Daj recite koliki vam je PING? 60-80 ili veći? Dis us serveri (Njemačka)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Online head to head jednostavno nema više smisla.Najslabiji klub na koji sam naišao je man city.99% ekipe igra sa barcom ili realom. pljuv
Ako netko igra i s drugim klubovima kojih ima u izobilju nega me doda.BoleZmaj
pa to je zato što i ti biraš neki jaki klub. Zato si ja uzmem lijepo Napoli ili Lyon i igram protiv protivnika slične jačine.
Ja igram s Arsenalom najviše online i rijetko kad naiđem na Real i Barcu.
Nego što više igram Fifu 12 to mi je igra sve bolja, koliko sitnih detalja ima, predobro.
Meni je cak drago kad vidim da mi je suparnik Real/Barca, 75% njih nezna igrat napunim ih sa par golova i onda samo izadu. Evo usao sam u Divison 9, jeli tko od vas jos ima problema sa trzanjem i disconnection, imam 5 poraza u H2H 3 su mi sto me izbacilo, i nakon 3-4 odigrane online utakmice jednostavno mi nezeli vise naci porivnika, nemogu uopce vise online igrat te moram restartirati Fifu i Origin. Mogli su lagano izbacit koji fix/patch, za konzole su vec izasli.
koliko kosta orginalna verzija....inace zivim u bosni
Meni je cak drago kad vidim da mi je suparnik Real/Barca, 75% njih nezna igrat napunim ih sa par golova i onda samo izadu. Evo usao sam u Divison 9, jeli tko od vas jos ima problema sa trzanjem i disconnection, imam 5 poraza u H2H 3 su mi sto me izbacilo, i nakon 3-4 odigrane online utakmice jednostavno mi nezeli vise naci porivnika, nemogu uopce vise online igrat te moram restartirati Fifu i Origin. Mogli su lagano izbacit koji fix/patch, za konzole su vec izasli.
Meni isto dosta trza online i to samo kad igram Head to Head seassinos. Al to je ulgavnom zbog toga što ljudi protiv kojih igram imaju lošu vezu, pa ih i izbacuje često a meni se pišu pobjede.
EA treba maket sa servera ljude s lošim vezama!
pa to je zato što i ti biraš neki jaki klub. Zato si ja uzmem lijepo Napoli ili Lyon i igram protiv protivnika slične jačine.
Obično igram s Americom.Klub iz Mexica.Ako je to klub ranga barce onda sam ja papa
Online head to head jednostavno nema više smisla.Najslabiji klub na koji sam naišao je man city.99% ekipe igra sa barcom ili realom. pljuv
Ako netko igra i s drugim klubovima kojih ima u izobilju nega me doda.BoleZmaj
Bole ja uvek igram sa sao paolom hoces da odigramo koju moj nick je Don_Omar_11
Obično igram s Americom.Klub iz Mexica.Ako je to klub ranga barce onda sam ja papa
neznam onda kako je tebi to,ali meni je kad biram Napoli,Lyon ili neki klub slične jačine,onda nikad ne igram protiv barce,Reala ili Uniteda, a kad biram Barcu,onda većinom protiv Reala,Uniteda,Chelseaja itd.
Uglavnom,H2H Seasons ove godine funkcionira tako da dobiješ klub slične jačine,neznam stvarno zašto je tebi tako,možda je taj klub koji ti biraš iznimka.
Dodao sam te
neznam onda kako je tebi to,ali meni je kad biram Napoli,Lyon ili neki klub slične jačine,onda nikad ne igram protiv barce,Reala ili Uniteda, a kad biram Barcu,onda većinom protiv Reala,Uniteda,Chelseaja itd.
Uglavnom,H2H Seasons ove godine funkcionira tako da dobiješ klub slične jačine,neznam stvarno zašto je tebi tako,možda je taj klub koji ti biraš iznimka.
Head to head na custom games te sortira po levelu a ne po klubu.Klub biraš tek poslje
Dodao sam te
Head to head na custom games te sortira po levelu a ne po klubu.Klub biraš tek poslje
aha,to nisam znao,ja samo igram obično.
Kako da kupim orginalnu verziju i koliko kosta!!!!
Kako da kupim orginalnu verziju i koliko kosta!!!!
Ja sam uzeo na ebayu za 110 kn.
Kada ne igrate online nego protiv kompa, na kojoj tezini igrate? npr na exp player nije bas lagano jel?
Kada ne igrate online nego protiv kompa, na kojoj tezini igrate? npr na exp player nije bas lagano jel?
ja igram na Professional i većinom pobjeđujem,ali ubrzo prelazim na World Class.
i da,igram na Manual postavkama gamepada,bez toga ne mogu.
Zar nismo trebali svaki dan dobiti nešti na Fifa FUT - 1000 coina i tako to? Ja sam dobio samo prva 2-3 dana.
Evo ga moj tim: http://www.dodaj.rs/f/J/Tm/3eeiT4BW/moj-tim.jpg
Dobijamo u sljedećih 6 mjeseci svaki mjesec po 4 gold packa ;)
Dobijamo u sljedećih 6 mjeseci svaki mjesec po 4 gold packa ;)
To su 24 paketa. Nek mi daju opciju da odmah uzmem 12 :)
kak je teško igrat protiv kompa na profesional, jbte komp na profesional je jači od 80 posto ljudi protiv kojih sam igrao online.
Al korak po korak i doći ću do najveće razine majku sam mu.
Al korak po korak i doći ću do najveće razine majku sam mu.
Možda ne budeš stigao izvježbati se ako ti na vrijeme bling blingam golmana kao što sam ti i obećao. Tada je vrijeme za uninstall.
Mislim da je vrijeme da se pomiriš s time.
Večeras pada bling bling golijada!
Popravi si računar prije.