FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.002.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Znači nemoš ovoliko konstantno branit FIFU ako je zbilja igraš, nema teoretske šanse.

I ja je i dalje igram ali vidim koliko je sranje, samo jbg sranje na koje sam se navuko, a definitivno nemoš bit toliko slijep i pravit se da ne vidiš koliko je sjebana igra.

0 0 hvala 0
11 godina
Re: FIFA 19
Iniesta21 kaže...

Znači nemoš ovoliko konstantno branit FIFU ako je zbilja igraš, nema teoretske šanse.

I ja je i dalje igram ali vidim koliko je sranje, samo jbg sranje na koje sam se navuko, a definitivno nemoš bit toliko slijep i pravit se da ne vidiš koliko je sjebana igra.

On brani fifu ovdje na forumu i onda od EA dobije ikonu zato je brani

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Pošto ova igra nema relativno casual, a opet kompetitivan mod u neku ruku, ima li zainteresiranih za FUT Bug ligu? Nisam osmislio kakve bi bile nagrade za prvo mjesto osim prestiža lol, ali bilo bi fora za mali odmak od konstantnog nerviranja 

1 0 hvala 0
13 godina
Iniesta21 kaže...

Jedna stvar koju sam reko u korist fife u svojim postovima unazad 10 postova, ajde pronadi jbt. Citaj sa razumijevanjem ili nemoj nista odgovarat. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
11 godina
protjeran
FIFA 19

Izasao sbc boatenga.

Kupio sam za 350k igraca za sbc....dali ste ih vi koji ste pidali da ste isto nalravili prodali ili?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Pa jebem ti strgane penale da ti jebem strganu igricu. Ciljam lijevo pogodim sredinu, ciljam desno lopta ode lijevo pa jebo im pas mater retardiranu autisticnu namjestenu prevarantsku jer ja tako moram gubit. Ne ja ne smijem pogodit tamo gdje sam ciljao vec lopta mora ici tamo gdje se protivnik baca sa golmanom 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Ti penali su najveca prevara.

Gadas skroz desno on po sredini...Uvijek tako..

13 godina
The_K kaže...

Pa jebem ti strgane penale da ti jebem strganu igricu. Ciljam lijevo pogodim sredinu, ciljam desno lopta ode lijevo pa jebo im pas mater retardiranu autisticnu namjestenu prevarantsku jer ja tako moram gubit. Ne ja ne smijem pogodit tamo gdje sam ciljao vec lopta mora ici tamo gdje se protivnik baca sa golmanom 

Niti meni nije jasno koja je fora u tim penalima. Ok, kuzim da mozes fejkat pogled, ali kako onda moj igrac u trenutku kad ja promijenim smjer pucanja pukne u pocetni koji sam drzal. Nije mi to jasno. Isto ko ni pucanje u pizdu materinu gdje nisam ni približno htio puknut. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
17 godina
The_K kaže...

A da ne kažem kako golman brani loptu koja ide uz samu stativu samo ako pogodi stranu. Neki put napunim onu crtu previše i reko ode lopta preko gola a ona jedva metar od trave jer se golman bacio u tu stranu pa da mi može obraniti. jedino si ziher da je gol ako rastaviš golmana a ako golman pogodi stranu 90% su šanse da će obraniti. S druge strane kada ti braniš lopte ti prolaze pored ušiju, ramena, ruke, noge. Jedva uđe ali golman plazi kao pijan.. Ono, smiješno...

13 godina
FIFA 19

Koje ruganje od golmana je Courtois. Nista mu nisam mogo zabit. 

Sa druge strane, sve kaj je opalio je uslo.

Jedna od jacih igara na trzistu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 19

Izvukao prekjucer Courtoisa. I da, zvijer je, nista ne prolazi pored njega.

A glede ovog simetovog rejđa. Sime je zadnje dvije godine kolko ja ovdje sudjelujem posebna biljka, malo toplo, malo hladno, ali da je mutavo da netko dolazi ovdje pricati kako je prodao FIFU i soliti pamet, mutavo je. Tim vise kad toj osobi to nije prvi puta da to radi. Ako ne igrate ili vam se ne svida igrica, super, ima jos takvih, ima i drugih tema na forumu, ostanite na njima i prestanite se preseravati po ovoj.

U ovoj temi po fifi seru samo oni koji igraju i ovisnici su.

2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

4 pobjede od valjda 10 odigranih ili 9, nisam siguran??

A dvije pobjede su mi izmakle tako što sam degenerik pa se igram do kraja umjesto da napucavam i da se branim.

Vodim par minuta do kraja i onda ja idem driblat i pravit se pametan, a dobro znam da kako god da me pokosi u toj situaciji nije prekršaj.

Ja kreten računam na prekšaj i malo odugovlačenje umjesto da napucam i dam liku da igra jer iz igre ne može ništa napravit, sve što je napravio je bilo iz tih poluprekršaja na sredini i kontri.

No to me ne uzbuđuje jer sam pogriješio i degenerik sam.

Ide mi jedna druga stvar na živce... igram protiv lika koji se čudno branio, igrao je kao defenzivno, ali jako loše i vrlo brzo sam mu zabio 2 gola.

Nakon drugog gola stisne on pauzu i naravno stavi presing - tu moji više ne znaju dodavat, a on, koji do tada dva pasa nije spojio, počne igrat tiki-taku bez greške i lik mi izjednači na 2-2.

Reko, nisam ja vesla sisao, upalim i ja presing i vrlo brzo nakon toga zabijem za 3-2 jer moji su popizdili i sad igraju kako treba.

Mislim se dal da isključim ili ne zbog stamine, reko neću, idemo do kraja pa makar s mrtvacima igrao.

Ništa mi lik nije više mogao - presing moji, presing njegovi, a on nema pojma - ja pobijedio + još par dobrih šansi zapucao.

Ide mi na živce to što kad se upali presing, osim što igrači stišću po cijelom terenu, oni postaju bolji, bolje dodaju loptu, bolje pucaju, sve bolje rade.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Ako ste mislili uzimati inform lozana kao super sub nemojte jer je ocajan. Ja imam crvenog lozana i stavim ga kao super sub umjesto inform depaya mislim si bit ce bolji kad ono k. Trcim sa Lozanom imam 5m prednosti i ima punu staminu stize ga lala koji uopce nema stamine a u drugoj utakmici Sandro 10% stamine ga isto stalno stizao, dodavanja su mu ocajna takodjer treba dodati lacazettu koji je pored njega on ga promasi. Idem presjec loptu snjime lopta mu prodje kroz noge u te dvije tekme lopta mu prosla 7puta kroz noge. Uzas od igraca

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Izasao sbc boatenga.

Kupio sam za 350k igraca za sbc....dali ste ih vi koji ste pidali da ste isto nalravili prodali ili?

Ja sam ulozio milijun. I jos ne prodajem, mogao bih prodati ali bi nakon poreza bio na istome tako da cekam kad ce biti malo skuplji.

9 godina
neaktivan
FIFA 19

Navodno neki Spanjolci stancaju coinse pa su sve ikone pun k poskupile, ne sredi li EA to otic ce cijeli market skupljih igraca u k.

0 0 hvala 0
17 godina
virusulja kaže...

Navodno neki Spanjolci stancaju coinse pa su sve ikone pun k poskupile, ne sredi li EA to otic ce cijeli market skupljih igraca u k.

Kako štancaju coinse? Koja je sada to fora? Inače koja je logika raditi sbc iconu ako mi za složiti treba jedna a tu jednu ne možeš kupiti ispod 760k coinsa a ova koju slažeš na marketu dođe 850k coinsa. Dok sve posložiš dođe te na isto s time što kupljenu možeš prodati kada ti se digne a s ovom si se vjenčao do kraja igre. Uopće me ne privlači slaganje icone. Prošle godine sam složio dvije a ove godine s tom količinom coinsa ne bih mogao složiti jednu od te dvije od prošle godine.

