FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 773.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
k1klop kaže...
picija21 kaže...
Red_Star_Forever kaže...
@ movie lepo sam ja rekao da je ovo 14, 5 fifa...jeste da je nekako bolje ali cekam ps4 verziju valjda ce sutra biti u opciji da skinem pa cemo videto...mnogi ovde nisu ni odigrali barem 100 tekmi da bi videli kolika je mala razlike izmedju ove i prosle fife za PS4 i sada vecini je ovo super al dzaba to nekima ovde objasnjavati...

Pa misliš da će biti nešto bolje na PS4 od ove PC verzije? Varaš se. Bit će potpuno isto.

Ovo na PCu je nešto malo bolje nego 14ka na PS4, malo uređeno, a isto tako i na PS4 će biti isto nešto samo malo bolje nego prošla verzija nexgen.

Čitam komentare po starim forumima i ljudi kažu da praktički nema razlike između XBONE i PC demo verzije, pa tako ne vjerujem da će i na biti neke razlike i na PS4, kako na demo-u, tako i originalna verzija kad izađe.

Varaš se sigurno su za PS4 napisali novi AI i potpuno novu realniju fiziku sa superultrafotorealisticnom grafikom. 

Nisu, kako je na XBOX tako će biti i na PS4 sigurno.

16 godina
FIFA 15

odigrao sam tekmu napoli boca i igra nije toliko prebrzo kao sto govorite.malo su igraci zivcani ali ne kao prije u betama.probajte uzet neki drugi klub osim barcelone.

s obzirom na betu i iskustvo prijašnjih beta ovo bi mogla bit najbolja fifa do sada

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
interblueNick kaže...
Kill Frenzy kaže...

upravo mi se skida demo...koliko se sjećam fifa14 demo je bila isto puno brža od full verzije i ljudi su se žalili isto na brzinu samog demo

To nije istina ako si mislio na PC verziju. Sjećam se da sam poslije tog demo-a ostao u šoku, jer su sve sje*ali u konačnoj verziji.

možda tebi

Stranice su trenutno nedostupne.
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav ljudi imam jedan problem nije tako strasno ali smeta malo, naime igram na high, lock 60fps frame mi pada ponekad sa 60 na 59,58 ne smeta igrivo je ali me zanima dali postoji neki program da lockam fram na 55 npr ili tako nesto?
Hvala unaprijed 
Rijesio sam! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 11:37 (Proffy7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo igram FIFA-u sa No FPS Limit, High, 4 MSAA i igra mi uopće ne šteka (jedino cutscene malo i menu). No nažalost sad mi se pojavio drugi problem a to je screen tearing, zato jer imam monitor sa 60 Hz refresh rateom. U drugim igrama sam to rješavao sa Vsync al toga u postavkama nema.

Ali ako stavim na 60 FPS Limit sve šteka ali nema screen tearinga. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 11:46 (Mattix).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

ugasi MSAA, stavi 60fps limit,meni je rješilo problem.

Ljudi možemo se tješit kolko god hoćemo al moramo priznati da je ovaj trenutni gameplay prebrz. Ne bi on bio brz da nije dodavanje odrađeno tako da lopta ide superbrzo od jednog do drugog igrača. Onda dodavanja iz okreta, superbrza dodavanja, itd. First Touch je dobar, fino primaju loptu igrači, al u stotom dijelu sekunde on primi loptu i doda je igraču iza leđa tačno u nogu i još ona ide prebrzo. Zbog toga se stiče dojam arkade, općenito zbog tog dodavanja.

0 1 hvala 0
15 godina

kod mene NIKAD jos nije točno dodao loptu kada je bio leđima okrenut prema igraču. igraci su mi nekako tromiji nego u 14-ici. moram instalirati opet 14 i usporediti...

13 godina
neaktivan
FIFA 15

brzina gameplaya ce biti vidljiva na demu za ps4 jer pc nije mjerodavan zbog razlicitih konfiguracija iako mislim da opet slijedi fliperana

0 3 hvala 0
14 godina
FIFA 15

A jel se zna u koliko sati danas će biti dostupan demo za ps4?

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
mariclius kaže...

A jel se zna u koliko sati danas će biti dostupan demo za ps4?

Ma tko bi to znao, jučer su nas pc igrače držali u neizvjesnosti cijeli dan , najavljivali da će biti tokom dana. 
Ako će biti kao kod nas, očekuj oko 19:00  

13 godina
neaktivan
Pa kako sam postavio post pre nekoliko stranica trebalo bi danas i da demo stigne i za PS4!!!!
17 godina
neaktivan
FIFA 15

ako nađete kto kakav patch za PC demo za otkljucavanje game settingsa nek čim prije obavijesti.

0 2 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Nakon isprobanog demoa moram priznati da je i meni gameplay malo pre brz. Da sve uspore za 10% vec bi bilo puno bolje. Animacije, stadion, atmosfera sve 5, ali i dalje su pokreti igraca malo ukoceni. Neznam dal ste primijetili ali zna se dogoditi da se igra na sekundu naglo ubrza, pa uspori ko da gledam replay. Uglavnom, za sada mi je ukupan dojam prilicno dobar i konacno ponovo kupujem Fifu nakon par godina pauze{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ak75 kaže...

brzina gameplaya ce biti vidljiva na demu za ps4 jer pc nije mjerodavan zbog razlicitih konfiguracija iako mislim da opet slijedi fliperana

passing a i sve ostalo na manual pa nema flippera...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

kako da namjestim aspectratio na 4:3?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Da li netko zna da li se dobiju iste povlastice za ultimate edition sa i bez pre order-a, jer sam tanka na lovi pa cekam placu pa bi tek uzeo kada sluzbeno izade.

“Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!”

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a kako usporiti gameplay

16 godina

Stigo je DEMO za PS4! {#}

13 godina
Stinsfire kaže...

Da li netko zna da li se dobiju iste povlastice za ultimate edition sa i bez pre order-a, jer sam tanka na lovi pa cekam placu pa bi tek uzeo kada sluzbeno izade.

Mislim da ce ti ultimate edition biti samo na preorderu... 

Uzmi preko Meksickog origina ako si za PC, kosta 250kn.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
FIFA 15

:D

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

Jeli uzeo tko na meksicom originu Ultimate Team Edition? Neznam oce bit kasnije problema sa serverima ili je region free.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 14:01 (pc_fan005).

0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

upravo mi se skida demo...koliko se sjećam fifa14 demo je bila isto puno brža od full verzije i ljudi su se žalili isto na brzinu samog demo

Baš suprotno!  Svi su se žalili da je igra prespora pa smo u finalnoj verziji dobili bržu igru..

17 godina
SimeKZ kaže...
Stinsfire kaže...

Mislim da ce ti ultimate edition biti samo na preorderu... 

Uzmi preko Meksickog origina ako si za PC, kosta 250kn.

Znam da je malo off topic,  ali me zanima koliko je sigurno kupovati preko meksickog origina a da ne dobim ban od EA i popusim ostale legalno kupljene igre? A opet mi je glupo otvarati novi account za svaku novu igru.

16 godina
Encyanix kaže...

Još 2 sata i gotov s poslom pa da isprobamo demo {#}

17 godina
FIFA 15

Skida se demo za PS4...

Moj PC  
5 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
soft kaže...

david luiz nonrare, hihihi

edit: Ibra ima 5* skills

U demu samo.

Bumo vidli za 8 dana ;)

13 godina
pc_fan005 kaže...

Jeli uzeo tko na meksicom originu Ultimate Team Edition? Neznam oce bit kasnije problema sa serverima ili je region free.

POtrudi se upisati u search meksicki origin i dobit ces odgovor na sve. Nemas nikakvog problema, kupis i igras... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo moja fifa 15 demo kompilacija 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 14:57 (CroatianRacer).
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
soft kaže...
Tommy_123 kaže...
soft kaže...

david luiz nonrare, hihihi

edit: Ibra ima 5* skills

U demu samo.

Bumo vidli za 8 dana ;)

Nemaš kaj vidjeti za 8 dana kad je ea otkrila sa statsima igrača.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Jesam ja jedini kojem nema FIFA 15 demo na PS storeu za ps3?

Pojavilo se..

I koji su vaši utisci vi koji igrate na x360?

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 16:02 (matić_žu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice