FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.002.522
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FIFA 19

Napravio Mrque matchups i dobio Alex Sandra odmah u prvom packu koji se dobije za Barcelonu i Villareal.130k nikad lakše.

Kupio sam 5 IF Stuania za cca 26k,5 Pjanića, 5 Verrattia , 10-ak Dzeka koji se mogu kupiti za cca 8.5k.Imam još 10-ak SMS-a i par Raktića.

Što mislite o investiranju u 88 ili 89 igrače?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Drago mi je sto su vratili prokleti kick off gltich to sranje jedino mogu zaustaviti ako stavim liniju skroz iza i ako stavim da se branim u obrani sa 5 igraca. Ide mi to na zivce sto moram mjenjat formaciju cim protivniku krene kick off jer mi to unistava moju igru ali igra me tjera da se prilagodim njoj jer jednostavno ne zelim primat glupe golove. Jako je tesko obraniti se sa samo 4 igraca iza jer svaki put kad presjecem loptu ili uzmem loptu za veznjacima lopta se uvijek odbije ili prodje kroz noge tocno do protivnika. Ovako sa 5 iza uvijek imam blok pa mi je gol siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: FIFA 19
Boixus Nois PS kaže...

Napravio Mrque matchups i dobio Alex Sandra odmah u prvom packu koji se dobije za Barcelonu i Villareal.130k nikad lakše.

Kupio sam 5 IF Stuania za cca 26k,5 Pjanića, 5 Verrattia , 10-ak Dzeka koji se mogu kupiti za cca 8.5k.Imam još 10-ak SMS-a i par Raktića.

Sve zavisi kakvi ce biti zahtjevi za nove ikone kad dodju ako budu opet trazili da se stavi ikona neces dobro investirati a ako umjesto ikone budu trazili 87,88 timove onda ces zaradit dobru lovu

17 godina
The_K kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Kolika je inace cijena Pjanica?

Mislio sam uzeti 20ak komada

Na futbinu mozes vidjeti kako se krece cijena igraca

Najsigurnije je pogledati za koliko igrač ide na bidanju te koliko ide buy now i znaš na čemu si, sve ostalo je klimavo. To mi je jedina referenca pri kupnji igrača.

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Kad izlazi odluka o EPL POTM-u ?

Vidim 83 rated Naby Keita ide za 1600 coinsa, a ako bude Sterling tražit će se sigurno i Liverpoolovi igrači, a Keita je jedini 83 rated ili over da se može kupit za malo love.

Pa ako će sad brzo POTM novi da uzmem 100-njak Keita, mišljenja ?

1 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ja sam ih uzeo 8 plus 4 sarabie a ovih inieste, rakitića, fernandinha, pareja, coste, saula i sms šezdesetak kartica. Imam neki filing da ćemo svi plakati. Možda naprave opet neku spačku pa uopće neće trebati te kartice a druga stvar je što svi rade isto i ako će trebati kartice market će biti prepun, ljudi nestrpljivi da što prije prodaju pa će si sami rušiti cijenu i na kraju ćemo sve prodati po koliko smo kupili kartice uz neku minimalnu zaradu. Mislim da je bolja investicija u UCL kartice. Griezmanna sam prodao u petak za oko 460k coinsa jer su mi trebali coinsi a sinoć je išao za 490k coinsa. Znači da sam uložio u tri griezmanna zaradio bih koliko se nadam da ću zaraditi u ovih osamdesetak kartica. Nekako mi ulaganje u samo tri kartice izgleda bolja opcija. Da ne kažem da sam u vrijeme UCL sbc uzeo dosta tih kartica i na svakoj zaradio bar 15k coinsa.

Zicer su kondogbia, saul, filipe luis, griezmann, malcom. Te sam kartice pratio ovaj tjedan. Ne sumnjam da ima još dobrih prilika. Recimo trippier je stalno tražen. Mislim da je ovo zadnji put da toliko ulažem u nešto nadajući se nečemu. Mislim da je dobro ulaganje koje ne donosi veliku zaradu ali se coinsi brzo okreću kupujući nachoa, rodriga i gimeneza. Četvrtkom se nacho dobije bez beda za 1500 coinsa a znao sam ga uzimati i za 1100 a u subotu sam ih sve prodao po 3300 coinsa. Na svakoj od tih kartica brzo se može uzeti 2k coinsa zarade bez straha kakav će icon sbc biti.

12 godina
The_K kaže...

Ako ste mislili uzimati inform lozana kao super sub nemojte jer je ocajan. Ja imam crvenog lozana i stavim ga kao super sub umjesto inform depaya mislim si bit ce bolji kad ono k. Trcim sa Lozanom imam 5m prednosti i ima punu staminu stize ga lala koji uopce nema stamine a u drugoj utakmici Sandro 10% stamine ga isto stalno stizao, dodavanja su mu ocajna takodjer treba dodati lacazettu koji je pored njega on ga promasi. Idem presjec loptu snjime lopta mu prodje kroz noge u te dvije tekme lopta mu prosla 7puta kroz noge. Uzas od igraca

Treba s njim znat igrat. Ja ga imam pa mi redovito u zadnjih pola sata rijesava tekme.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
11 godina
Cofinho kaže...
The_K kaže...9

Ako ste mislili uzimati inform lozana kao super sub nemojte jer je ocajan. Ja imam crvenog lozana i stavim ga kao super sub umjesto inform depaya mislim si bit ce bolji kad ono k. Trcim sa Lozanom imam 5m prednosti i ima punu staminu stize ga lala koji uopce nema stamine a u drugoj utakmici Sandro 10% stamine ga isto stalno stizao, dodavanja su mu ocajna takodjer treba dodati lacazettu koji je pored njega on ga promasi. Idem presjec loptu snjime lopta mu prodje kroz noge u te dvije tekme lopta mu prosla 7puta kroz noge. Uzas od igraca

Treba s njim znat igrat. Ja ga imam pa mi redovito u zadnjih pola sata rijesava tekme.

Meni nikako ne pase. In form Depay je za njega Bog. Sad u zadnjoj tekmi gubim 2-1 kazem Lozanu ovo ti je zadnja prilika ako zajebes letis van iz momcadi. 90min probijem se sa Mikijem kroz bok uletim u sesnaesterac vidim samog Lozana na 7m dodam mu i njemu lopta prodje kroz noge nije se ni pomakao ukopao se u zemlju. Ja mu bolje prilike od te nisam mogao pruziti a on me opet razocarao. Depay nije bio nesto ali je barem rjesavao 100% situacije tako da ce Lozano u buducnosti zavrsiti u nekom sbcu a Depay se vraca kao super sub

12 godina
FIFA 19

Evo kao sto sam reko. BPL dobiva novu jebenu karticu. Auba u londonskom derbiju 2 gola i asistencija i 99% je da dobiva IF karticu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2018 16:59 (Cofinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sviđa mi se ovaj patch odigrao sam 20tak online gameova ovaj tjedan i cini mi se da je pas igra vise nagrađena. Tajming i tocni pasevi paraju obrane.

Nisam stigao igrati puno WL odigrao sam 6 i dobio 6. Igrao sam sa ekipom koja kosta mozda 100k+ FB Juanfran. Farhrmann-FB Juanfran RB, Paulista CB, Volland CB, Schulz LB-  Tolliso CDM, Goretzka i Kondgobia CM-ovi, Dembele CAM i u napadu Lewa i Coman znaci 41212(2).

I igrao sam kao kad igram sa ekipom od cca 1,2mil...

6 godina
neaktivan
FIFA 19

Ovaj Lerma fut swap mi se na prvi pogled ucinio kao dobra kartica, ali onda vidim ocajan composure i reactions. Osim njega niko mi se ne cini vrednim ispunjavanja zadataka, ne znam. Treba mi neki brz cdm uz Rijkaarda, ne volim Fabinha. A i Guilavogui, Sergej Milinkovic i Partey su slicni. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

14-7 imam. 9 tekmi do kraja, 6 pobjeda me vodi u gold 1. Naravno da sam dvije za redom popusio potpuno nezasluzeno. Lik me jedan izjebo sa halloween Baloteliem da to nije bilo humano gledat vise. Gold 2 je ocito vrh kaj se moze sa ovom ekipom, posto nemam game changing igraca u postavi. Trenutno sam na 220k coinsa, trebat ce to poslozit jos bolje. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 19

Serem se svima u usta koji igraju sa Parisom, pasovi na sedu babovića nejmara i na mbapea.. Od 4 tekme online, da mi ove analne razarače koji ne znaju igrat ni sa jednim drugim klubom nego sa Parisom.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

A ti igras sa? 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

A ti igras sa? 

NK Botinec

15 godina
FIFA 19

Odigrao 13 dobio 6 i necu vise radim ujutro a nema smisla zadnju sam dobio na penale samo zato sto lik nema pojma i profulo je svaki u igra mu dala valjda 100 sansi ja nemogu 2 dodavanja sastavit da mu se lopta neodbije i nije uspio zabit. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Zadnja 2 dana sam trollao po vikend ligi jer nisam imao vremena za igrati ozbiljno.

Odigrao sam 7-8 utakmica a low rated timom iz la lige.

Igrao sam constat presure i da mi svi igrači budu u protivničkih 16.

Uglavnom igra je mene trollovala na kraju jer sam svaku utakmicu osim možda 2 izgubio sa 1 razlike.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Imao sam rez 10-3 u WL dosao oko 23h poslije cetri pive krenu igrat i dosao na kraju do 17-7. Iscrpljen od glupih golova kazem da cu odigrati do dva poraza. Sljedecu jedva pobjedim i onda izgubim tako sto mi frajer iz kick offa zabije 3 gola iz tri udarca sa 30,35m nakon treceg gola sam stisnuo alt+F4 jer mi se vise neda tako igrat, poslije gold tri sve su mi utakmice bile iste ja stalno primam iste golove sa 30m ili od neki autisticnih odbijanaca ili zbog prolaska lopte kroz noge. Nema nikakve ljepote u igri. Mogao sam nastaviti jos igrat premda sam imao jos 4 tekme a trebale su mi dvije pobjede za gold 1 ali jednostavno mi nema smisla nije mi zabavno igrati sa glitch abuserima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2018 2:55 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2018 2:55 (The_K).
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Završio sam WL sa 19-11, ne znam šta bi rekao pametno, imao sam u prvih 15 utakmica 12-3 skor u subotu oko podne, od ta 3 poraza 2 spušim na penale, onda je krenulo naopako, u drugih 15 utakmca dobijem 7 a spušim 8.

Morao sam odradit sve u subotu jer je sestrična od zaručnice krstila sina u nedjelju pa sam znao da ništa od igre jer smo cijeli dan bili tamo, inače da sam stao nakon 2 vezana poraza u subotu i nastavio u nedjelju možda bi bilo bolje.

Uglavnom izjebale me protivničke ekipe, prije tih 12 pobjeda me koji put spojilo sa nekim bolesnim ekipama a poslije konstantno, svi redom imaju Ikone, Kantee, Pogbe, Mbappee, Neymare, Ronalde itd.

Ajde kad oni imaju bolestan napad a prosječnu vezu, tu ja još nekako nametnem svoj ritam i smirim igru pa i nešto izvučem, ali brate kad ima Ikonu, Pogbu i Kantea u vezu, nemam ja tu šta radit, moj Fabinho i IF Wijnaldum ne mogu ništa, kasne na svaku loptu, sporiji u svakoj reakciji a ovi mi nedaju disati, uvijek na mom igraču, ovaj upravlja sa napadačem nekim a ovi se sami u vezi postave, kompjuter sam igra za njega i nedaju mi disati, a on samo prebaci na nekoga kad vidi da moji daju sporije dodavanje, tackle, i iz 2-3 poteza već puca sa 20-30 m finese sa Neymarom  jednostavno izgubim utakmicu i prije početka, doslovno vidim da ne ide sa ovom ekipom koju ja imam protiv takvih.

A sad opet jutros otvaram packove od SB-a, ove od preordera i imao 3 od SBC-a, 8 packova, Mega rare i jumbo gold premium, imao 260k coinsa na računu i nadam se da ću nekako dobit 200k u tim packovima pa da si uzmem Pogbu umjesto IF Wijnalduma i naravno kurčina, 1 jedini board i to onaj Felipe iz Porta stoper, ono najjače kad dobijem u mega rare gold packu 75 napadača iz primere, kakvo ruganje, naravno ne mogu ni 20k izvuč a kamoli 200, mogu se opet jebat i to je to.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Serem se svima u usta koji igraju sa Parisom, pasovi na sedu babovića nejmara i na mbapea.. Od 4 tekme online, da mi ove analne razarače koji ne znaju igrat ni sa jednim drugim klubom nego sa Parisom.

Ja igram sa MC kad mi da zena . 9 div . imam score L,W,D 4,3,1 ! :)

13 godina
FIFA 19

Busquets iz jumbo gold premium paketa. Nije lose. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja sam prodao govno od De Gea-e.

Unistio mi je sinoc tri tekme za redom, dobro pa ga nisam quick sello mater mu jebem.

Dosta dugo sam ga i trpio s obzirom da svaku drugu dobije bar 2 gola kroz ruke ili u svoj blizi kut, ali sinoc nisam izdrzao.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Dosta dugo sam ga i trpio s obzirom da svaku drugu dobije bar 2 gola kroz ruke ili u svoj blizi kut, ali sinoc nisam izdrzao.

Ja imam Edersona, ali mislim da je isti kurac koji je na golu, možda jedino Courtois brani neke udarce ekstra za razliku od ostalih.

A ovo što pišeš za golove u bliži kut... jebo im ja mater, iz mrtvog kuta puca golmanu u bliži kut i skoro svaki put bude gol.

Ili mu se odbije od ruke, ili ovaj ne pokrije rupu ili iznad glave - strašno kako takve lopte često ulaze.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Ja imam Edersona, ali mislim da je isti kurac koji je na golu, možda jedino Courtois brani neke udarce ekstra za razliku od ostalih.

A ovo što pišeš za golove u bliži kut... jebo im ja mater, iz mrtvog kuta puca golmanu u bliži kut i skoro svaki put bude gol.

Ili mu se odbije od ruke, ili ovaj ne pokrije rupu ili iznad glave - strašno kako takve lopte često ulaze.

imam ja par snimaka super skripte i De Gea kombinacije tako da znam o cemu pricas.

od kako sam kupio De Geu dobijem bar jedan autogol svaku drugu tekmu, kap koja je prelila casu bila je kad sam dobio 2 autogola jer mi je boksao jedan jako los udarac koji meni obavezno svi golmani love zivu u ruke.

nakon sto je on boksao lopta se odbije od mog stopera i krece prema stativi po podu, De Gea trci po tu loptu ali je ne lovi u ruke nego rukom izbaciju na peterac!?!

dalje znas kako to ide u Fifi.

edit: naravno da je to bilo u 90plus i da sam radi toga izgubio tekmu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2018 11:36 (C3c1l).
17 godina
FIFA 19

I ovaj tjedan mi veća zarada onih 30k coinsa nego u dva rare mega packa i dva jumbo premium packa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

A, sad... ja sam imao Courtoisa koja dva mjeseca i mogu nabrojiti na prste neke fenomenalne obrane. Zna se desit, ali uglavnom skida sve što bi i ostali 85+ golmani. A o tome da svaku drugu loptu baci u aut ili protivniku neću ni počet. 

Ja se počastio sa ovim ljepotanom. Non-Flying Dutchman! 

Dugo sam izdržao bez squada, jel? 

13 godina
neaktivan
blowfish_cro kaže...

Ja se počastio sa ovim ljepotanom. Non-Flying Dutchman! 

Dugo sam izdržao bez squada, jel? 

ja sam ga mjerkao 2 tjedan dok je bio na 800k ali na kraju sam uzeo Bale-a i ostalu gamad, javi kakav je ;)

9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Busquets iz jumbo gold premium paketa. Nije lose. 

Da mi je vidjeti tko ima muda igrati s tom nogometnom inteligencijom od igraca.

Tu lezi sav jad fife, jer ce od 100 igraca, njih 99 prije igrati s Kondogbiom, a onaj 1 s Busquetsom i to mozda.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2018 12:35 (TheMaverick).
13 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...
Busquets

katastrofa od igraca, ovo je vec druga godina za redom da su ga jako lose slozili, stim da sam imao i plavog prosle godine, brijem da je bio 93 rating.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice