FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 712.177
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Ma žali bože novaca... Da nisam kupia digitalnu verziju odma bi je proda,jednostavno nemam više volje igrati ovo. Evo večeras bacia par utakmica, popusia svaku. Igrači mi ne prate igru,komande kasne uvijek pola sekunde, stvarno mi nije jasno. I koji kurac svaku godinu minjaju komande ne kužim,navikneš se od lani pa sad opet iznova izmišljaju toplu vodu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Svi skupljamo koinse, pravimo ekipe, zbog cega? Da bi dosao do druge ili prve divizije u kojoj je citer do citera i sta sad, ja za sat vremena odigrao dve utakmice i potrosio onu karticu od 13 ugovora na svakom mom igracu, posle izlazio iz utakmica kako bih se vratio u drugu diviziju gde ih isto ima ali nesto manje. Uzas.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
OK, sve mogu skužiti. I da se netko voli braniti i da netko voli napadati i da netko voli udarati i da netko voli taktizirati, ali ne mogu shvatiti tko voli igrati jebeni fliper? Ovo kako se lopta neprirodno odbija po terenu nije normalno. Plus, igra je osjetno brža nego što je bio demo. Ovo nije normalno. U pojedinim situacijama imam problema s praćenjem lopte. Danas sretnem prijatelja i pita me jesam li počeo igrati. Kaže on je krenio ali teško zabija i čini mu se da mu je igra malo prespora??? Ja ga gledam i ne vjerujem? I sada se čudimo zakaj je svake godine sve brža i brža. Pa zato kaj to ljudi hoće. No ako želiš brzinu punu adrenalina, prebaci se na hokej i sve pet.

Nisam previše igrao jer sam visio na marketu ali danas sam malo igrao kako je market otišao k vragu pa sam razočaran igrom sve više i više. Nije mi niti market jasan ove godine. Vidim packovi se otvaraju kao mutavi. Market nije bio nikada veći a cijene samo rastu. Da sam navečer pordao ono kaj sam prodao ujutro a ujutro sam mislio da je to vrh, bio bih bogatiji za 100k coinsa.
Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
Pa ja stalno kukam da je prebrzo i da uspore gameplay bilo bi super, makar kao sto je bilo na pocetku igre i prvih mozda nedelju dana, posle toga fut je na steroidima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Karaju nas u pak hahah

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Karaju nas u pak hahah

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Karaju nas u pak hahah

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KICO jel ovo njemu build up play prvo

20/20/ORG
25/25/25/ORG
75/65/25/TRAP

Samo 20?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shivi kaže...
movie kaže...
Kako da se veselim golu kada je čisto sranje?

Ove situacije su mi najdraže. Izbiješ 100 lopti, 99 ćeš servirati protivniku za gol? Je li to normalno? Možda zato igrači izbijaju loptu u korner? No ne pomaže kada je i on smrtonosan.

Meni je fascinantno kako ne mogu/nece isprogramirat osnovnu stvar u obrani kad su u igri prekidi ili ubaci sa bokova, a to je da obavezno bar jedan igrac mora stajat na 16m u slucaju odbitka, osnovna stvar u obrani od ubacaja...

Na drugoj snimci sam vidio (ako se ne varam) da je udaljenost od obrane i veze barem 20m i da svi stoje u liniji kao da se igra stolni nogomet hahahaha

HAHAHA movie tebe kara u pak cijela uprava EA dok nas samo za sada game kreatori haha

16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
nitro66 kaže...
Ja vam kazem ljudi moji, igrica je puna skripti. Ja sam odiro svaki dan kvale za vikend ligu i nemrem nista. Moze mi neko rec ko koristi spanjolsku momcad, recimo Kico koju formaciju imas i custom taktiku?

Od pocetka igram sa ovom formacijom, prvi tjedan nisam imao nikakve player instructionse, a pred para dana sam postavio kao i ovaj lik i zasad sam zadovoljan

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/186095/tiki-taka-is-back-a-433-2-guide-by-remzy69

Oke definitivno ti hvala na ovome, znaci igra mi je ubojica sada. Ovo je ono sto sam trazio :D Eto dosao do finala kvalifikacija za vikend ligu i normalno naletim na lika koji mi polomi momcad. Dobije 8 jebenih zutih na tekmi i dobije me 2 - 0 glupim golovimo, ali od kada sam postavio ovako momcad imam posjed svaki tekmu 60% :D Nista od vikend lige za mene ovaj tjedan. Jebiga. Kreteni jebeni uvijek u finalu da mi je bar nac tog lika oci bi mu iskopo :D Uf.......Ali dobio sam nekog bogatuncica jebenog koji ima ronalada, reusa i sve jebene igrace koji kostaju preko 400k 2-1 imo sam 60-40% sa ovom taktikom kako sam mu se smijo to je ko da sam osvojio vikend ligu boli me kurac :D

9 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
KiCo77 kaže...
nitro66 kaže...
Ja vam kazem ljudi moji, igrica je puna skripti. Ja sam odiro svaki dan kvale za vikend ligu i nemrem nista. Moze mi neko rec ko koristi spanjolsku momcad, recimo Kico koju formaciju imas i custom taktiku?

Od pocetka igram sa ovom formacijom, prvi tjedan nisam imao nikakve player instructionse, a pred para dana sam postavio kao i ovaj lik i zasad sam zadovoljan

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/186095/tiki-taka-is-back-a-433-2-guide-by-remzy69

Oke definitivno ti hvala na ovome, znaci igra mi je ubojica sada. Ovo je ono sto sam trazio :D Eto dosao do finala kvalifikacija za vikend ligu i normalno naletim na lika koji mi polomi momcad. Dobije 8 jebenih zutih na tekmi i dobije me 2 - 0 glupim golovimo, ali od kada sam postavio ovako momcad imam posjed svaki tekmu 60% :D Nista od vikend lige za mene ovaj tjedan. Jebiga. Kreteni jebeni uvijek u finalu da mi je bar nac tog lika oci bi mu iskopo :D Uf.......Ali dobio sam nekog bogatuncica jebenog koji ima ronalada, reusa i sve jebene igrace koji kostaju preko 400k 2-1 imo sam 60-40% sa ovom taktikom kako sam mu se smijo to je ko da sam osvojio vikend ligu boli me kurac :D

Ja sam izgubio od jednog degenerika,bio sam bolji od njega,ali nisam imao sreće,zabio sam si auto gol i to kakav... vratim loptu golmanu i on doslovce šeće pored lopte i pusti je u gol (da sam barem snimio tu komičnu situaciju),dobio sam živčani slom,a onda mi ovaj retardirani kreten šalje poruke nakon utakmice...volio bih kad bi mogo popričati sa ekipom koja je radila igru,pa bi dao jednom od njih neka malo igra pa neka vidi kako je to kad te protivnici siluju po terenu i igraju perfektno flastera, stvarno je frustrirajuće.

9 godina
neaktivan
jpantalon kaže...
Origi i Rashford. Na Rashforda marksman, a na Origija ili to ili hawk.

Hvala,sinoc 3 pobjede u 7. div ,obezbjedjen opstanak ! :)

Jos 7 tekmi ,mozda se probijem i do seste ako drug ne dodje da me sjebe !

Malo da sjebu passove i ne bi bila losa igra !Meni pase ....

Ima autogolova ali sta ces ....

Bitno mi je da ne prolaze l1+y i sl. sranja .

I ne bih rekao da brzina ST nema veze ,svako malo sam sam  pred golmanom ...

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2016 7:45 (goust78).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ljudi ja znam da nije lako ali pokušajte biti mudri. Na početku opipajte puls protivnika i kad skužite sa kim imate posla, ubacite u određenu brzinu. Kada osjetitie da vam igra neda da zabijete pored silnih zicera, nemoj biti tvrdoglav, nego stisnu pauzu i pozovi jokera sa klupe i na taj način malo cimnite igru. Naravno, te zamjene moraju imati logike i moraju unaprijed biti predviđene.

Kada vidite da Vas protivnik melje, pripremite si jednog LB/RB koji ima WR m/h kao npr. Patric Evra i daj mu instrukcije da ostaje nazad, + jednog CDM sa WR L/H kao npr. Medel i na taj način pojačajte odbranu. Uz sve ovo uvjek treba imati jednog kreativca na terenu koji ima tu dubinsku loptu koji će vrlo lako izbaciti npr. Muriela koji ima WR H/L i kojem također treba dati određene instrukcije i eto vas u situaciji 1 na 1 sa vratarom.

Jučer sa odigrao 3 tekme..., u prvoj pobjedim 1-0, a gol je zabio IF Mandžo i to baš u svom stilu, jer se kao đilkoš bacio na loptu i špicom savladao Llorisa koji je dirao tu loptu i to stopalom ali se odbila u zrak prilikom pada odskakutala u gol i to na guzove, a da stvar bude slađa u zadnjoj sekundi tekme. Lik je bio bolji tj., ima je malo više prilika i ne bi me iznenadilo da je razbio gamepad. Čim je krenuo sa centra, sudac je svirao kraj.

U drugoj tekmi sam izgubio 2-0, ali u toj tekmi sa zapucao dva identična volea sa peterca nakon ubačaja sa strane i to oba Gabbiadini. Jedan je odsjeo na gredi i odbio se nebu pod oblake, a drugi mi je skinuo refleksno njegov vratar, da sam ostao u čudu sa podignutim rukama u zraku, jer sam već krenuo slaviti.

Treća tekma je završila 0-0, gdje smo i ja i protivnik mudrovali i čekali tu jednu idealnu priliku, ali do nje nismo došli i završilo je kako je završilo.

Jbg., sve je to nogomet.

Mislim da ne treba žuriti i postati žrtva te silne želje da što prije dođemo do coinsa ili pobjedimo u tom finalu ili do titule. Odmori malo..., uzmi predah, popij nešto, pogledaj neki drmoguzni music spot i za pola sata nastavi tamo gdje si stao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2016 8:09 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma brate mili ne mogu se naviknuti na novu fifaru i gotovo, 8. divizija, jedva osigurao opstanak, score mi je 2-3-4, još jedna tekma ostala... A prije sam se ladno prošetao do 3 divizije (7 sezona, 7 naslova prvaka) i onda lagano išao prema drugoj i prvoj... jednostavno mi ne paše, obranu ne kontroliram, u napadu mi fali zadnji pas, sve neke poluprilike imam, jako jako jako loše...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
TheMaverick kaže...

Ljudi ja znam da nije lako ali pokušajte biti mudri. Na početku opipajte puls protivnika i kad skužite sa kim imate posla, ubacite u određenu brzinu. Kada osjetitie da vam igra neda da zabijete pored silnih zicera, nemoj biti tvrdoglav, nego stisnu pauzu i pozovi jokera sa klupe i na taj način malo cimnite igru. Naravno, te zamjene moraju imati logike i moraju unaprijed biti predviđene.

Mirisem FM fana? Mislim da ce mi ove godine to biti jedina nogometna igra :)

I am over 9000!!!
9 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

Ma brate mili ne mogu se naviknuti na novu fifaru i gotovo, 8. divizija, jedva osigurao opstanak, score mi je 2-3-4, još jedna tekma ostala... A prije sam se ladno prošetao do 3 divizije (7 sezona, 7 naslova prvaka) i onda lagano išao prema drugoj i prvoj... jednostavno mi ne paše, obranu ne kontroliram, u napadu mi fali zadnji pas, sve neke poluprilike imam, jako jako jako loše...

Samo se gradis na 16 m ,okrenes dupe i onda trazis priliku za sut

ili da dodas  ili da ga okrenes pa prema golu ! :)

U odbrani nekad rucno pratim nekad contain +L2+R2 i guram ga .

Pritom sam izabrao sve jake igrace !

Proslu fifu sam pola god, igra skoro samo protiv kompa,ovu tek par komada .

Bolje mi je biti u 6-7. div i odigrati 500+ online nego napadati nize div. i kidati zivce bez potrebe.

U srednjoj skoli su mi govorili da cuvam zivce za brak i studije pa bih to i vama savjetovao ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2016 10:10 (goust78).
17 godina
FIFA 17
Klasična utakmica. Do 35 minute lik mi ozlijedi 3 igrača, ja njemu 2 igrača. Čak ne mogu reći niti da je bilo namjerno s obje strane. Od 5 ozlijeda sudac je svirao samo jedan prekršaj i to penal kada me lik skršio. Sva tri igrača imaju ozlijedu noge i pauzu od 4 tekme. Na kraju sam poveo 3-0 i lik je izašao iz tekme. Znači to nije normalno, 5 ozlijeda u pola sata? Čemu to?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ima li ko Fernandinho ?Vrijedili dati za njega ne male coinse ?Svidja mi se jer je all around !

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
Klasična utakmica. Do 35 minute lik mi ozlijedi 3 igrača, ja njemu 2 igrača. Čak ne mogu reći niti da je bilo namjerno s obje strane. Od 5 ozlijeda sudac je svirao samo jedan prekršaj i to penal kada me lik skršio. Sva tri igrača imaju ozlijedu noge i pauzu od 4 tekme. Na kraju sam poveo 3-0 i lik je izašao iz tekme. Znači to nije normalno, 5 ozlijeda u pola sata? Čemu to?

Zato ja imam samo Engleze pa neka krlja koliko hoce ,uvjek imam zamjenu !

Trenutni tim !

9 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Mirisem FM fana? Mislim da ce mi ove godine to biti jedina nogometna igra :)

Vjerovao ili ne ali nikad nisam igrao FM. Kada je u pitanju virtualni nogomet samo PES i FIFA, s tim da ovaj prvi rijetko iz dobro poznatih razloga ili bolje reči zbog diskirminacije PC igrača.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Dosao je novi patch za PC verziju od 850MB 

0 0 hvala 1
10 godina
FIFA 17

Da vas pitam, kad mi povredi igraca da igrac moze da nastavi, ako ga izvedem odmah i napravim zamenu da li to znaci da ce biti manje utakmica povredjen za razliku od toga da ga ne diram i zavrsim utakmicu snjim, zna li ko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
nitro66 kaže...

Mora da su neke velike zakrpe cim je skoro 1 gb 

15 godina
ruya kaže...
nitro66 kaže...

Mora da su neke velike zakrpe cim je skoro 1 gb 

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/191937/fifa-17-title-update-1

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
FIFA 17

Kod mene je skinuo 840 mb + sad nekih 696.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ruya kaže...

Da vas pitam, kad mi povredi igraca da igrac moze da nastavi, ako ga izvedem odmah i napravim zamenu da li to znaci da ce biti manje utakmica povredjen za razliku od toga da ga ne diram i zavrsim utakmicu snjim, zna li ko?

Mislim da nema pravila kod toga.

Ja uvijek odigram do kraja s povrijeđenim igračem jer znam da će na kraju dobiti par utakmica neigranja pa mi je svejedno.

Ponekad dobijem 1 utakmicu, a ponekad više, ali mislim da još nikad nisam dobio max 5.

To su valjda manje ozbiljne ozlijede pošto mogu igrati povrijeđeni pa zato manje utakmica suspenzije bude?

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Možda najbitnije stavke:

• Goalkeeper positioning for corner kicks.
  • An issue where the player would control the ball instead of attempting a clearance.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2016 11:47 (CrazyMan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Izgleda da ja jedini koristim zakrpe na igracu da mi nije odsutan haha

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Po komentarima mi se cini da ima scriptinga i da je opet noob friendly igra.

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Danas opet igram i vodim 1:0,bolji sam cijelu tekmu,posjed lopte na mojoj strani...završilo 1:1 tako što sam vratio loptu svome golmanu,a protivnik me pritišće i ja stišćem tipku da golman ispuca,a on čeka i protivnički igrač mu loptu oduzima i ulazi s njom u gol, statistika na kraju utakmice: ja imao 8(6) a protivnik 1(1) i izvuče mi x na debilan način.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice