FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 600.051
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
Hexfire kaže...

Full manual ima smisla samo onda kad oba igrača igraju full manual. Ne znam da li je na konzolama što bolje, ali na PC-u je situacija katastrofa. Može se pronaći pokojeg protivnika prvih 2-3 mjeseca od izlaska, ali nakon toga sve rjeđe i rjeđe. Šteta stvarno jer hrpa tih problema na koje ljudi prigovaraju se eliminira igranjem na manual, ali jednostavno je interes premalen za kontinuirano igranje. Ma samo da se izbaci assissted passing i semi-assissted postane default igra bi postala duplo bolja nego je sad.

Nadamo se već duže vrijeme da bi nam EA mogao u FUT-u dati manual filtere kod traženja protivnika, ali ništa od toga. Kad bi došlo do toga, samo to bi bio dovoljan razlog za kupnju.

online kao online sam rijetko igrao...tj zgadilo mi se kad sam vidio da je 90% udaraca gol i da kad netko uzme jednog igraca i krene driblat pa tako od jutra do sutra itd itd....

full manual sam igrao s prijateljima ovako uzivo kod mene na ps4...i gdje nitko od nas nebi prodao supak za 3 boda nego igramo cisto radi zabave i uzivancije..pa pokusavamo igrat sto slicnije pravom nogometu...i to mi je uzitak,a ne igrat online s budalama koje bi iskoristiloi svaki exploit igre samo da zabiju gol

17 godina
Mortiis kaže...

online kao online sam rijetko igrao...tj zgadilo mi se kad sam vidio da je 90% udaraca gol i da kad netko uzme jednog igraca i krene driblat pa tako od jutra do sutra itd itd....

full manual sam igrao s prijateljima ovako uzivo kod mene na ps4...i gdje nitko od nas nebi prodao supak za 3 boda nego igramo cisto radi zabave i uzivancije..pa pokusavamo igrat sto slicnije pravom nogometu...i to mi je uzitak,a ne igrat online s budalama koje bi iskoristiloi svaki exploit igre samo da zabiju gol

Ja sam prošlu fifu igrao online manual, fut do 5 divizije na dodatnom acc na PS4 jer mi je bilo novo i interesantno. Problem je kaj protivnik tako ne igra i gotovo svaku šansu pretvara u gol. S druge strane ja iskoristim svaku treću šansu, ako... Neki puta to nije dovoljno i normalno je da izgubim. No nisam gubio zbog toga drastično više tekmi. Tko je bolji, bolji je. Dobio bi me ovako i onako. Samo je problem kaj lošijeg protivnika nisam svaki put pobijedio zbog previše fulanih zicera. Najviše me živciralo kada mi se protivnik sprda kada fulam a on zabije. Ljudi su bezobrazni i bez  imalo poštovanja prema protivniku i dobro kažeš, guzice bi dali samo da pobijede...

16 godina
meni je najgore kad od sredine igralista do mog gola ide gore dolje dribling gore dolje i tak mi dode do gola i zabije....totalno jadno i na istu foru a nemrem uzet svaki put loptu
battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
meni je najgore kad od sredine igralista do mog gola ide gore dolje dribling gore dolje i tak mi dode do gola i zabije....totalno jadno i na istu foru a nemrem uzet svaki put loptu

usmi si nekog def igraca dm, recimo  tako da ti iza ledja ostane obrana ako prodje, i drzi gumb koji koristis za fines prilikom suta. na taj nacin tu bagru samo pratis i uz malo srece sam se zaleti u tebe. gade mi se ti likovi.

10 godina
protjeran
jovial kaže...
dado16 kaže...

usmi si nekog def igraca dm, recimo  tako da ti iza ledja ostane obrana ako prodje, i drzi gumb koji koristis za fines prilikom suta. na taj nacin tu bagru samo pratis i uz malo srece sam se zaleti u tebe. gade mi se ti likovi.

Gledam na yt lik je u 2. div. seasons i primi takav gol sa centra ,znaci desava se svima ! :)

Ja ne znam da li sam ikad otkad igram fifu pokusao da sa centra dam gol tako da se stustim prema golu.

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2016 10:27 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
Ja samo ne znam sto su menjali gameplay, pa 10 x je bolja igra offline, sto ne moze biti isti gameplay i online, kad igram offline sa drugarima retko kad bude vise od 2 gola, najcesce cak jedan, a u fut mecevima nekad mozes 10 dati a prosek je neka 3.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ruya kaže...
Ja samo ne znam sto su menjali gameplay, pa 10 x je bolja igra offline, sto ne moze biti isti gameplay i online, kad igram offline sa drugarima retko kad bude vise od 2 gola, najcesce cak jedan, a u fut mecevima nekad mozes 10 dati a prosek je neka 3.

Danas bio onaj moj " pacijent " od 17 god,izgubio je jedno 7-8 tekmi za redom,cak je jednu vodio 2:0 ali je na kraju bilo 3:2 za mene .

Na kraju kaze odoh kuci da " ucim " ,doduse ima neku fifu 14 ,ne moze online pa nema mali iskustva sa online fuckerima ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
protjeran
FIFA 16
Juce i sinoc 3 tekme, 3 citera,nisam ni boda dobio ,odose mi ugovorim mamu im jebem citersku .
Ostale ,stekanje .
6. div. Kakvi govnari ,sta li je tek u nizim div.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Napokon poslozio bundesligu, leno, rodrigez - benatia - sokratis - piszcek, schurle - calhanoglu - l.gustavo - tiago - mkhitaryan, aubameyang

Moram si samo dovest jos neke dostojne zamjene da se mogu pokrpat i ne trosit na fitness kartice... Zanimljiva mi je u bundesliga jer je ne pratim previse pa mi trazenje igraca predstavlja veci izazov :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja sam izbjegavao Bundesligu, a onda sam se iz dosade odlučio probati i pozitivno se iznenadio za ovu sezonu, jer od prije mi nešto nije išlo sa njima...Kod mene su još  igrali Vidal, Gundogan, Muller, Martinez i Hummels.

Sada imam ovakav identičan squad https://gyazo.com/72ea61e871cab86cc044ffeb452b826d koji se ubio za pass igru i definitivo spada u top 3 ekipe za ovu sezonu, barem što se mene osobno tiče.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 10:06 (Spunkman).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Napokon poslozio bundesligu, leno, rodrigez - benatia - sokratis - piszcek, schurle - calhanoglu - l.gustavo - tiago - mkhitaryan, aubameyang

Moram si samo dovest jos neke dostojne zamjene da se mogu pokrpat i ne trosit na fitness kartice... Zanimljiva mi je u bundesliga jer je ne pratim previse pa mi trazenje igraca predstavlja veci izazov :)

Goretzka, Draxler, Wendell su ti must buy. Likovi su prejaki na 16. 

10 godina
neaktivan
Spunkman kaže...

Ja sam izbjegavao Bundesligu, a onda sam se iz dosade odlučio probati i pozitivno se iznenadio za ovu sezonu, jer od prije mi nešto nije išlo sa njima...Kod mene su još  igrali Vidal, Gundogan, Muller, Martinez i Hummels.

Sada imam ovakav identičan squad https://gyazo.com/72ea61e871cab86cc044ffeb452b826d koji se ubio za pass igru i definitivo spada u top 3 ekipe za ovu sezonu, barem što se mene osobno tiče.

Osetio sam to na svojoj kozi 

10 godina
neaktivan
Maxi16 kaže...
Shivi kaže...

Goretzka, Draxler, Wendell su ti must buy. Likovi su prejaki na 16. 

Draxler i Goretzka su mi sljedeci na listi, jos si obranu mislim dodatno osnazit sa naldom... Veci mi je gust igrat sa igracima koji su dobri, a nisu toliko razvikani i medijski eksponirani, bolji osjecaj i vecu draz ima zabijen gol ili pobijeda :)

10 godina
neaktivan
Ja jos trebam doterati odbranu i vezni red u red :-D, napad i golman su ok, udjoh danas u drugu diviziju, treba se sad tu odrzati, prvi protivnik lik ubio vezu morao sam izaci, tako da sam dobro krenuo :-D
Neki predlog engllezi su u pitanju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ruya, pošalji sliku formacije i igrača koje imaš i buđet odredi pa da se zna s čim se može radit. :)

10 godina
neaktivan
Maxi16 kaže...

Ruya, pošalji sliku formacije i igrača koje imaš i buđet odredi pa da se zna s čim se može radit. :)

9 godina
neaktivan

Alderweireld jedan od najboljih stopera sa kojim sam igrao, preporučam. Iako nema dobru statitsiku kada ga pogledaš, ali igra ko zmaj.

Ronneya bi ja stavio na cdm pošto ima work rate za tu poziciju, Silva na lcm. Kao backup cdm možeš uzet Schneiderlina. U obrani ti jedan solidan bek fali, šteta da je Engleska liga slaba u tom pitanju. Azpilicueta je solidan obrambeno, bolji od Morena definitivno. 

10 godina
neaktivan
Maxi16 kaže...

Alderweireld jedan od najboljih stopera sa kojim sam igrao, preporučam. Iako nema dobru statitsiku kada ga pogledaš, ali igra ko zmaj.

Ronneya bi ja stavio na cdm pošto ima work rate za tu poziciju, Silva na lcm. Kao backup cdm možeš uzet Schneiderlina. U obrani ti jedan solidan bek fali, šteta da je Engleska liga slaba u tom pitanju. Azpilicueta je solidan obrambeno, bolji od Morena definitivno. 

OK hvala ti, pokusacu nst da izvedem, ja sam gledao prvenstveno da imam brze bekove, runi mi pre jeste igrao cdm ali sam menjao malo formaciju pa i njega promenio a silva mi se ne svidja bas, prespor mi je, mada ima super ocenu.

9 godina
FIFA 16

Igra li itko full manual online? Ili barem semi asissted?

Tek sam nedavno počeo online i odustao nakon što 99,9 posto ljudi igra sve assisted.

Muka mi je od ping ponga

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Maxi16 kaže...

Ronneya bi ja stavio na cdm pošto ima work rate za tu poziciju

CDM = Central defensive midfielder? 

10 godina
neaktivan
markoZG279 kaže...

Tek sam nedavno počeo online i odustao nakon što 99,9 posto ljudi igra sve assisted.

Muka mi je od ping ponga

Trebao si doci na forum prije par mjeseci gdje se velika vecina zalila da ne moze odigrat tocno tri dodavanja iz prve ;)

10 godina
neaktivan
ruya kaže...
Maxi16 kaže...

OK hvala ti, pokusacu nst da izvedem, ja sam gledao prvenstveno da imam brze bekove, runi mi pre jeste igrao cdm ali sam menjao malo formaciju pa i njega promenio a silva mi se ne svidja bas, prespor mi je, mada ima super ocenu.

Bidovan 

9 godina
neaktivan
ruya kaže...
ruya kaže...
Maxi16 kaže...

Bidovan 

Auu, dobar. Javi kakav će biti ako ga pokupiš na kraju.

Ako imaš para kupi Allia ili Dembelea. Vrhunski box to box i lako ti mogu zamijeniti Silvu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2016 14:49 (Maxi16).
10 godina
neaktivan
Maxi16 kaže...
ruya kaže...
ruya kaže...
Maxi16 kaže...

Bidovan 

Auu, dobar. Javi kakav će biti ako ga pokupiš na kraju.

Ako imaš para kupi Allia ili Dembelea. Vrhunski box to box i lako ti mogu zamijeniti Silvu.

Evo upravo sam ga kupio, imam jos 20 tak k, sta kazes lukaku cm plava kartica :D

13 godina
neaktivan
markoZG279 kaže...

Muka mi je od ping ponga

isti razlog zasto mi nepada napamet ikad vise u zivotu igrat ping pong fifu online

12 godina
neaktivan
markoZG279 kaže...

Muka mi je od ping ponga

meni je shooting assisted sve ostalo manual.

14 godina
neaktivan
FIFA 16

jel ima tko problema sa FUT ja se ne mogu ulogirati sigurno vec tjedan dana

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Ja nikad ne diram nista sto se tice komandi, samo prebacim na alternate, kad ste poceli pisati o ovome pre neki dan pokusao sam da eksperimentisem i vratio na default. Ne znam igrati svedno ni ovako ni onako 

Ziveli 

14 godina
neaktivan
ruya kaže...
ceco22 kaže...

Ja nikad ne diram nista sto se tice komandi, samo prebacim na alternate, kad ste poceli pisati o ovome pre neki dan pokusao sam da eksperimentisem i vratio na default. Ne znam igrati svedno ni ovako ni onako 

Ziveli 

Ok kakve veze to ima s tim da se ja ne mogu spojit na UT online ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
17 godina
ceco22 kaže...

Ok kakve veze to ima s tim da se ja ne mogu spojit na UT online ?

Želi ti reći da se on može spojiti?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice