Koliko god sam u gužvi morao sam probati na kratko Scaniu. Slažem se, odrađena je odlično.
E sad, ono što sam ja primjetio su dosta loše performanse u novom dijelu Italije. Ne znam dal je to do mog kompa, ali bilo u gradu ili izvan grada ne mogu dobiti glatku igru, stalno trza. Čak i na slabijim postavkama nego što sam dosada imao.
Ono što me najviše muči (ali to već spada u domenu nekih drugih stvari, ne same igre) je što čim fps padne ispod 60 počne igra trzati i to osjetno i vidljivo. Već na 56 - 57 fps-a je koma za igrat, dok recimo kod drugih koje gledam na youtubeu isto pada fps u gradu i do 50, ali igra im radi i dalje fluidno, bez trzuckanja.
Ne znam dal bi to imalo kakve veze sa monitorima jer su koma, morat ću posudit od nekoga drugi čisto da isprobam. Ako nije to, onda je do grafičke....
----EDIT----
Iako je najavljeno da u početku ne bude ruta za specijalni teret u Italiji, vidi se da su se ipak pripremili za to. Naplatne kućice imaju sastrane posebno odvojenu traku baš za takve terete, kao što i u stvarnosti postoji.
Isto tako mi se sviđaju nove industrije, pogotovo otvaranje i zatvaranje vrata, te malo zahtjevniji pristup, nije da se sa glavne ceste samo skrene u dvorište. Nove autoceste su također odlične, konačno traka za uključivanje je produžena.
Uspio sam samo kratko odvoziti sad, ali i više nego zadovoljan sam viđenim.
SCS je odradio odličan posao, a niti malo ne sumnjam da će Italija vrhunska.
Jedino sam se nadao da ćemo i u ETS dobiti random eventse, ali nikad se ne zna....