Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.954.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: jel dobar ovaj mis za euro truck simulator 2
dzonyy kaže...

jel dobar ovaj mis za euro truck simulator 2 ima 18 dugmeta ? Ja sam danas gledao U Paracinu kod mene taj mis i ima ga u Win win prodavnici i stize mi u ponedeljak http://www.winwin.rs/mis-urage-mmorpg-optical-4000dpi-hama-113730-crni-4750188.html  ga i link nego ne znam da li sam smeo da ga postavim

Ovaj ti je bolji 

Sory na trolanju ali morao sam haha,,, 

Black Spider
15 godina
Re: jel dobar ovaj mis za euro truck simulator 2
dzonyy kaže...

jel dobar ovaj mis za euro truck simulator 2 ima 18 dugmeta ? Ja sam danas gledao U Paracinu kod mene taj mis i ima ga u Win win prodavnici i stize mi u ponedeljak http://www.winwin.rs/mis-urage-mmorpg-optical-4000dpi-hama-113730-crni-4750188.html  ga i link nego ne znam da li sam smeo da ga postavim

Ovaj ti je bolji 

Sory na trolanju ali morao sam haha,,, 

Black Spider
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://www.winwin.rs/mis-urage-mmorpg-optical-4000dpi-hama-113730-crni-4750188.html evo ga i link nego ne znam da li sam smeo da ga postavim . :)

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Koliko sam ja upucen u igru ( 900h ), znam da se nemora kupovat novi mis..., mozes igrat sa tipkovnicom, mozes sa misem ( bio srot ili ne ), volanom, gamepadom...

Troll maybe ?xD

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo voznje nakon dugo vremena 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

molit cu nekoga tko koristi G27 da mi izmjeri sve gabarite mjenjaca, u procesu sam izrade stola za PC, pa da ukomponiram nosac mjenjaca ispod samog stola, treba mi sirina i dubina postolja, visina do rucice mi nije toliko bitna, posto ce ionako prostora biti iznad, posto planiram pozicionirati rucicu dosta nize u odnosu na stol :) ali moze i ta dimenzija, reda radi. moze na PM

oprostite na off topicu, nisam znao gdje ovo staviti, a posto nisam aktivan u puno tema gdje znam da ljudi koriste G27, pa sam tu stavio :

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
RuskeGTT kaže...

molit cu nekoga tko koristi G27 da mi izmjeri sve gabarite mjenjaca, u procesu sam izrade stola za PC, pa da ukomponiram nosac mjenjaca ispod samog stola, treba mi sirina i dubina postolja, visina do rucice mi nije toliko bitna, posto ce ionako prostora biti iznad, posto planiram pozicionirati rucicu dosta nize u odnosu na stol :) ali moze i ta dimenzija, reda radi. moze na PM

oprostite na off topicu, nisam znao gdje ovo staviti, a posto nisam aktivan u puno tema gdje znam da ljudi koriste G27, pa sam tu stavio :

hvala

Duljina: 23-24CM

Širina: 14-15CM

ujutro 100%tno točne dimenzije napišem,ovo sam sad s ravnalom izmjerio,koristim g27 shifter uz dfgt ;)

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Malo mi je glupo što ima limit na zaposlenike(227) :S

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

a i sta ce ti brate u Mp samo laga zbog zaposleni :)

14 godina
odjavljen
Igram SP.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hasankooo kaže...
Dex.pwn kaže...

a i sta ce ti brate u Mp samo laga zbog zaposleni :)

je li ovo potvrđeno?

naime, ETS2 i (ili) ATS mi u SP radi dobro na high-ultra ali u MP jedva (priličan lâg) a ja sam to otpisivo na slab komp

15 godina
Euro Truck Simulator 2

ovo sa radnicima je potvrđeno, dosta ljudi sa kojima igram, i svi smo uvijek više manje na TSu su dali otkaz radnicima i igra je živnula 

World Of Trucks Profile: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=507406
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
JuXo kaže...

ovo sa radnicima je potvrđeno, dosta ljudi sa kojima igram, i svi smo uvijek više manje na TSu su dali otkaz radnicima i igra je živnula 

Ne vidim čemu to ograničenje. Svaki grad ima garažu, a u pola njih(ako ne i više) ne možeš staviti radnike. Kao što sam rekao, zanima me za SP, MP ne igram jer je krekirana igra(najnovija verzija + dva DLCa)

12 godina
Euro Truck Simulator 2

A i nema potrebe za tim radnicima, u SP profilu gdje vozim onaj TGA mogao sam vec zaposlit dosta radnika ali nemam ni jednog, bilo bi fora da se placa neki porez na te kamione, popravci itd... Ali ovak samo pare sipaju na racun

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Ne znam za vas, ali ja vidim potrebu za radnicima.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Al nema ti potrebe :P salim se. Samo ti si debelo u kreditu kada ti treba jos radne snage heheeh

12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

A i nema potrebe za tim radnicima, u SP profilu gdje vozim onaj TGA mogao sam vec zaposlit dosta radnika ali nemam ni jednog, bilo bi fora da se placa neki porez na te kamione, popravci itd... Ali ovak samo pare sipaju na racun

Pda znam ja da bi ti to volio jos da dodje neka teta i kaze pare na sunce :)

14 godina
odjavljen
hasankooo kaže...
Dex.pwn kaže...

Al nema ti potrebe :P salim se. Samo ti si debelo u kreditu kada ti treba jos radne snage heheeh

Igram otkako je izašla prva verzija igre, imam toliko para da se ne moram brinuti za novac ako otpustim sve radnike.

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Pa da igramo ko ljudi Razlika između vožnje s volanom i gamepadom nebo i zemlja, sad je to uživancija.

Malo s puta, Allianz Arena

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Još da vas pitam, koja je razlika kad je srednja osovina podignuta a kad je spuštena? Il je to onak, rad fore.

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Trenutak nepažnje je dovoljan da se dogodi nesreća. Nasreću, sve je prošlo samo sa manjom materijalnom štetom, bez ozlijeda. U svakom slučaju, sad znam da sa cisternama i rasutim teretom treba opreznije voziti i da su dosta osjetljivije na prevrtanje od običnih prikolica na koje sam naviknuo.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Igzy20 kaže...

Trenutak nepažnje je dovoljan da se dogodi nesreća. Nasreću, sve je prošlo samo sa manjom materijalnom štetom, bez ozlijeda. U svakom slučaju, sad znam da sa cisternama i rasutim teretom treba opreznije voziti i da su dosta osjetljivije na prevrtanje od običnih prikolica na koje sam naviknuo.

Lol, s koliko si to uletio u taj zavoj kad te je okrenulo haha?

12 godina
Dex.pwn kaže...

Lol, s koliko si to uletio u taj zavoj kad te je okrenulo haha?

Hehe pa je, a nama prodaje "trenutak nepaznje" a on pici gas do daske i onda ... ukloni dasku ...

--------------------- edit:

Frank upravo pustio novu Madju ...

http://www.mediafire.com/download/rq26ti1gbzc4ngk/HUNGARY_MAP_byfrank007_0.9.27_1.22.7z

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 23:04 (suMaper).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo update sto se tice H-Shiftera, unutarnji mehanizam je dosta smanjen da bude cvrsci i da mjenjac bude manji, tek u petak su stigli mikroprekidaci s Ebaya pa smo ih dns postavili, polemili i isprobali. Jos zasarafimo sve stranice na kutiji, ucvrstimo PCB gamepada i to je to Ako netko ima neke stare pedale za komp nek  mi se javi u PP jer mi trebaju za kuplung. LP!

Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
macgyver 53 kaže...

Evo update sto se tice H-Shiftera, unutarnji mehanizam je dosta smanjen da bude cvrsci i da mjenjac bude manji, tek u petak su stigli mikroprekidaci s Ebaya pa smo ih dns postavili, polemili i isprobali. Jos zasarafimo sve stranice na kutiji, ucvrstimo PCB gamepada i to je to Ako netko ima neke stare pedale za komp nek  mi se javi u PP jer mi trebaju za kuplung. LP!

Sam mal, ako tu ima osam komada, kako ćeš ubaciti u 12u?

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Bit ce prekidac na kugli mjenjaca kao u pravom kamionu za promjenu grupe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 1:47 (macgyver 53).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Eh, još kad bi te razumio šta je grupa, šta polovica haha

Nisam ni auto vozio kako treba :P

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Kiki287 je to objasnio par stranica unazad, uglavnom u kamionu koji ima rucni mjenjac imas na rucici mjenjaca polugicu za polovice i grupe, znaci kada dođeš npr. do 6. i hoces u 7. stisnes tipku za promjenu grupe i ubacis ga di je inace 1. brzina i presaltat ce ti ga u 7. itd.. A za polovice vise nisam ni ja siguran kako tocno rade, ako sam dobro skuzio brzinu polovis kada hoces u kracem vremenu ubrzat.

Evo video (ukljuci si ENG titlove):

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

polovice su ti u biti (npr.) peta spora pa peta brza, do koje se dolazi pritiskom na kuplung i mijenjanjem položaja prekidača, na kojem je (obično) nacrtana kornjača i zec

postoje mjesta di možeš "izić" sporom a nemožeš brzom, i školski bi trebalo ići redoslijedom ali kad uđeš u "đir" preskače se dosta stvari ovisno o situaciji (teret, cesta..)

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jesi isprobao to? Znam da na joysticku nisam nikako mogao namjestiti komande na strelicama, pa sam koristio L12, R12

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice