Radi se pomalo.
Moram napomenut da je ovo prvi put da radim skinove i znam da nisu savršeni, ali trudim se koliko mogu. S vremenom ću neke stvari pokušati ispraviti.
Prvenstveno radim za sebe, ali podijelit ću sa drugima također, pa kome se sviđa neka koristi.
U packu će se naći dosta hrvatskih kompanija.
Iako se nekih skinova može naći po netu, svaki od skinova u packu ću osobno napraviti, tako da nikome ne kradem njegove zasluge.
Još jedna od razlika je ta što će sve prikolice biti standalone i da će svaka od njih imati svoj pripadajući teret, pa se neće dogoditi da prikolica sa Jamnicom prevozi cigle ili Kaufland da prevozi nešto što nema veze sa njim.
Očekujem da bi pack do kraja ovog tjedna mogao biti gotov i uploadan na neki od servisa za razmjenu modova. Link ću postaviti ovdje.
Također, ako netko ima želju za skin od neke kompanije, može mi poslati PM, pa ću vidjeti dal sam u mogućnosti nešto tako napraviti.
Za sad radim sa logom firmi, a nadam se da ću sa vremenom naučiti baš i samostalno crtati neke skinove, pa da to malo profesionalnije izgleda.