FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.997.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma Origin je toliko sranje da je to strašno. Ne zbog ovoga što je sad offline, to se dešava i steamu. Mene smeta kod origina što ja zbog patcha od nekoliko MB moram skidat cijelu igru, drukčije mi ju neće updejtat.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 20:29 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Nokialino kaže...
A taman sam hteo veceras da sto vise osvojim one turnire da uzmem sto vise novaca,kad ono malo sutra,bas me hoce danas.

Isto i ja, bas sam se pripremio. Fali mi jedno 25 000 novcica, da sredim skroz ekipu, bas uzas. Jos sto je najgore, ne mogu se setiti svog pasworda uopste! Uzas!

14 godina
neaktivan
Ja sam sredio ekipu spansku,italijansku takodje ,francusku odavno,taman sam hteo da se pozabavim sa englezima kada ono malo morgen,tu mi hvali CB,Mozda CAM mada meni se svidja Tarabt i Ako naletim na nekog ST mada tu imam Benta,Agbonlahora,Cicarita,Staridza..Bas sam poludeo sada.....Nije problem sada toliko da sredim ekipu vec sto zelim sto vise novca skupiti do isteka trofeja.
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Da li neko zna, da li je pasword za WEB aplikaciju isti i za pokretanje Origina?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da isti je....Vidim ja da od veceras nema nista od fife 12
13 godina
neaktivan
FIFA 12

E ovo ako nisu namerno uradili jer su se zajebali sa onim kupovima, ljudi su previse novcica osvojili. Sada sam bio na EA forum, zale se ljudi iz celoga sveta!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

niko mi nikada ne odgovori da li se mijenjaju ocjene igracima nakon tih updateova? :D

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Znam citao sam i Ja to pa nisu valjde takve cave da to namerno urade,sto su ga onda i stavljali ako znaju da ce dosta njih zaraditi novce,svasta.JOs ja razmisljam kako ce biti verovatno neki turnir novi za novu godinu ili tako nesto...
15 godina
FIFA 12

to je vjerojatno zbog toga što danas izlazi Back to Karkand ekspanzija za BF3.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Meni normalno radi online.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 21:52 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Kako si se brate konektovao, ja nema sanse!

14 godina
neaktivan
Cim do sada nece tako necu vise pokusavati valjda ce sutra raditi?
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni sve radi normalno, osim sto nevidim nikog u FIFI na Leaderboardsu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zoki Mpek kaže...
Hexfire kaže...

Kako si se brate konektovao, ja nema sanse!

A šta da ti kažem, došao sam doma prije 2 sata, probao i sve radi normalno. Odigrao sam par FUT tekmi bez problema. Jedino što je čudno je da mi u Originu ne piše ime ljudi na friends list nego samo vidim oznaku busy, away, playing FIFA 12 itd.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Prešo sam ovaj novi izazov od EA, repriza el clasica. Tu sam stavio malo slika od utakmice http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/najbolji-screenshotovi-iz-igara/21478.aspx?page=270&jumpto=2513215&sort=asc&view=flat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Doveo sam u Liverpool L. Lopeza, sad moram prodat Carola. Šta milsite ovaj napad Suarez-Lopez, biće veselo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ljudi kako protiv odbrane u formaciji 3-4-1-2 i 5-2-1-2????
13 godina
neaktivan
FIFA 12

nakon par dana igranja ultimate teama jednostavno mi se zgadio , premalo ljudi igra UT na pcu a za svakog bronze igraca traze po 3k ili vise coinsa mislim ono wtf cekam vec 15 sati da odigram finale bronze cupa , jednostavno prelose

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zato na adidas cupu imas igraca skoro svaki put retko ali retko kada cekas duze protivnika i svi su relativno jaki i tesko se dolazi do trofeja,A sto ti ne igras adidas kup offline i tako uzmes dobre pare.

Edit:Ne rade turniri na FUT!!!!Zasto EA?koji kraljevi.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 10:06 (Nokialino).
13 godina
neaktivan
FIFA 12

jel mozda ima neko da bi zamjenio fifu za npr cod4 original + cb acc +esl acc+ xfire 4000h ? :D ili mw3 steam account lvl 80 zadnji prestige ;D

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 11:00 (deadmaus1337).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koja je ovo glupost sa gold pakovima,malo pre sam gledao kako lik ima 2000 fifinih poena i krenuo lik da kupuje gold pakovive za 150 fifa poene i covek protrosi 1000 pena i za toliko otvorenih gold pakova jedini igraca koji mu je bio najjaci je KeiTA ZNACI STRASNO!!!!
15 godina
Nokialino kaže...
Koja je ovo glupost sa gold pakovima,malo pre sam gledao kako lik ima 2000 fifinih poena i krenuo lik da kupuje gold pakovive za 150 fifa poene i covek protrosi 1000 pena i za toliko otvorenih gold pakova jedini igraca koji mu je bio najjaci je KeiTA ZNACI STRASNO!!!!

stvarno treba imati velike sreće da nešto normalno izvučeš,to je meni samo bezvezno trošenje novca.

u 10 gold paketa koliko sa ih otvorio dosad,najbolji igrač kojeg sam dobio je bio Bastos.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...
Nokialino kaže...

stvarno treba imati velike sreće da nešto normalno izvučeš,to je meni samo bezvezno trošenje novca.

u 10 gold paketa koliko sa ih otvorio dosad,najbolji igrač kojeg sam dobio je bio Bastos.

Pa eto, nije uopće loše. Ja sam ih otvorio preko 15, a najbolji igrač je bio Gareth Barry. Toliko o tome.

Come to the dark side, we have cookies.
14 godina
neaktivan
Jel vama rade turniri bilo koji na FUT?
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja sam otvorio jedan JUMBO GOLD paket od 15 000, tako se pokajao, da mi vise ne pada na pamet da to uradim.

To nije stvoreno da placas novcicima, vec samo tim FIFA poenima, koje ljudi kupuju preko deviznih kartica, ja to ne zelim da radim! {#}

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Ni meni ne rade FUT turniri.

Meni su iskustva sa ovim paketima dosad podijeljena. Prvi koji sam kupio bio je onaj za 5000 i unutra dobio Benzemu te ga prodao za oko 16000. Kasnije sam kupio još 1 za 7500 i 2 za 15000 koji su bili ništa posebno. U globalu sam na gubitku, ali nije točno da se ne može dobiti ništa dobro. Samo treba imat sreće.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ma ti paketi su ruganje malo zesce, ja sam ih otvorio desetak do sad. Odmah mi se posrecilo sa prva dva koja sam otvorio u jednom sam dobio Teveza u drugom Hulka, oboje sam prodao za 60000+. Ali nakon toga jedno veliko nista, ti paketi sluze samo da bi se ljude navuklo da kupuju one FIFA poene.

Kako vam ide s ovim adidas kupovima ? Uspio sam skupit dovoljno para da kupim Pata i Neymara i sad krece gradnja ekipe oko njih, zelim njih dovoje u napad i ostatak momcad iz Barclays PL, jedini problem sto nema niti jednog CAM Brazilca u BPL-u osim Ramiresa a to mu i nije bas prirodna pozicija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Ma ti paketi su ruganje malo zesce, ja sam ih otvorio desetak do sad. Odmah mi se posrecilo sa prva dva koja sam otvorio u jednom sam dobio Teveza u drugom Hulka, oboje sam prodao za 60000+. Ali nakon toga jedno veliko nista, ti paketi sluze samo da bi se ljude navuklo da kupuju one FIFA poene.

Kako vam ide s ovim adidas kupovima ? Uspio sam skupit dovoljno para da kupim Pata i Neymara i sad krece gradnja ekipe oko njih, zelim njih dovoje u napad i ostatak momcad iz Barclays PL, jedini problem sto nema niti jednog CAM Brazilca u BPL-u osim Ramiresa a to mu i nije bas prirodna pozicija.

AL moraju se kupovat paketi zbog ugovora glupih.

15 godina
Praetorian1 kaže...

AL moraju se kupovat paketi zbog ugovora glupih.

zašto? pa možeš kupovati ugovore i na aukcijama.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Nisam znao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice