FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.993.643
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: FIFA 12
nikola55555 kaže...

mene zanima mogu li dva covjeka koristiti isti key za orgin?

možeš ti korisiti svoj account na više računala,ali samo jedno računalo može biti u isto vrijeme prijavljeno na Originu sa istim accountom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Iako ne mogu dobit novcice za kraj partije, uspio sam skupiti mozda 1.2k od onoga kad me na pocetku izbaci i od toga napravio profit cak i na ovom sugavom PC marketu i skupio dovoljno novcica za pocetak moje Ligue 1 momcadi, sad namjeravam tradeanjem srediti cijelu momcad dok oni poprave UT bug i omoguce mi da igram.. za sada imam: GK Mandanda, CB Sakho, CDM Sissoko i CAM Gourcuff u 4-2-2-2 su svi znaci svi su u pravoj formaciji i svi imaju 9 kemije :) usput sam kupio i away dres, sad cu za pola sata vjerojatno i home uspjeti.. zakljucak: ako imate problem kao ja nadite si nekako te novcice i onda se igrajte po marketu, uvijek ima prilika za napraviti profit ;)

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@NOKIALINO, Ja imam tim RFK Majdanpek, odbijao sam da igram sa njih trojicom, cetvoricom jer je konekcija bila na crvenom i zutom. Steta, bas mi je zao, eto mogao sam da odmerim snage sa tobom. Vidimo se u nekom novom finalu. :-) Cekaj, ti imas Barsin grb, a kako ti je ime kluba?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 15:55 (Zoki Mpek).
14 godina
neaktivan
Ime kluba je Ulra Blur,pa oces sada da odigramo koju?
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Konacno i ja kupio neke igrace... :) 

Andre Ayewa,Miralema Pjanica i Marco Reus meni dobro za pocetak ne mogu sa onim od 60 rejtingom pa zgadi mi se fifa :D

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

kako vi odmah kupujete zlatne igrace na UT, kako onda imate za ugovore? ja idem postepeno, prvo cu sve dobre broncane kupiti i sloziti dobru momcad s broncanima i onda osvojiti onaj broncani kup...pa cu tako a srebrenima, i zlatnima....jel mogu ja imati vise timova? recimo da odmah radim jedan broncani, jedan srebreni i zlatni

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

kako vi odmah kupujete zlatne igrace na UT, kako onda imate za ugovore? ja idem postepeno, prvo cu sve dobre broncane kupiti i sloziti dobru momcad s broncanima i onda osvojiti onaj broncani kup...pa cu tako a srebrenima, i zlatnima....jel mogu ja imati vise timova? recimo da odmah radim jedan broncani, jedan srebreni i zlatni

nemoj kupovati one pakete... idi na aukcije tamo imas da kupujes igrace :) a ja kupim bronzani paket od 400 koinsa da imam igracima za ugovor

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa da, al opet moraš kupovat pakete zbog ugovora...

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja odavno nisam kupio taj paket od 400,mozes imati vise ekipa ja imam 4 italijanski ligu,spansku,francusku i englesku ali svi su gold igraci
16 godina
neaktivan
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

Samo poalko, ja sam ludeo u pocetku. Sada, malo po malo i vec imam solidnu ekipu, svi su zlatni, s'tim sto mi je prva postava cela ekipa sa igracima  koji imaju neke posebne specijalnosti. Daleko sam ja jos od igraca tipa, Runi, Nasri, Aguero...itd. Mislim da njih nikada i necu moci imati jer su preskupi. Za njih trebas imati srece, pa da ukoliko kupis premium gold paket i izvuces nekog ekstra igraca, pa ga potom prodas za dobru lovu, i na taj nacin dovedes nekog od njih. Mislim da dosta likova kupuje one FIFA poene i na na taj nacin kupuje te pakete.

Uglavnom, trebas biti strpljiv i za par nedelja imaces ekipu sa kojom ces moci uzivati u ovoj fenomenalnoj simulaciji!

14 godina
neaktivan
Ja ne jruim za tim igracima a pogotovo za runijem,nasrijem,nanija vec imam,zasto ne runija pa prosto i jednostavno spor je u donosu na doubiu ili bentaanije nesto bolji od kavanija ili remija,po meni bolji od nasrija mi je michel bastos ili diego,pre bi da imam gervinja iz arsenala nego modrica ili davida silvu a i pritom kada naletim na likove sa tim igracima uvek prime po pet komada jer nemaju pojma a kako su dosli do njih prosto i jednostavno dvali pare za fifa poene i pitanje je koliko samo dali i kada dodju na neke od nas prime pet komada i dodju u realnost da nije sve u igracima koje imas vec kako igras sa njima.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel zna neko kakav je ovaj gamepad, uzo bi ga pa reko da pitam?

Logitech Cordless Rumblepad 2 Gamepad

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi, je li neko izvukao nesto sto vredi iz Premium gold paketa? Tri, cetri, puta se kanim da uzmem, ali mi bude nekako zao da dam 7.500 coinsa za to!?

Vise gledam da kupim nekog igraca...

@Nokialino, Ni ja ne jurim, niti bih ikada kupio igraca tipa Runi, David Silva, itd... Vec sam njih nabrojao iz razloga sto su na marketu bas precenjeni!

Da li postoji neka sansa da nas spoje sa Xbox marketom, da li neko zna, bilo je reci, ali...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 13:23 (Zoki Mpek).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Meni nije jasno kako Balloteli je toliko jeftiniji u odnosu na Cicarita a svi dobro znamo da je Baloteli bolji ili Recimo Tiago Silva mislim da to malo je glupo al ajde sta da se radi.Malo pre neki lik dao 350 000 za Cavia iz Barse a recimo za njega ne bi dao vise od 20 000 ...
13 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Meni nije jasno kako Balloteli je toliko jeftiniji u odnosu na Cicarita a svi dobro znamo da je Baloteli bolji ili Recimo Tiago Silva mislim da to malo je glupo al ajde sta da se radi.Malo pre neki lik dao 350 000 za Cavia iz Barse a recimo za njega ne bi dao vise od 20 000 ...

Mnogo igraca ima koji su dosta bolji a jeftiniji. Baloteli je samo jedan primer. Totalno su nerealne cene nekim igracima. Ja za Cavija ne bih dao ni 15 000, a kamoli 360 000. Koje je to bacanje novca, strasno!

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Igrao sam malo s Hrvatskom H2H, i moram ih pohvalit da odlično igraju pogotovo Modrić, mislim da ću promijenit mišljenje o njemu. Stvarno igra super, pobijedim i Barcu  i Real, s Modrićem ih prolazim sam tak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Pokrenuo nakon dva mjeseca fifu i onda sam se sijetio zašto ju nisam igrao tako dugo. Kad sam bolji imam 15 udaraca prema golu i 65% lopte , protivnik 1 udarac po golu i to je gol izgubim 1-0,a kad povedem onda izugbim konekciju i piše mi se poraz. Danas mi se dva puta ovo desilo...eto više nemam živaca mislim da ću sad izbrisati igru.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Pokrenuo nakon dva mjeseca fifu i onda sam se sijetio zašto ju nisam igrao tako dugo. Kad sam bolji imam 15 udaraca prema golu i 65% lopte , protivnik 1 udarac po golu i to je gol izgubim 1-0,a kad povedem onda izugbim konekciju i piše mi se poraz. Danas mi se dva puta ovo desilo...eto više nemam živaca mislim da ću sad izbrisati igru.{#}

Ajd' onda pošalji key da ne propadne . {#}
Zauzvrat šaljem merci čokoladicu poštom, ali ozbiljno.

Da se nadovežem - namjeravam kupiti FIFU key , zasad imam PES , isto par puta svega pukla konekcija na turniru što me iznerviralo, pa me zanima dal je na FIFA-i online zabavan i da li ima pretjeranog lag-a?

15 godina
matekws kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ajd' onda pošalji key da ne propadne . {#}
Zauzvrat šaljem merci čokoladicu poštom, ali ozbiljno.

