Fear 2

poruka: 131
|
čitano: 23.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Fear 2
Suvre kaže...

F.E.A.R.2 : Reborn???

koji je ovo vrag

Nije vrag nego s.t.r.a.h, točnije, njegovo ponovno rođenjeCool

To je singleplay ekspanzija za dvojku, tj. Project Origin.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Fear 2

jesi igro?jel se isplati nabavit?koliko misija ima?

0 0 hvala 0
17 godina
Suvre kaže...

jesi igro?jel se isplati nabavit?koliko misija ima?

Nisam, pa to je tek danas izašlo kolko vidim.

Ne namjeravam niti igrati, samo sam ti odgovoril na ono prvo pitanje (i sad na drugo)...

Mislim da ak ti se dopada dvojka, onda ti se bude i ovaj DLC, to tak inače ideNamigiva

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Fear 2

dvojka mi je bila dobra.samo da je bila malo strašnija

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fear 2

evo ja taj dodatak upravo kupujem ima 4gb sam problem sto ce mi se obican fear malo duze kupovati pa cu tek sutra navecer moc igrat pa javim dal valja il ne jedino ak ce netko prije mene kupit taj dodatak

:D be happy i da treba delat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fear 2

Jeli igra tko ekspanziju Reborn? Ima kakvih dojmova?!

4 tjedna i već 1 i pol zvjezdica :D

0 0 hvala 0
17 godina
Ekipa, da javim.

Oni koji bi htjeli nabaviti FEAR2 a još nisu, na Steamu je akcija 50%.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ekipa, da javim.

Oni koji bi htjeli nabaviti FEAR2 a još nisu, na Steamu je akcija 50%.

Na game.co.uk je FEAR 17.99GBP+2.95 poštarina = 166.5 Kn po srednjem tečaju. Steamova cijena je 25€=181 Kn po srednjem tečaju. Igra dolazi za par dana poštom. AKo uzmeš još nešto, poštarina je ista tj. bez obzira na broj igara cijena je 2.95 (naravno, govorimo o razumnom broju, ne sad da naručiš 100 komada).

EDIT: Kad već govorimo o sniženju, na game.co je u deals of the weak GTA4 i Dead space po 15 funtića.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 8:55 (Tvrdy).
16 godina
neaktivan
Fear 2

treba li za reborn originalni fear 2 project origin

ma da
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
XXL Gamer kaže...

treba li za reborn originalni fear 2 project origin

da

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
12 godina
neaktivan
Fear 2

evo nakon što sam završio ovaj nastavak, oživit ću malo temu da skrenem pozornost...

nakon prvog dijela sa dodacima, FEAR 2 definitivno nije doslovni nastavak...u ovom dijelu je naglasak na akciju sa vrlo malo pravih horror elemenata, tu i tamo neka scary atmosfera i to je to. Često se u igri pojavljuju neki prizori do kojih se dolazi tek na samom kraju igre i tu je objašnjenje kako se cijela priča i nastala.

Fali dosta glazbe i zvukova koje je u prvim nastavcima bila presudna za pravi ugođaj. Što je više išao kraj sve je više podsjećalo na Crysis 2 i neku hi-tech igru (velika pozemna skrivena postrijenja sa laboratrijima i tajnim oružjem i sl..)

Ko nije igro nek krene od prvog dijela, pa dodaci, pa tek onda FEAR 2 project origin. Treći dio sam igrao ali on nema doslovno ništa zajedničko sa predhodnima osim imena - to je samo neki zombi slešer. No savjet je da se igra po mraku sa slušalicama jer je tek tada ugođaj pravi.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice