E.Y.E. Divine Cybermancy

poruka: 12
|
čitano: 2.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
E.Y.E. Divine Cybermancy

Igra li tko ovo? izaslo na Steamu jucer, odmah sam pokupio!

Ukratko: igra je FPS sa RPG progresijom, smjestena u cyberpunk svijet sa samurajima. Vrti se na Source engineu, i iako izgleda zastarjelo, vidi se da je u igru ulozen ogroman trud.

Donosi sve sto jedna cyberpunk poslastica ima: hacking (ovaj put moguce je hackirati i cyberware implante na drugim NPC-evima i PC-evima!), cyberware, PSI, naelektrizirane katane, poluautomatske puske, snajpere i predivne, predivne prljave zelenkaste eksterijere.

Igrao sam mozda par sati, zasada se cini jako zanimljiva, a i prica je interesantna. Hacking je originalan, i najvise podsjeca na igre kartama - vecina 'virusa' (karti) daje neke buffove vama ili debuffove targetu, a "glavni" virus napada. Tko prvi izgubi hitpointe, taj je hackiran. Ukoliko se to dogodi igracu, dogadja se niz zanimljivih efekata, od 'defacea' glavnog ekrana pa do smrti.

Combat zasada ima najbolji feeling, jer se brzo gine cesto od samo jednog metka. NPCevi trce, skrivaju se, bacaju granate...

Ono sto je najbolje, igra podrzava coop i to i za misije i za kampanje, pa se lijepo mozete ustekati s frendom i krenuti.

Steam stranica

World's carbon emission equal to 48% of all gasses... but that number could be halved - if we just divide it by two!

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
E.Y.E. Divine Cybermancy

Moje odusevljenje je splasnulo... nije lose, ali osjeti se da je hobi projekt na kilometre...

Nemam vremena sada ali opisat cu kasnije/sutra sto me tocno sve smeta.

Ako hoces odlican cyberpunk, lately malo ozbiljnije prtljam po Neocronu... pridruzi se :-)

(a i u izradi je jedan hobi projektic smjesten u Riot in Emerald City setting ;-))

World's carbon emission equal to 48% of all gasses... but that number could be halved - if we just divide it by two!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: E.Y.E. Divine Cybermancy
Deus ex machina kaže...

Moje odusevljenje je splasnulo... nije lose, ali osjeti se da je hobi projekt na kilometre...

Ako hoces odlican cyberpunk, lately malo ozbiljnije prtljam po Neocronu... pridruzi se :-)

(a i u izradi je jedan hobi projektic smjesten u Riot in Emerald City setting ;-))

Kakav je Necron? Izgleda mi ok, ali nisam ga jos nikada zaigrao.

Budem sada probao E.Y.E. pa javim dojmove.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
protjeran
probao ..nevalja ,obrisao
ako je ovo pravi source engine
neko je dobrooo zabrljao ,,igra lici na hl1 po grafici ne hl2
sto se igrivosti tice animacija likova -30 ,nekuzim kako nisu uzeli hl2 animacije ?
cheatanje igre konstantno ,ubijes 2 sacekas 10tak sekundi eto respawna
misije glupoooosttt odi tamo nedi (hodas pol dana kroz mrak) i ubi nekog porucnika
dodjes tamo ubijes 2-3 glupa npc-a i tamo stoji porucnik i ceka da ga ubijes :)
ili kasnije ides oko zgrada ko pijan oko plota da bi kao druga misija rekla aj sad opet oko tig zgrada ali
paz sad promjene ,, s desne strane zgrada :)

ovo nije ni hobi napravljena igra
vise lici na ja najpametnijiii na svetu ( dokaz mama mi to rekla)
i kao svi poznati karmarak oni idem ja producirati igru
skupili par klinaca wanabebeee 3d dizajneri/modeleri/animatori
i udri
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
Kakav je Necron? Izgleda mi ok, ali nisam ga jos nikada zaigrao.

Budem sada probao E.Y.E. pa javim dojmove.

Neocron je podosta dobar.

Vuce na FPS, ali cim se pocnes fajtati, vidis da je ipak MMO, barem meni kao engyu. Igram s jednim frendom koji je soldier, ja mu gradim armor i puske, a on one-hit-killa okolo.

Odlicna stvar u igri je cinjenica da craftingom radis puno bolje predmete nego one koje lootas ili kupujes od NPC-eva.

Izgleda kao pravi cyberpunk, uglavnom, zasad stvarno nemam zamjerki osim cisto tehnickih - dosta cesto se igra zbloka...

Apropos EYE-a,

nije uopce tako los kao sto ovaj malac govori. EYE nije igra za decke koji su odrasli na Assasin's Creed-u i Bioshocku, gdje te igra vodi za ruku sto, kada i kako raditi. Treba igrati EYE na najtezem, pratiti pricu, malo se uzivjeti u cijelu atmosferu pa sve bude sasvim OK. Jos uvijek se osjeti da je hobi projekt, ali uglavnom taj osjecaj daje pozitivnu stranu, jer vidis da je ta ljubav ulozena u skoro svaki dio igre.

Jedina stvar koja mene nervira je upravo to sto je malac rekao - konstantni respawn neprijatelja, i hackiranje na daljinu. Znaci, cim startas stazu, moguce je (uz odredjene malene penale) hackirati skoro pola uredjaja na cijeloj stazi. Nerijetko bi zapoceo misiju, hacknuo sve turrete, pa tek onda izasao iz prve sobe - cisto zlu ne trebalo.

Igrao sam dosta kratko, ali jos uvijek nisam dosao niti do prvih implanta - tako da ne znam da li daju dobar feeling.

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly monkeys, where there's one you're bound to divide it - right in two...
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 15:56 (Deus ex machina).
17 godina
odjavljen

^^

ovo je deus rekao... to sutra nikad nije doslo :D i on je bio odusevljen.

editor idi u pi7** materinu..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
E.Y.E. Divine Cybermancy

Ma bitnije stvari su me zaokupirale, tako da je gaming naglo splasnuo.. i taj neocron sam picio punih 2 dana i odustao :-D

Nego, M_Dipl., jesi li za kakav coop neki put?

But I, being dead, am nothing, not even my dreams... I've spread my ashes under your feet, tread as you wish, for you tread on nothing.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
E.Y.E. Divine Cybermancy

Iskreno, bilo bi mi puno lakse da ti odlucis kada jer si ispred mene u satima iovako ionako.

Ja sam obicno zauzet svaku srijedu (snowboard) i cetvrtak (bend), ostale dane se lako dogovorimo.

Mogu igrati bilo kad, cak i u vrijeme radnog vremena - lako kasnije odradim sat dulje ili preko vikenda opalim...

Kako ti stojis s vremenom? I, moj character je poprilicno jadan u levelu, tako da ako si poodmakao daleko u igri, skrivat cu se iza tebe :-D

But I, being dead, am nothing, not even my dreams... I've spread my ashes under your feet, tread as you wish, for you tread on nothing.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
E.Y.E. Divine Cybermancy

Poceo sam vrlo sporo ispocetka...

Sad sam srolao close combat lika lika:

- koncentracija je na close combat (katane), pistolji kao sidekick weaponry, sto brze trcanje

- maleno poigravanje sa PSI-jem cisto da komplementira close combat borbu koja, ruku na srce, protiv sniperista ide malo teze :-D

- hacking, long range oruzja, medicine... sve je to katastrofa i minimalni pointsi :-D

Podosta je zabavno promjeniti stil igre maksimalno :-D Sjecam se da kad sam pocinjao, srolao sam tipicnog sniper/hacker lika, i u prvoj borbi skrivao se i iz daljine snipeao (i bjezao od granata).

Sad s ovim likom, strmoglavio sam se dolje i trcao lijevo desno u grupi od 3 neprijatelja da ih poskidam sve, te se sakrio iza auta, sa PSI convertom se healao, i trcao zig-zag prema zadnjoj dvojici da ih rijesim.

Bas je totalni gust moci prilagoditi nacin igre ovako!

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
E.Y.E. Divine Cybermancy

Nisam nazalost stigao tako daleko prvi put... dosadilo mi je na onom levelu gdje pri izlasku iz armorya odmah na desno imas nekakvu cijev na spagi, koja polomi zid.

Bas cu vidjet kako ide dalje, polagano igram...

Set as I am in my ways and my arrogance, burden of proof tossed upon non-believers... You were my witness, my eyes, my evidence, Judith Marie, unconditional one...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
E.Y.E. Divine Cybermancy

Ako nekoga zanima, ovdje se može skinuti soundtrack besplatno: http://eye.streumon-studio.com/index.php?page=music.

Intervju sa kompozitorom: game-ost.com.

the jackie stallone melted plastic barbie face!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
E.Y.E. Divine Cybermancy

http://i.imgur.com/EMMWNEE.jpg Evo njihova sljedeca igra ako koga zanima :p

Let them bestride the galaxy like the gods of old. Sheltering Mankind from destruction at the hands of an uncaring universe.|RIP Ryan Davis
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice