Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 914.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
17 godina
Re: Far Cry 3
darijoman kaže...

Ja bi ti savjetovao da zaigraš ispočetka Far cry 3 jer je igra odlična i isplati se u svakom slučaju.

A jbg ne da mi se htio bih ono nastavit gdje sam stao.. jer sam preso glavnu pricu igre sve sam one postove otkrio raztkrio mapu... sad sam mislio hodat po prirodi slagat puske... sajd misije igrat i tako to....

12 godina
neaktivan
Far Cry 3

molim pomoć. ne znam kako da prođem početak igre kad treba slijedit onog čovjeka.....uvije me ubiju i totalno sam nemoćan. ak netko zna, molim, da mi da neke upute. hvala!

jeremija

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
jeremija leshina kaže...

molim pomoć. ne znam kako da prođem početak igre kad treba slijedit onog čovjeka.....uvije me ubiju i totalno sam nemoćan. ak netko zna, molim, da mi da neke upute. hvala!

ne daj da te ubiju. suljaj se ;)

13 godina
jeremija leshina kaže...

Samo slijedi čovjeka i radi po njegovim uputama {#}

13 godina
Far Cry 3

Joooj. Taj početak je meni bio frustrirajući.

I hate this fucking heat. Somebody just shoot me! Far Cry 3
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
dar01 kaže...

Joooj. Taj početak je meni bio frustrirajući.

Da, na svu sreću kratko traje{#}

12 godina
neaktivan
Far Cry 3

thanks svima......uspio sam se malo pomaknut. imam sad novi problem pa molim pomoć. ne znam kak naći di su mi snimljeni checkpointi koje sam dostigao da nastavim igrati od tamo.

jeremija

0 0 hvala 0
13 godina

pa to ti se s vremenom samo snima pozicija najčešče kada si u kučici. Osvoji prvu banditsku kučicu i tamo če se snimiti ili toranj. To isto zeza, snimanje je bezveze riješeno.

17 godina
Far Cry 3

ima netko raspoložen za Co-OP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

ljudi, molim vas, ako mi netko može objasnit ko idiotu zadnjem......igra mi automatski snimi kad negdi dođem, ali ja poslije kad prestanem igrat ne znam u meniju nači di je to snimljeno pa stalno idem od početka......dajte mi please pomognite......na kaj da idem u meniju da nađem di sam snimljen?

jeremija

0 0 hvala 0
12 godina
meni - load game - story ...
grga
14 godina
Far Cry 3

Evo i ja uzivam u ovoj ljepoj igri.Igram samo story mode,jer me multiplayer...jednostavno živcira,nemam pojma zašto,ali nekako mi ne leži!

Mozda je za nijansu lagana,ali ok,je i to!

Zanima me kako vi dođavola ubijate morske pse?

Ispraznio sam 120 metaka u glavu morskoga psa iz A Riflea,rane mu ostaju,ali nikako da krepa čukac!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Evo i ja uzivam u ovoj ljepoj igri.Igram samo story mode,jer me multiplayer...jednostavno živcira,nemam pojma zašto,ali nekako mi ne leži!

Mozda je za nijansu lagana,ali ok,je i to!

Zanima me kako vi dođavola ubijate morske pse?

Ispraznio sam 120 metaka u glavu morskoga psa iz A Riflea,rane mu ostaju,ali nikako da krepa čukac!

Skočiš na njega...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 0:39 (Almin94).
14 godina
Far Cry 3

Jel mogu ja s svojim nazovi kompom pokrenuti ovu igru? :D

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Strm kaže...

Jel mogu ja s svojim nazovi kompom pokrenuti ovu igru? :D

možeš. ali nemoj bijesne postavke staviti jer neće biti igrivo

13 godina

Na manjim rezolucijama i postavkama da,inače nema šanse.

14 godina
darijoman kaže...

Na manjim rezolucijama i postavkama da,inače nema šanse.

1280x1024?

Strm
14 godina
Strm kaže...

1280x1024?

Komšo,ajd pogledaj moju konfiguraciju,pa onda usporedi sa svojom.Reklo bi se da smo tu negdje,možda cak je tvoja konfa jaca u nekakvim postocima,ali ja ti sasvim fino teram Far cry i ne opterecujem se sa FPS-om,rezolucijom itd...sve po default-u.Igra kod mene izgleda perfektno,vidi se svaki kamenčić pod vodom,svaka dlaka na ruci Jasona,kiša kada pada-joooj-preljepo!

Hocu ti reci,ako se ne opterecujes takvim,za mene glupostima,bez razmišljanja ju instaliraj!Oduševiti češ se ljepotom!

Upravo me Cidra drogirala i usljedio je boss fight sa lukom i strijelom!

Ne kontam...mislim po videu nakon fighta...Cidra na Jasonu....gola....khm....jel to zaista bio boss fight ili sam opis extaze...ne znam...zbunjen sam{#},no moram priznati da Cidra ima ljepe{#}.

Nakon toga PAYBACK misija,mislim.kako sam se nabrijao covjece,soundrack u pozadini,neprijatelja koliko hoces,explozije,onaj tesko okopljeni me uvjek napati-ma SAVRSENO!

Tada sam se fino napatio sa onim glavnim shupkom,ako me nije barem 100 puta ubio,sve dok nisam skuzio da je u biti najbolje trcati sto brze i derati u njega!

Jos nesta jeste li kada pod optikom promatrali molotov guya kada se ono nabrije na vas a ne moze vas naci?

Meni je presmjesan kako skace{#}

14 godina
Far Cry 3

Aj fala ti k'o bratu xd

Strm
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Far Cry 3

Ekipa,ajd jel netko moze "izguglati" sliku lokacija gdije se sve moze naci Path of the hunter questova.Probao sam,no bez uspjeha.Našao sam walktrough opisa svakoga questa,no di da Bogati nađem recimo:Crazy shore marina,ili Mosqito yard?

Dva questa se nalaze u Anamaki outpost i Anamaki townu,no ne mogu ih aktivirati,jer ih nema!Samo sam jedan quest rijesio,mozda ga zato nema?Ali ako je tako zasto nema onda drugoga,bilo u townu ili outpostu!?

-Mozda nema mogucnosti aktivacije questa dok mi major quest je aktivan,no ja koliko igram igru,stalno me tera na nove main questove,koji su non-stop aktivni!

I da, na mapi mi nema ikone(jelenove glave) za Path of the hunter iako je u opcijama ukljucena!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ako nisi do sad, probaj instalirat sve zakrpe, "patcheve", redom od 1.01, do 1.05. i da , OBAVEZNO, prije instalacija zakrpa treba spremit game save file, najbolje nekim programom, recimo GameSave Managerom. inače ćeš morat guslat sve od početka. meni je instalacija zakrpa, riješila sve probleme u igri ... lp

grga
14 godina
grgaRi kaže...

ako nisi do sad, probaj instalirat sve zakrpe, "patcheve", redom od 1.01, do 1.05. i da , OBAVEZNO, prije instalacija zakrpa treba spremit game save file, najbolje nekim programom, recimo GameSave Managerom. inače ćeš morat guslat sve od početka. meni je instalacija zakrpa, riješila sve probleme u igri ... lp

Igra je orginal-ako si na to mislio?

Patch mi je izvrsio cim sam ju prvi puta instalirao,ako preko origina probam na repair ili update,ne otkriva mi nikakve patcheve.

...Ma mislim da sam ja ipak smotan sto se tice moga pitanja u svezi Path of the hunter questova!

12 godina

tim više ako je igra orginal. sve bi trebalo šljakat. oslobodiš outpost, na oglasnoj ploči u outpostu se pojavi "path of the hunter quest", a na mapi dobiješ lokaciju za "trials of the rakyat" , bez obzira na main quest. ni meni na mapi ne pokazuje ikonu za path of the hunter, a nema ni potrebe, jer ti je isti u svakom outpostu na oglasnoj ploči. nisu razbacani po šumi ko trials of the rakyat

grga
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 17:19 (grgaRi).
16 godina
Milka30 kaže...

Ekipa,ajd jel netko moze "izguglati" sliku lokacija gdije se sve moze naci Path of the hunter questova.Probao sam,no bez uspjeha.Našao sam walktrough opisa svakoga questa,no di da Bogati nađem recimo:Crazy shore marina,ili Mosqito yard?

...

IGN ima detaljne interaktivne karte (Sjeverni i južni otok).

Ovdje ima zemljovid sa nazivima područja oba otoka.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

E bas srece nemam, prvi put predjem 70% igre i crkne mi hard disc skroz na skroz tako da sam ponovo morao instalirati igru i poceti ponovo. Neki dan morao morao oboriti sistem instalirati windows ponovo (igru nisam brisao) i kad sam pokrenuo igru da nastavim tamo gdje sam stao nema nista. Mogu samo poceti new game, a bio presao 82% igre. Da li mozda negdje ostaje u kompu saved files sto sam snimao dok sam prelazio igru? To bi me spasilo.

0 0 hvala 0
12 godina

probaj sljedeće : omogući da vidiš "hidden files" ( My computer > Organize > Folder and search options > View > Show hidden files and folders ) i sad bi trebao vidjet path C:\ProgramData\Orbit\46, gdje far cry3 "drži" .sav fileove.(to je za winse7). tamo ćeš u taj 46 folder stavit neki .sav file od far cry3 koji nađeš na netu, ili ću ti ja poslati svoj ( ja sam negdje na 50-60 %). to bi trebalo šljakat ..., treba probat ... lp

grga
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 20:24 (grgaRi).
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

jel ga ja mogu pokrenit na laptopu,medium to high?

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Baš i ne. Očekuj neki low
12 godina
neaktivan
dax-lax kaže...
Baš i ne. Očekuj neki low

Just cause 2,NFS MW 2012,Grid2,TDU2,njih sve vrtim na high,al jbg valjda je fc3 zahtjevniji.... EDIT:game debate kaže drukčije,proc i ram je za medium to high,a grafulja je medium :))

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 9:57 (kivic15).
14 godina

ne vjerujem ja baš uvijek tim pretpostavkama. najbolje je da instaliraš i isprobaš. ne znam o kojoj je rezi riječ? znam da meni na 7970 zna imati dropove ponekad

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice