FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.845
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/11459204/

nakon dugog testiranja bpl igraca ovo mi je najbolji squad

steven gerrard je najbolji cdm kojeg sam koristio

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
kerobob kaže...

http://www.futhead.com/14/squads/11459204/

nakon dugog testiranja bpl igraca ovo mi je najbolji squad

steven gerrard je najbolji cdm kojeg sam koristio

meni taj benteke nikako neodgovara, pokusavao sam s njim u razlicitim kombinacijama, ali mi je preslab, gubi mi svaki duel i protiv najslabijih igraca, lose prima loptu, nezna ni dodat i septrljav mi je nekako

13 godina
A to je ocito tako kod svakoga drugacije. On se inace svrstava medu sweaty napadace uz bok Edera, Dioufa i takvih...

Sad kad se Bale proda bude coinsa pa cemo iskemijat neku ekipicu... Mada opet, nema svrhe kad igram samo online single match jer je ostalo ne igrivo...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
FIFA 14

otvorim 100k pack i samo 5 igraca nisu duplikati...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Opet sam sritan u packu nakon dosta razmišljanja otvorim 100k pack kad unutra TOTS Fahrmann i Neymar

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

priskočit ću talijane i zadnjih 300k sve na španjolce pa šta bilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

DIV1

Nije bilo lako pored silnih TOTS, NIF, SIF, ne znam ni ja više koji sve ekipa, a pogotovo pokraj ovih bedasti cheatera, ali na kraju smo ipak uspjeli doći do kraja. CILJ je ostvaren, a sada do FIFA 15 opušteno i bez živciranja:

Evo mojih šampiona:

http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=ic35fGjonK7Sf:pc

Sve sam ih kupio sa 0 odigranih tekmi kako bi mogao pratiti statistiku.

Benteke je najbolji strijelac. Taj se perverznjak nadavao golova kao nitko do sada u mojoj režiji. Y. Toure je igrao kapetanski uz nevjerovatnu podršku Ramiresa. Njih dvojica su nevjerovatan tandem, koji je uvijek spreman pomoći i odbrani i napadu. Cahill je čudo od štopera sa ANCHOR karticom, jedan od najpouzdanijih, a skupa sa Kaboulom su pravi "DEF. WALL". Enrique je bio toliko dobar da vam to ne mogu opisati, dođe mi kao treći štoper i LB u jednom, a isto vrijedi i za Sagnu. Mali Walcott je igrao odlično po desnoj strani i pravio pomutnju sa MAESTRO karticom, nalomio se kičmi samo tako... Schurle je sa druge strane fantastično probijao taj lijevi bok, a uz to bio koristan odbrani sa POWERHOUSE karticom. Više puta je bio u stanju odhrvati se tokom remplanja i centrirati za gool. Eto,o "stari lisac", kada ništa ne ide on se ukaže i odluči tekmu. Kada zakaže def. linija isprječi se Sv. Čeh, koji je branio čuda. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 0:17 (Anchor Man).
Moj PC  
1 1 hvala 1
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Stari, sve je u banani, ne radi web app, ne radi nista kako treba... Moramo se strpit po navici od EA govnara...

pa da,al ja se bojim da više uopče neću moć igrat

13 godina
nidjoPro kaže...
SimeKZ kaže...
Stari, sve je u banani, ne radi web app, ne radi nista kako treba... Moramo se strpit po navici od EA govnara...

pa da,al ja se bojim da više uopče neću moć igrat

Strah je normalan, jer se niti prosle godine poslije nove godine nije moglo igrat... a sad do kraja niti ne bude najvjerovatnije.

17 godina
FIFA 14

Polako mi ova fifa ide na karu. Ne mogu vjerovati da se igrači na terenu ponašaju kao auti u need4speed. Upravo tako se zanose oko lopte kao auti u zavoju. Nije mi jasno jesu li uzimali za modele aute iz istoimenog serijala ili igrače? Napravim fintu, gurnem si loptu kroz noge i umjesto da prevarim suparnika uglavnom prevarim sebe jer igrač ode par koraka od lopte, pa dok se onako trom vrati nema više ni lopte ni protivnika. Drugo, krilo mi se otvara, vezni prima loptu i samo je treba proslijediti no dok on smiri loptu uvijek prođe toliko vremena da protivnik stigne istu mi oduzeti.

