FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 763.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
interblueNick kaže...

Koji je klinac sa ovim cijenama igrača od jutros? Hoće li ovo padati ili što???

Nakon što je EA izdala proglas i dovela market u red, cijene su posve realne i pristupačne svima... konačno! Hvala EA!

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Bilo bi vrijeme i da ps4 izabe neki patch. Kada hoću zamjenu napraviti, on meni pokazuje protivničku momčad, iritira do bola.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
interblueNick kaže...

Nakon što je EA izdala proglas i dovela market u red, cijene su posve realne i pristupačne svima... konačno! Hvala EA!

prije nego krenes tipkati ovako nesto upisi sarcazam ON  ;)

[19xx]C3c1l
11 godina
neaktivan
movie kaže...
interblueNick kaže...

Vidim jutros nekoliko kartica Ramiresa i Schurrlea i rekoh idem malo da zaradim, pa da otvorim 2-3 packa i usput ih vratim nazad, kad onooo, odjednom se pojaviše kartice istih na 2-3 str. sa astronomskim cijenama, a ja ove svoje u međuvremenu već bio prodao.

Ludnicaaa!!!

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 11:51 (interblueNick).
15 godina
interblueNick kaže...
movie kaže...
interblueNick kaže...

Vidim jutros nekoliko kartica Ramiresa i Schurrlea i rekoh idem malo da zaradim, pa da otvorim 2-3 packa i usput ih vratim nazad, kad onooo, odjednom se pojaviše kartice istih na 2-3 str. sa astronomskim cijenama, a ja ove svoje u međuvremenu već bio prodao.

Ludnicaaa!!!

Ja sam danas 10 pakova otvorio i najjače ime štp sam izvukao je Pedro uiz Barcelone

Who bolan cares
17 godina
Tommy_123 kaže...

Bilo bi vrijeme i da ps4 izabe neki patch. Kada hoću zamjenu napraviti, on meni pokazuje protivničku momčad, iritira do bola.

Na PS4 je izašao patch prije gotovo tri tjedna

http://fifasoccerblog.com/blog/new-fifa-15-title-update-now/?utm_source=network2&utm_medium=widget&utm_campaign=popular

Što se packova tiče, do sada sam otvorio sigurno preko 200 packova i dobio sam jedino di mariu i fabregasa ostalo sve više manje smeće. Dobio i jednog if igrača kojeg sam na kraju obrisao jer ga nisam mogao prodati niti za 10k...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 12:38 (movie).
11 godina
neaktivan

movie jeli igras na pc-u? i ostalima je isto pitanje upuceno. jeli iko naletia na citere koje? ja mislim da sam sinoc naletio na jednog mislim na skriptase.

13 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

movie jeli igras na pc-u? i ostalima je isto pitanje upuceno. jeli iko naletia na citere koje? ja mislim da sam sinoc naletio na jednog mislim na skriptase.

ja sam, dvaput do sada

[19xx]C3c1l
11 godina
neaktivan

a mislim stvarno, znaci krenilo je sve isto kao i prosle godine? nije ni cudo sta su cijene ovasko visoke. vece su nego prosle godine. uzas.

13 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

a mislim stvarno, znaci krenilo je sve isto kao i prosle godine? nije ni cudo sta su cijene ovasko visoke. vece su nego prosle godine. uzas.

krenulo je brijem par dana nakon sto su pustili igru van..

oba puta je bilo lik sa komplet broncanim

[19xx]C3c1l
11 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

Naletio sam ja na jednog koji je imao bronze ekipu i ono, klasika...

17 godina
orim0909 kaže...

Prebacio sam se skroz na PS4 dok ne vidim neke promjene koje bih volio vidjeti na PC verziji. Po prvi put imam jaču ekipu na PS4 nego na PC...

Ne znam kaj se toliko zamarate glupostima kad je ea rekla da će sve to srediti

http://www.easports.com/fifa/news/2014/fifa-ultimate-team-coin-selling-and-buying-bans

Nakon ovoga, cijene će se vratiti u normalu, svi ćemo biti sretni i sklad će vladati svemirom...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 15:25 (movie).
12 godina
FIFA 15

sarkastičan si nešto zadnjih dana hahahahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Više ne psujem mamu i ostalu familiju, osim kod startova u šesnaestercu. 

Promijenio sam opciju za promjenu igrača na "manualno", i igra je sad zakon.

Sedmu sam diviziju pregazio samo tako, i sad baš uživam u šestoj.

Možda će nekom pomoći. 

Ali još mi nije jasno kako iz kornera puknuti gol.

Ni protivnicima ne uspijeva, ni meni. Jedino ide pas po zemlji na prvu stativu, pa bu penal ili gol, a po zraku neće da si dragi Bog. 

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Dosadili mi englezi pa sam slozio ovo jer mi se cini da su rusi najjeftiniji. Jel mi netko moze predloziti kojeg stopera i golmana da stavim da sredim chem.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crofarmer kaže...

Dosadili mi englezi pa sam slozio ovo jer mi se cini da su rusi najjeftiniji. Jel mi netko moze predloziti kojeg stopera i golmana da stavim da sredim chem.

Prema komentarima na FH najbolji golman ruske lige, vjerovao ili ne, je Pletikosa. No ako želiš baš gold igrača onda ti je Akinfeev odličan izbor.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Na PS4 je izašao patch prije gotovo tri tjedna

http://fifasoccerblog.com/blog/new-fifa-15-title-update-now/?utm_source=network2&utm_medium=widget&utm_campaign=popular

Što se packova tiče, do sada sam otvorio sigurno preko 200 packova i dobio sam jedino di mariu i fabregasa ostalo sve više manje smeće. Dobio i jednog if igrača kojeg sam na kraju obrisao jer ga nisam mogao prodati niti za 10k...

Pa što mi znači kad nije popravljeno ?

17 godina
Tommy_123 kaže...

Pa što mi znači kad nije popravljeno ?

Pitao si kad izlazi patch a ne kad će izaći patch da popravi ono što tebi smeta.. I ja se pitam kad će izaći patch da popravi ono kaj mene smeta... Izgleda da ima puno toga za popraviti a godina je kratka..

15 godina
neaktivan
FIFA 15

A jbga, nadam se da će uskoro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
interblueNick kaže...

Ludnicaaa!!!

To mi se isto dogodilo pa sam odlučio pratit malo i biti strpljiv.

Ja pratim par igrača i pišem si njihove cijene (lowest buy now) svakih par sati:

08.10 - 03.29h
Modrić - 65,000 (preko bidda 60,5k)

Benzema - 65,000 (preko bidda 58,5k)

08.10 - 14.52h
Modrić - 73,500

Benzema - 72,000

08.10 - 17.23h
Modrić - 75,500

Benzema - 66,000

Rodriguez - 85,500

08.10 - 18.45h

Modrić - 80,500

Benzema - 68,500
Rakitić - 11,500
Rodriguez - 79,000

08.10 - 22.16h
Modrić - 70,000
Benzema - 68,500
Rakitić - 9,900
Rodriguez - 70,500

09.10. 14.52h
Modrić - 74,000
Benzema - 74,000
Rakitić - 9,300 (10,250)
Rodriguez - 77,500

09.10. 16.35h
Modrić - 75,000
Benzema - 75,000
Rakitić - 9250 (9800)
Rodriguez - 82,000

09.10. 18.35h
Modrić - 74,000
Benzema - 82,000
Rakitić - 10,000-11,000
Rodriguez - 78,000 (oko 17-17.30 je bio prime time sa 80k+)

09.10 20.00h
Modrić - 71,000
Benzema - 78,000 (80,000)
Rakitić - 11,500
Rodriguez - 78,000 (80,000)

Uz to koristan je i FUTPC -> http://www.futpc.com/ za praćenje cijena.

Moj zaključak za sad je da je najbolje kupovati kasno navečer ili oko 10h prijepodne, a prodavati oko 16.30-18h kada očito cijene skoče, nekima i 20+k. Bit će mi zanimljiv ovaj vikend, zanima me kak će se točno cijene kretat to zapisat i koristit ubuduće.

Danas sam kupio rodrigueza rano popodne za 70,5k preko biddanja (može se nabavit u pravo vrijeme za ispod 70k možda čak oko 60k s biddanjem), a prodao ga oko 18h za 79,5k što je 5000 profita, s tim da sam se zahebo kad sam ga stavljao oko 17h na transfer market jer nisam stavio buy now price, tad sam ga mogao prodat za oko 83-85k.

Iniestu sam bio kupio prije par dana za 55k, a vidio sam da se jučer prodavao za 90k, mogao sam oko 20-25k profita imat da sam ga prodao, ali nisam htio jer mi treba u momčadi, a tko zna kad će mi se opet potrefit za tako "malu" cijenu.

Ono sa kupovanjem contracta mi ne pali baš, ne uspijem više ni doći do stranice gdje je 59min vrijeme isteka prodaje s obzirom koliko contracta ima na tržištu (čak ni sa filtrima), jer mi izbaci poruku da sam napravio previše radnji (dok listam) i lockaju mi account. A čak i da dođem do tog, ljudi/bot-ovi su toliko brzi da sve pokupuju da ne stignem ni kliknut na karticu i buy now.

Orijentirat ću se na ove skupe igrače, dovoljno je kupit dva igrača i ostvarit dnevni profit preko 10-15k + preko 7k sa igranjem (igranje + osvajanje lige/turnira), minimalno truda, gotovo sigurna zarada, ja sretan. Kad se skupi više coina onda će bit i veća zarada pa možda doguram do bale-a do kraja godine i napokon imam pošteno krilo.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2014 20:01 (Hyperion).
10 godina
FIFA 15

Ljudi kak da riješim ovo?
Idem updateat FIFU 15 na originu i izbaci mi ovo

PLEASE CHECK YOUR OPERATING SYSTEM
We're sorry, FIFA 15 will not run on your current operating system. You'll need to upgrade to Windows Vista(6.0) or newer to play.

A ja imam windows 7 64bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja sam na točno 291.108 transfer profita, samo od ugovora....

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
FIFA 15

Ovaj Ea stvarno nema blage dok nije izaso update brzi igrac bi proletio pokraj obrambenog sad nema sanse..

nemaju blage nastelat neku sredinu..a golmani su stvarno jadni svaki slobodnjak je gol..aj da je to slobodnjak uz stativu nego po sredini idu skoro ga u glavu pogodi i on ne stigne reagirat!! sramota..

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
interblueNick kaže...

Ludnicaaa!!!

To mi se isto dogodilo pa sam odlučio pratit malo i biti strpljiv.

Ja pratim par igrača i pišem si njihove cijene (lowest buy now) svakih par sati:

Svaka čast kolega, jako koristan post za one koji guštaju u čarima samog trade-a. Ja osobno najviše uživam u gameplayu i probijanju kroz divizije, a za sam trade nemam živac a ni vremena. Sve što zaradim, to je isključivo igrajuči i ovako na sreću, kada odlučim otvoriti pack svake prijestupne. {#}

Jutros sam više onako pokušao malo zaraditi i čak sam mislo da mi neće proći da ovu dvojicu, koje sam jučer dobio u packovima (Ramires i Schurrle), utopim za ukupno 100k, + nešto sitno, a ispostavilo se da su otišli brzinom svijetlosti.

Kasnije kada sam pokušao da ih vratim nazad i da mi ostane za eventualno 1-2 packa, nisam mogao vjerovati kada sam vidio cijene. Čitav dan pokušavam da ih nađem barem po cijeni za koju sam ih prodao ali nije išlo sve do maloprije kada sam konačno imao sreće prilikom bidanja, jer su mi silno potrebni u ekipi.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Prebacio se na semi pucanje i dodavanje, i teško je i lako je. Teško je usmjeriti loptu pravo u igrača, ali nema više EAids zasad

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
matić_žu kaže...

Prebacio se na semi pucanje i dodavanje, i teško je i lako je. Teško je usmjeriti loptu pravo u igrača, ali nema više EAids zasad

Cim prebacis na semi EA registrira to i gasi ''aids''...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
matić_žu kaže...

Na semi? {#}

šumski put je bio ravan.
17 godina
FIFA 15

Novi rekord. Ujednoj tekmi ozlijedila mi se 4 igrača. Tri se primila za nogu a četvrtom otišlo rame...svašta..

http://gyazo.com/ec76a744a181b8609497047b3daacf09

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2014 14:32 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Ako imate neki dobar tutorijal za 1 na 1 situacije, slobodno podjelite. Golman mi sve finte brani i totalni sam antitalent za zabiti gol {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sova kaže...

Ako imate neki dobar tutorijal za 1 na 1 situacije, slobodno podjelite. Golman mi sve finte brani i totalni sam antitalent za zabiti gol {#}

Samo tapni kocku/krug i ulazi ili ga lagano zaobidji ili odi u stranu

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice