Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.953.969
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Radi se pomalo.

Moram napomenut da je ovo prvi put da radim skinove i znam da nisu savršeni, ali trudim se koliko mogu. S vremenom ću neke stvari pokušati ispraviti.

Prvenstveno radim za sebe, ali podijelit ću sa drugima također, pa kome se sviđa neka koristi.

U packu će se naći dosta hrvatskih kompanija.

Iako se nekih skinova može naći po netu, svaki od skinova u packu ću osobno napraviti, tako da nikome ne kradem njegove zasluge.

Još jedna od razlika je ta što će sve prikolice biti standalone i da će svaka od njih imati svoj pripadajući teret, pa se neće dogoditi da prikolica sa Jamnicom prevozi cigle ili Kaufland da prevozi nešto što nema veze sa njim.

Očekujem da bi pack do kraja ovog tjedna mogao biti gotov i uploadan na neki od servisa za razmjenu modova. Link ću postaviti ovdje.

Također, ako netko ima želju za skin od neke kompanije, može mi poslati PM, pa ću vidjeti dal sam u mogućnosti nešto tako napraviti. 

Za sad radim sa logom firmi, a nadam se da ću sa vremenom naučiti baš i samostalno crtati neke skinove, pa da to malo profesionalnije izgleda.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
12 0 hvala 3
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Lijepo, lijepo

Nego, hoće li biti standalone ili će zamjenjivati neke druge prikolice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Svaka prikolica je standalone i nema zamjena postojećih prikolica.

Nadam se da isto tako ne bi trebalo biti problema sa drugim modovima.

Isprobao sam kod sebe ovih par i zasad rade, pojavljuju se u popisu poslova (i brzi i obični) i također bi trebale biti vidljive u prometu sa AI kamionima.  

Jedino je potrebno odspavati koji puta kako bi se prikolice pojavile u popisu poslova.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Igzy20 kaže...

Svaka prikolica je standalone i nema zamjena postojećih prikolica.

Nadam se da isto tako ne bi trebalo biti problema sa drugim modovima.

E to me zanimalo, onda ih definitivno skidam. Trebam nešto domaće u igri :)

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

04.04.2015. - konvoj, Warszawa-Torino

Obavezeno: 

-imati prikolicu

-sunrise crveno-žuto-crveno boja kamiona

-TeamSpeak3 Balkan kanal (ts3.ets2mp.com)

-držati razmak zbog laggova

Tko ne zadovoljava jedan od uvjeta ne može sudjelovati u konvoju.

Molimo krenite s punim rezervoarom da ne moramo često stajati.

Poželjno je ispred nick-a staviti oznaku "Balkan™" da donekle izgledamo jednako.

Za ostale informacije posjetite facebook stranicu i  stranicu organizacije te tamo pročitajte ostala pravila!! 

Nadam se ugodnom druženju i da će te poštivati pravila!! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

ajde napravi jednu prikolicu sa imenom Paravinja Trans, za moju firmu u igri

edit: e jbg, znači ništa od konvoja što se tiče mene, onaj sunrise ne ide na moj kamion

World Of Trucks Profile: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=507406
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 15:30 (JuXo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo, prva verzija je gotova.

Neki skinovi mi nisu u potpunosti uspjeli, no uskoro ću dodati još novih prikolica, pa ću onda ispraviti ove koje nisu dobre.

Napominjem da sam se prvi put upustio u ovo, pa prikolice nisu baš savršene, no što je tu je. 

Prikolice se mogu vidjeti u pregledniku prikolica.

Nisam primjetio nikakve probleme u kompatibilnosti sa drugim modovima, no ako netko naleti na problem neka javi.

LINK 

Moj PC  
4 0 hvala 4
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma za prvi put je odlično. Samo popravi ove Plodine.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ma znam, da. Plodine su baš skroz krivo ispale, a neke su mogle malo i bolje, ali već sam upakirao i uploadao, pa mi se nije dalo sve ponovno. Ako ne večeras, onda sutra sigurno dolaze Plodine kako spada. :)

-----EDIT-----

I službeno je! SCS je potvrdio datum izlaska za novi DLC u službenom teaseru. Još malo i čekanju je kraj.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 18:18 (Igzy20).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Balkan Šped

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 18:58 (krokodil).

2 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ekipa, pošto vidim da se dosta vas bavi izradom skinova, a htjeli bi napravit standalone prikolice radim mali tutorial za ETS2 Studio.

Dobio sam u inbox par upita kako to napraviti, pa eto, čim sklepam tutorial uploadat ću ga ovdje.

Forum i služi da jedni drugima pomažemo! 

-----EDIT-----

Evo ga, brzinski tutorial sklepan. Nije savršen, ali nadam se da će poslužiti kao neka osnova i eventualno popunjavanje nekih nedoumica. Za sva pitanja me slobodno možete kontaktirati, pa ću u skladu sa svojim mogućnostima pokušati pomoći. 

Poseban pozdrav ide mom obožavatelju koji na većinu mojih postova daje TD bez, po meni, nekog posebnog razloga. Živio ti meni! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 21:15 (Igzy20).
Moj PC  
9 1 hvala 1
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

@Igzy

Ima nas svakakvih nije zamjerit, inače da pohvalim ideju za ove prikolice ja sam prije otprilike godinu dana bio započeo ovakav projekat skinovi za prikolice iz regije Bih, Hrv, Srb sa CS6 solidne rez 2048x2048, bilo je otprilike oko 20-25 skinova na neke sam trošio i po nekoliko sati, nažalost sve je otišlo tipu kojem sam prodao stari PC, tako da sam izgubio volju da ponovo krenem ispočetka, jedva se natjeram da uradim skin za kamion, odavno ciljam da uradim Die Hard Volvo ali čisto sumnjam da ću u dogledno vrijeme, hoću da kažem neko odvoji svoje dragocjeno vrijeme da nešto uradi ili pomogne samo to ljudi ne znaju cijenit

Max1985

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

U četvrtak izlazi Scandinavia, cijena 15 eura

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Igzy20 kaže...
Poseban pozdrav ide mom obožavatelju koji na većinu mojih postova daje TD bez, po meni, nekog posebnog razloga. Živio ti meni! 

priča se da za svaki TD što ti da, njemu naraste 1 cm, još znanstvenici utvrđuju čega

EDIT: novi MP update je vani, i vraćen je speedlimit na EU1, fk yea!

World Of Trucks Profile: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=507406
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2015 23:06 (JuXo).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel planira netko kupovati skandinavia dlc? Ako se nadje negdje jeftinije pa da i meni kupi jedan.Dam novce na ruke,kupim PSC ili kako se vec dogovorimo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

samo prati g2a ili kinguin

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
JuXo kaže...

samo prati g2a ili kinguin

Dali se tamo moze kupiti preko PSC? Fora je sto nemam karticu da bi mogao kupovati a sad da idem izradit karticu zbog tog ne isplati mi se.Bolje mi je dat pare nekom da mi kupi pa mu platim i pocastim cugom ako je iz OS.

12 godina
neaktivan
JuXo kaže...

EDIT: novi MP update je vani, i vraćen je speedlimit na EU1, fk yea!

Tooo. Jucer vozim, trudim se drzati tempomat na 90, odjedanput mi doleti neki klinac i spizdi mi se u prikolicu s 140.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
15 godina
Euro Truck Simulator 2

eno, djeca se bune na forumu zato što ne mogu voziti nidforspid 

xperia, koliko vidim na kinguinu dolje, primaju PSC

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 13:23 (JuXo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ispravljene Plodine i Žuja, nova verzija se može skinuti na LINKU.

Potrebno je obrisati stari mod u mapi i staviti ovaj novi.

Uskoro i nove prikolice. :)

Moj PC  
6 0 hvala 3
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam jedan problem, pa ako mi tko ikako može pomoći. Znači radi se o tome da sam kupio ETS 2 preko Steama, instalirao, počeo ga igrati, no tu je nastao problem. Igrao bi možda 5-10 minuta a onda bi me izbacilo iz igre te bi pisalo nešto slično ovome "Euro Truck Simulator 2 Steam stopped working". To bi se događalo i u Singleplayeru a i u Mutliplayeru.

Nemam instalirane nikakve modove te nešto slično tome...

Dali je netko možda zna u čemu je problem? Dali ste se ikad susreli s tim, kako ste riješili to?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prelistaj ovo malo možda nešto od navedenog pomogne, a evo i video

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=8&t=13788

Max1985

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Max1985 kaže...

Prelistaj ovo malo možda nešto od navedenog pomogne, a evo i video

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=8&t=13788

Ništa, čitao sam to pokušavao sve navedeno. Od instaliranja DirectX pa do instalacije Drivera za grafičku karticu. Ništa nije pomoglo, opet ista priča.

Jedini problem onda može biti Windows, a možda pak i moj kompjuter.. To su jedine preostale solucije.

Hvala na pomoći Max1985! 

11 godina
Euro Truck Simulator 2

SCS je i na svom blogu službeno potvrdio 07.05 kao i službeni datum izlaska novog DLC-a. Također, idući tjedan izlazi i 1.17 public beta verzija.

U duhu toga sam napravio malu anketu, pa tko je voljan neka da svoj glas. 

Sve u svemu, bit će to dosta promjena u igri kroz ovih mjesec dana.

Ne znam za druge, ali kod mene nema naznaka da će mi ova igra brzo dosaditi. :D

7 Kupujem novi DLC čim izađe
18 Kupujem novi DLC na popustu
0 Nastavit ću koristiti Promods
4 Ne kupujem niti me zanima
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 1:30 (Igzy20).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Najvjerovatnije da ću sačekati popust i ujedno da vidim dok se to malo istestira ne bih da skačem samo sa updatea na update a i odnedavno je izašla ProMods mapa koja se mora detaljno istražit, a igra teško da će dosadit sa ovakvom podrškom i razvojem stvarno sam prezadovoljan jer je igram sa istom strašću kao i prvog dana kada je izašla

Max1985

0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Kupujem odmah pri izlasku jer mislim da su zaslužili sa svojim radom i update-ovima za igru koja je izašla 2012 + beplatnim kamijonima koji bi neki developeri naplaćivali sa raznoraznim DLC-ovima + Ne volim American truck simulator tako da ću ovu igru igrati dosta dugo.

Zmaj od Bosne
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Mislim da ću ga uzeti tek kad Promods prilagodi svoju mapu s ovim DLC-om a do onda će mu i cijena pasti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grana kaže...

Imam jedan problem, pa ako mi tko ikako može pomoći. Znači radi se o tome da sam kupio ETS 2 preko Steama, instalirao, počeo ga igrati, no tu je nastao problem. Igrao bi možda 5-10 minuta a onda bi me izbacilo iz igre te bi pisalo nešto slično ovome "Euro Truck Simulator 2 Steam stopped working". To bi se događalo i u Singleplayeru a i u Mutliplayeru.

Nemam instalirane nikakve modove te nešto slično tome...

Dali je netko možda zna u čemu je problem? Dali ste se ikad susreli s tim, kako ste riješili to?

Zna li netko?

11 godina
Euro Truck Simulator 2

Počeo i ja malo petljat po Photoshopu.

Za prvi put je izbor pao na Zagrebtrans. Ja sam zadovoljan kako je ispalo. 

Hvatam osnove i krećem sa nekim lakšim stvarima, pa se nadam da ću sa vremenom biti sposoban i nešto kompliciraniji skin napraviti.

Kako to izgleda može se vidjeti na slikama dolje. :) Ako se kome sviđa, mogu uploadat, pa stavit link ovdje. :)

I još jednom prilikom, ovaj put javno, želim zahvaliti kolegi Krokodilu koji mi je pomogao uz pitanja o Photoshopu. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2015 19:41 (Igzy20).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Vidim da si se ufurao u izradu skinova,super su skinovi samo naprijed  Daj mi reci jel mozes od Panonije Osijek napraviti skin? 

Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice