ja sam dobio(ps4) al naravno paketići dno dna.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene zanima hoću li uopće dobiti jer od 25 utakmica jedno 9 ili 10 ljudi je cheatalo, zabilo sebi gol i izašlo.
Tko su po vama OP igraci u fifi 17? Po meni definitivno Ibra, Costa i Lewa zbog fizicke moci, nema boga da im se uzme lopta i jos k tome jako rijetko gube duel i trpaju ko ludi...
Musa, Draxler, Muriel su meni zasad neočekivano najbolji.
Ja sam danas valjda odigro zadnju kvalu za vikend ligu jer mi je ovo postalo parodija. Igro sam sada sa frajer koji ima 79 chemistey i imo sam pun kurac prilika i jednostavno mu nisam mogo gol zabit,a lik nema pojma igrat i to se vidi.
Uopce se nezna branit ko da ne dira gamepad kada napadam, zabio mi je gol glavom iz kornera i ostalo sam imo ono tipa 70-30% u posjedu loptu , ali lopta nije u gol isla? haha ? koji se kurac desava? imam feeling da me EA kara namjerno u supak.
Znaci momcad mi je jebena ja nemrem proc drugi krug kvala, prvi dobijem , a u drugom me neko razguzi 6-0. Prosle godine sam u diviziji 2 igro i borio se i imo odlican rezultat. Ove godine mi je omjer 35-4-30 . Jel zna neko sta se desava?
Fifu igram dugo godina, znam ju igrat milu joj mater jebem. Ali igraci mi ne trce , idem u napad niko se ne joina napadu svi samo gledaju. Koji KURAC
Tko su po vama OP igraci u fifi 17? Po meni definitivno Ibra, Costa i Lewa zbog fizicke moci, nema boga da im se uzme lopta i jos k tome jako rijetko gube duel i trpaju ko ludi...
2. i 3. najbolji strikeri u igri OP... oke.
Musa i Rashford su recimo dva igrača koji rade ono šta prema svojim statsima ne bi trebali moći raditi.
Mogu slobodno reci da Robbenova slaba noga definitivno nema osjećaj 2*, već kao 4-5*.
Musa, Draxler, Muriel su meni zasad neočekivano najbolji.
Jep, Musa je i meni neočekivano dobar.
Gledao sam neki dan nekog jutubera koji je spomenuo da mu je Musa najjači igrač u igri.
Tu sam odlučio da ga probam i nisam se razočarao, dapače.
Ja sam danas valjda odigro zadnju kvalu za vikend ligu jer mi je ovo postalo parodija. Igro sam sada sa frajer koji ima 79 chemistey i imo sam pun kurac prilika i jednostavno mu nisam mogo gol zabit,a lik nema pojma igrat i to se vidi.
Uopce se nezna branit ko da ne dira gamepad kada napadam, zabio mi je gol glavom iz kornera i ostalo sam imo ono tipa 70-30% u posjedu loptu , ali lopta nije u gol isla? haha ? koji se kurac desava? imam feeling da me EA kara namjerno u supak.
Znaci momcad mi je jebena ja nemrem proc drugi krug kvala, prvi dobijem , a u drugom me neko razguzi 6-0. Prosle godine sam u diviziji 2 igro i borio se i imo odlican rezultat. Ove godine mi je omjer 35-4-30 . Jel zna neko sta se desava?
Fifu igram dugo godina, znam ju igrat milu joj mater jebem. Ali igraci mi ne trce , idem u napad niko se ne joina napadu svi samo gledaju. Koji KURAC
A niš, ak te jebe, jebi i ti nju.
Musa i Ben Yedder najjaci napadaci, jucer sam gubio 2-0 do 60-te min i na brzinu 3 komada uvalio sa Ben Yedderom :)
A na golu Sirigu vadi sve zivo ;)
2. i 3. najbolji strikeri u igri OP... oke.
Musa i Rashford su recimo dva igrača koji rade ono šta prema svojim statsima ne bi trebali moći raditi.
Mogu slobodno reci da Robbenova slaba noga definitivno nema osjećaj 2*, već kao 4-5*.
OP i znaci to da su najbolji... Nece mi OP bit Musa i Rashford (bar meni nisu a mozda nekima jesu), ali mogu bit malo bolji nego sta zapravo jesu po statsima... oke...
Zajebi statse, jedan Messi ne moze zadrzati loptu i dirbljat kao Lewa ili Costa, doslovno sa njima trcis kroz obranu i nitko ti ne moze nista i zato su po meni OP...
Musa i Ben Yedder najjaci napadaci, jucer sam gubio 2-0 do 60-te min i na brzinu 3 komada uvalio sa Ben Yedderom :)
A na golu Sirigu vadi sve zivo ;)
Imam Zazu,Musu,Welbeka,Diouf-a,Ingsa,Origia i Rashforda!
Koga sa kim da uparim ? 41212(2)
Ako bi mi neko mogao pomoci sa potrvrdom da je moguće na FIFI 17 PC igrati FUT online sa guest player-om.
Kupio sam key za FiFu 17 preko Kinguin-a. i sve radi ok osim kad krenemo da igramo FUT online tada normalno dodamo guest player-a ali kad igra počne vidi se samo jedan.
Pokušali smo odigrati jednom i Draft online i opet ista stvar, dodamo dva igrača bez problema ali kad krene utakmica drugi jednostavno ne postoji.
Pročitao sam na nekom od foruma da je moguće da je problem sa key-em i da se key-vima kupljenim preko origina FUT online može igrati normalno sa dva igrača pa bih vas zamolio za info odnosno da li mi neko može potvrditi da je igrao FUT online sa dva igrača na PC-u
Hvala
Hvala druze ,trebami jos jedan par posto samo imam engleze . :)
Za drugi tim ?!
Meni su najbolji Carrasco i braća Bender
Sasvim zadovoljan s packovima koje sam dobio od weekend lige. Dva mega packa i jedan rare gold + 45k coinsa. Odmah vecinu toga rasprodo i kupio IF Milnera i IF Colemana.
Sasvim zadovoljan s packovima koje sam dobio od weekend lige. Dva mega packa i jedan rare gold + 45k coinsa. Odmah vecinu toga rasprodo i kupio IF Milnera i IF Colemana.
Uzmi IF Valenciju. Lik je ko konj. Nitko mu loptu ne može uzeti. Za te novce nema boljeg krila u engleskoj ligi trenutno... iznenadio sam se...
Loyalty, kad igrac odigra 10 ili vise tekmi za tvoj klub dobije +1 chem
to je ta glupa ea logika. recimo igram protiv protivnika koji igra agresivno i imam slobodni udarac s 3 slobodna igrača. okrenem gljivu prema onom di nema šanse da mi uzme loptu, a gle čuda doda onom koji je pod pritiskom. inače bi igra bila odlična al takvi golovi kakve zabijaju ovi koji igraju na individualnu klasu igrača ubijaju igru. zdravom logikom, ako su 2 momčadi jednake kvalitete po igračima, u 8/10 slučajeva bi trebao biti bolji onaj koji stvori više prilika. na fifa-i je to 6/10 na drugu stranu.
Od pocetka igram sa ovom formacijom, prvi tjedan nisam imao nikakve player instructionse, a pred para dana sam postavio kao i ovaj lik i zasad sam zadovoljan
https://fifaforums.easports.com/en/discussion/186095/tiki-taka-is-back-a-433-2-guide-by-remzy69
Meni je fascinantno kako ne mogu/nece isprogramirat osnovnu stvar u obrani kad su u igri prekidi ili ubaci sa bokova, a to je da obavezno bar jedan igrac mora stajat na 16m u slucaju odbitka, osnovna stvar u obrani od ubacaja...
Na drugoj snimci sam vidio (ako se ne varam) da je udaljenost od obrane i veze barem 20m i da svi stoje u liniji kao da se igra stolni nogomet hahahaha
Meni je fascinantno kako ne mogu/nece isprogramirat osnovnu stvar u obrani kad su u igri prekidi ili ubaci sa bokova, a to je da obavezno bar jedan igrac mora stajat na 16m u slucaju odbitka, osnovna stvar u obrani od ubacaja...
Na drugoj snimci sam vidio (ako se ne varam) da je udaljenost od obrane i veze barem 20m i da svi stoje u liniji kao da se igra stolni nogomet hahahaha
To se zove pozicioniranje o kojemu stalno pričamo. Ne mogu ja u istom trenutku razmještati svih 11 igrača kada ih sve niti nemam u kadru. Što više igram, igra mi izgleda veće sranje. O brzini i fliperu da ne pričam. Ja jednostavno to ne mogu pratiti kako se neki put sve brzo odvija. Čista frustracija.

This time next year we'll be millionaires