pa kako da riješim da imaju i dresove i glavu i što se to dešava
Kazem ti ako si na PC onda desni klik na Fifa 15 i ima opcija repair game !
pa kako da riješim da imaju i dresove i glavu i što se to dešava
Kazem ti ako si na PC onda desni klik na Fifa 15 i ima opcija repair game !
pa hoće li biti glave i dresovi hoće znači
pa hoće li biti glave i dresovi hoće znači
Hoce valda ,kod mene je proradilo sve ok ,znaci povuce par GB ( cini mi se 4 ) ,traje to i onda instalira sve i sve se vrati na staro !UT i sva podesavanja ostaju ! :)
evo repair u toku a kako ovo da riješim s fut om ovo u vezi sq
RADDIIII HVALA DRUG
e kako sad fut da radi
e kako sad fut da radi
jbg ne znam! Da li su se dresovi popravili?
u seasons kad igram igrači imaju dresove glave nemaju
u seasons kad igram igrači imaju dresove glave nemaju
Ne znam sta je onda,meni se posle repair-a sve vratilo u normalu !I dresovi i glave ! :)
evo slika prva je problem sq druga je ovo problem dresovi a treća evo vidite da je original pomozite jer ne mogu nikako da igram fut stalno traži sq
Trebaš si izabrati sq koji ti želiš
IZABRAO SAM I NEĆE GREŠKU STALNO PRIJAVLJUJE NISAM JE DUGO PALIO MOŽDA SAM I ZABORAVIO ŠTA SAD DA RADIM AKO HOĆU NOVI
Čekaj, je li ti izbacuje idalje to " Choose a security question , Type Your answer, Re-Type your answer... " ? Ako ne izbacuje sta izbacuje?
Uzeo sam za PS4 FIFA-u, pa kada dođe ako netko hoće igrati nek se javi.
PSN id: KiX777HR
Uzeo sam za PS4 FIFA-u, pa kada dođe ako netko hoće igrati nek se javi.
PSN id: KiX777HR
add te me ili add me te hanteed24
kad vidim Gervinha zlo mi dođe..
Edit: i ja bi zamijenio mjesta Vidalu i Pogbi.
kad vidim Gervinha zlo mi dođe..
Edit: i ja bi zamijenio mjesta Vidalu i Pogbi.
Sto Gervinha?!Pace a ? :)
Sta da se radi igra poznaje samo pace !Dodju dijeca iz komsiluka da igraju
cim nema Doumbia,Ibarba i sl.nece da igraju !Kakav Tevez spor kao ! :)
Ja neznam zasto se vi toliko opterecujete paceom.. znaci ove godine je on po meni puno manje bitan nego prosle.. znaci ja u ovoj FIFI mrzim nekompletne igrace tj igrace s paceom bez driblinga i jos nekih stvari (finishing ako je napadac) Ako imas aubameyanga, ibarba i slicnu druzbu bez ikakvog dribling potencijala onda ces samo njemu nabijat loptu naprijed (bzvz) prosle godine dribling je bio losiji tako je pace bio malo bitniji al ove godine dribling je puno bitniji.. npr za napadaca mi netreba neki veliki pace nego nesto tipa ibra/suarez je idealno a za wingere treba malo vise pace-a al ak nema dribling i udarac onda je to bzvz.. eto to je moje misljenje kad naucite koristit druge stvari osim pace-a onda ce te vidit da je ubiti Pace samo bonus na igracu a ne najbitniji segment igraca..
ma isto stalno izbaca traži sq password i opet potvrdu ja kucam ono neće ebem ti fifu 15
Ja neznam zasto se vi toliko opterecujete paceom.. znaci ove godine je on po meni puno manje bitan nego prosle.. znaci ja u ovoj FIFI mrzim nekompletne igrace tj igrace s paceom bez driblinga i jos nekih stvari (finishing ako je napadac) Ako imas aubameyanga, ibarba i slicnu druzbu bez ikakvog dribling potencijala onda ces samo njemu nabijat loptu naprijed (bzvz) prosle godine dribling je bio losiji tako je pace bio malo bitniji al ove godine dribling je puno bitniji.. npr za napadaca mi netreba neki veliki pace nego nesto tipa ibra/suarez je idealno a za wingere treba malo vise pace-a al ak nema dribling i udarac onda je to bzvz.. eto to je moje misljenje kad naucite koristit druge stvari osim pace-a onda ce te vidit da je ubiti Pace samo bonus na igracu a ne najbitniji segment igraca..
Slazem se sa tobom ali dijeca traze pace ! :)Ko ce nauciti skill ?!Zato kazem da onaj nesretni Doumbia ima svega po malo !Mali bez skilla ,bez L1+trouga ,ne zna da dribla ,ne zna cestito 3 pasa da sastavi dosao do div. 5 !Samo pace,bilo po krilu bilo po sredini !Ja zato i ne igram online,ne volim da gubim ali i nemam zelju da pobijedim a pobijediti se moze ,izgleda,samo sa pace+l1 trougao !Dijeca vole da pobjedjuju i placu kad gube ! :)
slika
Pa odaberi security question i onda napisi dva puta security answer.. i zapamti to sto si napisao
odaberem dva put napišem i ono kaže nije kreiran
odaberem dva put napišem i ono kaže nije kreiran
Po cijeloj stranici lupaš TD a onda tražiš pomoć? Kako kaže ency, kreiraj pa potvrdi. Prvo odaberi pitanje pa nakon toga odaberi odgovor i sve potvrdi. Ne znam što ti tu stvara problem. Ako smo svi to uspjeli napraviti znači da nije atomska fizika..
ne lupam ja td jer ne znam ni šta je td ukucam potvrdim i neće 100 puta sam probao neće shvataš
Poz,evo konacnog tima Italijana ,mislim da sam tu dogurao do zida ,ne znam sta mogu da promjenin sustinski vise ?!
Da je jos jedan Doumbia ,klonirani,bilo bi to sve full !Tevez se ne vidi od njega ,svako malo Doumbia sam pred golmanom !
Da mogu da prodam Teveza pa da sklapam recimo Spance od 0 !?
Ti si "Doncaster Vale"?
Jesam ja to sad razbio tebe ili malog ti 5-1
Kakva tuga od igre na računalu... pa pola igrača više nema na marketu? Ovo bi mogla biti ako ne zadnja onda jedna od zadnjih fifa na računalu..
Šteta, FUT je bio odlican mod, a sada sve šta je ostalo je spam komentara #RIPFUT na svakoj fb objavi.
Ni ja nisam fifu upalio vec mjesec dana.