Da se nadovežem - namjeravam kupiti FIFU key , zasad imam PES , isto par puta svega pukla konekcija na turniru što me iznerviralo, pa me zanima dal je na FIFA-i online zabavan i da li ima pretjeranog lag-a?

itekako je zabavna,ima puno modova za onlkine igru. a zna se dogoditi da laga,ali meni se ne događa tako često.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Meni nije jasno na KOju osnovu Buskets je pet puta jeftiniji od Mascerana i bolje ocenjen.
13 godina
neaktivan
FIFA 12

meni je nova fifa stvarno dobra....nemogu reći...igram često protiv prijatelja...rijeđe protiv kompa na professional i odigram kako kad protiv njih.....nekad pobijedim a nekad izgubim..no nije mi bitna ta igra protiv kompa jer najćešće igramo turnire kod mene mi međusobno....i u obrani sam se ajmo reći solidno uvježbo ali mi je težak taj sistem novi...jako puno golova primamo svi...znači u tekmi bude po 3-4 gola uvijek...jedino baš kad je full koncentracija onda primim jedan ili nijedan gol al kažem jako mi je teško igrta u obrani...napadači lako izmuvaju obranbene ako nisi koncentriran...jel neko zna možda kako bolje odigrati u obrani...ima tamo u opciji gdje se naređuje gameplay da se naredi da igrači bolje markiraju protivničke igrače..jel neko to možda povećavo na više od 50 kako je naređeno...i što se dobije s tim...

MARIO POSAVAC

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

dajte stavite tu neke dobre modove ako ih ima

btw na legendary je full prelako redom dobivam 3-4 razlike sve tekme

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

Ja i na pro gubim, al sad u zadnje vrijeme online igram i došo sam u 4 diviziju pa sad svi dobro igraju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 17:20 (Praetorian1).
15 godina
dmanz kaže...

dajte stavite tu neke dobre modove ako ih ima

pogledaj tu za modove:

http://www.soccergaming.com/forums/forumdisplay.php?f=257

a što se tiče utakmica offline,to se ne sjećam uopće kad sam ih igrao zadnji put,jedino nekad odigram Career Mode. 99% utakmica odigram online.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

ja neam original, najveca greska sto sam kupio f1 umjesto fife ali druge godine ako bog da i da bude base host radio kak spada i da dodje jos bolja fifa (makar je ova skoro savrsena) i da vi kupite onda sigurno cu i ja jer sada mi se ne isplati previse sam zakasnio a i nemam pare :/

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Nisi zakasnio, imaš još igranja do 9 mjeseca iduće godine. DO izlaska Fife 13 mislim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 17:27 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ovaj mjesec sam čvrsto odlučio da kupujem FIFA-u , po prvi puta u povijesti . Dosad sam većinom trošio vrijeme na PES-u , dosad sam igrao online, ali mi dosadilo.
Fifa-u igram career mode sa Dortmundom i stvarno je odlično. PES ostavljam za arkadno tu i tamo odigrat 2vs2 match s frendovima uz gajbu :)

"My wife asked me if we can have something more 'Christmassy' on the television.
So I put Fifa on and played in snowy condition"

{#}

14 godina
neaktivan
FIFA 12

ljudi jel ima ko da igra na PCu UT i da ima 6k za posuditi? ili da zeli kupiti mandandu u 4-2-2-2 za tu svoticu? ne znam kad cu vratiti, ali nadam se vec sutra tijekom dana, pa ono.. molim vas?

ajme decki molim vas, za 15 min mi istjece aukcija a stvarno bi mi trebao, molim vas? ^^

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 23:18 (StormHB).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

dođe mi da pojedem i kutiju i cd na kojoj piše fifa i da im je... mater  i njima i njihovim serverima..pa jel moguće da vodim 2:0 u odlučujućoj tekmi da me lansira u 3. ligu i sudi penal za mene i kontam da je lik prekinuo i meni piše da sam ja izgubio konekciju i piše mi poraz 0:3...2 tekme za redom slična stvar?! pa je.... mater više

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice