To kad vam ekipa djeluje mrtvo je nista drugo nego podesen AI vase ekipe na semi-pro, a protivnicke na legendary ili ultimate.
Cekaj ti malo. Kad sam ja tocno o tome pisao pred mjesec ili dva si mi rekao da je sve do poznavanja igraca, statistika i neznam jos ceg ne. Wtf?
To je opcepoznata stvar i zalomi se iz nekog razloga.
Problem je STAV da je za svaki poraz igra kriva a ne ja. Svatko vidi kad je igra protiv njega, a nikad kad igra navlaci za nas. Kuzis?
Da nas igra jebe svaku tekmu, ko da bi ju itko igrao.
Jucer sam prodao sve sto je vrijedilo iznad 20k i ne primjetim da sam nesto losiji ili bolji.
U zadnje vrijeme dozivljavam mnogo sranja, a i konekcija je drasticno losija nego na pocetku.
Nesto se ocigledno promjenilo i sve manje uzivam u igri, a igra mi se.
Maloprije sam dozivio da mi Politano trci na mjestu, u trenutku kada sam trebao krenuti s njim 1vs1 na vratara. Jbg.
Igra zna biti na stetu igraca, ali odgovorno tvrdim da onaj tko zna nesto odigrati, opet ce uspjeti nadvladati odredjena sranja.
Ono kaj je najbitnije, COMPOUSER ! Kurt je dobar igrac jer ima smirenost u situacijama kad treba zabit gol ili obranit. Ne jurca i ne izlijece sa krivim igracima.
Par situacija.
Napad - Odigram fenomenalnu akciju. Par kratkih paseva i evo me sa Kaneom u njegovih 16m. Namjestam ga na jacu nogu i umjesto da opalim po golu ja samo sa lijevim stickom odem u drugu stranu i zabijem sa weak foot. Fora je u tome kaj sam vidio da to radi Kurt. Jer svi znaju da cim si u 16m ic zviznut loptu po golu. Ovako iznenadis protivnika. Isto tak je dobro probat ball roll u lijevo pa se vratit u drugu stranu. Fake shot u mjestu ili jos neki jednostavan skill move koji ne zahtjeva veliku kordinaciju na joysticku.
Ono kaj sam skuzil da grijesim u situaciji kad ne cekam svog igraca koji u punom trku ide na gol. To je siguran pas koji 99% vremena prode kraj protivnicke obrane a igrac koji natrcava posprema u gol.
Obrana - Veliku vecinu golova primam kad izletavam sa CBom jer mislim da imam sigurnu loptu. Odem sa njim van, protivnik napravi dupli pas i ja ostajem sa rupom na mjestu CBa i svaki kurcevi igrac danas ima Mbappe, Neymar, Messi trojac koji to koristi bez problema. Ako se vec selektira CBa ( ako uspijes :D ) onda se sa njim brani prostor i nista vise. Makar se nikad ne smijes dovest u situaciju da saltas na CBa, jer to onda znaci da si popusio kompletni vezni red. Rade trci nazad sa CDMom nego saltat na CBa.
Ovo gore su neke situacije koje sam skuzio kod sebe kad znam pregledat snimke tekmi. Ovo sve gore je u idealnoj situaciji. Nema delaya da mozes normalno kontrolirat igraca, puknut, dodat, left stick dribljanje i takve stvari. Isto se odnosi na right stick promjenu igraca koja u 90% slucajeva ne radi.
Uz sve ovo treba imat prave WR na igracima, igrace koji su napravljeni za poziciju koja ti treba. Lako je nekom trubit o laganom gameplayu ako mu je napad Eusebio, Mbappe, Neymar, MOTM Messi a vezna linija Vieira i Gullit. Znas da gol promasit neces, a 90% nicijih lopta ide njima u noge.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24

.