Dualshock PS2 riješenje
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=64900
Slika je od moga settingsa.
Dualshock PS2 riješenje
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=64900
Slika je od moga settingsa.
3x nabac.
moze mi netko rec kako namjestit gljivice u igrici na kompu, jer meni sve normalnom radi osim njih(ne rade ni kad je analog ukljucen ni kad je isklljucen)
mozda treba ensto podesit u onom buttom data setup.
ako netko ima kome sve normalno radi nek mi uploada to pa da probam
itko, nemogu radit one fore, nije mi onda gust igrat
82. stranica .. moj post.
pa nemogu se snaci u tom setupdata.ini, nemam pojma sta moram mijenjat, aj ako ti nije problem uploadaj svoj buttondata.ini pa cu probat
Sad bi najradije udrija jedan uninstal.
Tri puta igran protiv barcelone i tri puta mi sudi penal koji nema veze s vezon a uz to još jedan je izvan šesnajsterca (igran s ralon pa je to valjda normalno).
Još mi igrač u zadnjem danu prjelaznog roka ode da mene niko nije ništa ni pita. Ja brzo uzimam zamjenu, platin ga 38 miliona i on mi ne dođe jer nije mi stiglo da se dogovorimo oko plaće jer je prjelazni rok je završija.
I ja osvojio Continental cup Iživciraše me likovi, što uvijek na kraju tekme se disconnectaju pa mi piše pobjeda 3 - 0. Al nema veze.
I ja osvojio Continental cup Iživciraše me likovi, što uvijek na kraju tekme se disconnectaju pa mi piše pobjeda 3 - 0. Al nema veze.
Ja igrao UT onaj Advanced kup. Prvu me spoji s nekim likom sa brončanim timom (a piše max quality GOLD). U 10 min ga vodim 2-0 i lik odustane. Druga tekma protiv nekog lika, neki bogataš garant. Lik je imao Nanija, Forlana, Di Mariu, Cambiassa, Modrića, Mascherana, Coentraa, Carvalha, Samuela i Bosingwu. Dobio ga 6-1. Treća tekma isto protiv nekog bogataša. Lik je imao Nasrija, Teveza, Higuaina, Thiago Silvu, Nestu, Özila, Marcela, Lahma, Neuera. E njega sam malo teže, no ipak dobio 4-1. A četvrta tekma, tj. finale me totalno izludilo. Sudac ko da je dobio milijarde na svoj račun. Svaki kontakt je faul za protivnika, meni 3 čista penala nije sudio... Ma stvarno, lik mi je digo tlak. I još uđendari neke stvari... Na kraju sam ga išao krljati pa primio dosta jadnih golova. Ugl bilo je 5-1 za njega.
Ako budete igrali kupove, pripremite živce, trebat će vam.
Napokon!
Četiri puta sam bio u finalu s Arsenalom i nikako dobiti, odlučio sam pokušati sa Cityjem i eto iz drugog pokušaja. Da sad nisam bio dobio bacio bi se sa zgrade. Lud sam već od kupa.
photoshop
Sad bi najradije udrija jedan uninstal.
Tri puta igran protiv barcelone i tri puta mi sudi penal koji nema veze s vezon a uz to još jedan je izvan šesnajsterca (igran s ralon pa je to valjda normalno).
Još mi igrač u zadnjem danu prjelaznog roka ode da mene niko nije ništa ni pita. Ja brzo uzimam zamjenu, platin ga 38 miliona i on mi ne dođe jer nije mi stiglo da se dogovorimo oko plaće jer je prjelazni rok je završija.
nemoj me nasmijavati,pa koliko ja znam,u stvarnosti se Realu sude nepostojeći penali izvan 16-erca:
Evo nakon dosta tekmi što online, što offline najbolje mi ide s Arsenalom, neznam zašt.
igram na xboxu, nemogu naci one challenge...zna netko di su?
Dajte ljudi pomoć molim vas. Igram na tipkovnici, s Tottenhamom, 2. razina, i sad oću lijepo proć igrača bez finte, npr ono dok su jedan kaj drugoga pa se guraju il ne znam kaj, il kad ga oću cimnut, SVAKI PUT MI UZMU LOPTU, i onda taj seljak iz obrane kaj mi je uzel loptu dođe s njom do mojeg 16-erca i prođe mi 15 igrača I NE MOGU MU NIKAK UZET LOPTU PA GUBIM ŽIVCE KO NIKAD, il je faul il je gol. DAJ NEKO POMOZI PLS!
