Onaj osjecaj kad pred kraj tekme protivnicki igrac bez stamine trci kroz sredinu sa nekim zastitnim poljem pet metara oko sebe... Prestrasno... Bez sprinta doc od svojih 16 do mojih dok se moji igraci odbijaju od nekog nevidljivog polja/stita... Sreca pa je fulao gol, to me je jos najvise zacudilo...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad je bila jedna brza
Lik sa njemackom repkom, plavi se postava (odmah sam se sjetio macka i cheatera haha), odustao cim je dobio gol, tj. lopta nije taknula mrezu on je quito -.- lik je solidno krenuo, malo soliranja, vidio je da je nadmocan u skoku pa je cesto nabacivao, izvodio kerefeke iz kornera itd...
Ugl. zalijepo sam ss samo da se vidi kako ta statistika laze, imao sam dva udarca prema golu i oba u okvir, golman ih je obranio. Jednog na pocetku, a drugog prije gola jer kad je obranio udarac odbila mi se lopta i zabio sam, znaci tri udarca na gol, a pogledajte sta na statistici pise... Jos od fife 14 nas ocigledno lazu, pogotovo kod tackla. Pokrao me u jednoj tekmi za 3 uklizivanja, plus sta nisam brojao standing tackle...

Ok kakve veze to ima s tim da se ja ne mogu spojit na UT online ?
Želi ti reći da se on može spojiti?
Ne nego sam slucajno "citirao" mesto da sam isao novu poruku izvinjavam se xd
Tebi ceco22 nzm koji moze biti problem, probaj da deinstaliras igru pa ponovo instaliraj.
Pa kupi i ti plave pa sutiraj s'centra

Pa nije valjda da ima ovih sa plavim karticama u 5-6 diviziji ako igras jos tamo, ja u trecoj retko sretnem sa plavom karticom.
Pa nije valjda da ima ovih sa plavim karticama u 5-6 diviziji ako igras jos tamo, ja u trecoj retko sretnem sa plavom karticom.
Ima ,doduse ne puno ali ima.Pokusavam da igram prijateljske ali tu su vecinom " plavci " ! hahahah
I da ,jos se vrtim 6-5. div. :)
Tebi ceco22 nzm koji moze biti problem, probaj da deinstaliras igru pa ponovo instaliraj.
Jaoj druze cek' ja sam na pocetku imao tih problema, pa sam nasao neki tut na yt i pomogao mi je, ali cini mi se da ces morati izbrisati trenutni tim sto imas i krenuti sve iz pocetka, cekaj da probam da ti nadjem tutorijal.
Evo pokusaj ovo, nadam se da ce ti pomoci
Ja se ujutro jedan period nisam mogao spojit, ali sad sve radi kao podmazano...
Ima ,doduse ne puno ali ima.Pokusavam da igram prijateljske ali tu su vecinom " plavci " ! hahahah
I da ,jos se vrtim 6-5. div. :)
Ja sad odigrao 3 tekme u drugoj diviziji jedna nereseno, dve izgubio izgleda da je treca moja zlatna sredina

Polako, stici ces i tamo
Ostaje da vidim koliko je vidovita.

qurac budem brisao tako sam prosle godine izgubio fifu 15 sa cjelim TOT
S obzirom na ime kluba nije niti čudo da ti se igra raspala... no nemaš problema, možeš kompletnu igru obrisati i ponovno instalirati pa vidjeti kako će se ponašati. Brisanjem igre ne ostaješ bez fut kartica koje ionako nisu spremljene na tvom računalu već na ea serveru. Možeš obrisati i sve momčadi koje imaš. Samo nemoj brisati kompletan klub. Mislim da samo u tom slučaju ostaješ bez svega..
Kako hoces, meni je to pomoglo, srecom bio sam na pocetku kad sam to uradio, neka prosecna ekipa od 10-tak k.
S obzirom na ime kluba nije niti čudo da ti se igra raspala... no nemaš problema, možeš kompletnu igru obrisati i ponovno instalirati pa vidjeti kako će se ponašati. Brisanjem igre ne ostaješ bez fut kartica koje ionako nisu spremljene na tvom računalu već na ea serveru. Možeš obrisati i sve momčadi koje imaš. Samo nemoj brisati kompletan klub. Mislim da samo u tom slučaju ostaješ bez svega..
meni je problem sto uopce ne mogu do toga doci.. a klub mi se ne brise.... pogotovo kad napokon imam pola ekipe u TOT izadnju...
da li si ea live support kontaktirao oni bi ti to sigurno mogli rjesiti?
jesam nula bodova.... druga godina zaredom i opet sranje sa UT
jesam nula bodova.... druga godina zaredom i opet sranje sa UT
sto su ti rekli u cemu je problem kad si razgovarao s njima?
ma dali mi par hot fixeva za DNS i PC temp files... itd... ali nula bodova za rjesenje... rekli su mi dodatno javiti se ako uspiju popraviti..... gnjaviti cu ih sutra opet...
mogu sve drugo igrati osim FUT... :S
neznam sto da kazem ali eto peredlozio sam jer su meni rjesili problem kada sam zaboravio odgovor na sigurnosno pitanje i blokira acc....
Danas sam prodao sve nijemce i složio si zadnju momčad u ovoj fifi. Svakom prodajom s obzirom da cijene padaju dobijam sve manje coinsa tako da više niti nemam neki veliki manevarski prostor a visiti na marketu dva mjeseca prije nove igre mi se više ne da... Uglavnom, to je to...
Edit: ja ne znam ali mene i dalje ebu ovi golmani. Pa ovo nije normalno. Na kraju tekma završi 1-0 ovim golom. Što reći?
Odigrao sam najstrašniju utakmicu ove sezone. Pregazio lika a na kraju izgubio. Stvarno ne znam kako je to moguće ali jednostavno igra nije htjela da uđem u 4 uzastopno finale. Tri sam prije toga osvojio. Uz sve te udarce imao sam još bar 3/4 stative i dva prazna gola promašena a golove sam dobijao silovanjem s jednim igračem dybalom kojeg nisam mogao pomaknuti. Lik ide kroz zid. Dva gola mi je dao nakon očitog prekršaja s leđa na mojih 16m gdje mi tako uzme loptu i zabije gol. Strašno! Bilo je nepravednih poraza i pobjeda ali ovo je sve nadmašilo...
Cudimo se tap in golovima, a u tutorialu (koji mi je iskocio danas na naslovnoj) o udarcima je receno kako treba biti spreman na odbijance pa da ih se pospremi u praznu mrezu, te takoder udarci iz daljine kako se trebaju pucat da lakse udu... Svaka cast EA
Odigrao sam rekreativnu protiv TOTS, nevidena krada pa je samim time pobjeda od 3:2 jos slada... Imam gol aut, drzim skroz prema autu i on doda u sredinu njegovom napadacu. Ajde ok, kriv sam jer sam glup i ne ispucavam jer znam da se to desava. Ne dugo nakon toga opet gol aut, drzim ispucavanje do kraja, ali on ocita mrvicu od one crtice i nabaci njegovom napadacu na volej... Divota... A o stoperima brzim od aube i kepecima hulkovima da ne pricam... Ako su nesposobni napravit algoritam kojim ce cpu moc parirat stvarnom igracu osim da si nabrije igrace i da preocito cita kontrole ili dodaje sam sebi sa mojim igracima, onda bolje da ukinu single player...