Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 360.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Fallout: New Vegas
deathCLAW kaže...

znate sta me zivcira

ovisan sam o falloutu i trojci i new vegasu al ima tolko bugova da jedva izdrzivo, al covjek se navikne, a ja imam preko 300 sati trojke i new vegasa, al ima jedna stranica fallout wiki - i tek kad covjek otkrije tu stranicu shvati na kolko stvari mora pazit npr. ak prodes jedan quest onda ti ovaj drugi nece radit, ak pricas s  nekim likom na nekoj lokaciji nece ti radit neki drugi quest...tako da bi covjek trebao procitat svih 10000 clanaka koje stavljaju da se nebi nakraju izivciro (da 10000 jer cak ima clanaka o glupostima poput bottlecapa i recimo tin cana...), ako neznate za tu str. a stvarno volite fallout obavezno ju posjetite jel gotov sve sto utipkate izaci ce vam opsiran clanak, recimo ako utipkate neku lokaciju pokazat ce vam kartu, sta sve tamo morete naci, skojim questovima je povezana, cak i proslost sta nema veze sa new vegasom...

Znam da kasnim par mjeseci, ali pogledaj što ovdje kažu za vodič kroz New Vegas. http://www.gamesradar.com/fallout-new-vegas-guide-longer-than-war-and-peace/

No isto ja više volim bauljat okolo i sam istraživat. Ako što falim odigrat ću ponovo i opet nije dosadno.

17 godina
neaktivan
desh kaže...
deathCLAW kaže...

znate sta me zivcira

ovisan sam o falloutu i trojci i new vegasu al ima tolko bugova da jedva izdrzivo, al covjek se navikne, a ja imam preko 300 sati trojke i new vegasa, al ima jedna stranica fallout wiki - i tek kad covjek otkrije tu stranicu shvati na kolko stvari mora pazit npr. ak prodes jedan quest onda ti ovaj drugi nece radit, ak pricas s  nekim likom na nekoj lokaciji nece ti radit neki drugi quest...tako da bi covjek trebao procitat svih 10000 clanaka koje stavljaju da se nebi nakraju izivciro (da 10000 jer cak ima clanaka o glupostima poput bottlecapa i recimo tin cana...), ako neznate za tu str. a stvarno volite fallout obavezno ju posjetite jel gotov sve sto utipkate izaci ce vam opsiran clanak, recimo ako utipkate neku lokaciju pokazat ce vam kartu, sta sve tamo morete naci, skojim questovima je povezana, cak i proslost sta nema veze sa new vegasom...

Znam da kasnim par mjeseci, ali pogledaj što ovdje kažu za vodič kroz New Vegas. http://www.gamesradar.com/fallout-new-vegas-guide-longer-than-war-and-peace/

No isto ja više volim bauljat okolo i sam istraživat. Ako što falim odigrat ću ponovo i opet nije dosadno.

To je i bit igre. Napraviš nešto, shvatiš da si ga us*o i onda kad završiš igru, ideš new game i radiš nešto drugo.

Ili kako ja radim, saveam kao luđak i svaki put radim zaseban save file. Failproof metoda.       :D

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
13 godina
neaktivan

Zanima je li netko imao problema s falloutom 3 i onim securomom? Htio bih kupiti igru ali pišu na blogovima loše o tom securu kako se instalira na komp. pa onda usporava ga, bla bla... Je li imao tko iskustva s tim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
akiv9999 kaže...

Zanima je li netko imao problema s falloutom 3 i onim securomom? Htio bih kupiti igru ali pišu na blogovima loše o tom securu kako se instalira na komp. pa onda usporava ga, bla bla... Je li imao tko iskustva s tim?

Ma neće te puno zezati, niti usporavati, kupi slobodno.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
13 godina
neaktivan
E ovako imam problem s falloutom 3. Imam acer al2216w monitor i njegova nativna rezolucija je 1680x1050. Po defaultu mi je 800x600 i visoka grafa ono high details. Kada sam stavio na svoju rezoluciju ( nativnu )meni je malo uskraćen ( fale zadnja slova pa sam morao stalno stiskati auto tipku). Igra onda malo zapinje pa vas molim može li mi tko reći kako namjestiti sve normalno ( sva slova na broju u meniju ) i imati najljepšu grafu koju mogu imati? Opis mog računala je u mom profilu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
akiv9999 kaže...
E ovako imam problem s falloutom 3. Imam acer al2216w monitor i njegova nativna rezolucija je 1680x1050. Po defaultu mi je 800x600 i visoka grafa ono high details. Kada sam stavio na svoju rezoluciju ( nativnu )meni je malo uskraćen ( fale zadnja slova pa sam morao stalno stiskati auto tipku). Igra onda malo zapinje pa vas molim može li mi tko reći kako namjestiti sve normalno ( sva slova na broju u meniju ) i imati najljepšu grafu koju mogu imati? Opis mog računala je u mom profilu.

Digni rezoluciju na 1680 x 1050 a detalje i ostalo štimaj po tome koliko ti trza, najbolje će ti izgledati.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
13 godina
neaktivan
Stavio sam na 1440x neznam ( lijeno mi je pogledati) i grafa i sve ostalo je dobro.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Može pomoć? kupio neki dan Fallout New Vegas na stemu dok je bio na akciji pa me zanima zašto mi xfire ne prepoznaje igru? kada idem manual uđem u steam-steammapps-common-fallout new vegas i nema ništa, i onda kada ide automaticly piše neko sra*e kao da nemože naći, pa ako netko zna kako da sredim to.

EDIT:Sredio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 15:05 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ja ga vec danima igram - ukljuceni svi dlc-ovi i jako jako modan -- nmc + ojo bueno texture ( 3gb tekstura ) + arwen harc core realisam mod + fook overhull mod + teksture za oruzje + mod-ovi za oruzja, new vegas skinny shop ( ako igrate sa zenskom svakako instalirati ;). ), mikoto b. mod, i jos 13 drugih modova uglavnom data folder ima skoro 20 gb ;) ------- igra ovako modana je prevrhunska, prosao sam je vec 2 puta prije ali ovako modana je jedna sasvim druga igra u svim pogledima i vizualno ali i u tezini ( zbog Arwenovog hc realism moda najvise ).......... Svakako preporucam modati ju posteno i onda igati !! Kad zavrsim New Vegas onda idem na Fallout3 isto tako modan!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E i btw, skinuo sam nekakav patch koji pomaže ATI karticama da ne laga. I zaista, igra drži konstatno dosta visok FPS. Prije, uđeš u Gomorru/Big Tops, gdje već, igra se spusti na 5 FPS-ova. Sad dere.

A FOOK je zakon, imao sam ga na FO3 prije.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
13 godina
neaktivan

daj jel mi može neko pomoć ispalit ću

Kad dođem u sierra madre onaj stari mi kaže da dovedem ona 3 lika pred fonatnu i dovedem ih ali on to ne registrira i još uvijek mi govori da se ne vraćam dok ih ne skupim i sad ne mogu dalje

jel treba još nešto napravit ili?

igru sejvam sa quick sejvovima tako da se ne mogu vratit negdje pa nastavit, jel ima koji cheat da se prebacim na neki dio mape ili nešto, samo da se maknem iz sierra madre

instalirao sam i zadnji patch ali opet mi neće

0 0 hvala 0
16 godina

Jel moze preporuka,sada cu krenuti igrai Fallout 3,pa neki modovi koji potpuno mijenjaju igru,bolja grafika,novi questovi,oruzja,lokacije itd.

Neki tipa Nehrim za Oblivion iliti total conversion mod

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Jel moze preporuka,sada cu krenuti igrai Fallout 3,pa neki modovi koji potpuno mijenjaju igru,bolja grafika,novi questovi,oruzja,lokacije itd.

Pa što to pitaš u temi za New Vegas.

Evo vidi ovdje, s niti jednim od ovih ne možeš pogriješiti, uzmi što želiš.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
16 godina
thuglife kaže...
doky01akablava kaže...

hvala,ova tema je dosta aktivnija of fallout 3,a igrati cu i New Vegas stoga isti vrag.

to da stavim sve i i biti ce dosta za pocetak ?

16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
thuglife kaže...
doky01akablava kaže...

hvala,ova tema je dosta aktivnija of fallout 3,a igrati cu i New Vegas stoga isti vrag.

to da stavim sve i i biti ce dosta za pocetak ?

Za početak stavi samo one za grafiku, animacije, i slično, znači samo tehničke stvari, kasnije, kad nakupiš pedesetak sati kreni s ostalima.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ne vidim smisla u pisanju o Falloutu 3 u New Vegas temi, al nema veze.

Da ti odgovorim na pitanje, ja bih na tvom mjestu za prvi prelazak igrao bez modova, samo s DLC-ovima.

Ali evo nekih:

Apocalypse Army - 200 novih oružja

Nmc's Texture Pack - texture visoke rezolucije

A ako tražiš nešto slično Nehrimu, trenutno je najbliži tomu Alton, koji donosi novo područje države Illinois kao i novi main quest i side questove.

Uzmi u obzir da ovo NIJE total conversion mod, već je više sličan F3 i F:NV DLC-ovima.

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.1.2012 19:45 (Alex Mercer).
16 godina
neaktivan

Najavljen je Ultimate Edition ( nešto što svaki pravi lone wanderer treba imati ), u sebi sadrži sve DLCove, dodatna oružja, krpice i slično, te 50 level kao maksimalni.

Izbacili su i trailer:

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako sam konačno odigro i Lonsome Road, složio sam kratki video koji sam odgađo sve dok DLCe ne riješim. Ubijo samo vrijeme dok se novi DLC nebi pojavio :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 10:28 (Čux).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako, imam jedan problem.

Manny Vargas mi je dao zadatak da u onom REPCONU ili kako se već zove riješim ghoula, dok su me ti isti poslali da se riježim Nightkina u podrumu.
Ja to nisam mogao, pa sam nastavio lutajuči uokolo da bi stigao do Boulder City-a. Sredim misiju što mi dao ovaj ispred vrata za ulazak u grad, ubijem sve(oni su prvi počeli pucat) i idem dalje.
Sad znate dalje, puuno kasnije riješim Nightkinove i Manny kaže da idem u Boulder City. Sad idem u to sklonište di je bio Jason i neznam što dalje.
Da li ovo znači da moram počet igru ispočetka?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Daj napiši opet, malo jasnije, ovaj te poslao kod one rakete s onim samoprozvanim ghoul astronautima, oni imaju onoga u podrumima i ti ga se nisi mogao rješiti, i išao si dalej s igrom. Tko ti brani da se sad vratiš i to obaviš?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

To sam obavio, i Manny me poslao u Boulder City kojeg sam več riješio, samo što sam ubio Jasona.

Dalje nemogu jer čim uđem u sklonište ona ikonica za zadatak nestaje, a čim izađem van se opet pojaavi na vratima skloništa.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 19:08 (bobo rastur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

To sam obavio, i Manny me poslao u Boulder City kojeg sam več riješio, samo što sam ubio Jasona.

A jason ti je trebao nešto reći (ako se dobro sjećam).

Odi u zgradu/dio u kojoj si ga ubio - pretraži mu tijelo, kompanjone, sve kompjutere i spremišta koja nađeš. Mora biti negdje informacija zapisana jer koliko znam njega možeš slobodno ubiti tj. nije odluka koja oemogući prelazak igre

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 19:11 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Dalje nemogu jer čim uđem u sklonište ona ikonica za zadatak nestaje, a čim izađem van se opet pojaavi na vratima skloništa.

Zadatak ti je u Boulderu pričati s onim đingiskanom ili kako se već zove, uglavnom liderom Khanova, ako ga ubiješ očito nemožeš pričati s njim.

Ali čitao sam da možeš preskočiti tu fazu questa ako uvjeriš Manny u nešto, neznam što točno.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan

Tijela sam im pretražio kad sam ih ubio, ništa nisam našao, sada ih nema, pregledat ću sve unutra.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Gdje promijeniti jezik?

0 0 hvala 0
15 godina

ima kakav mod za level cap 99,al da je dobar da ne crasha igru

0 0 hvala 0
17 godina

Nadam se da se nitko neće bunit ako malo "oživim" ovu temu...
Sklepao sam jedan kratki video napravljen u Fallout: New Vegas....
Glavni lik je robotski pas Rex.
Nadam se da će vam se svidjeti:

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

poceo sam igrati new vegas i cini mi se kao jako dobra igra. doduse triba mi par savjet

prvo kako prepoznat koji su predmeti junk a koji ne, jer imam masu stvari u inventory-ju al ne znam sta da prodam ili ne

kako hakirati one temrinale. kuzim u cemu je shema sa onim brojeva. medutim ima li kakav trik ili je to samo cisto ako pogodis super ako ne, reload.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

poceo sam igrati new vegas i cini mi se kao jako dobra igra. doduse triba mi par savjet

prvo kako prepoznat koji su predmeti junk a koji ne, jer imam masu stvari u inventory-ju al ne znam sta da prodam ili ne

kako hakirati one temrinale. kuzim u cemu je shema sa onim brojeva. medutim ima li kakav trik ili je to samo cisto ako pogodis super ako ne, reload.

Guide za hakiranje meni je pomogao. Uglavnom šema je da imaš slične riječi kad klikneš na jednu pokaže ti se broj slova koji se nalaze u passwordu i onda prema tome pogađaš.

Dobar dio stvari je junk tek ćeš kasnije skužiti što ti treba, a što ne jer ti je space poprilično limitiran. Možeš sve trpati u na neko mjesto i onda se po potrebi vraćati nazad po to malo zamorno, ali je opcija. Igra je dosta dobra još ako se možeš ufurati u taj film onda je još bolje.

Nije na odmet pogledati film iste tematike, mene je to navuklo na igru.

I'm very large!
17 godina
Nos kaže...

to kao u skyrimu imas svoju kucu pa one chestove sta drze iteme u sebi koje stavis u njih?

It's not who u are, it's who u know.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice