Fallout 4 - IMA NADE

poruka: 12
|
čitano: 2.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fallout 4 najavljen

Bethesda je najavila novi Falout koji će izaći 2010. za PC, X360 i PS3. Igra će se zvati Fallout: New Vegas i naravno se pretpostavlja da je radnja smještena u postapokaliptičnom Las Vegas-u. Navodno neće biti direktan nasljednik Fallouta 3.

Odlična vijest je da igru radi Obsidian: noviji gameri ga prepoznaju po Newerwinter Nights 2 i expanzijama, SW: Knights of the old republic 2, a stariji gameri ih znaju kao kao glavne ljude i osnivače (bivšeg) Black Isle studia - tvorce Baldurs Gate-a i originalnih FalloutaOsmijeh

Bethesda je rekla da će tip igre biti "manje više isti", ali ja se molim da će ovi dosta toga izmjeniti. Možda dobijemo pravog nasljednika i novi čudovišno dobar RPGCool

http://pc.ign.com/articles/974/974294p1.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Fallout:_New_Vegas

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Fallout 4 - IMA NADE

jaooo

kotor2 su uništili

nadam se da neće fallout

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 4 - IMA NADE

Samo se nadam da je Obsidian naučio lekciju iz programiranja.Hrpa updateva za NWN2 koji su trebali ispravljat pogreške,pa ujedno donisili i nove bugove.Posebna priča je optimizacija enginea od NWN 2 gdje vlasnici najnovijih Radeon kartice ne mogu odvaliti maksimalne postavke (čit. sjene),jer dolazi do velikog pada FPS-a.BtW,ako se ne varam NWN 2 ima trenutno dvadest dvije zakrpe.

Failure is never an option I'm sorry, but if I want your advice on a gaming rig, I'll ask for it. I make a quarter-million in salary, I can afford the top of the line. Poor people should not be allowed to play this game, like the guy above me.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Fallout 4 - IMA NADE
doxy kaže...

jaooo

kotor2 su uništili

nadam se da neće fallout

Oni nisu uništili KOTOR 2, nego je to napravio LucasArts sa požurivanjem razvoja igre.
Failure is never an option I'm sorry, but if I want your advice on a gaming rig, I'll ask for it. I make a quarter-million in salary, I can afford the top of the line. Poor people should not be allowed to play this game, like the guy above me.
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Samo se nadam da je Obsidian naučio lekciju iz programiranja.Hrpa updateva za NWN2 koji su trebali ispravljat pogreške,pa ujedno donisili i nove bugove.Posebna priča je optimizacija enginea od NWN 2 gdje vlasnici najnovijih Radeon kartice ne mogu odvaliti maksimalne postavke (čit. sjene),jer dolazi do velikog pada FPS-a.BtW,ako se ne varam NWN 2 ima trenutno dvadest dvije zakrpe.

Istina, ali to na stranu NWN2 je jedan od najboljih RPGova u zadnje vrijeme.
Ekspanzija MotB je skoro na razini Baldur's Gatea.
Steta zbog bugova, da ih barem nije bilo.

Nadam se da cemo dobiti pravi nastavak Fallouta a ne ovo smece od trojke (Foblivion).
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
doxy kaže...

jaooo

kotor2 su uništili

nadam se da neće fallout

Oni nisu uništili KOTOR 2, nego je to napravio LucasArts sa požurivanjem razvoja igre.
 Ovo je istina - morali su dosta toga izbaciti iz igre da bi izašla na vrijeme. Čak su negdje bile objavljene slike nedovršenih levela koje izgledaju poprilično impresivno. Samo se nadam da će bugova biti manje
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
RE: Fallout 4 najavljen
Paolo2612 kaže...

Bethesda je najavila novi Falout koji će izaći 2010. za PC, X360 i PS3.

X360 i PS3?

Nova katastrofa od igre na vidiku.
17 godina
neaktivan
Genie kaže...
Paolo2612 kaže...

X360 i PS3?

Hehe,reci to i Biowareu.Rade Dragon Age i za konzole,zato je došlo do odgode izdavanja igre. 
17 godina
neaktivan
Genie kaže...
Paolo2612 kaže...

X360 i PS3?

Slazem se. Konzole su te koje sa svojim ogranicenjima unistavaju gaming na PC-u.
A sto se fallouta tice, iskreno sumnjam da ce bilo ko pogoditi onu atmosferu fallouta 1&2Plač
17 godina
Fallout 4 - IMA NADE

BioWare je tvorac Baldurs Gate-a, ne Black Isle...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

BioWare je tvorac Baldurs Gate-a, ne Black Isle...

Istina, Black isle je samo pomogao Biowareu u nekim detaljima i objavio igru. Moja greška.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 11:25 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Fallout 4 - IMA NADE

U zadnje vrijeme gledam igre koje su ekskluziva za PC jer znam da ce biti obicno sranje ako izlazi i za konzole. Premalo je dobrih igara u zadnje vrijeme na kojima bi se zadrzao. Prije nekoliko godina sam i najgluplju igru crpio do kraja dok nisam presao 100%. Ako Fallout stvarno izadje sto ne mislim da ce biti slucaj nadam se da ce biti ko onaj stari, ali naravno refreshan na svim dijelovima.

Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice