Ne bi se smio ni delay desavatu u 9 od 10 utakmica pa se opet desava 

15 godina
FIFA 20

nek se nađe

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Fali mi jedna masna kartica pa da smirim dusu i kompletiram ekipu, ali nema sanse da EA baci nesto. Propali bi odmah sutra ako bi ja dobio karticu vrijednu 200k.

Cak je i moj frend movie dobio nesto u vidu Sona.

Picka im materina, pa jedno dobro izvlacenje mi je potrebno i nista vise.

Samo jednom, pa da ne moram uvijek pijeske. Jebeni ljigavci, zabio vam Higuain u dupe...

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Evo prvi storyline igrac. Kolko vidim, za super suba... Top.

EDIT: ovo sitno kaj sam ga koristil u DR da obavim neke obj. Pokazal se ko prava masina.

Umjesto Kanea je uletel, a opet mi zao Kanea maknut. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2020 22:17 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

100k pack.

Morao sam probat packluck, jbg.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Pack weight usred totya... Znas kak to ide. Nikak. 

Prema prognozama bi ovaj totw mogo bit jeben. Dobro da sam otisel u e3. Je da imam jumbo rare players manje. Al ko ga sisa, budem skupljal paketice do petka iz SBCa pa mozda neki uleti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 20

Hoce li sutra biti FB player...Vidio sam da nesto pisu za Pogbu...Treba mi CM podhitno a imam dosta untradeble igraca , a bojim se da bi mogao i Aguero 90 fasovati jer je crveni.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ne znam jeste znali, ali packovi u FB i ostalim govnima su untr. Svaka cast EA, svaka cast :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice