FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.993.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
FIFA 12

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/105035048

šta bi napravili da primite ovakav gol u jednoj bitnoj tekmi? 

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Ja iskreno nisam imao problem sa tim kada prekine protivnik mec da posle pise da sam izgubio .
14 godina
FIFA 12

Mene to pucanje konekcije jako smeta u H2H, posebno sad kad sam uspio doći do 1. divizije. Ajd, još probavim ako mi se modem resetira, ali kad mi veza pukne bez ikakvog razloga to stvarno smeta. 

U zadnje vrijeme zato najviše igram FUT. Žao mi je što nisam prije krenuo sa špekuliranjem na Auction house, da se fino zaraditi. Imam team sastavljen od igrača iz Premier lige, prosjek je 80. Nemam nikog posebnog zasad, Walcott mi je najvrijedniji. Sad štedim za Kompanya, a onda fino po redu: Čech, Richards, A. Cole, Modrić, Yaya Toure, Torres itd :). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
v3cos kaže...

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/105035048

šta bi napravili da primite ovakav gol u jednoj bitnoj tekmi? 

vjerovatno poludio, joystick u zidu i te stvari... {#}

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
neaktivan
FIFA 12

zanima me jedna stvar..ja imam kopiju fife 12...šta bi dobio kad bi nabavio cd key igre....vidim da likovi prodaju po njuškalu cd key za sve igre pa me zanima dali bi mogo igrat online kad bi kupio taj cd key i koliko je to pouzdano..?..jel neko zna..?..ako zna nek mi odgovori..?..

MARIO POSAVAC

0 0 hvala 0
15 godina
benzy kaže...

zanima me jedna stvar..ja imam kopiju fife 12...šta bi dobio kad bi nabavio cd key igre....vidim da likovi prodaju po njuškalu cd key za sve igre pa me zanima dali bi mogo igrat online kad bi kupio taj cd key i koliko je to pouzdano..?..jel neko zna..?..ako zna nek mi odgovori..?..

sa tim keyem možeš igrati online,to ti je puno više zabave nego kad igraš samo offline,jer to brzo dosadi. 

E sad,ja ti nebi preporučio da kupuješ preko njuškala,jer nikad neznaš tko ti može prodavati,pogotovo što se tiče ovih keyeva,tu ti može prodati već iskorišteni key s kojim nemožeš ništa.

Evo jedna stranica na kojoj povoljno možeš uzeti key,a pouzdano je 100%:

http://eplati.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=50&category_id=12&option=com_virtuemart&Itemid=71&vmcchk=1&Itemid=71

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 15:14 (antimadridista).
13 godina
neaktivan

e hvala...probat ću kontaktirati...a jel znaš nekog ili nešto po sistemu da nazoveš,naručiš i on ti pošalje..?

MARIO POSAVAC
15 godina
benzy kaže...

e hvala...probat ću kontaktirati...a jel znaš nekog ili nešto po sistemu da nazoveš,naručiš i on ti pošalje..?

pa tako ti je sa ovom gore stranicom što sam stavio link,naruči pa uplatiš novac,i kad vide da si uplatio,key ti stiže na mail.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan

ok..hvala....

MARIO POSAVAC
13 godina
neaktivan

ako sam dobro pročito da se igra mora ponovo skint preko ORIGINA ili..?..

MARIO POSAVAC
13 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Ja iskreno nisam imao problem sa tim kada prekine protivnik mec da posle pise da sam izgubio .

nisam ni ja.uvijek se meni piše pobjeda ,al eo zadnja 2-3 dana mi se dogodilo par puta...a siguran sam da meni nije pukla veza ...uvijek u trenutku kad trebam povest 2-3 :0  ,prekida se...logično je da je ovaj preko puta prekinuo

15 godina
benzy kaže...

ako sam dobro pročito da se igra mora ponovo skint preko ORIGINA ili..?..

da.

15 godina
FIFA 12

jeste li za to da napravimo BUG Pro Club,pa da igramo utakmice sa 11 igrača,svatko sa svojim?

7 da
2 ne
8 hoću burek
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Mene to pucanje konekcije jako smeta u H2H, posebno sad kad sam uspio doći do 1. divizije. Ajd, još probavim ako mi se modem resetira, ali kad mi veza pukne bez ikakvog razloga to stvarno smeta. 

U zadnje vrijeme zato najviše igram FUT. Žao mi je što nisam prije krenuo sa špekuliranjem na Auction house, da se fino zaraditi. Imam team sastavljen od igrača iz Premier lige, prosjek je 80. Nemam nikog posebnog zasad, Walcott mi je najvrijedniji. Sad štedim za Kompanya, a onda fino po redu: Čech, Richards, A. Cole, Modrić, Yaya Toure, Torres itd :). 

Ako ti sada stedis za kompanija koji duplo jeftiniji od Yaya Toure-a onda ce ti to sklupljanje biti bas dugo a da ne pricam za Torres-a ili Modrica...Ja imam bas dobru ekipe iz enleske lige pa ne mogu da kupim od ovih igraca sto si naveo a pritom isto tako imam i italijansku i spansku i francusku i prosek ekipe je 83 ili 83.

jedino kako bih i kupio jeste da kupis fifine poene...

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 18:27 (Nokialino).
15 godina
FIFA 12

ajmo ljudi onda ako ste za tu ideju o BUG Pro Clubu,onda se složite sa mnom,komentirajte kako i što bi trebali itd.

Moja je ideja ako napravimo klub i krenemo igrati utakmice,da nema onoga da svatko trči gdje ga volja,da se ne drže pozicije,da se ide sam protiv svih i slične stvari. Igrao sam nešto danas te Pro Clubove i u 90% slučajeva je tako. To je totalno glupo,jer ekipa je stvarno dobro osmislila taj online mode,ali igrači sve shebu s takvim načinom igre.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 18:31 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Ideja je odlična, ali problem je taj ako bi kreirali Pro igrača, treba nam 11 igrača, a dam se kladit da se ne bi mogli organizirat kad bi igrali, uvijek nekome ne bi pasalo.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Ideja je odlična, ali problem je taj ako bi kreirali Pro igrača, treba nam 11 igrača, a dam se kladit da se ne bi mogli organizirat kad bi igrali, uvijek nekome ne bi pasalo.

pa zato i kažem da trebaju sudjelovati samo oni koji misle ozbiljno. Prije nego li uopće počnemo treba odrediti tko će igrati koju poziciju,i tako uvijek,nema mijenjanja pozicija iz utakmice u utakmicu.

a za vrijeme se dogovorimo,vjerujem da vikendom može većina igrati,a postoje i zamjene. Lako se dogovorimo,pa možemo otvoriti i posebnu temu na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 19:34 (antimadridista).
14 godina

Da, znam da do Uskrsa neću imat savršenu momčad, ali to mi uopće ne smeta. Idem lijepo polako i uživam u svakoj tekmi. I tek reda radi, Kompany je nekih 12k, a Toure preko 40k kolko sam vidio.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

moze li se u modu be a pro početi karijeru sa golmanom?

0 0 hvala 0
15 godina
madridista96 kaže...

moze li se u modu be a pro početi karijeru sa golmanom?

može.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Sad sam odigrao jednu online tekmu s svojim Pro likom, al glupo mi je što igram sa svima a ne samo sa sobom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Sad sam odigrao jednu online tekmu s svojim Pro likom, al glupo mi je što igram sa svima a ne samo sa sobom.

pa o tome ti govorim,zato i kažem da trebamo napraviti svoj klub gdje svatko igra svoju poziciju. Ovako kad igraš neku bezveznu utakmicu,svi pokupe pozicije i ne ostane ti ništa,a ovako bi znali što tko igra i uvijek igraš isto.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

ja sam onda za.

EDIT: te pro utakmice bi trebale bit ko u SP kad igraš, da kamera bude iz trećeg lica  i da samo igraš svoju poziciju, ovo kak je online je jadno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 20:55 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ako si odabrao Any onda igraš sa svima. Zato odaberi neku od pozicija i igrat ćeš sa svojim igračem na toj poziciji.

Kameru moraš promijeniti u opcijama ( Be a Pro Multiplayer Camera, tako nešto) ;)

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Problem je što nestignem odabrat poziciju, svi budu prije mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Je li bio kakav update u proših tjedan dana? Do prije par dana sve je radilo odlično, a sada opet počelo diskontektat u Online firendlies, opet mogu samo jednu tekmu H2H odigrat i onda moram restartati Origin da bi odigrao još jednu i tako u nedogled. Jesam li ja lud il se je opet sve samo od sebe sje*alo?

14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Hexfire kaže...

Ako ti sada stedis za kompanija koji duplo jeftiniji od Yaya Toure-a onda ce ti to sklupljanje biti bas dugo a da ne pricam za Torres-a ili Modrica...Ja imam bas dobru ekipe iz enleske lige pa ne mogu da kupim od ovih igraca sto si naveo a pritom isto tako imam i italijansku i spansku i francusku i prosek ekipe je 83 ili 83.

jedino kako bih i kupio jeste da kupis fifine poene...

Ti o stednjih za kompania ja kupio lucia iz intera za 20 000 i ostalo mi 5 000 a brzo dodkem do deset hiljada tj osvojim dva turnir i eto u toku dana a kada mi se bas igra onda dospem i do 15 000,tako da za sada nema vise kupovine igraca,sada samo da se igra i uziva i ceka dok ne izadje jos neki turnir za vise novaca,ja se nadam da ce izaci neki za novogodisnje praznike bar se nadam a i bilo bi lepo.

17 godina
neaktivan
FIFA 12

Može li neki savjet kako u ultimate teamu postići nešto, uspio sam napravit gold ekipu, ali to su sve najslabiji gold igrači ističu se možda Tymoschuk i Olić, ali ni oni nisu bog zna što. Kad odem na turnir obično naletim na likove koji imaju 10x jače timove i dobiju me te nikako nemogu napredovati, stalno mi fali contracta, jedva ih nabavljam preko aukcija. Dobivam dosta manje coinova po tekmi nego prije, a najgore mi je kad lik forfeita dok ga vodim recimo 4:0 i naravno dobijem nešto manje od 400 coinova što mi ne pokrije ni jedan contract za igrača. Čini mi se kao da igra forsira da se uplate novci. Ako mi može netko pomoć bio bih vrlo zahvalan.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa zahteva da se daju pare ali ko jos ima para za bacanjesada je nogo teze napraviti ekipu zbog toga sto je na samom pocetku bio turnir od pet hiljade kao i ovaj i onda su svi super ekipe igrale ovaj turnir od 5 000 dok su onaj od 1900 igrali znatno slabiji.

Upravo sam osvojio 101 turnir od 1900.
13 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Može li neki savjet kako u ultimate teamu postići nešto, uspio sam napravit gold ekipu, ali to su sve najslabiji gold igrači ističu se možda Tymoschuk i Olić, ali ni oni nisu bog zna što. Kad odem na turnir obično naletim na likove koji imaju 10x jače timove i dobiju me te nikako nemogu napredovati, stalno mi fali contracta, jedva ih nabavljam preko aukcija. Dobivam dosta manje coinova po tekmi nego prije, a najgore mi je kad lik forfeita dok ga vodim recimo 4:0 i naravno dobijem nešto manje od 400 coinova što mi ne pokrije ni jedan contract za igrača. Čini mi se kao da igra forsira da se uplate novci. Ako mi može netko pomoć bio bih vrlo zahvalan.

Samo budi strpljiv. Polako, lagano, pokusaj malo da trgujes, da kupujes jeftino a prodajes malo skuplje. Meni je to jedini nacin bio da zaradim i napravim kakvu-takvu ekipu. Makar ti bila zarada i samo 300, 400, coinsa. Moras na taj nacin da razmisljas, jer oni likovi sto imaju abnormalno jake igrace, do sada su dali novce i novce da bi kupili Fifine poene za te igrace. Ja sam jedva sakupio i za key, a kamoli za Fifine poene. Kazem ti opet, budi strplji i pokusaj da trgujes! Ja se sada nadam i nekom trofeju, dolazim bez problema do polufinala, finala. I onda mi zapadne lik sa overallom od 86, 87. Dovoljno je da dva puta mi dodje do gola i da pobedi, bez obzira sto sam ja napet kao konj, i sto ga sataremam u sesnaest metara.

Nego, ljudi, da li vas zivciraju oni likovi sto se ukljuce da igraju CUP od 1900 coinsa, a prijave se sa Bronzanim igracima, hemijom 10,15, gde su im sve pozicije u timu izmesane, i normalno kada to vidim, odmah ocekujem disconect. Samo ti oduzmu po kontakt igracu i dobijes jedva do nekih 400 coinsa. Mislim da bi u EA sportu, mogli da se malo pozabave sa ovim, i da ti likovi koji to urade, dobiju neke kaznene poene, ili da se nama bar omoguci plasman u narednu rundu!!!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice