FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.994.551
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Dualshock PS2 riješenje

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=64900

Slika je od moga settingsa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 13:37 (MII2o90).

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
kako se centrita po zemlji?
15 godina
neaktivan
FIFA 12

3x nabac.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Leglo kaže...
win4crazzy kaže...
win4crazzy kaže...

moze mi netko rec kako namjestit gljivice u igrici na kompu, jer meni sve normalnom radi osim njih(ne rade ni kad je analog ukljucen ni kad je isklljucen)

mozda treba ensto podesit u onom buttom data setup.

ako netko ima kome sve normalno radi nek mi uploada to pa da probam

itko, nemogu radit one fore, nije mi onda gust igrat

82. stranica .. moj post. 

pa nemogu se snaci u tom setupdata.ini, nemam pojma sta moram mijenjat, aj ako ti nije problem uploadaj svoj buttondata.ini pa cu probat

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
FIFA 12

Sad bi najradije udrija jedan uninstal.

Tri puta igran protiv barcelone i tri puta mi sudi penal koji nema veze s vezon a uz to još jedan je izvan šesnajsterca (igran s ralon pa je to valjda normalno).

Još mi igrač u zadnjem danu prjelaznog roka ode da mene niko nije ništa ni pita. Ja brzo uzimam zamjenu, platin ga 38 miliona i on mi ne dođe  jer nije mi stiglo da se dogovorimo oko plaće jer je prjelazni rok je završija.

Only the brave
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

I ja osvojio Continental cup {#} Iživciraše me likovi, što uvijek na kraju tekme se disconnectaju pa mi piše pobjeda 3 - 0. Al nema veze.

balkan-gaming.net - za sve pes igrace voljni sudjelovati u organiziranim ligama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Napokon!

Četiri puta sam bio u finalu s Arsenalom i nikako dobiti, odlučio sam pokušati sa Cityjem i eto iz drugog pokušaja. Da sad nisam bio dobio bacio bi se sa zgrade. Lud sam već od kupa.

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

5 0 hvala 0
17 godina
eZo kaže...

I ja osvojio Continental cup {#} Iživciraše me likovi, što uvijek na kraju tekme se disconnectaju pa mi piše pobjeda 3 - 0. Al nema veze.

Ja igrao UT onaj Advanced kup. Prvu me spoji s nekim likom sa brončanim timom (a piše max quality GOLD). U 10 min ga vodim 2-0 i lik odustane. Druga tekma protiv nekog lika, neki bogataš garant. Lik je imao Nanija, Forlana, Di Mariu, Cambiassa, Modrića, Mascherana, Coentraa, Carvalha, Samuela i Bosingwu. Dobio ga 6-1. Treća tekma isto protiv nekog bogataša. Lik je imao Nasrija, Teveza, Higuaina, Thiago Silvu, Nestu, Özila, Marcela, Lahma, Neuera. E njega sam malo teže, no ipak dobio 4-1. A četvrta tekma, tj. finale me totalno izludilo. Sudac ko da je dobio milijarde na svoj račun. Svaki kontakt je faul za protivnika, meni 3 čista penala nije sudio... Ma stvarno, lik mi je digo tlak. I još uđendari neke stvari... Na kraju sam ga išao krljati pa primio dosta jadnih golova. Ugl bilo je 5-1 za njega.

Ako budete igrali kupove, pripremite živce, trebat će vam. {#}

Come to the dark side, we have cookies.
16 godina
Danny_HR kaže...

Napokon!

Četiri puta sam bio u finalu s Arsenalom i nikako dobiti, odlučio sam pokušati sa Cityjem i eto iz drugog pokušaja. Da sad nisam bio dobio bacio bi se sa zgrade. Lud sam već od kupa.

photoshop

15 godina
RePlaY kaže...

Sad bi najradije udrija jedan uninstal.

Tri puta igran protiv barcelone i tri puta mi sudi penal koji nema veze s vezon a uz to još jedan je izvan šesnajsterca (igran s ralon pa je to valjda normalno).

Još mi igrač u zadnjem danu prjelaznog roka ode da mene niko nije ništa ni pita. Ja brzo uzimam zamjenu, platin ga 38 miliona i on mi ne dođe  jer nije mi stiglo da se dogovorimo oko plaće jer je prjelazni rok je završija.

nemoj me nasmijavati,pa koliko ja znam,u stvarnosti se Realu sude nepostojeći penali izvan 16-erca:

{#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo nakon dosta tekmi što online, što offline najbolje mi ide s Arsenalom, neznam zašt.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

igram na xboxu, nemogu naci one challenge...zna netko di su?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jel vam se desavalo da kada igrate cup na UT milsim na advance posto neznam zasto ne radi onaj od 5000 coinsa pa sada svi bogati igraju ovaj i teze da se vratim sta sam hteo da pitam a to je da kada igrate pritv nekog bogatog tima komande se tvoje cudnije ponasaju primer ja sam prvi tekmu glad pobedio danas jednog lika bogatog sa cetiri dva i sve je super radilo mislim na sve dok druga tekma lik ima tim od pet zvezdica i vidi se da nema pojma ali moji igraci kao da su odjednom retardi neznaju nista i izgubim tu tekmu sa tri nnula i plus da mi dva gola sa 40 metara sa ibrom dok ja kao da nikada nisam uzeo fifu da igram i bas sam poludeo a brani mi julio cesar,da li znate sta je u pitanju?
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Dajte ljudi pomoć molim vas. Igram na tipkovnici, s Tottenhamom, 2. razina, i sad oću lijepo proć igrača bez finte, npr ono dok su jedan kaj drugoga pa se guraju il ne znam kaj, il kad ga oću cimnut, SVAKI PUT MI UZMU LOPTU, i onda taj seljak iz obrane kaj mi je uzel loptu dođe s njom do mojeg 16-erca i prođe mi 15 igrača I NE MOGU MU NIKAK UZET LOPTU PA GUBIM ŽIVCE KO NIKAD, il je faul il je gol. DAJ NEKO POMOZI PLS!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
6BoosteR9 kaže...

Dajte ljudi pomoć molim vas. Igram na tipkovnici, s Tottenhamom, 2. razina, i sad oću lijepo proć igrača bez finte, npr ono dok su jedan kaj drugoga pa se guraju il ne znam kaj, il kad ga oću cimnut, SVAKI PUT MI UZMU LOPTU, i onda taj seljak iz obrane kaj mi je uzel loptu dođe s njom do mojeg 16-erca i prođe mi 15 igrača I NE MOGU MU NIKAK UZET LOPTU PA GUBIM ŽIVCE KO NIKAD, il je faul il je gol. DAJ NEKO POMOZI PLS!

nauči igrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Ajde mi reci kak da uzmem loptu molim te samo to.

15 godina
neaktivan
6BoosteR9 kaže...

Uzmes brzog igraca i ides malo u koso i naglo u drugu stranu i sprint.

Uostalom zasto se opce trudis prelazit kad mozs igrat normalnu pass igru.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
6BoosteR9 kaže...

Ajde mi reci kak da uzmem loptu molim te samo to.

Na tipku kojm ti se puca.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan

Pa znam al se on samo gura s njim i ovaj na kraju skrene i moj ispadne i tak 9/10 put, isto i ovo kad idem u koso, samo skrene i moj ispadne.

15 godina
6BoosteR9 kaže...

Pa znam al se on samo gura s njim i ovaj na kraju skrene i moj ispadne i tak 9/10 put, isto i ovo kad idem u koso, samo skrene i moj ispadne.

kažem ti,moraš naučiti i naviknuti se,sustav obrane je totalno suprotan od svih dosad u nogometnim simulacijama,bezveze se tu žališ na nešto,a i sam si mogao shvatiti da nije do igre nego do tebe,što ti nije očito da se još nisi dovoljno uvježbao?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 16:57 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
IvanPower kaže...

MI MOŽE KO REĆI KAK  da radim fintice i kak da prekinem dok je gol

promjenil sam si kontrole tak da sa

A-UBACUJEM I ČKALIM

S-dodajem

E-brzo trčim

Q-onak ubacujem u sredinu

D-pucam

pa ako mi ko more reći za fintice

zna ko

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Stvarno treba imat konjske zivce za ove online kupove. Jeli se samo meni cini ili su suci malo pre vise blagi ?

I evo hint za sve one koji neznaju jos dobro igrat, uzmite Barcu s njima cete i najbolje protivnike izbacit iako neznate kako funkcionira nova obrana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
zavisi koji sudac ti sudi utakmicu,neki su strogi na prekršajima i kartonima,a neki su potpuno suprotni. Kad ulaziš u utakmicu idi pod game settings i tamo možeš birati sudca i piše ti jeli strog na prekršajima ili blag itd. Ali kad igraš online onda nemožeš birati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kak ste ono rekli sta treba stisnut da ti suigrač utrči u prostor?

16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Mislim da je na tipkovnici Q, a to je onda LT na gamepadu ako se ne varam.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Živcira me ovaj UT, nemrem složit momčad a ne da mi se igrat s bronze pošto hrpa ekipe ima sad već 5 star momčadi. Sad skupio 7,500 coinsa i kupio onaj premium gold pack, reko možda me potrefi neki igrač kojeg ću moć masno prodat a najvrijedniji item koji sam dobio je away dres od barce. Doh. Čekat ću sad prvi u mjesecu da dobijem ona 4 packa pa da neš prodam jer ovak nema smisla igrat. Coinse drugim načinom se ne može skupit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 20:11 (eZo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
eZo kaže...

Živcira me ovaj UT, nemrem složit momčad a ne da mi se igrat s bronze pošto hrpa ekipe ima sad već 5 star momčadi. Sad skupio 7,500 coinsa i kupio onaj premium gold pack, reko možda me potrefi neki igrač kojeg ću moć masno prodat a najvrijedniji item koji sam dobio je away dres od barce. Doh. Čekat ću sad prvi u mjesecu da dobijem ona 4 packa pa da neš prodam jer ovak nema smisla igrat. Coinse drugim načinom se ne može skupit.

ne trebaš se zamarati imaju li ostali gold ili bronze momčad kad ionako igraš protiv onih koji imaju sličnu momčad kao i ti. A ti paketi su totalna glupost i trebaš biti najveći sretnik da bi dobio nešto pošteno. Najbolje ti je da pratiš cijene igrača,kako se kreću cijene i uvijek ćeš naići na nekog jeftinog,i njega na kraju prodaš za dobru lovu. Već sam 10-ak puta zaradio po 3000-4000 coinsa na taj način.

14 godina
Tomislav95 kaže...
Hazar kaže...

Mislim da je na tipkovnici Q, a to je onda LT na gamepadu ako se ne varam.

Hvala a ima li netko slidere da ih je isprobao i da su poboljšali igru i da bi ih preporučio,nekako mi je sa ovim defaultnima nerealno..

14 godina
neaktivan
Slusaj ovog momka sto najvija za barsu na slici mu je grb barse,ja jedino kupujem onaj oaket od cetristo jer tu dobijam 3 do 4 za contaakt jer se ne siplati uzeti pojedinacno ili ja neznam pa ima nesto drugo,ja sam prodao fernandinja za 2400 conis i preporodiosam se a kupio ga za samo 750 coins i dosta igraca sam nalazim za male pare a overal i nije ispod 75,77 dok preko 80 su skuplji ili ne zahtevaju moje potrebe u igri tj nesvidjaju mi se.Da li neko zna nekog interesantnog igraca za solidne pare recimo do 1000 coins a da igra ST?hvala
16 godina
FIFA 12

Online head to head jednostavno nema više smisla.Najslabiji klub na koji sam naišao je man city.99% ekipe igra sa barcom ili realom. pljuv

Ako netko igra i s drugim klubovima kojih ima u izobilju nega me doda.BoleZmaj

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice