Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.961.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
SimeKZ kaže...

Upravo mi je pisalo da kasnim 7milja sati. To je neki BUG makar sam dobio keš i ostalo. 

Zanimljivo je da kolicina imbecila u toj igri je nevjerovatna. 30km od cilja, frajer me zakuca bocno bez ikakvog razloga, vozim 85 po autoputu i samo skrene i rokne me.

To na autoputu, ako je u traci do tebe je najvjerovatnije lag, nije nikakav debil ;)

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel ima koga na cesti sada i uskoro?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja ću možda navečer na MP ukoliko riješim problem sa pingom jer me stalno izbacuje.

EDIT: najnoviji patch je ipak samo paint job. Izašla su 2 DLC-a sa Canadian i Poland Paint Job. Mogu se kupiti na Steamu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 23:52 (Igzy20).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Jučer krenuo sa konvojem iz Kiela prema Torinu. Uzeo sam teret za Bern i planirao sam iči jedan dio puta sa ostalima i istovariti teret u Bernu ali nisam pratio gps pa sam fulao izlaz sa autoceste {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima koji popust trenutno za Ets Kolega bi kupio da mozemo skupa u multiplayeru igrat.. http://www.fast2play.com/category/3568/euro-truck-simulator-2-gold-bundle-steam-gift/ vrijedi li ova stranica?

UPDATE: kupio, radi sve ko od sale.. :)
5,7€ za ets2+dlc  

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 17:50 (tuga000).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

bas se u zadnji par dana ne moze sa kretenima igrati...il te u pola ture izguraju sa mape pa se zabijes u branike, il cekaju iza krivine da se zabiju u tebe, il ovako nece da cekaju da jedan po jedan parkira, nego svi odjednom... kako god... kretenska posla :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam današnji konvoj iz Brussela napustio. Vođa konvoja se stalno zaustavlja negdje. Malo na pumpu, malo na odmoriste, malo u Frankfurt, malo na zaustavnu traku... Pa nisam trudan pa da moram svako malo u WC. Na nekih mozda 500km od Wien sam izasao iz konvoja i krenuo sam preticat, kad vođa puta pokusava da me zaustavi i gura mi prikolicu. Sreca nije bilo nikakvih ostecenja kad sam parkirao prikolicu. Stigao u Wien za 10min, a da sam sa njima vozio bog zna stigao bi za 30min.

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel se moze igrat MP na download verziji?

0 3 hvala 0
14 godina
stipee98 kaže...

jel se moze igrat MP na download verziji?

Može ako je downloadano sa Steama. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
tuga000 kaže...

Ima koji popust trenutno za Ets Kolega bi kupio da mozemo skupa u multiplayeru igrat.. http://www.fast2play.com/category/3568/euro-truck-simulator-2-gold-bundle-steam-gift/ vrijedi li ova stranica?

UPDATE: kupio, radi sve ko od sale.. :)
5,7€ za ets2+dlc  

Odi na Kinguin i kupi, najsigurnije.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
SimeKZ kaže...
tuga000 kaže...

Odi na Kinguin i kupi, najsigurnije.

Mislim da je to jedna od trgovina iz onog Kinguin partner programa, vidiš da je layout stranice isti.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Uostalom sve sta placas paypalom je sigurno, tako da nemas frke. Ali ovo je filijala kak veli kolega, tako da niti tu nema frke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ljudi,ima li tko kakav prijedlog- koji je volan do 300 kn dobar za ETS2,posto vec neko vrijeme igram ets2 ,pa sad namjeravam uzet volan,samo nisam pametan,pa ako ima tko kakav prijedlog?

2 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Hehe, necete mi vjerovati ali ovo je zaista sesti pokusaj ...
a kraj nisam imao strpljenja docekati gledajuci ovu umjetnost ... {#}

i oopet ispocetka, a jeee ... i oopet ispocetka, a jeee ...
IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
9 1 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

16 novih gradova u ProMods 1.7 koja izlazi vrlo skoro ... {#} ... {#}

Q- When will it be released?
A- When SCS releases their new patch (+/- 24hrs of course)

Q- What will be in ProMods version 1.7?
A- Alot of stuff will be added in ProMods 1.7. Here is a list of the cities (maybe I forgot some): Herning, Holstebro, Viborg, Vaduz, Antwerpen, Bordeaux, Tours, Orléans, Provoo, Hameenlinna, Mikkeli, Varkaus, Kuopio, Jyväskylä, Lahti and Tampere. Furthermore we improved alot of signage and roads all across the ETS2 map.

Q- What is happening with the Ireland project?
A- It's halted due to SCS working in that area.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
suMaper kaže...

Hehe, necete mi vjerovati ali ovo je zaista sesti pokusaj ...
a kraj nisam imao strpljenja docekati gledajuci ovu umjetnost ... {#}

vidio bi te sa pravim kamionom...hahaha

jurehabs
12 godina
protjeran
Euro Truck Simulator 2

postoje li nade da u budučnosti u nekom dlc-u ili nekoj verziji budu i hrvatski gradovi...??

jurehabs
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
habs kaže...

postoje li nade da u budučnosti u nekom dlc-u ili nekoj verziji budu i hrvatski gradovi...??

RI, ZD, ST i DU imas u TSM mapi, a u njoj ce prije biti i ceo Balkan nego sto ce SCS stici u HR ...

Slijedeci SCS-ov dlc je Skandinavija ...

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel ima netko informaciju kad bi otprilike mogao bit popust na steam-u? Trenutna cijena je 20€, što mi je ipak malo preskupo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Pogledaj par postova iznad, netko je kupovao igru za par € na stranici, ali ne znam točno kojoj. Sve piše iznad.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Lemyxz kaže...

Jel ima netko informaciju kad bi otprilike mogao bit popust na steam-u? Trenutna cijena je 20€, što mi je ipak malo preskupo.

Kinguin :
ETS 2

ETS 2 GOLD (ETS 2 + Going East DLC)

G2A:
ETS 2
ETS 2 GOLD (ETS 2 + Going East DLC)

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
neznam stvarno imali logike igrati ovaj MP pa ovo nije izdrzljivo 3 kamiona bez prikolica se trcu u suprotnom smjeru
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hasankooo kaže...
neznam stvarno imali logike igrati ovaj MP pa ovo nije izdrzljivo 3 kamiona bez prikolica se trcu u suprotnom smjeru

Trcu {#}{#}

12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
hasankooo kaže...

Trcu {#}{#}

ja se stvarno izvinjavam ako sam nepismen a to nije razlog da me zajebajes

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo par slikica sa današnjeg konvoja,prezakon ekipa {#}

Tko nam se želi pridružiti neka dođe na teamspeak(Other Languages->Channel 3)

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Vidi Chichul-a smrada {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Potrosio sam valjda preko 40k€ s kojima bi otplatio kredit odavno da imbecili u Britaniji ne voze po suprotnim smjerovima, da ima reda na dockovima i tako. kakvih sve imbecila ima to je za nevjerovat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Taj MP je teško smeće.Previše tu djece ima koja neznaju nista o pravilima saobraćaja,njima je samo na umu gas,gas,gas.Jednostavno previše je debila na jednom mjestu zato ja to ne igram

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Activ kaže...

Taj MP je teško smeće.Previše tu djece ima koja neznaju nista o pravilima saobraćaja,njima je samo na umu gas,gas,gas.Jednostavno previše je debila na jednom mjestu zato ja to ne igram

Ok ne moraš!!... u biti ok je mp, tu i tamo budala, al postoji autosave pa nije problem

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Autosave je u biti ok ali uz podrsku svojih save-a ...
zato sto autosave snima tocno na svakih 5 rl min. (i ima samo taj posljednji snimak) i desilo mi se vise puta da posle bliskog susreta sa kamikazom ja se jos snebivam i gledam gdje sam i sta sam a autosave rokne (snimi, jer je doslo njegovih 5 min.) i ...
tada pomaze samo svoj posljednji save ali posto se on ne moze raditi svakih 5 rl min. znaci bas je potrebna kombinacija autosave + svoj save ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice