kako mogu skipati intro, da svaki puta ne igram ovu tekmu na pocetku..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kakvo je ovo čudno brzo trčanje? koda hoće pa neće, pa ufati puni šprint, pa stane pa opet odjednom dobije akceleraciju.
A jesi vidio šut po golu? Namjestiš se na nogu no on krene kontra nogom pa opet malo zaflaksa pa se namjesti i onda pukne tako bezveze da ti dođe muka. Ne osjećam niti jedan udarac po golu.
evo ovako,igra nije "savršenstvo" aki je puno bolja od prijašnjih fifa,hoću reč da se "next gen" vidi,pokreti su mi odlični animacije,uklizavanja i sve ostalo...ima tu još par sitnica ali meni je igra BOMBA
kako mogu skipati intro, da svaki puta ne igram ovu tekmu na pocetku..
ode su pause menu, end game i baci te u menu, ili odes restart with different teams, al morat ces svaki put namjestat komande i postavke kamere ako ih imas, ja naprimjer igram sa tele brodcast na custom 18-0
EDIT: nema restart with different teams, ima end game i restart...
kakvo je ovo čudno brzo trčanje? koda hoće pa neće, pa ufati puni šprint, pa stane pa opet odjednom dobije akceleraciju.
A jesi vidio šut po golu? Namjestiš se na nogu no on krene kontra nogom pa opet malo zaflaksa pa se namjesti i onda pukne tako bezveze da ti dođe muka. Ne osjećam niti jedan udarac po golu.
ti stvarno neznaš dok je dosta,pa pusti ljude da uživaju...i pogledaj kako pucaju na PES-u,pa dođi ovdje i seruckaj kolko god želiš!p.s IMAŠ BOLJU NOGOMETNU IGRU???ako ti se ne sviđa nemoj je kupit i točka
Prva dva gola zabio glavom nakon što sam se probio po boku (legendary). haha...
Kod mene igra na računaru šljaka odlično (high detalji). Što se tiče gameplaya nisam impresioniran, jer to je ono što sam očekivao i mogao vidjeti preko youtube-a. Gameplay je prebrz i bit će prava šteta ako ostane tako u konačnoj verziji.
Znači, grafički odlično, gameplay brz, mnogo lijepih animacija ali isti štih.
Sutra vjerovatno naručim key kako bi se mogao zezati sa ekipom, ali nekako imam osjećaj da za mene sezona počinje tek u studenom, tamo negdje pred moj rođendan.
Prvi dojam odličan,ali da nisu možda pretjerali s grafikama i animacijama?
Je igrao sam puno 14 i sad mi se ovo čini prenatrpano. Koda se previše trude. Malo previše s dresovima i nekim padovima nerealnim. Ali dobro izgleda trava,trosenje terena i ostalo. Npr uklizem u 16. i ostavim trag,ostane do kraja tekme cak zna loptu skrenut malo.Najviše mi se sviđaju proslave i kada domaćin zabi i kamera se trese,baš se uživiš... Naravno treba se naviknut na sve te animacije nakon 14-ice.
Golmani. O bože. Od dvije tekme i 4 gola što sam primio sve su bili golovi izvan 16. a ja zabio 6,i sada pazite-sve odbijanci. Golman obrani,odbije se metar dva i moj zabije...neznam da li je vama tako ali nadam se da to neće tako biti u krajnjem proizvodu. Malo su mi svemogući.s 5 metara pucam a on paradu koda je puma a ne ljudsko biće. Svidi mi se kad lopta promjeni smjer a on se u zraku pokušava izokrenut :D
Malo mi je banana to kaj sam imao messija u ekipi i nisam skužio do 70. kad je žuti dobio. Svi su mi jednaki i jednake kretnje imaju,ponasanje.
Netko je spomenuo da jedan padne i svi preko njega-meni je tako svaki korner....
Eto tolko zasad,sutra igram dalje danas sam morao dvije jer mi vrag nije mira dao,svrbili me prstici,makar radio cijeli dan i sutra tj danas opet od 7. Al jedva čekam da dođem doma i opet zaigram. I baš zbog tog osjećaja sutra radim preorder,jer ovo je demo i na kraju krajeva znam da će biti bolje...
Vjerujem da za vas koji ste proslih godinu dana igrali next gen verziju FIFE 14 ova nova FIFA i nema nekog drasticnog pomaka, ali nama koji sa FIFE 14 PC dolazimo na FIFU 15 next gen tako rec je ovo super skok.
Istina, igra nije savrsena i sigurno ima mana i losih stvari koje ce uocit igraci koji su proteklih godinu dana igrali next gen na konzolama al meni je ovo super naspram FIFE 14 PC verzije tako da nemam se puno sta za zalit, vrijeme ce pokazat koje vrline i koje boljke ova igra ima na PC i next gen ali dotad uzivam u premijeri ignitea na PC-u...
Izgleda da ja jedina imam problem sa igrom.
Nakon sto sam ga skinula i pokrenula ne desi se nista samo otvori kao neku reklamu za ultimate tim.
Skinula sam naravno sa origina imam 64 bit win i dx 11 graficku karticu.. Stvarno mi nije jasno ! Help!
Nakon sto sam ga skinula i pokrenula ne desi se nista samo otvori kao neku reklamu za ultimate tim.
Skinula sam naravno sa origina imam 64 bit win i dx 11 graficku karticu.. Stvarno mi nije jasno ! Help!
Konfiguracija?. Probaj restartat origin, nekad se zna zbugat kad se igre pokrecu iz njega pa probaj sa desktopa, run as admin...
Konfiguracija?. Probaj restartat origin, nekad se zna zbugat kad se igre pokrecu iz njega pa probaj sa desktopa, run as admin...
core 2 duo 3.0 6gb ram gts 450 1gb a pokusala sam i sa desktopa i sa origina nije islo ..
Gdje se najjeftinije moze nabaviti Fifa 15 cd key?Odnosno preorder..hvala unaprijed
key4game nazalost vise nije u funkciji koliko vidim
core 2 duo 3.0 6gb ram gts 450 1gb a pokusala sam i sa desktopa i sa origina nije islo ..
Koliko sam vidio u jednoj fb grupi, nitko sa dual corom nije uspio pokrenut fifu, ili je pokrenuo ali šteka
Gdje se najjeftinije moze nabaviti Fifa 15 cd key?Odnosno preorder..hvala unaprijed
key4game nazalost vise nije u funkciji koliko vidim
Meksicki origin... ultimate team edition 250kn.
neznam dali ste primijetili da kod branjenja penala možete sa golmanom raditi razne animacije i provocirati protivnika..meni se ova fifa čini odličnom, vidi se napredak...a ovo sta pistete za šut , odbijanje i to pa pričekajte cijelu igru, ovaj demo ima samo 2.5GB o čemu pričamo?
Vi fifa hejteri ako nemate nista pametno za napisati osim pljuvati po igri odite u temu PES 2015 , msm da ste zalutali

Onaj possesion tackle, funkcionira li to i kako se radi?
sve sam namjestio na low i dobivam 50 fps ali i dalje štekaje mora da je do nečeg drugog a ne do kompa
vi koji govorite da vam je gameplay prebrz - u odnosu na sto? meni je sporiji gameplay u odnosu na fifu14 pc. bas je taman...
vi koji govorite da vam je gameplay prebrz - u odnosu na sto? meni je sporiji gameplay u odnosu na fifu14 pc. bas je taman...
Pa uvijek uspoređujemo ovu s prošlom fifom. Mislim da je očito kako je gameplay u odnosu na prošlu fifu brži. No koliko ljudi toliko čudi. Nekima će ovo biti prebrzo, nekim presporo a nekima taman. Jasno je da ne mogu svima ugoditi.
No sinoć sam nakon par tekmi demoa pokrenio fifu 14 i očito je da je sve brže na demou od fife 14. Brži su i igrači i lopta..
nemoj uspoređivati sa fifom 14, nego sa RL nogometom. jucer sam igrao u isto vrijeme kad su nasi igrali i malo sam gledao brzinu. cini mi se ok.
Ima kakvih novosti u kolko sati će bit dostupan demo za ps4?
Ima kakvih novosti u kolko sati će bit dostupan demo za ps4?
Obično je to poslije 17h po našem vremenu. Tada mijenjaju sadržaj na PSN-u. Gledao sam sada na američkom acc ni tamo nema ništa a uvijek je bilo 12 sati prije nego kod nas..
Ugasi anti virus te sve druge aplikacije koje imaš u pozadini, a ne trebaju ti. Meni npr ne radi kad mi je uključen MSI-ev software od grafičke kartice.
.a ovo sta pistete za šut , odbijanje i to pa pričekajte cijelu igru, ovaj demo ima samo 2.5GB o čemu pričamo?
Zato jer su zbog nedostatka mjesta stavili "lošije" udarce u demo? O čemu ti pričaš... Naravno da treba prigovoriti na sve što se može jer je sve što ne valja svojevrsni red flag koji ti ipak govori da je možda bolje pričekati sa nabavkom.
I baš mi je slatko što ima ovih optimista koji su 100% uvjereni da će EA ama baš sve pokrpati u odnosu na demo. U zadnje dvije se nakon izlaska moralo čekati patcheve po par mjeseci da bi sredili neke stvari. Odkud optimizam, ne kužim.
Ne bi mi smetalo da je sporije po defaultu, ali recimo da je ok. Veći problem mi je što sad akceleracija igrača izgleda baš loše. Nekako PES-ovski izgleda, što znači da praktički ne može gore.
sve sam namjestio na low i dobivam 50 fps ali i dalje štekaje mora da je do nečeg drugog a ne do kompa
gle sory ali komp ti je stara krama.ne razumijem kako se vi neki čudite da igra ne radi fluidno kad imate tako loš pc.
ne kenjajte po igri nego ako možete uzmite nešto jače komponente.najbolje da na tom celeronu igraš do 2020 fifu koji btw nije nikad bila zahtjevna naspram drugih velikih naslova.
nemoj uspoređivati sa fifom 14, nego sa RL nogometom. jucer sam igrao u isto vrijeme kad su nasi igrali i malo sam gledao brzinu. cini mi se ok.
Samo ti se "čini".
Probaj usporediti FIFU 15 sa drugim "RL" tekmama još koji put, ali pri tome obrati pozornost na reakciju (brzinu) vratara i ustajanje nakon parade, brzinu leta lopte, kao i na izvođenje finti tj. brzinu izvođenja finti, osvajanje prostora, itd...
upravo mi se skida demo...koliko se sjećam fifa14 demo je bila isto puno brža od full verzije i ljudi su se žalili isto na brzinu samog demo
upravo mi se skida demo...koliko se sjećam fifa14 demo je bila isto puno brža od full verzije i ljudi su se žalili isto na brzinu samog demo
To nije istina ako si mislio na PC verziju. Sjećam se da sam poslije tog demo-a ostao u šoku, jer su sve sje*ali u konačnoj verziji.