a jesi iti...
stvar je u tome da nakon par utakmica jednostavno se nemoze dobit
koda je cijeli svijet protiv tebe
tko je uopce rekao da ocekujem 50 pobjeda u nizu ocekujem da mi se igrace neponasaju kao balvani nakon 2-3 utakmice
Kada sustav nije dobar, onda treba za****t sustav. Kada kola krenu niz-brdo, jednostavno se mora nešto mjenjati, inače toneš sve dublje i dublje. Neki dan je kolega zakačio link vezano za momentum, koji je btw., jako interesantan. Probaj oboriti rating, promjeniti formaciju, bilo što, sam da nefuraš jedno te isto ako ne ide. Prati malo ocjene igrača poslije tekme, jer ako je npr. Benteke na kraju tekme dobio ocjenu 9,5, budi siguran da će biti opasan sljedeću tekmu. Uz slabiju ocjenu, vrlo vjerovatno da će promašiti zicer ili zdrmti vratnicu ili gredu. Sve ima svoje, samo treba izvršiti pripreme i pratiti statistiku, a zatim će doći i rezultati.
Edit:
Ako već dođeš do DIV3, onda se bolje isplati ići tekmu po tekmu, sa temeljitim pripremama, nego brzinski odratiti sezonu i ispasti u niži rang. Primjetio sam da dosta igrača forsira crossing, koji se vrlo lako može neutralizirati sa RB/LB koji imaju workrate M/M, + ubaciš na RM/LM igrača koji također ima workrate M/M. Ja kada vidim Kubu iz BVB, odma h znam da će biti teško po toj desnoj strani, jer mi je čovjek više puta pravio probleme prilikom probijanja te desne strane.
Mnogi su iskusili svu čar Benteka koji je OP, pogotovo u skok igri. Ja još nisam vidio stopera koji mu je uzeo 3-4 duela za redom u skok igri glavom. Ako nemogu zaustaviti Bentekea, onda ću probati zaustaviti pokušaj crossinga.
Uz jedan ovakav pristup, ova igra može biti vraški interesantna. Ovo je bio samo jedan od primjera...ima tu još nekih caka, sve zavisi koliko je netko maštovit. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
), jer nisi mogao podnijeti poraz. Mene bi poslje svega što si objavio bilo stid pojaviti se na forumu, ali općepoznato je da prevarantima može puno toga stati u obraz.