Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.953.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
bivsi branitelj kaže...

polovice su ti u biti (npr.) peta spora pa peta brza, do koje se dolazi pritiskom na kuplung i mijenjanjem položaja prekidača, na kojem je (obično) nacrtana kornjača i zec

postoje mjesta di možeš "izić" sporom a nemožeš brzom, i školski bi trebalo ići redoslijedom ali kad uđeš u "đir" preskače se dosta stvari ovisno o situaciji (teret, cesta..)

Ja na MANu 361 kad sam prazan idem 4L-5L-6L-7L-7H-8L-8H, neki puta preskacem i po jednu ipo 3L-4H-6L-7L....

Ako sam natovaren onda je to druga stvar, najcesce je to onda 3L-4L-4H-5L-5H...i sve do osme polovim svaku !!

12 godina
Hrvek1909 kaže...

Jesi isprobao to? Znam da na joysticku nisam nikako mogao namjestiti komande na strelicama, pa sam koristio L12, R12

Jesam, jucer sam prstima stiskao prekidace i svaki je normalno radio, ovisi sve o gamepadu. Ja npr. u OMSI 2 na DFGT nemogu nista namjestit na strelice iako ih prepozna u igri. Sto se tice polovica sad kuzim cemu sluze, hvala!

Bilo kuda Opel svuda! :)
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Kolika je veličina igrice na Steamu? 

Planiram danas kupiit, jer do sada igrao 

cijena od 19€ je ok ali su DLC-ovi skupi.... 

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ako ces samo igru bez DLC-ova onda je oko 1,5GB ako se dobro sijecam. Preporucio bih ti da uzmes sa Kinguina gold edition za 9€LINK, i ako hoces uzmi si Scandinaviu jer je mapa odlicna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
macgyver 53 kaže...

Ako ces samo igru bez DLC-ova onda je oko 1,5GB ako se dobro sijecam. Preporucio bih ti da uzmes sa Kinguina gold edition za 9€LINK, i ako hoces uzmi si Scandinaviu jer je mapa odlicna.

te DLC-ove ćemo postepeno, jer ne može sve "jedna plaća" potrpit 
jel ima kojih naznaka kako će na Uskršnjem popustu biti i ETS2 ?

15 godina
kruskar kaže...
RuskeGTT kaže...

molit cu nekoga tko koristi G27 da mi izmjeri sve gabarite mjenjaca, u procesu sam izrade stola za PC, pa da ukomponiram nosac mjenjaca ispod samog stola, treba mi sirina i dubina postolja, visina do rucice mi nije toliko bitna, posto ce ionako prostora biti iznad, posto planiram pozicionirati rucicu dosta nize u odnosu na stol :) ali moze i ta dimenzija, reda radi. moze na PM

oprostite na off topicu, nisam znao gdje ovo staviti, a posto nisam aktivan u puno tema gdje znam da ljudi koriste G27, pa sam tu stavio :

hvala

Duljina: 23-24CM

Širina: 14-15CM

ujutro 100%tno točne dimenzije napišem,ovo sam sad s ravnalom izmjerio,koristim g27 shifter uz dfgt ;)

hvala puno! bacam se na projektiranje stola i tog nizeg oslonca za mjenjac :)

14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Krute nedo, koliko kamion ima brzina, kao da ima automatik :D

0 0 hvala 0
12 godina
Gale92 kaže...
macgyver 53 kaže...

te DLC-ove ćemo postepeno, jer ne može sve "jedna plaća" potrpit 
jel ima kojih naznaka kako će na Uskršnjem popustu biti i ETS2 ?

Ovo sta ti je kolega Macgyver 53 rekao za gold edition, to ti je ETS2 igra + Going East ( Poljska ), a uz to bi trebao uzet i Skanđu koja je ne odlicna, nego vrhunska ( LINK )

Ukupno te ispadne oko 17-20€.

Ali naravno, gledaj ove dane na kinguinu ili G2A ( cak i steam ) pa vidi da li ima kakvih popusta.

Battleog - 191silvinjo
14 godina
hahhaajaads kaže...

Ali naravno, gledaj ove dane na kinguinu ili G2A ( cak i steam ) pa vidi da li ima kakvih popusta.

pratit ću, a recite mi ako uzmem samo ETS2 za 19€, koliko "veliku" mapu dobivam? 
dal negdje ima slikovni prikaz....

14 godina
Gale92 kaže...
hahhaajaads kaže...

pratit ću, a recite mi ako uzmem samo ETS2 za 19€, koliko "veliku" mapu dobivam? 
dal negdje ima slikovni prikaz....

Veličina osnovne mape za ets2 ti je ovakva...

