Ja ću možda navečer na MP ukoliko riješim problem sa pingom jer me stalno izbacuje.
EDIT: najnoviji patch je ipak samo paint job. Izašla su 2 DLC-a sa Canadian i Poland Paint Job. Mogu se kupiti na Steamu.
Ja ću možda navečer na MP ukoliko riješim problem sa pingom jer me stalno izbacuje.
EDIT: najnoviji patch je ipak samo paint job. Izašla su 2 DLC-a sa Canadian i Poland Paint Job. Mogu se kupiti na Steamu.
Jučer krenuo sa konvojem iz Kiela prema Torinu. Uzeo sam teret za Bern i planirao sam iči jedan dio puta sa ostalima i istovariti teret u Bernu ali nisam pratio gps pa sam fulao izlaz sa autoceste 
Ima koji popust trenutno za Ets Kolega bi kupio da mozemo skupa u multiplayeru igrat.. http://www.fast2play.com/category/3568/euro-truck-simulator-2-gold-bundle-steam-gift/ vrijedi li ova stranica?
UPDATE: kupio, radi sve ko od sale.. :)
5,7€ za ets2+dlc
Ja sam današnji konvoj iz Brussela napustio. Vođa konvoja se stalno zaustavlja negdje. Malo na pumpu, malo na odmoriste, malo u Frankfurt, malo na zaustavnu traku... Pa nisam trudan pa da moram svako malo u WC. Na nekih mozda 500km od Wien sam izasao iz konvoja i krenuo sam preticat, kad vođa puta pokusava da me zaustavi i gura mi prikolicu. Sreca nije bilo nikakvih ostecenja kad sam parkirao prikolicu. Stigao u Wien za 10min, a da sam sa njima vozio bog zna stigao bi za 30min.
jel se moze igrat MP na download verziji?
jel se moze igrat MP na download verziji?
Može ako je downloadano sa Steama. 
Ima koji popust trenutno za Ets Kolega bi kupio da mozemo skupa u multiplayeru igrat.. http://www.fast2play.com/category/3568/euro-truck-simulator-2-gold-bundle-steam-gift/ vrijedi li ova stranica?
UPDATE: kupio, radi sve ko od sale.. :)
5,7€ za ets2+dlc
Odi na Kinguin i kupi, najsigurnije.
Odi na Kinguin i kupi, najsigurnije.
Mislim da je to jedna od trgovina iz onog Kinguin partner programa, vidiš da je layout stranice isti.
Uostalom sve sta placas paypalom je sigurno, tako da nemas frke. Ali ovo je filijala kak veli kolega, tako da niti tu nema frke.
Pozdrav ljudi,ima li tko kakav prijedlog- koji je volan do 300 kn dobar za ETS2,posto vec neko vrijeme igram ets2 ,pa sad namjeravam uzet volan,samo nisam pametan,pa ako ima tko kakav prijedlog?
16 novih gradova u ProMods 1.7 koja izlazi vrlo skoro ...
... 
Q- When will it be released?
A- When SCS releases their new patch (+/- 24hrs of course)
Q- What will be in ProMods version 1.7?
A- Alot of stuff will be added in ProMods 1.7. Here is a list of the cities (maybe I forgot some): Herning, Holstebro, Viborg, Vaduz, Antwerpen, Bordeaux, Tours, Orléans, Provoo, Hameenlinna, Mikkeli, Varkaus, Kuopio, Jyväskylä, Lahti and Tampere. Furthermore we improved alot of signage and roads all across the ETS2 map.
Q- What is happening with the Ireland project?
A- It's halted due to SCS working in that area.
Hehe, necete mi vjerovati ali ovo je zaista sesti pokusaj ...
a kraj nisam imao strpljenja docekati gledajuci ovu umjetnost ... 
vidio bi te sa pravim kamionom...hahaha
postoje li nade da u budučnosti u nekom dlc-u ili nekoj verziji budu i hrvatski gradovi...??
postoje li nade da u budučnosti u nekom dlc-u ili nekoj verziji budu i hrvatski gradovi...??
RI, ZD, ST i DU imas u TSM mapi, a u njoj ce prije biti i ceo Balkan nego sto ce SCS stici u HR ...
Slijedeci SCS-ov dlc je Skandinavija ...
Jel ima netko informaciju kad bi otprilike mogao bit popust na steam-u? Trenutna cijena je 20€, što mi je ipak malo preskupo.
Pogledaj par postova iznad, netko je kupovao igru za par € na stranici, ali ne znam točno kojoj. Sve piše iznad.
Jel ima netko informaciju kad bi otprilike mogao bit popust na steam-u? Trenutna cijena je 20€, što mi je ipak malo preskupo.
Kinguin :
ETS 2
ETS 2 GOLD (ETS 2 + Going East DLC)
Trcu 

Trcu 

ja se stvarno izvinjavam ako sam nepismen a to nije razlog da me zajebajes
Vidi Chichul-a smrada 
Potrosio sam valjda preko 40k€ s kojima bi otplatio kredit odavno da imbecili u Britaniji ne voze po suprotnim smjerovima, da ima reda na dockovima i tako. kakvih sve imbecila ima to je za nevjerovat.
Taj MP je teško smeće.Previše tu djece ima koja neznaju nista o pravilima saobraćaja,njima je samo na umu gas,gas,gas.Jednostavno previše je debila na jednom mjestu zato ja to ne igram
Taj MP je teško smeće.Previše tu djece ima koja neznaju nista o pravilima saobraćaja,njima je samo na umu gas,gas,gas.Jednostavno previše je debila na jednom mjestu zato ja to ne igram
Ok ne moraš!!... u biti ok je mp, tu i tamo budala, al postoji autosave pa nije problem
Autosave je u biti ok ali uz podrsku svojih save-a ...
zato sto autosave snima tocno na svakih 5 rl min. (i ima samo taj posljednji snimak) i desilo mi se vise puta da posle bliskog susreta sa kamikazom ja se jos snebivam i gledam gdje sam i sta sam a autosave rokne (snimi, jer je doslo njegovih 5 min.) i ...
tada pomaze samo svoj posljednji save ali posto se on ne moze raditi svakih 5 rl min. znaci bas je potrebna kombinacija autosave + svoj save ...
Se mogu igdje vidjeti šta obuhvača update koji izlazi svako malo (0.1.0.7.3), na što da obratim pozornost? Tražio sam na njihovoj službenoj stranici al nema....
Inaće nevezano za ovo gore http://ets2c.com/
Gdje je tu logika da organiziraju konvoje točno kad se odigrava 1/4 finale svjetskog