FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Tommy_123 kaže...

Ibarbo je takva zvijer, pa to je čudo. Dajte mi recite, ko je dobar na cam poziciji, talijanska liga pretežito.

Meni taj Ibarbo nikada nije legao, općenit takav tip igrača me nikada ne oduševi. Kako ga ti koristiš sa dva igrača u špici ili ga imaš samog u napadu?

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Što me počastiše ovi iz EA sa ovim packovima: Reus, Luiz, Jese 2x, + neki key kojim sam otključao dodatnih 12 packova, neznam više kuda sa toliko igrača i dodatnih stvari. Ti booookca!!! Ludnicaaaa!!!

Evo ga i Piszczek!

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 1:19 (Anchor Man).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Tommy_123 kaže...

Ibarbo je takva zvijer, pa to je čudo. Dajte mi recite, ko je dobar na cam poziciji, talijanska liga pretežito.

Meni taj Ibarbo nikada nije legao, općenit takav tip igrača me nikada ne oduševi. Kako ga ti koristiš sa dva igrača u špici ili ga imaš samog u napadu?

Sam u napadu. Zvijer samo takva. Jedan Ramos mu nista nemoze, jos neki upgrade na njega i di ces bolje.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
Anchor Man kaže...

Što me počastiše ovi iz EA sa ovim packovima: Reus, Luiz, Jese 2x, + neki key kojim sam otključao dodatnih 12 packova, neznam više kuda sa toliko igrača i dodatnih stvari. Ti booookca!!! Ludnicaaaa!!!

Evo ga i Piszczek!

To u ovim sta se kupuju ili sta si dobio ? 

Netko je pitao za CAM za talijane. Ja sam jedno vrijeme koristio Hamsika, ali onda sam pikno Pirla na tu poziciju i to je majstorija bila. u 4-1-2-1-2 Wide sa Balotelliem i Vucinicem naprijed, nesto perfektno... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Jedan jutarnji ulov, ide na prodaju, iako bi ga rado imao u momčadi.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Prokljuvio se, skuho kavicu, upalio Fut i skonto ove gratis pakete.
I sve pootvaro i dobio od poznatijih Ivanovića, Di Mariu, Lamellu, Pitroipu, Busqoeta.
I još onako smotan i pospan za sve pakete stisnem Rt, a trebalo je Lt. Otišli svi u nepovrat j.... oni mamu svoju.
Da bude bolji početak dana, pošto sam već imao Lamellu, odlučim starog Quick sellat, a jbg sad nemam ni novog.
Inače mi taj lik jako drag igrač.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
I sve pootvaro i dobio od poznatijih Ivanovića, Di Mariu, Lamellu, Pitroipu, Busqoeta.
I još onako smotan i pospan za sve pakete stisnem Rt, a trebalo je Lt. Otišli svi u nepovrat j.... oni mamu svoju.
Da bude bolji početak dana, pošto sam već imao Lamellu, odlučim starog Quick sellat, a jbg sad nemam ni novog.

Šteta zbog Di Marie, ali jedina utjeha ti je ta da te igrače nemožeš prodati.

11 godina
neaktivan
FIFA 14

jebote meni najjaci igrac u packu negredo a vama reus,pas ..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Anchor Man kaže...

Evo ga i Piszczek!

To u ovim sta se kupuju ili sta si dobio ? 

Ovako, Reus otišao za 92000 coinsa. Luiz je još na marketu i nemogu vjerovati da mu je cijena pala, a već sam mislio za njega uzeti 15000. Jese-a sam  uvaljao za 16 000 coinsa, + drugog ne mogu prodati jer je untradeable. Ista stvar je NA ŽALOST i sa Piszczek-om, kao i sa Neuer-om. Jbt., kako sam se obradovao($) kad ono šipak. Uglavnom u plusu sam za nekih 100 000 i jače, + kada uzmem u obzir da prije ovog sinoć nisam ukupno kupio 3 packa.

El CapitanO
11 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...

Jooooj i meni se to par puta desilo, pa sam sinoć pazio i otvorio sve četiri. Znam kako ti je, ali brate nasmijao si me do suza. Sorry! {#}

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 8:14 (Anchor Man).
14 godina
neaktivan
FIFA 14

uh, lijepo sjeli IF Schweini i Auba, samo su iz free packa.

Nisu mi njemci dragi pa ih nisam nikada slagao, no očito ću morati. Za njih je najbolje nekih 4231, ne?

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 9:54 (soft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Meni trojac marchisio, hamsik i guarin a ne treba smetnuti s uma niti hondu. Sad vidi koji tvom stilu igre najviše odgovara

16 godina
FIFA 14

Talijanski CAM-hamšik,ili IF mertens 30k a zvijer je ,nema mu ravnog. Imao sam i kaku,non IF i IF i ni jedan me se nije dojmio.

Kako 2 puta po 5 free packova? kaj se to po danu 5 dobiva?

Vidi se kako EA ima prste u packovima,kako nisu svi random,ovi koji se plaćaju nedaj bože dobit nešto,a ovi untradeable sve neueri,luizi,jesse,etc. još IF schweini i alaba :( jab iii . Žao mi što ja nešto takvo nisam dobio,makar su untradeable.

I danas daily gift 5k :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 11:34 (izvone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

ja sam dobio samo krc od ovde u jumbo packu i u svim ostalima haha

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
izvone kaže...

Vidi se kako EA ima prste u packovima,kako nisu svi random,ovi koji se plaćaju nedaj bože dobit nešto,a ovi untradeable sve neueri,luizi,jesse,etc. još IF schweini i alaba :( jab iii . Žao mi što ja nešto takvo nisam dobio,makar su untradeable.

I danas daily gift 5k :D

Meni samo nije jasno što je značila ona kartica koju sam dobio u onom party packu, na kojoj je pisalo gold pack bonus ili nešto slično. Mislio sam da sam zbog te kartice dobio ovih 12 ili više free packova. Nisam kući jbt., pa nemogu vidjeti što sam zapravo sve dobio, jer sinoć je bilo kasno kada sam otvarao. Sada sam se sjetio da je bio i Cavani i još masa nekih igrača koje sam samo spremao u club, jer nisu mogli na trade listu(mislio sam da je puna). Imam osjećaj da sam sa ugovorima miran do FIFA 15. 

Konačno da mi se dogodi i to da imam i cash i atomsku ekipu.

El CapitanO
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Dajte mi recite, kako je najlakše zaradit coince, šta prodati, šta se kupuje, nisam baš u toku sa svime :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Dajte mi recite, kako je najlakše zaradit coince, šta prodati, šta se kupuje, nisam baš u toku sa svime :(

Ma nema ti tu puno filozofije. "Kupi jeftino-prodaj skupo". Ja sam prije, dok sam imao više vremena(FIFA 13), kupovao i preprodavao par igrača npr. Ramires iz Chelsea. Bidaš ga i kasnije preprodaš, ali za to trebaš visiti na marketu, jbg.-a.

Ove sezone sam sve zaradio igrajuči online season. Malo po malo i eto te. Računaj, odradiš tri sezone i eto te na +20 000, čak i više, zavisno kako si odradio sezonu. Kada krenu kola nizbrdo, prodaš komplet ekipu po nabavnoj ili nešto malo skuplje, a do tada se zabaviš sa pravim klubovima. Cijene znaju pasti tu i tamo, što je pak idealna prilika da sklopiš dobru ekipu za malo coinsa.

Samo igraj i eto coinsa, + ovi free packovi, možda nešto ubodeš i preporodiš se preko noći, kao ja sinoć. {#}

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 15:14 (Anchor Man).
15 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...
Tommy_123 kaže...

Ma nema ti tu puno filozofije. "Kupi jeftino-prodaj skupo". Ja sam prije, dok sam imao više vremena(FIFA 13), kupovao i preprodavao par igrača npr. Ramires iz Chelsea. Bidaš ga i kasnije preprodaš, ali za to trebaš visiti na marketu, jbg.-a.

Ove sezone sam sve zaradio igrajuči online season. Malo po malo i eto te. Računaj, odradiš tri sezone i eto te na +20 000, čak i više, zavisno kako si odradio sezonu. Kada krenu kola nizbrdo, prodaš komplet ekipu po nabavnoj ili nešto malo skuplje, a do tada se zabaviš sa pravim klubovima. Cijene znaju pasti tu i tamo, što je pak idealna prilika da sklopiš dobru ekipu za malo coinsa.

Samo igraj i eto coinsa, + ovi free packovi, možda nešto ubodeš i preporodiš se preko noći, kao ja sinoć. {#}

Da, da kužim :)

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Prodajem 1,3mil coin-a za xbox. Ako ste zaintereisrani šaljite PM.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Ima netko infomarcije sta je ovo FIFA free-to-play ? :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel zna mozda netko u offline virtual pro, kad potpises za neki klub, na koliko si potpisao da li moze istec taj ugovor ili jednostavno dok ne prihvatis neku drugu ponudu budes u klubu kojem jesi? googlao sam ali nisam uspio nac nista slicno, pa eto mozda je netko igrao dugo pa me cisto zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ha, ha... skinuo je danas i zaboravio pokrenuti da vidim...

11 godina
neaktivan
FIFA 14
Sa većim gadom nisam još igrao.
Dakle lik ima sve najskuplje "Engleze".
Juan Mata, Roony, Van Persy, Aguero, itd.
Teško je počelo ali u 7. minuti mu spremi Đeko, vodim 1:0, u 26. minuti Moses nabaci a Negrado ga pospremi, vodim 2:0.
E sad kreće jebada, lik stalno pići Lt+Y. Da jednog, ja stavim na ultra defance i nekak s Paulinhom nakon što dva njegova predribljam postignem gol za 3:1. Odmah idući njegov napad moj golman lovi na crti šesnaesterca.... I sudac svira prekršaj!?
Wtf???
3:2, i završilo je 3:3.
Ali tekma definitivno gdje je lopta bila više u zraku nego na travi jer oboje imamo Fellainia, on pored Carricka, a ja Fernandinha

0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ha, ha... skinuo je danas i zaboravio pokrenuti da vidim...

I ja sam skinuo, ali nemam živaca team od 0 ponovo radit.. haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 14

Igra je u beti... ali je zivi uzas.

Ocito je engine od 09-10 FIFE, kontrole se ne mogu mjenjat ( Bude se moglo kasnije, valjda :D ) 

Nije vrijedno igranja. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ak oćete promjenit kontrole, ubacite samo one fajlove koje se koriste u fifi14 ili prijašnjim. Ono buttonconfiguration.

Inače, igra je ćešme, zato i je ftp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...
Tommy_123 kaže...

nema vise free packa

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Diego Costa Španjolac, El Šarafi 4* skill - update je stigao u FUT-u

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ibarbo 8 tekmi 11 golova. Užasno mi se sviđa kakva je zvijer. Doveo i Pirla za čistu siću i dodao karticu Architect i milina {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antiljano27 kaže...

Diego Costa Španjolac, El Šarafi 4* skill - update je stigao u FUT-u

I kaj sad s brazilcima? Infarkt sam dobio kad sam sad vidio crvene crte lijevo i desno te che4...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice