- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Nisam previše igrao jer sam visio na marketu ali danas sam malo igrao kako je market otišao k vragu pa sam razočaran igrom sve više i više. Nije mi niti market jasan ove godine. Vidim packovi se otvaraju kao mutavi. Market nije bio nikada veći a cijene samo rastu. Da sam navečer pordao ono kaj sam prodao ujutro a ujutro sam mislio da je to vrh, bio bih bogatiji za 100k coinsa.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
20/20/ORG
25/25/25/ORG
75/65/25/TRAP
Samo 20?
Meni je fascinantno kako ne mogu/nece isprogramirat osnovnu stvar u obrani kad su u igri prekidi ili ubaci sa bokova, a to je da obavezno bar jedan igrac mora stajat na 16m u slucaju odbitka, osnovna stvar u obrani od ubacaja...
Na drugoj snimci sam vidio (ako se ne varam) da je udaljenost od obrane i veze barem 20m i da svi stoje u liniji kao da se igra stolni nogomet hahahaha
HAHAHA movie tebe kara u pak cijela uprava EA dok nas samo za sada game kreatori haha
Od pocetka igram sa ovom formacijom, prvi tjedan nisam imao nikakve player instructionse, a pred para dana sam postavio kao i ovaj lik i zasad sam zadovoljan
https://fifaforums.easports.com/en/discussion/186095/tiki-taka-is-back-a-433-2-guide-by-remzy69
Oke definitivno ti hvala na ovome, znaci igra mi je ubojica sada. Ovo je ono sto sam trazio :D Eto dosao do finala kvalifikacija za vikend ligu i normalno naletim na lika koji mi polomi momcad. Dobije 8 jebenih zutih na tekmi i dobije me 2 - 0 glupim golovimo, ali od kada sam postavio ovako momcad imam posjed svaki tekmu 60% :D Nista od vikend lige za mene ovaj tjedan. Jebiga. Kreteni jebeni uvijek u finalu da mi je bar nac tog lika oci bi mu iskopo :D Uf.......Ali dobio sam nekog bogatuncica jebenog koji ima ronalada, reusa i sve jebene igrace koji kostaju preko 400k 2-1 imo sam 60-40% sa ovom taktikom kako sam mu se smijo to je ko da sam osvojio vikend ligu boli me kurac :D
Od pocetka igram sa ovom formacijom, prvi tjedan nisam imao nikakve player instructionse, a pred para dana sam postavio kao i ovaj lik i zasad sam zadovoljan
https://fifaforums.easports.com/en/discussion/186095/tiki-taka-is-back-a-433-2-guide-by-remzy69
Oke definitivno ti hvala na ovome, znaci igra mi je ubojica sada. Ovo je ono sto sam trazio :D Eto dosao do finala kvalifikacija za vikend ligu i normalno naletim na lika koji mi polomi momcad. Dobije 8 jebenih zutih na tekmi i dobije me 2 - 0 glupim golovimo, ali od kada sam postavio ovako momcad imam posjed svaki tekmu 60% :D Nista od vikend lige za mene ovaj tjedan. Jebiga. Kreteni jebeni uvijek u finalu da mi je bar nac tog lika oci bi mu iskopo :D Uf.......Ali dobio sam nekog bogatuncica jebenog koji ima ronalada, reusa i sve jebene igrace koji kostaju preko 400k 2-1 imo sam 60-40% sa ovom taktikom kako sam mu se smijo to je ko da sam osvojio vikend ligu boli me kurac :D
Ja sam izgubio od jednog degenerika,bio sam bolji od njega,ali nisam imao sreće,zabio sam si auto gol i to kakav... vratim loptu golmanu i on doslovce šeće pored lopte i pusti je u gol (da sam barem snimio tu komičnu situaciju),dobio sam živčani slom,a onda mi ovaj retardirani kreten šalje poruke nakon utakmice...volio bih kad bi mogo popričati sa ekipom koja je radila igru,pa bi dao jednom od njih neka malo igra pa neka vidi kako je to kad te protivnici siluju po terenu i igraju perfektno flastera, stvarno je frustrirajuće.
Hvala,sinoc 3 pobjede u 7. div ,obezbjedjen opstanak ! :)
Jos 7 tekmi ,mozda se probijem i do seste ako drug ne dodje da me sjebe !
Malo da sjebu passove i ne bi bila losa igra !Meni pase ....
Ima autogolova ali sta ces ....
Bitno mi je da ne prolaze l1+y i sl. sranja .
I ne bih rekao da brzina ST nema veze ,svako malo sam sam pred golmanom ...
Ljudi ja znam da nije lako ali pokušajte biti mudri. Na početku opipajte puls protivnika i kad skužite sa kim imate posla, ubacite u određenu brzinu. Kada osjetitie da vam igra neda da zabijete pored silnih zicera, nemoj biti tvrdoglav, nego stisnu pauzu i pozovi jokera sa klupe i na taj način malo cimnite igru. Naravno, te zamjene moraju imati logike i moraju unaprijed biti predviđene.
Kada vidite da Vas protivnik melje, pripremite si jednog LB/RB koji ima WR m/h kao npr. Patric Evra i daj mu instrukcije da ostaje nazad, + jednog CDM sa WR L/H kao npr. Medel i na taj način pojačajte odbranu. Uz sve ovo uvjek treba imati jednog kreativca na terenu koji ima tu dubinsku loptu koji će vrlo lako izbaciti npr. Muriela koji ima WR H/L i kojem također treba dati određene instrukcije i eto vas u situaciji 1 na 1 sa vratarom.
Jučer sa odigrao 3 tekme..., u prvoj pobjedim 1-0, a gol je zabio IF Mandžo i to baš u svom stilu, jer se kao đilkoš bacio na loptu i špicom savladao Llorisa koji je dirao tu loptu i to stopalom ali se odbila u zrak prilikom pada odskakutala u gol i to na guzove, a da stvar bude slađa u zadnjoj sekundi tekme. Lik je bio bolji tj., ima je malo više prilika i ne bi me iznenadilo da je razbio gamepad. Čim je krenuo sa centra, sudac je svirao kraj.
U drugoj tekmi sam izgubio 2-0, ali u toj tekmi sa zapucao dva identična volea sa peterca nakon ubačaja sa strane i to oba Gabbiadini. Jedan je odsjeo na gredi i odbio se nebu pod oblake, a drugi mi je skinuo refleksno njegov vratar, da sam ostao u čudu sa podignutim rukama u zraku, jer sam već krenuo slaviti.
Treća tekma je završila 0-0, gdje smo i ja i protivnik mudrovali i čekali tu jednu idealnu priliku, ali do nje nismo došli i završilo je kako je završilo.
Jbg., sve je to nogomet.
Mislim da ne treba žuriti i postati žrtva te silne želje da što prije dođemo do coinsa ili pobjedimo u tom finalu ili do titule. Odmori malo..., uzmi predah, popij nešto, pogledaj neki drmoguzni music spot i za pola sata nastavi tamo gdje si stao.
Ma brate mili ne mogu se naviknuti na novu fifaru i gotovo, 8. divizija, jedva osigurao opstanak, score mi je 2-3-4, još jedna tekma ostala... A prije sam se ladno prošetao do 3 divizije (7 sezona, 7 naslova prvaka) i onda lagano išao prema drugoj i prvoj... jednostavno mi ne paše, obranu ne kontroliram, u napadu mi fali zadnji pas, sve neke poluprilike imam, jako jako jako loše...
Ljudi ja znam da nije lako ali pokušajte biti mudri. Na početku opipajte puls protivnika i kad skužite sa kim imate posla, ubacite u određenu brzinu. Kada osjetitie da vam igra neda da zabijete pored silnih zicera, nemoj biti tvrdoglav, nego stisnu pauzu i pozovi jokera sa klupe i na taj način malo cimnite igru. Naravno, te zamjene moraju imati logike i moraju unaprijed biti predviđene.
Mirisem FM fana? Mislim da ce mi ove godine to biti jedina nogometna igra :)
Ma brate mili ne mogu se naviknuti na novu fifaru i gotovo, 8. divizija, jedva osigurao opstanak, score mi je 2-3-4, još jedna tekma ostala... A prije sam se ladno prošetao do 3 divizije (7 sezona, 7 naslova prvaka) i onda lagano išao prema drugoj i prvoj... jednostavno mi ne paše, obranu ne kontroliram, u napadu mi fali zadnji pas, sve neke poluprilike imam, jako jako jako loše...
Samo se gradis na 16 m ,okrenes dupe i onda trazis priliku za sut
ili da dodas ili da ga okrenes pa prema golu ! :)
U odbrani nekad rucno pratim nekad contain +L2+R2 i guram ga .
Pritom sam izabrao sve jake igrace !
Proslu fifu sam pola god, igra skoro samo protiv kompa,ovu tek par komada .
Bolje mi je biti u 6-7. div i odigrati 500+ online nego napadati nize div. i kidati zivce bez potrebe.
U srednjoj skoli su mi govorili da cuvam zivce za brak i studije pa bih to i vama savjetovao ! :)
Ima li ko Fernandinho ?Vrijedili dati za njega ne male coinse ?Svidja mi se jer je all around !
Zato ja imam samo Engleze pa neka krlja koliko hoce ,uvjek imam zamjenu !
Trenutni tim !
Mirisem FM fana? Mislim da ce mi ove godine to biti jedina nogometna igra :)
Vjerovao ili ne ali nikad nisam igrao FM. Kada je u pitanju virtualni nogomet samo PES i FIFA, s tim da ovaj prvi rijetko iz dobro poznatih razloga ili bolje reči zbog diskirminacije PC igrača.
Dosao je novi patch za PC verziju od 850MB
Da vas pitam, kad mi povredi igraca da igrac moze da nastavi, ako ga izvedem odmah i napravim zamenu da li to znaci da ce biti manje utakmica povredjen za razliku od toga da ga ne diram i zavrsim utakmicu snjim, zna li ko?
Mora da su neke velike zakrpe cim je skoro 1 gb 
Mora da su neke velike zakrpe cim je skoro 1 gb 
https://fifaforums.easports.com/en/discussion/191937/fifa-17-title-update-1
Kod mene je skinuo 840 mb + sad nekih 696.
Da vas pitam, kad mi povredi igraca da igrac moze da nastavi, ako ga izvedem odmah i napravim zamenu da li to znaci da ce biti manje utakmica povredjen za razliku od toga da ga ne diram i zavrsim utakmicu snjim, zna li ko?
Mislim da nema pravila kod toga.
Ja uvijek odigram do kraja s povrijeđenim igračem jer znam da će na kraju dobiti par utakmica neigranja pa mi je svejedno.
Ponekad dobijem 1 utakmicu, a ponekad više, ali mislim da još nikad nisam dobio max 5.
To su valjda manje ozbiljne ozlijede pošto mogu igrati povrijeđeni pa zato manje utakmica suspenzije bude?
Možda najbitnije stavke:
- Goalkeeper positioning for corner kicks.
- An issue where the player would control the ball instead of attempting a clearance.
Po komentarima mi se cini da ima scriptinga i da je opet noob friendly igra.
Danas opet igram i vodim 1:0,bolji sam cijelu tekmu,posjed lopte na mojoj strani...završilo 1:1 tako što sam vratio loptu svome golmanu,a protivnik me pritišće i ja stišćem tipku da golman ispuca,a on čeka i protivnički igrač mu loptu oduzima i ulazi s njom u gol, statistika na kraju utakmice: ja imao 8(6) a protivnik 1(1) i izvuče mi x na debilan način.