Inače, što god radili španjolci ako im uspije sjebati market i igru, podržavam ih. Treba se sve ovo urušiti kao kula od karata.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2018 17:03 (movie).
11 godina
FIFA 19

Ma preglupo su napravili to sa ikonama trebali su staviti da se traze 88,87,.... rating momcadi kao prosle godine a samo za ove op ikone tipa ronaldo,ronaldinho,pele,... stave da se trazi ikona

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako stancaju coinse? Icone su vec duze vrijeme oko 720-750k coinsa...

Movie dobro kaze, bolje kupiti Iconu za milijun coinsa i kasnije prodati. Cak ako je i prodas za recimo 300k manje, opet je bolje nego utuci 800k coisna u untradeable igraca i kasnije se siliti da ga stavljas u ekipe.

Prosle godine je stanje s Iconama bilo malo bolje regulirano, ja sam poceo igrat FUT za bozic (rekao sam da necu kupiti fifu prosle god i onda sam je dobio), na kraju lipnja sam imao Gullita, Ronaldinha, Maldinia i Ferdinanda u ekipi. U meduvremenu sam imao Crespa, Baby Inzaghia, Blanca, Baby Vierru svi su bili untradeable ali vrijedilo je napraviti neke ikone koje nisu zahtjevale ikonu u sbc-u pa malo igras šnjima dok ne skupis za jos jednu pa onda te dvije stavis u sbc za neku bolju ikonu tipa Gullita ili Ronaldinha. 

Sjecam se kad sam usao u prvu vikend ligu da je vecina ljudi u napadu imali Hernandeza, Crespa ili Shevchenka (u vezi su bili popularni Deco, Rui Costa i slicni) ove godine nitko nema ikone osim ptw igraca koji istresu novac i onda ih imaju 5-6.

Btw nemam nista protiv ptw igraca, nekome je vrijeme novac i radije ce potrositi novac nego grindati.

13 godina
FIFA 19

Prosle godine zadnja linija Ferdinand - Nesta, u vezi Blanc, napad Del Piero. Ove godine je cudo ako uopce imas ikonu a nisi stavio kune u igru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uopce mi se nesviđa ovaj koncept gdje imas ograniceno vrijeme za napraviti ikonu. Prosle godine su casual igraci koji igraju mozda 10tak tekmi tjedno mogli kroz nekoliko mjeseci doci do željene ikone, mozda imje to bio najdrazi igrac u djetinjstvu pa su polako dosli do nejga. No ove godine za to nema nikakve šanse, ili grindaj ili stavi karticu i peglaj.

Btw sto mislite o svim ovim upgradima od UCL two player, Two gold rare player i slicno... mislim da sam sveukupno odradio cca 120-150 i najbolje sto sam dobio su 2 untradeable UCL Sanea. Mislim da je pametnije da samo prodam gold igrace dok te promocije traju za 800-1100 coinsa, da sam tako radio sada bih bio za vise stotina tisuca coinsa tezi.

11 godina
zagid3 kaže...

Uopce mi se nesviđa ovaj koncept gdje imas ograniceno vrijeme za napraviti ikonu. Prosle godine su casual igraci koji igraju mozda 10tak tekmi tjedno mogli kroz nekoliko mjeseci doci do željene ikone, mozda imje to bio najdrazi igrac u djetinjstvu pa su polako dosli do nejga. No ove godine za to nema nikakve šanse, ili grindaj ili stavi karticu i peglaj.

Btw sto mislite o svim ovim upgradima od UCL two player, Two gold rare player i slicno... mislim da sam sveukupno odradio cca 120-150 i najbolje sto sam dobio su 2 untradeable UCL Sanea. Mislim da je pametnije da samo prodam gold igrace dok te promocije traju za 800-1100 coinsa, da sam tako radio sada bih bio za vise stotina tisuca coinsa tezi.

Meni je taj ucl untradable bio samo dobar na pocetku igrice tad sam dobio Handanovica i Naingolana uz crvenog Godina kojeg sam dobio mjesec i pol dana poslije to su mi najbolje kartice koje sam dobio

9 godina
neaktivan
FIFA 19

Nezz kako rade, ali tako se priča po redditu, dio je vjerojatno poskupio i zbog puno veće količine coinsa nakon BF-a.

Nije stvar u ovim discard ikonama već igračima koji su korisni, discard ikone su svakako skupe zbog glupih ICON sbc zahtjeva.

Većina korisnih icon kartica je poskupljela po par stotina tisuća coinsa u zadnjih par dana tako da...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da su poskupjele zato jer ljudi nisu nista kupovali do black fridaya jer su ocekivali pad cijena svega, sad je potraznja porasla, porasla je i cijena. 

11 godina
protjeran
FIFA 19

Juečer sam po prvi put u zivotu kupio 10-ak igrača u namjeri da ih prodam kad im se digne cijena.

I sad vidim da je to pun bolji način za zaradit coinse od igranja WL.

Jučer sma kupio 10-ak Saula i 10-ak Albiola po cijeni od 10k i od 3.6k

A sve sam ih prodao za par sati po cijenama od 5.2k i 14k.

Nisam neke velike coinse zaradio ali stvarno mi je voo bolje nego igrati WL.

Mislio sam sutra investirati sve što imam a to je oko 800k.

Imate li prijedlog koje igrače?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Carvajal sa svojih 45 shooting zapuca sa 25m i lopta ide po sredini i prolazi mom Fahrmanu kroz noge lagano alt+F4

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Prvu tekmu pogazim lika 5 1, 2. Druga tekma momentum izjednacen dobijem 1 0 i to zabijem na kontru inace nemozemo lopta nemozes opucat sve ai blokira. 3. Tekma povedem medutim lik okrene ali dodem na 2 2 i u produzetku me lik sa leda krsi u 16m zabijem penal i dobijem. 4. Tekma znaci nemogu preci centar  al ajd dodam dugu loptu na na krilo i zabijem za vodstvu i tu je kraj. Lik me sije sve sto opuca ulazi udara finese sa 35 40 m sa branicima koji imaju 40ak shoting sve ulazi namjerno igram do kraja da vidim koliko ce mu igra dati na kraju 8 1 me dobije doduse prestao sam se truditu ali opet moj AI prestane igrat a njegov na steroidima.

Trejdanjem ide super svaki dan sam u plusu 30 40k a neradim nista posebno a da dobijes igraca koji toliko vrijedi moras ili imat j.. Srecu ili slozit 20 30 sbca i spusit bar toliko coinsa obda ti mozda vrati. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2018 8:19 (CroVandal).
12 godina
FIFA 19

Ajde molim vas, tko se malo razumije u taj market, stvarno ne stignem od posla igrati sad vise igricu, a ocu zaradit nesto coinsa. Trenutno imam 28000 i ne znam na koji nacin da ulozim, u koje igrace ig ih prodajem kasnije. Radit cu nocnu smjenu od 7 pa mogu prodavat i kupovat sta god mogu za taj iznos i sta treba, samo da mi netko to malo objasni kako i sta, moze i u inbox ako ne zeli ovdje pisati, no kazem vam, kad pogledam medju prijateljima na fifi koliko je tko prodao i vidim nekog sa 14mil a ja ne mogu doci di do 1mil, tu onda nesto ne stima... Hvala svakom tko pokusa pomoci.

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Carvajal sa svojih 45 shooting zapuca sa 25m i lopta ide po sredini i prolazi mom Fahrmanu kroz noge lagano alt+F4

Prije ćeš dobiti sedmicu na lotu nego odigrati tekmu do kraja.

11 godina
protjeran
FIFA 19

Kolika je inace cijena Pjanica?

Mislio sam uzeti 20ak komada

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Boixus Nois PS kaže...

Kolika je inace cijena Pjanica?