Dajte ljudi pomoć molim vas. Igram na tipkovnici, s Tottenhamom, 2. razina, i sad oću lijepo proć igrača bez finte, npr ono dok su jedan kaj drugoga pa se guraju il ne znam kaj, il kad ga oću cimnut, SVAKI PUT MI UZMU LOPTU, i onda taj seljak iz obrane kaj mi je uzel loptu dođe s njom do mojeg 16-erca i prođe mi 15 igrača I NE MOGU MU NIKAK UZET LOPTU PA GUBIM ŽIVCE KO NIKAD, il je faul il je gol. DAJ NEKO POMOZI PLS!
nauči igrati.
Ajde mi reci kak da uzmem loptu molim te samo to.
Uzmes brzog igraca i ides malo u koso i naglo u drugu stranu i sprint.
Uostalom zasto se opce trudis prelazit kad mozs igrat normalnu pass igru.
Ajde mi reci kak da uzmem loptu molim te samo to.
Na tipku kojm ti se puca.
Pa znam al se on samo gura s njim i ovaj na kraju skrene i moj ispadne i tak 9/10 put, isto i ovo kad idem u koso, samo skrene i moj ispadne.
Pa znam al se on samo gura s njim i ovaj na kraju skrene i moj ispadne i tak 9/10 put, isto i ovo kad idem u koso, samo skrene i moj ispadne.
kažem ti,moraš naučiti i naviknuti se,sustav obrane je totalno suprotan od svih dosad u nogometnim simulacijama,bezveze se tu žališ na nešto,a i sam si mogao shvatiti da nije do igre nego do tebe,što ti nije očito da se još nisi dovoljno uvježbao?
MI MOŽE KO REĆI KAK da radim fintice i kak da prekinem dok je gol
promjenil sam si kontrole tak da sa
A-UBACUJEM I ČKALIM
S-dodajem
E-brzo trčim
Q-onak ubacujem u sredinu
D-pucam
pa ako mi ko more reći za fintice
zna ko
Stvarno treba imat konjske zivce za ove online kupove. Jeli se samo meni cini ili su suci malo pre vise blagi ?
I evo hint za sve one koji neznaju jos dobro igrat, uzmite Barcu s njima cete i najbolje protivnike izbacit iako neznate kako funkcionira nova obrana.
Kak ste ono rekli sta treba stisnut da ti suigrač utrči u prostor?
Mislim da je na tipkovnici Q, a to je onda LT na gamepadu ako se ne varam.
Živcira me ovaj UT, nemrem složit momčad a ne da mi se igrat s bronze pošto hrpa ekipe ima sad već 5 star momčadi. Sad skupio 7,500 coinsa i kupio onaj premium gold pack, reko možda me potrefi neki igrač kojeg ću moć masno prodat a najvrijedniji item koji sam dobio je away dres od barce. Doh. Čekat ću sad prvi u mjesecu da dobijem ona 4 packa pa da neš prodam jer ovak nema smisla igrat. Coinse drugim načinom se ne može skupit.
Živcira me ovaj UT, nemrem složit momčad a ne da mi se igrat s bronze pošto hrpa ekipe ima sad već 5 star momčadi. Sad skupio 7,500 coinsa i kupio onaj premium gold pack, reko možda me potrefi neki igrač kojeg ću moć masno prodat a najvrijedniji item koji sam dobio je away dres od barce. Doh. Čekat ću sad prvi u mjesecu da dobijem ona 4 packa pa da neš prodam jer ovak nema smisla igrat. Coinse drugim načinom se ne može skupit.
ne trebaš se zamarati imaju li ostali gold ili bronze momčad kad ionako igraš protiv onih koji imaju sličnu momčad kao i ti. A ti paketi su totalna glupost i trebaš biti najveći sretnik da bi dobio nešto pošteno. Najbolje ti je da pratiš cijene igrača,kako se kreću cijene i uvijek ćeš naići na nekog jeftinog,i njega na kraju prodaš za dobru lovu. Već sam 10-ak puta zaradio po 3000-4000 coinsa na taj način.
Mislim da je na tipkovnici Q, a to je onda LT na gamepadu ako se ne varam.
Hvala a ima li netko slidere da ih je isprobao i da su poboljšali igru i da bi ih preporučio,nekako mi je sa ovim defaultnima nerealno..
Online head to head jednostavno nema više smisla.Najslabiji klub na koji sam naišao je man city.99% ekipe igra sa barcom ili realom. pljuv
Ako netko igra i s drugim klubovima kojih ima u izobilju nega me doda.BoleZmaj