Gledajući sve ove vrhunske igrače kako teško primaju lopti i s njom kreću, u stvarnom svijetu većina ne bi igrala u 1 Zgb ligi. Jučer gurnem loptu u prostor tots sterlingu i lik u punom šprintu probija stranu kad s leđa ga sustiže i na kraju stiže nitko drugi do vidić? Oduzima mu loptu i lagano dodaje prvom do sebe. U prvi mah sam bio šokiran a onda sam se sjetio da je to posve normalno kako ste mi objasnili jer teže je trčati s loptom nego bez nje pa tako vidić s paceom 53 bez lopte lagano grabi i sustiže omalenog sterlinga koji se muči s loptom u trku i koja ga toliko usporava da njegov pace od 95 mu je samo otežavajuća a ne olakotna okolnost za pobjeći.

Sve je to frustrirajuće jer već u sljedećoj tekmi u istoj poziciji bez problema pobjegnem alabi? K vragu zašto me alaba ne može stići a vidić može?

Isto mi se danas dogodilo s terryem koji bez problema sustiže sterlinga. Da ne pričam sad kako gurnem loptu u prostor na visini 16 m i dok mi igrač utrčava i prima tu loptu, zastane i dok konačno krene s njom uvijek izgubim prednost od 2 do 3 metra što sam je imao dok je primao loptu. Ili dok protivnik baci dugu loptu i moj igrač u šprintu trči za njom gotovo uvijek zastane sam od sebe na djelić sekunde, taman toliko da izgubim korak s protivnikom i bolju poziciju za braniti gol.

Na kraju sve mogu podnijeti ali tu tromost igrača i tešku kontrolu lopte nikako a ono kad mi igrač sam otkliže od lopte koju vodi me ubije. Lijep je bio filmić što ga je netko postao ovdje prije nekog vremena gdje su dva lika snimila sve te pisdharije i stavila na net sprdajući se s takvim idiotizmima u igri... trebao bi im netko objasniti da se igrač na terenu ne može ponašati kao auto na cesti.. dodaš gas i pališ guume na cesti na mjestu, tako i ovdje dodaš sprint a on grabi na mjestu i pali travu..

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 0:24 (movie).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...

Napreduju, danas mogu ući u web apps ali ne mogu ništa raditi u njemu...

neka napredak se vidi, i meni isto 

LOL NICK : 2dollaB
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Polako mi ova fifa ide na karu. Ne mogu vjerovati da se igrači na terenu ponašaju kao auti u need4speed. Upravo tako se zanose oko lopte kao auti u zavoju. Nije mi jasno jesu li uzimali za modele aute iz istoimenog serijala ili igrače? Napravim fintu, gurnem si loptu kroz noge i umjesto da prevarim suparnika uglavnom prevarim sebe jer igrač ode par koraka od lopte, pa dok se onako trom vrati nema više ni lopte ni protivnika. Drugo, krilo mi se otvara, vezni prima loptu i samo je treba proslijediti no dok on smiri loptu uvijek prođe toliko vremena da protivnik stigne istu mi oduzeti.

Gledajući sve ove vrhunske igrače kako teško primaju lopti i s njom kreću, u stvarnom svijetu većina ne bi igrala u 1 Zgb ligi. Jučer gurnem loptu u prostor tots sterlingu i lik u punom šprintu probija stranu kad s leđa ga sustiže i na kraju stiže nitko drugi do vidić? Oduzima mu loptu i lagano dodaje prvom do sebe. U prvi mah sam bio šokiran a onda sam se sjetio da je to posve normalno kako ste mi objasnili jer teže je trčati s loptom nego bez nje pa tako vidić s paceom 53 bez lopte lagano grabi i sustiže omalenog sterlinga koji se muči s loptom u trku i koja ga toliko usporava da njegov pace od 95 mu je samo otežavajuća a ne olakotna okolnost za pobjeći.

Sve je to frustrirajuće jer već u sljedećoj tekmi u istoj poziciji bez problema pobjegnem alabi? K vragu zašto me alaba ne može stići a vidić može?

Isto mi se danas dogodilo s terryem koji bez problema sustiže sterlinga. Da ne pričam sad kako gurnem loptu u prostor na visini 16 m i dok mi igrač utrčava i prima tu loptu, zastane i dok konačno krene s njom uvijek izgubim prednost od 2 do 3 metra što sam je imao dok je primao loptu. Ili dok protivnik baci dugu loptu i moj igrač u šprintu trči za njom gotovo uvijek zastane sam od sebe na djelić sekunde, taman toliko da izgubim korak s protivnikom i bolju poziciju za braniti gol.

Na kraju sve mogu podnijeti ali tu tromost igrača i tešku kontrolu lopte nikako a ono kad mi igrač sam otkliže od lopte koju vodi me ubije. Lijep je bio filmić što ga je netko postao ovdje prije nekog vremena gdje su dva lika snimila sve te pisdharije i stavila na net sprdajući se s takvim idiotizmima u igri... trebao bi im netko objasniti da se igrač na terenu ne može ponašati kao auto na cesti.. dodaš gas i pališ guume na cesti na mjestu, tako i ovdje dodaš sprint a on grabi na mjestu i pali travu..

Meni se ova fifa nikako ne sviđa postalo je dosadno i uvijek se isto radi probijat bok i na glavu . više mi se sviđa fifa 13 nekako je bilo življe i moralo se kombinirat.u ovoj fifi svaku utakmnicu radiš jednu te istu stvar i postaje zamorno.Prsti se naviknu i sami rade akcije nema razmišljanja.a problemi sa brzinom i skokovima da ne govorim.

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Fifa mi je na pcu smeće teže. Probao sam u par navrata na ps4 i fakat nije loše. Movie, daj mi reci, igraš već duže vrijeme. Šta ti misliš o ps4 verziji ?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Fifa mi je na pcu smeće teže. Probao sam u par navrata na ps4 i fakat nije loše. Movie, daj mi reci, igraš već duže vrijeme. Šta ti misliš o ps4 verziji ?

Ušminkana PC verzija, uz more animacija koje su trebali davno ubaciti. Goolovi padaju na identičan način, isti feeling, itd...Tko tvrdi drugačije laže sam sebe.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Igra izgleda bolje, ljepše, igrači su fluidniji, agilniji, sve je nekako prirodnije i normalnije. Ima manje ograničenja i više slobode. Neke nove fore u igri su osvježenje i dobrodošle. Ta famozna skok igra s kojom su se neki sprdali ovdje je pun pogodak. Fakat je gušt kad skačeš s dva igrača na jednog protivničkog. No ima i problema. Mene ebe nasilno prekidanje cut scena jer nakon njih dobijem obvezatno gol. Naime, izvodim gol aut ali prije toga golman pol sata namješta loptu, meni se to ne gleda i ja prekinem i golman mi nakon toga sam izvede gol aut ravno protivniku na noge. Imam prekršaj i vidim igrača ispred sebe, lagano mu hoću dodati, promjeni se kadar i igrač dodaje sasvim drugom igraču ispred kojeg je protivnički igrač i normalno kontra i gol. Svaki drugi gol koji dobijam je takav..Izvodim korner, ista stvar..

Povlačenja su priča za sebe. To mi je uništilo igru. Prođem lika, ulazim u 16m i on me toliko povlači da sjednem na guzicu a sudac ništa ne svira? OK, ima toga u nogometu ali onda se to svira i kažnjava. Svako povlačenje za dres je žuti karton, pa ti mene povlači koliko hoćeš. U izglednoj situaciji ili u 16m je i crveni karton. Tim silovanjem su uništili igru. Nemam volje više igrati. S druge strane lik se zabije u mene u 16 m i dobije penal? Za koju karu?

Svaki drugi penal koji napravim ne mogu skužiti zakaj je sviran?

Ovo je prva next gen fifa na nepoznatom terenu i tek ove godine očekujem dobar proizvod pošto ga peglaju godinu dana. Nove konzole su na tržištu, nisu nepoznanica, vide što mogu i ne vidim zašto igra ne bi bila bolja.

Bez obzira na sve next gen fifa je do sada najbolja fifa...

Na PC imam neusporedivo bolju ekipu a na PS4 je bolja igra. Dilema je uvijek prisutna. Gušte je igrati s tots englezima ali je gušt i peglati bolji nogomet tako da sam i dalje podjeljen.

Nadam se najesen jednom nogometu na svim platformama...

17 godina
Anchor Man kaže...

Ušminkana PC verzija, uz more animacija koje su trebali davno ubaciti. Goolovi padaju na identičan način, isti feeling, itd...Tko tvrdi drugačije laže sam sebe.

Dobri smo si ali nisi u pravu. Moraš igrati neko vrijeme da bi uočio sve razlike i poboljšanja. Razumljivo mi je da povremeni igrači na prvu ne vide razliku, no svatko tko igra fifu godinu dvije i sjedne za PS4 ili xbone i odigra sezonu dvije sasvim sigurno neće reći da je to isti proizvod.. već kad pokreneš tekmu uočiš puno veći teren nego na pc, pa okretniji i fluidniji igrači, skok igra, prirodniji šutevi, dueli i naravno puno više animacija koje su kaj se mene tiče nepotrebna davež. Ionako ih odmah preskačem. Kad mi igrač izvodi aut pa stavi loptu pod ruku i čeka ne znam kaj, popisdim... hoći izvesti odmah ali njemu se ne da..

Uostalom, imaš red stara koji je na prvu popljuvao igru da bi zatim uzeo PS4 i igra fifu po cijele dane pa ga pitaj mislili i dalje da je to isti nogomet?

Imaš ovdje još nekoliko igrača koji igraju next gen fifu, pa neka i oni kažu svoje mišljenje. Možda ga jedino ne bi trebali iznosti oni koji su čuli, pročitali i vidjeli igru na jubitou...

11 godina
neaktivan
movie kaže...
Anchor Man kaže...

Dobri smo si ali nisi u pravu. Moraš igrati neko vrijeme da bi uočio sve razlike i poboljšanja. Razumljivo mi je da povremeni igrači na prvu ne vide razliku, no svatko tko igra fifu godinu dvije i sjedne za PS4 ili xbone i odigra sezonu dvije sasvim sigurno neće reći da je to isti proizvod.. već kad pokreneš tekmu uočiš puno veći teren nego na pc, pa okretniji i fluidniji igrači, skok igra, prirodniji šutevi, dueli i naravno puno više animacija koje su kaj se mene tiče nepotrebna davež. Ionako ih odmah preskačem. Kad mi igrač izvodi aut pa stavi loptu pod ruku i čeka ne znam kaj, popisdim... hoći izvesti odmah ali njemu se ne da..

Uostalom, imaš red stara koji je na prvu popljuvao igru da bi zatim uzeo PS4 i igra fifu po cijele dane pa ga pitaj mislili i dalje da je to isti nogomet?

Imaš ovdje još nekoliko igrača koji igraju next gen fifu, pa neka i oni kažu svoje mišljenje. Možda ga jedino ne bi trebali iznosti oni koji su čuli, pročitali i vidjeli igru na jubitou...

Sve 5, ali onaj isti suhoparni štih se osjeti na kilometar...

11 godina
neaktivan
movie kaže...

tako je i kod mene,ono eto u punom sprintu,kad sam pikne u sprint dante,i uzima loptu,e pa nemogu vjerovat

13 godina
neaktivan

Kakva usminkana PC verzija, uzmi ti lepo novu konzolu i igraj jedno dva tri dana po 3-4 sata i videces razliku u svemu u odnosu na pc verziju, malo pre sam igrao pc verziju jer na konzoli ne rade EA serveri i poludeo sam ma ono je ratardiran fudbal iskreno ne verujem da ce iz EA kompanije da prave za sve platforme jer sto bi to radilli ,samim tim bi smanjili prodaju PS4.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 10:51 (Red_Star_Forever).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

sad sam igrao protiv najvece pi*ke u div 2

lik je imao 11 suteva i svaki je bio header ali bas svaki 

trebao mi remi za div 1 i izgubim 

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
kerobob kaže...

Znači ubio te cross-evima? Zatvori te bokove majka mu stara, jer ima rješenja...

Igrao je da te pobjedi a ne da se nag*zi onako kako ti to želiš i kako tebi odgovara. Možda si bio toliko čvrst kroz sredinu, pa je odlučio da pokuša preko bokova što mu je očito i uspjelo. Možda je i njemu falio jedan bod za prolazak u viši rang pa je odlučio ostvariti povoljan rezultat sa taktikom: cross-header-gool. Netko tako postavi ekipu, te zatim forisira...I šta sadaa? Trebam plakat i nazivati njega ovakvim ili onakvim, a ima rješenja. Jbg.-a!!!