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Sad nezz dal da uzmem preko Steam ili da uzmem preko ovih ostalih (a neda mi se radit acc) kada vć za steam imam sve... 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Sad nezz dal da uzmem preko Steam ili da uzmem preko ovih ostalih (a neda mi se radit acc) kada vć za steam imam sve... 

Ma  kupi preko neke stranice jeftini te dodje na stem-u je skuplje za 19 e mozes kupiti i Skandinaviju i going est i ets2 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

registracija te ne košta a prilično je jeftinije pa razmisli...

kad kupiš key, na steamu imaš opciju "add a game" i tu obaviš registraciju ključa pa steam skine i instalira igru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Gale92 kaže...

hm ? netrebas radit acc na stranicama poput G2A ili Kinguin, samo stavis u kosaricu, dodas email, onda payment ide, i to je to, kljuc dobijes odma na stranici ili ako ne dobijes odma na stranici, odes na mail i tamo ti je key, i to samo upises u steam..

ETS2 + Going East + Scandinavia

Battleog - 191silvinjo
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 13:39 (hahhaajaads).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Recimo ako bi uzeo ovu inačicu , dal bi ona odgovara s ETS sa Steama (tj zanima me dal ću u samoj igrici imati i pripadajuću proširenu mapu) ? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

meni draže sve sa Steam-a,sve na jednom mjestu od DLC-a do updatea

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
krokodil kaže...

Ma super je to brate podrzati Stem al nema se novaca za takvo sto bar ja. 29g u guzici a nemam posao tako da :) 

12 godina
neaktivan
hasankooo kaže...
krokodil kaže...

Ma super je to brate podrzati Stem al nema se novaca za takvo sto bar ja. 29g u guzici a nemam posao tako da :) 

ja sam 4 godine mlađi :D

torbu u ruke i cili svit je prid tobom :) ...ali to je za neke druge teme...

steam ima dosta sniženja,samo treba pratiti 

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Želim se zahvaliti svima, kupio sam odnosno sam postupak prošao je bez problema, uživati ću u proširenoj mapi...

no mene sada zanima ja mogu slobodno na dalje kupovati DLC-ove te dodatke i preko Steama, bez obzira što samo igricu nisam kupio preko Steama, već samo CD Key koji sam upisao,
dal ima to koje razlike prilikom daljnje kupovine unutar Steama za ETS 2?

1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Mozes kupovat DLC-ove odakle ti volja

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Zanima me kako mogu  recimo BLINKATI svijetlima? 
Znam kako se postave duga ali kako se BLINKAT? 

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Kolko ja znam, slovo J je postavljena za blic

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 12:24 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Tony1999 kaže...

Kolko ja znam, slovo J je postavljena za blic

Hvala 

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Može link za zadnju verziju Mađe? Nemogu ju nigdje nac, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
macgyver 53 kaže...

Može link za zadnju verziju Mađe? Nemogu ju nigdje nac, hvala!

Si pogledao predhodnu stranicu ?

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Znam jos da sam negdje procitao da je izasla zadnja verzija i prelistam zadnje dvije stranice al mi je opet nekako promakla

Beta testiranje mjenjaca :)) jos treba slozit nosac na stolici i postavit sve stranice na kutiju, radi super a osjecaj je odlican, za ETS mi je bolji od G29 shiftera na kojem sam imao priliku igrat jer su na njemu brzine dosta kratke. Prekidac na mjenjacu jos nije spojen jer moramo smislit nacin kako spustit zice do gamepada a da ne smetaju pri promjeni brzina. Slozili smo i nosac tipkovnice zbog OMSI-a ali koristim ga i u ETS. Sve u svemu prezadovoljan sam, LP!

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 19:42 (macgyver 53).
Moj PC  
11 0 hvala 1
15 godina
Euro Truck Simulator 2

VIDEO!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Video cu sutra upload-at

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
macgyver 53 kaže...

Beta testiranje mjenjaca :)) jos treba slozit nosac na stolici i postavit sve stranice na kutiju, radi super a osjecaj je odlican, za ETS mi je bolji od G29 shiftera na kojem sam imao priliku igrat jer su na njemu brzine dosta kratke. Prekidac na mjenjacu jos nije spojen jer moramo smislit nacin kako spustit zice do gamepada a da ne smetaju pri promjeni brzina. Slozili smo i nosac tipkovnice zbog OMSI-a ali koristim ga i u ETS. Sve u svemu prezadovoljan sam, LP!

Clap, clap

Otkad sam ovaj tjedan nabavio DFGT ponovo sam se zagrijao jače za trucking, nisam mislio da bude tako ali volan je volan, nenadmašno.

Nego, ovo mi posebno upalo u oko

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Radi :) ali tu stoji za ukras

Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice