znate sta me zivcira
ovisan sam o falloutu i trojci i new vegasu al ima tolko bugova da jedva izdrzivo, al covjek se navikne, a ja imam preko 300 sati trojke i new vegasa, al ima jedna stranica fallout wiki - i tek kad covjek otkrije tu stranicu shvati na kolko stvari mora pazit npr. ak prodes jedan quest onda ti ovaj drugi nece radit, ak pricas s nekim likom na nekoj lokaciji nece ti radit neki drugi quest...tako da bi covjek trebao procitat svih 10000 clanaka koje stavljaju da se nebi nakraju izivciro (da 10000 jer cak ima clanaka o glupostima poput bottlecapa i recimo tin cana...), ako neznate za tu str. a stvarno volite fallout obavezno ju posjetite jel gotov sve sto utipkate izaci ce vam opsiran clanak, recimo ako utipkate neku lokaciju pokazat ce vam kartu, sta sve tamo morete naci, skojim questovima je povezana, cak i proslost sta nema veze sa new vegasom...
Znam da kasnim par mjeseci, ali pogledaj što ovdje kažu za vodič kroz New Vegas. http://www.gamesradar.com/fallout-new-vegas-guide-longer-than-war-and-peace/
No isto ja više volim bauljat okolo i sam istraživat. Ako što falim odigrat ću ponovo i opet nije dosadno.