FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.696.337
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 14

zasto nemogu igrati career mode :/ 

izbaciva me stalno

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Zanimljivo kako igrači najviše griješe i najlošije igraju kada trebaju bodovi za ostanak ili prolaz, fascinantno.

Sada sam igrao tekmu za prolaz u div 1 i trebao mi je bar draw i bilo je do 90-te minute 1-1, no u zadnjim sekundama njegov Willian je u remplanju srušio mog Ogbonnu (naravno to ima smisla) i zabije gol. Hvala EA po tko zna koji put što džaba gubim vrijeme da bi mi vi sje*ali prolaz.

0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Encyanix kaže...

Prodajem sve sto imam coinsa na kompu cijena je trenutno 100k = 35kn nize neidem.. mozda bude jos promjene u cijeni kad izadje tots.. 

za 40kn mozes zbavit 300k :D

15 godina
FIFA 14

tražim neki ozbiljan pro club

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Kevin De Bruyne{#}

Kakav CAM haha, jbte bio mi kao skup kad sam vidio neke sa cak i boljom ocjenom koliko kostaju, al vidim hvale ga, sad kad sam usao u DIV1, reko da ga ipak piknem i kakva igracina, prva utakmica u DIV1, pobjeda 5:1 i hattrick De Bruynea...

Sad sam napravio ekipu, koju necu duze vremena mijenjati bar mislim, jedino Ramiresa dovesti na CDM...

Muci me samo koji chemistry style staviti Kevinu, razmisljam od Deadeye ili Maestro :D

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
game789 kaže...

zasto nemogu igrati career mode :/ 

izbaciva me stalno

pomoc?

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel neko zna koji je fazon u player roles, stavim 1 igraca za kapitena i nista opet isti ostaje, to sam pokusao do sad 10 puta nece pa nece stvarno ne znam sta je ,prije je moglo :S

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SladeCRO kaže...

Zanimljivo kako igrači najviše griješe i najlošije igraju kada trebaju bodovi za ostanak ili prolaz, fascinantno.

Sada sam igrao tekmu za prolaz u div 1 i trebao mi je bar draw i bilo je do 90-te minute 1-1, no u zadnjim sekundama njegov Willian je u remplanju srušio mog Ogbonnu (naravno to ima smisla) i zabije gol. Hvala EA po tko zna koji put što džaba gubim vrijeme da bi mi vi sje*ali prolaz.

Ja već skužim od prve minute kad su me odlučili zeznuti. Kad pas ide sasvim sedmom igraču, Negredo ili Eto'o promaše nepromašivo, itd. 

Samo se opustim i kažem "udaraj brate" ni ne trudim se branit jer nema smisla.

17 godina
FIFA 14

Gledam na frend listi pojedine forumaše koji su u 5 mjeseci zaradili igrajući oko pola milje da bi zadnjih sedam dana zaradili još toliko? Izgleda da se zadnjih dana malo spavalo a puno igralo ili...

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Vodim 3-0 sudac svira kraj, kad od jednom poruka Disconnection...Kasnije vidim meni registriran poraz od 3-0. Jbt., tko nebi izgubio volju za igranjem. Cheateri dao Bog da vam ovo bude zadnja FIFA koju ste igrali (crkla grafička, doživotni ban i sl.) Pas mater!!!

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
To nije cheater, jednostavno ti je pukla veza.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
Anchor Man kaže...

Vodim 3-0 sudac svira kraj, kad od jednom poruka Disconnection...Kasnije vidim meni registriran poraz od 3-0. Jbt., tko nebi izgubio volju za igranjem. Cheateri dao Bog da vam ovo bude zadnja FIFA koju ste igrali (crkla grafička, doživotni ban i sl.) Pas mater!!!

Ako vodis i disconnecta se upiše ti se pobjeda.

Ako ti pukne veza izbaci te skroz iz ultimate teama i piše ti poraz, me nije danas pukla al sam isao alt+tab i vidio da je net crko skroz na par minuta..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
Anchor Man kaže...

ima covjek fobije od cheatera ..vidi ih u svemu haha

16 godina
FIFA 14

a sta dobiju cheateri kad naprave disconnect...

Mislim evo mislim da sam maloprije naletio na jednog sad u DIV1, dakle prvo mi cudno spaja me u DIV1 sa tipom koji ima bronze ekipu i chemistry 34 xD i izbaci mi disconnect, uglavnom meni je oduzelo igracima jednu utakmicu ugovora, ali nije mi pisalo poraz i sl. jel njima ipak pise pobjedu ili?

btw. ide odlicno i u DIV1 :D 4 pobjede i 2 remija, bez poraza , dvije malo teze pobjede i dvije lagane(5:1 i 5:0)...

Ali nije mi nesto pretjerano tesko, samo me ovaj jedan tip stvarno nadigrao izvukao sam remi, al zasluzio me bio naguzit, zabio sam mu slobodnjak sa De Bruyneom sa 30 metara u 89. hahah

Jos nisam osjetio te momentume i sl. 

Ne znam sta bi to tocno trebalo bit, al eto, iako ja mislim da vi previse zelite tiki taku, mislim nemojte pogresno shvatiti, ne znam kako igrate, al evo recimo ja jos nisam primio gol u 90. a zabio sam jedno 4-5, kako, tako sto glupan s druge strane gubi od mene 3:2 i ide on gradit lagano napad u 80. minuti, evo primjer, ja dajem loptu u prostor Bentekeu, on je brzi i sa Caceresom dolazi do nje, e sad kako bi prilicilo i u stvarnosti taj stoper, Caceres ili bilo tko isao bi u toj situaciji ili odmah loptu vratiti golmanu, iako u takvom duelu bi je 99% stopera u stvarnosti islo ocistiti kako god, al ne on biser nakon sto dođe prije do lopte, nastavi je voditi sa stoperom prema svom golu, ja naravno uz remplanje lagano uzimam loptu i idem 1v1 sa golmanom i eto...

Smijesno mi je da je meni zapravo najlakse igrati u zadnjim minutama utakmice ili kad krenu u nekontrolirani presing, pa je lakoca izbacit igraca s centra 1v1 ili kad tako krenu neko dodavanje da bi sigurno dosli do mog gola, a zapravo uz lijepo kontrolirano napadanje i dupliranje lako se greska iznudi...

Ne mogu reci da igram FIfu na neki lijep nacin, ovisno o protivniku, nekad i sam forsiram glavu, nekad L1+trokut itd. ovisno sta kad prolazi, al jbg kad ljudi igraju na smijesan nacin, govori se i o nerealnosti, a ono bi svatko se dodavao kao Barcelona nitko ne bi ocistio loptu, kad dođe teza situacija...

Ili spominje se neko forsiranje necega, izgubio sam utakmica, al jos me nitko nije ubio u pojam s jednom stvari, dogodi se gol glavom, da mi prebace obranu, al jbg dogodi se, al recimo evo jucer igram...

Covjek ima brutalnu ekipu i potpuno ju je zgusnuo, a vidi da ja imam Bentekea i Lukakua u napadu i sad sta bi ja trebao ici od noge do noge da se otvori rupa, a kako se postavio mogu sa golmanom mu probit krilo i nabacit i zabijem mu tako 3 lagana gola on izađe, valjda ljut...

Hocu reci ima Fifa svojih gresaka nekad i previse, ali takva je svima, samo je pitanje kako to "iskoristiti", jedino za ove chetere nemam lijeka haha, al dobro je ostao sam u DIV1, mozda je necu osvojit, al ide dobro...

Inace nemojte mislit da se ja nekom striktno obracam, ovo sam pisao opcenito, moj prvi osvrt na Fifu, pa eto, jer znam da meni prijatelji igramo jedni protiv drugih, redovito svakog pobjeđujem i uvijek je sreca kod mene haha, a jednostavno samo koristim ono sto oni ocito ostave otvoreno ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 2:04 (Pezer).

1 0 hvala 0
15 godina
Pezer kaže...

Mislim evo mislim da sam maloprije naletio na jednog sad u DIV1, dakle prvo mi cudno spaja me u DIV1 sa tipom koji ima bronze ekipu i chemistry 34 xD i izbaci mi disconnect, uglavnom meni je oduzelo igracima jednu utakmicu ugovora, ali nije mi pisalo poraz i sl. jel njima ipak pise pobjedu ili?

btw. ide odlicno i u DIV1 :D 4 pobjede i 2 remija, bez poraza , dvije malo teze pobjede i dvije lagane(5:1 i 5:0)...

Ali nije mi nesto pretjerano tesko, samo me ovaj jedan tip stvarno nadigrao izvukao sam remi, al zasluzio me bio naguzit, zabio sam mu slobodnjak sa De Bruyneom sa 30 metara u 89. hahah

Ne znam sta bi to tocno trebalo bit, al eto, iako ja mislim da vi previse zelite tiki taku, mislim nemojte pogresno shvatiti, ne znam kako igrate, al evo recimo ja jos nisam primio gol u 90. a zabio sam jedno 4-5, kako, tako sto glupan s druge strane gubi od mene 3:2 i ide on gradit lagano napad u 80. minuti, evo primjer, ja dajem loptu u prostor Bentekeu, on je brzi i sa Caceresom dolazi do nje, e sad kako bi prilicilo i u stvarnosti taj stoper, Caceres ili bilo tko isao bi u toj situaciji ili odmah loptu vratiti golmanu, iako u takvom duelu bi je 99% stopera u stvarnosti islo ocistiti kako god, al ne on biser nakon sto dođe prije do lopte, nastavi je voditi sa stoperom prema svom golu, ja naravno uz remplanje lagano uzimam loptu i idem 1v1 sa golmanom i eto...

Smijesno mi je da je meni zapravo najlakse igrati u zadnjim minutama utakmice ili kad krenu u nekontrolirani presing, pa je lakoca izbacit igraca s centra 1v1 ili kad tako krenu neko dodavanje da bi sigurno dosli do mog gola, a zapravo uz lijepo kontrolirano napadanje i dupliranje lako se greska iznudi...

Ne mogu reci da igram FIfu na neki lijep nacin, ovisno o protivniku, nekad i sam forsiram glavu, nekad L1+trokut itd. ovisno sta kad prolazi, al jbg kad ljudi igraju na smijesan nacin, govori se i o nerealnosti, a ono bi svatko se dodavao kao Barcelona nitko ne bi ocistio loptu, kad dođe teza situacija...

Ili spominje se neko forsiranje necega, izgubio sam utakmica, al jos me nitko nije ubio u pojam s jednom stvari, dogodi se gol glavom, da mi prebace obranu, al jbg dogodi se, al recimo evo jucer igram...

Covjek ima brutalnu ekipu i potpuno ju je zgusnuo, a vidi da ja imam Bentekea i Lukakua u napadu i sad sta bi ja trebao ici od noge do noge da se otvori rupa, a kako se postavio mogu sa golmanom mu probit krilo i nabacit i zabijem mu tako 3 lagana gola on izađe, valjda ljut...

Hocu reci ima Fifa svojih gresaka nekad i previse, ali takva je svima, samo je pitanje kako to "iskoristiti", jedino za ove chetere nemam lijeka haha, al dobro je ostao sam u DIV1, mozda je necu osvojit, al ide dobro...

Inace nemojte mislit da se ja nekom striktno obracam, ovo sam pisao opcenito, moj prvi osvrt na Fifu, pa eto, jer znam da meni prijatelji igramo jedni protiv drugih, redovito svakog pobjeđujem i uvijek je sreca kod mene haha, a jednostavno samo koristim ono sto oni ocito ostave otvoreno ;)

dobiju win ..ovisno koliko si golova dodaju ...1,3 ili 5 ...vidio sam likove koji izvedu s centra zabiju si autogol i upale taj shit ...onda valjd oboje win 

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
To nije cheater, jednostavno ti je pukla veza.

Na koju foru mi je registriran poraz? Pustili da završim tekmu, jer sudac je debelo odsvirao kraj, da bi na kraju moje vodstvo od 3-0 bilo registrirano kao poraz od 0-3.

Poslije tekme vidm da sam online, jer nakon što me izbacilo gore u desnom kuti stoji moj origin ID i 24 friends online. Ako mi je pukla veza, trebalo bi biti Connect to EA servers ili nešto slično. Čak kada sam poslije toga izašao iz FIFE, sve je sa internetom bilo OK, tj. nisam morao ništa poduzimati da bi uspostavio konekciju.

Nije valjda da EA i na ovaj način gura slabije  igrače? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 8:25 (Anchor Man).
11 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

{#}{#} 

Nisi jedini koji naleti na takve idiote! U zadnja dva dana tri puta tako.

13 godina
Pukla ti veza sa FUT.om dogodi se...

Vidim da su neki novi dosli na scenu. Frajer dode pa ako gubi po 4-5 razlike zamrzne igru :)
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Meni se to desilo! Morao sam Neymara gledati nekih 30min., kako gega sa noge na nogu u 90+. Na kraju je p***a odustala, a ja dobio zasluženu pobjedu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dok je to trajalo ja sam speko palacinke i jos stigo ruknut pol litre pivcine...
Ne znam kako mu se dalo cekat.
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Da li je netko probao hazarda sa 88 overallom.Da li je bolji nego  reus.

0 0 hvala 0
14 godina
majstorzeline kaže...

Da li je netko probao hazarda sa 88 overallom.Da li je bolji nego  reus.

Igrao sam protiv njega, činio se bolji.. ali i 5 puta skuplji

14 godina
FIFA 14
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 11:17 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

stranica 298

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 13:02 (movie).
16 godina
FIFA 14

igra ko 2v2 da vas malo napenalimo kolega i ja... dodajte me na origin ko je za tekmu bilo kakvu :D  

id: pinkYz

0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Ima ko ovdje 1v1... ? Wager ili nesto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

SimeKZ koji ti je ID igro bi ja kroz 20ak min

0 0 hvala 0
13 godina
PhotosynthesisO2
15 godina
JohnnyBlaze kaže...
Pezer kaže...

dobiju win ..ovisno koliko si golova dodaju ...1,3 ili 5 ...vidio sam likove koji izvedu s centra zabiju si autogol i upale taj shit ...onda valjd oboje win 

ako je dobre volje zabit ce si autogol i pobjedit te 5-1 20-1 ili 25-1 zavisi koju tipku stisne, ako je supak kao vecina onda ce te dobit najcesce 5-0 tebi se ne piše ništa samo diskonekt, gubitak kontrakta, fitnes se ne troši, na internetu mozes lako nac cit i pocet ga koristit, imas youtube tutorial kako, samo eto po komentarima po internetu EA cak nesto i radi ove godine pa nekolicina dobije ban, isto tako postoji i skripta koju ubacis u folder fife, upalis ultimate team, stisnes hotkey tipku i odes na kavu kad se vratis on i dalje cita, eto jadno da je toliko taj cheat razvijen, a EA nije napravio ništa s tim, isto tako i Pro clubs za statse sve 99 u roku 2 minute možeš nac download link uz tutorial kako da imas sve statse 99, isto sramotno EA nije nista napravio, ja osobno nisam isprobao niti jedno niti drugo, ali znam nekolicinu ljudi koja je, koja to radi, ali bas me ne zanima njihov problem, kada poberu ban sa servera, nece moci igrat ni fut, ni seasons ni pro clubs, isto tako ove godine za reportanje citera EA se "potrudio" pa vise neide preko maila, nego jednostavno zapamtis ime origina i odes report, ali eto imaju i mogucnost stalno mjenjat ime na originu, pa im EA opet olakšava put ka citanju ......

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 14:51 (CroatianRacer).
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Igrao malo danas WC online i igra je vrh. Vidim da se neki po forumima žale na konekciju i lag, ali meni sve radi savršeno. Protivnika nalazi instantno, osim ako uzmem neki slabiju repku, ali i tada čekam maks. 15-20 sec. Igra je dosta sporija i tromija nego FIFA 14, nešto kao prije onog patcha koji je sve s*ebao. Fora je što se više ne napreduje po divizijama, nego po gradovima. Početak je u Manausu i cilj je doći do Ria ako se ne varam i sav napredak se pokazuje na interaktivnoj karti. Offline nisam previše igrao, ali modovi se čine odlični. 

Evo jedan gol od danas. Igram sa Italijom i naletim na lika koji je uzo Njemačku. Ovo je bio drugi gol, a nakon trečeg je rageo : D.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice