Imam problema sa fifaconfig , kada ga pokrenem i idem na Game Settings izbacuje mi neku grešku.
Ima li način da se drugačije promjeni rezolucija ?
Imam problema sa fifaconfig , kada ga pokrenem i idem na Game Settings izbacuje mi neku grešku.
Možeš u file-u fifasetup_default. Nalazi se u istoj mapi kao i Fifaconfig.
jeste vi slijepi..zar nevidite da sam prije dva sata postavio je....no pitanje jel mi nemoze neko na njega je,,,,no odgovorit u k.......
jeste vi slijepi..zar nevidite da sam prije dva sata postavio je....no pitanje jel mi nemoze neko na njega je,,,,no odgovorit u k.......
moje je...no pitanje glasi kako da instaliram original fifu 12. sje ba no je moli f u c k i n g odgovor
uglavnom..ubacim cd i kad ga ocita izbaci mi instal game ja odem contine i stavio sam da mi skida na c disc i onda se to instaliralo i onda mi je izbacio prozorcic na kojem pise: origin update an update for origin is available. do you want to install now? Most Recent
Version 8.2.6
Fixed several miscellaneous bugs.
Past Updates
Version 8.2.5
Added a feature to automatically log you into EA sites from Origin.
Fixed an issue with invalid cache folders.
Fixed an issue with the progress bar display.
Fixed an issue that forced users into Offline Mode improperly.
Added Origin In Game support for Battlefield 3 Beta.
Version 8.2.2
Added support for sending invitations to Facebook friends.
Fixed several miscellaneous bugs.
Version 8.2.0
Added option to enable Origin In Game for all games, including those that aren't officially supported with this feature.
Added opt-in to participate in Origin Pre-Release.
Added support for underage users.
Improved code redemption interface.
Added functionality to automatically update your games.
Added functionality to display pre-ordered games in your library.
Version 8.1.2
Fixed an issue where the client would sometimes crash on exit.
Version 8.1.1
Fixed an issue where the user's presence could not be changed from "playing."
Improved security for login and registration.
Added logging around client self-updates.
Version 8.1
Create a public profile, pick an avatar, and display the games you own on your personalized profile page.
Facebook, PSN and XBL integration so you can quickly build your Origin friends list.
Social notifications so you’ll know when your friends sign-on or start playing a game.
Chat with your friends and browse the web right from your game on select titles with the new In-Game Overlay. i onda odem to install i kad se instalira izbaci mi prozorcic you must quit following applications before you can continue EAProxyinstaller.exe...eto to su problemi pa stvarno molim pomoc jer sam jedva ceko da igram igru
Eh, lijepo ti piše šta ti je problem, da ne može instalirat Origin radi dotičnog procesa EAproxyblabla. Dakle odeš u task manager i processes i ugasiš ga manualno i nastaviš dalje sa instalacijom. Jednostavno, zar ne?
tvoj filmic je u "top goals of the weak"
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VakaccquSvE
cestitam...
Eh, lijepo ti piše šta ti je problem, da ne može instalirat Origin radi dotičnog procesa EAproxyblabla. Dakle odeš u task manager i processes i ugasiš ga manualno i nastaviš dalje sa instalacijom. Jednostavno, zar ne?
Ti stvarno misliš da je to njemu jednostavno?
moze mi netko rec kako namjestit gljivice u igrici na kompu, jer meni sve normalnom radi osim njih(ne rade ni kad je analog ukljucen ni kad je isklljucen)
mozda treba ensto podesit u onom buttom data setup.
ako netko ima kome sve normalno radi nek mi uploada to pa da probam
Toooo. Uspio sam namjestit da mi radi dualshock za ps2 na FIFI. A taman danas išao u dućan po neki logitechov joy.
Bog blagoslovio dan neovisnosti pa nije niš radilo :D
Ova me FIFA iz dana u dan sve više iznenađuje, na žalost negativno!! Igram Ultimate Teak i vodim i naravno na poluvremenu kad treba počet drugi dio, crna slika na ekranu, navijači se čuju i sve al slike nema, za pop**dit
Naravno slijedi restart računala jer nemogu ni izać van igre ni ništa!
I da, što se tiče update-a svaki dan imam za skinut novi update i svaki dan ima 42.0 MB? El tak i vama il samo meni? Mislim malo mi je čudno da baš stalno ima neki update i to isto megabajta!
http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/97195952 > džekson protiv Cityja
http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/97175272 > Tvez, protiv Bayerna
Nist posebno, igo onaj kup glupi , pa et neka 2 oku lijepa gola ...
ev da se i ja malo pohvalim dobif ovaj on line cup
http://imageshack.us/photo/my-images/191/real39.png/
moze mi netko rec kako namjestit gljivice u igrici na kompu, jer meni sve normalnom radi osim njih(ne rade ni kad je analog ukljucen ni kad je isklljucen)
itko, nemogu radit one fore, nije mi onda gust igrat
I onda još tako nastupa, nakon toga
Ova me FIFA iz dana u dan sve više iznenađuje, na žalost negativno!! Igram Ultimate Teak i vodim i naravno na poluvremenu kad treba počet drugi dio, crna slika na ekranu, navijači se čuju i sve al slike nema, za pop**dit
Naravno slijedi restart računala jer nemogu ni izać van igre ni ništa!
I da, što se tiče update-a svaki dan imam za skinut novi update i svaki dan ima 42.0 MB? El tak i vama il samo meni? Mislim malo mi je čudno da baš stalno ima neki update i to isto megabajta!
To je bug, ne moras ga stalno skidat :D
Kak ste ono rekli sta treba stisnut da ti suigrač utrči u prostor?
Ljudi, može pomoć? Skinio sam si fix za gamepad i sada mi sve radi ok s njim, samo što mi je lijevi analog malo strga(kada idem desno ode mi dole). Jeli moguće zamijeniti analog i strelice? Znači da igram na strelice, a da prikazuje da igram analogom? Jer ako igram s strelicama onda nemogu radit one trikove.
itko, nemogu radit one fore, nije mi onda gust igrat
82. stranica .. moj post.
kada pokrenem igru mi se pojavi da nije instalian original i neće mi pokrenut kaj da napravim
Stavi C...K
ako misliš na crac.......k
stavim i opet neče
Imam pitanje, recimo ak odem igrat tekmu online i ak vidim da laga jel ja ako prekinem utakmicu odma hoću li izgubiti ili ne?
Imam pitanje, recimo ak odem igrat tekmu online i ak vidim da laga jel ja ako prekinem utakmicu odma hoću li izgubiti ili ne?
Nisam siguran al mislim da ima šema da moš u prvih 5 min prekinut, da se ne racuna ko poraz ... al nisam siguran, i nisam to isprobao na kupu pogotovo ne znam ....
Kad ima ljudi s jadnim vezama pa igra laga ko luda. srećom pa ih ulgavnom izbaci pa se meni piše pobjeda.
Treba EA bacat te s lošim pingom van, samo kvare online.
Narode imam pitanje,upravo sam instalirao Fifu i sve radi kako treba osim jedne stvari,a to su kontrole
za pocetak sam otisao odigrati prijateljsku utakmicu da vidim kako je i da se upoznam malo sa novom Fifom,ali kontrole nevaljaju,svaki put kad lopta ide prema mojem igracu on ju ne primi nego nabije u aut -.-'' ... neznam u cemu je problem igram sa Joystickom (speedlink marka)
Jel mora bas bit Logitechov Joystick ili ? ?
i svejedno promjenim kontrole stavim si ko u pesu kocka (shoot) x(short pass) trokut (throught pass) krug (ubacivanje) sve si namjestim krenem u igru i opet isto O.o
ako ko zna hvala,ako ne idem na pes 2012 :D
ev da se i ja malo pohvalim dobif ovaj on line cup
http://imageshack.us/photo/my-images/191/real39.png/
Cestitam,
ja sam popi*dio,
1.kolo: barca, dobijem (vodio 2:0, lik prekinuo, val je puko, ugl, piše se 3:0)
2. kolo: chelsea, dobijem; gubim 2:0 u prvih 30 min, okrenem na 2:3
3. kolo: Bayern; dobijem, čistih 2:0
4.kolo, tj finale: ŠANJOLSKA?? alooo: izgubim: al kako, vodim 1:0 i u 72. min. lik dobije penal tak što moj obrambeni (KOMP, ne ja) napravi faul ... zabije , 1:1, nakon tog imam stativu tevez, preca tevez>slobodnjak, produžeci, ostalo 1:1, lik me na penale dobije ... ma uzas
no ugl, htio sam rec cestitam :))))
Toooo. Uspio sam namjestit da mi radi dualshock za ps2 na FIFI. A taman danas išao u dućan po neki logitechov joy.
Bog blagoslovio dan neovisnosti pa nije niš radilo :D
Kako ?!? O.o ako imas volje, moze u pm kratko objasnjenje
MI MOŽE KO REĆI KAK da radim fintice i kak da prekinem dok je gol
promjenil sam si kontrole tak da sa
A-UBACUJEM I ČKALIM
S-dodajem
E-brzo trčim
Q-onak ubacujem u sredinu
D-pucam
pa ako mi ko more reći za fintice