13 godina
neaktivan
Jel vama rade serveri sto na pc ili na ps4,jutros odigrao dve na pc jer od sinoc ne radi na ps4 serveri i sada ne rade ni na jednom?
11 godina
neaktivan

nisam ljut nego u 1400 utakmica koliko sam igrao i 700 sati fife 14 nijedan nije toliko forsirao crossing i nikako ga nisam mogao zaustavit

osvojio sam div 1 vec par puta ali da toliko netko forsira crossing nikad nisam dozivio

13 godina
Anchor Man kaže...
kerobob kaže...

Znači ubio te cross-evima? Zatvori te bokove majka mu stara, jer ima rješenja...

Igrao je da te pobjedi a ne da se nag*zi onako kako ti to želiš i kako tebi odgovara. Možda si bio toliko čvrst kroz sredinu, pa je odlučio da pokuša preko bokova što mu je očito i uspjelo. Možda je i njemu falio jedan bod za prolazak u viši rang pa je odlučio ostvariti povoljan rezultat sa taktikom: cross-header-gool. Netko tako postavi ekipu, te zatim forisira...I šta sadaa? Trebam plakat i nazivati njega ovakvim ili onakvim, a ima rješenja. Jbg.-a!!!

Meni je genijalno kako frajeri cim izvedu sa centra odmah sprica prema korneru, zato moras imati brze bokove... stavis Walkera i Colea i nema boga da preleti... 

11 godina
neaktivan
FIFA 14

ma imao sam walkera i tots azpi-a ali neda se zaustavit lik i neda ,a u napadu je imao martineza i edera te if rojo i mangala pa probaj zaustavit kornere...

0 0 hvala 0
14 godina
kerobob kaže...

Ja sam igrao protiv lika koj je svaku loptu slao na bok, i onda je trcao uz aut liniju. Kad bi ga sprijecio i izbio u aut onda sam svaki put cekao minutu-dve dok ne izvede taj aut, uvijek je cekao da ga pc izvede, i onda kad ti game traje pola sata izgubis zivce vise, samo sam se vrtio oko njega ko budala da mu uzmem loptu a ne izbijem u aut -.-

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Opet se nagovorim i kažem si ajde idem jednu tekmu odigrat, valjda neće ponovo. Eto, dečko mi je uputio 17 udaraca, 15 su glavom bili, nemože se jednostavno zaustavit, s bilo koje pozicije ubacuje u 16, još k tome je lagalo i još k tome prethodi retardiranosti mojih igrača. Vodim 2-1 negdje 85 min, čista lopta ide u ruke hartu i kretenčina šugava izađe van 16 s njom i sudi indirekt. I naravno, to nije bilo dosta, onda mu se dosudi penal koji u nogometu se naravno ne sudi ali ea logic. I to nekako obranim i naravno desi se korner i izjednači. Pa Majko Isusova, šta je ovo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

igram ja tako utakmicu protiv bpl,2 minuta ja uzimam loptu krecem u kontru,sudac vraca na " faul " kojega nakon svih replaya nisam vidio,desi se cudo i zabije od stative u gol,8 minuta ja trcim sa yayom toureom i sudac pretrcava i odbije se lopta,on da gol normalno,drugo poluvrijeme nakon 150 prilika aguero napokon uspije i zabiti,nakon 10 minuta igrac kojega ja nisam kontrolirao radi penal,ja ne znam dal da se smijem ili placem i mislim si obranim i jos sam u igri,sekunda poslje ostanem na mjestu,eto pukne penal po sredini gola od precke u gol i 3 sekunde kasnije moj golman ju proba obraniti,zadnjih 10 minuta igrica neda da pređem centar i samo mu vraca loptu i kada patnja napokon zavrsi,EA serveri me odluce izbaciti i nagraditi DNF-om. tko se ne voli opustiti u nedeljno popodne uz ovako pravednu igricu u kojoj ne postoji momentum *sarkazam*

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Sad dok podijele untradable divlje packove svi dobijemo Ronalde i Messije... pa ce bit mir jedno vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice