Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.233
|
čitano: 8.542.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Može li mi netko dat link od najnovije mape koja radi 100% za verziju igre 1.9.22

Softwer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima li koji način da FPS ne pada toliko kada svijetla upalim?

I koju mapu koristite da ima HR?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Softwer kaže...

Može li mi netko dat link od najnovije mape koja radi 100% za verziju igre 1.9.22

Ima 100 najnovijih mapa, zašto ne update-aš na 1.10.1?

Danas u 20:30 ide konvoj Dortmund - Paris pa ko voli....http://ets2c.com/

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
18 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav,

Evo počeo i ja igrati ETS2 nakon nekog vremena kako sam ju kupio i zanima me sa čim vi vozite.

Tipkovnica, volan, gamepad? Ja imam samo tipkovnicu i jako mi je nespretno. Najviše zbog toga što mi se volan ne vraća odmah u položaj za ravno nego malo pomalo.

I onda kad pretičem u zavoju, dosta često porazbijam sve oko sebe. Na ETS1 se nakon diranja tipke volan odmah vrati u položaj za ravno i to mi je odgovaralo.

Ovo baš i ne. Zato pitam. Ako je u pitanju volan, koji mi preporučujete, a da nije baš cijena da se smrznem, a opet da radi sa ovom igrom.

Hvala Vam...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozz moj ti je prijedlog logitech driving force pro imam ga ja ide 900 stupnjeva i milina ja sam svoj nasao u Bosni za 40 eura sto je prihvatljiva cijena. a more se i na tipkovnici naptaviti da se volan brze vraca,a imas i opciju misom da motas. 

17 godina
Euro Truck Simulator 2

..TruckSim Map 5.0 je vani pa evo link tko je vozi: https://bitly.com/bundles/thomastsm/G 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 13:53 (lion002).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
hasankooo kaže...

pozz moj ti je prijedlog logitech driving force pro imam ga ja ide 900 stupnjeva i milina ja sam svoj nasao u Bosni za 40 eura sto je prihvatljiva cijena. a more se i na tipkovnici naptaviti da se volan brze vraca,a imas i opciju misom da motas. 

gdje si u Bosni kupio? Moze na pp

18 godina
neaktivan

Hvala na prijedlogu. Moram pogledati to za tipkovnicu jer sam našao, ali samo da se uopće ne vraća. Budem još vidio šta se da posložiti.

Usput, ako tko treba, na ORIGIN-u je akcija ETS2 za 5€.

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ako kupim ets2 sad na originu hocu li ga moc aktivirat na steamu?

EDIT: Malo sam čitao po netu i ljudi kažu da se nemože. A ako dodam na steam igru preko one opcije add non steam game hoće li mi radit mp?

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 15:11 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako hocete igrati multiplayer morate imati ORIGINAL igricu,vec receno neznam koliko puta i opet pitate isto...

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

I šta sad tebi nije jasno? Jesi ti procito da hocu kupit igru preko origina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

EDIT: Malo sam čitao po netu i ljudi kažu da se nemože. A ako dodam na steam igru preko one opcije add non steam game hoće li mi radit mp?

Pa ako ces kupiti igricu sta onda pitas za ovo?

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Pa pitam hoću li moc igru sa origina aktivirat na steamu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Hoces,barem bi trebao. Ja sam je ovdje kupio za 7.5 eura na akciji http://www.gamersgate.com/DD-ETS2G/euro-truck-simulator-2-gold i aktivirao sam je bez problema na steamu. Ubacio oba kljuca (standard + dlc) u steam library i pici sve glatko

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koliko ja znam ne.Kupi igru preko steam-a i rjesen problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Kupio bih ja igru na steamu da je na popustu ali pošto neradim puno mi je 150kn. A ovak za 35kn mi se isplati ako cu ju uspjet aktivirat na steamu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo ti na Gala store isto akcija . ETS2

Tu dobiješ Steam ključ... Tako sam ja kupio.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Na fb stranici key4game je ets 2 + going east 75 kuna.Uplatis decku novce na banku i u kratkom roku dobijes key.Kupio od njega ets 2 i dlc bez ikakvih problema,takodjer je i lega moj kupio nedavno za 80 kuna ets 2 + dlc... https://www.facebook.com/key4game?fref=ts

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Hvala puno dns ću kupit! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zasto mi igra uazsno laga kada igram madjarsku map, neigrivo je totalno, dok na drugim mapama igra ide glatko

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kezo kaže...

Kupio sam preko gala storea key al nenam gdje mi treba doći?

EDIT: Nasao sam key i aktivirao ga na steamu napokon imam orginal :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 20:06 (macgyver 53).
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
Kezo kaže...

Kupio sam preko gala storea key al nenam gdje mi treba doći?

EDIT: Nasao sam key i aktivirao ga na steamu napokon imam orginal :)

jel bolilo :) hahahha

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz ljudi pomozite sto me izbaciva iz igre samo udjem i u SP i u MP i pocnem igrati samo ustopa i pise nesto za steam stoped tako nekako Ets2 stoped steam neznam tacno do cega je 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Nakon 10 sati igranja mp-a mogu samo reći wow :) iako je u alpha verziji sve radi glatko, admini rade svoj posao, nema velikog laga. Prvi put sam zaigrao igru bez modova i skuzio sam da mi radi sa svim mogucim na max sa 40-50 fpsa {#} Nick mi je Macgyver_Cro. I da imam jedan prijedlog mogli bi svi s foruma stavit jednu tablicu na kojoj bi pisalo BUG FORUM kako bi se lakše prepoznali da nemoramo pamtit nickove.

EDIT: Evo slika sa tablicom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 14:05 (macgyver 53).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
macgyver 53 kaže...

Nakon 10 sati igranja mp-a mogu samo reći wow :) iako je u -alpha verziji sve radi glatko, admini rade svoj posao, nema velikog laga. Prvi put sam zaigrao igru bez modova i skuzio sam da mi radi sa svim mogucim na max sa 40-50 fpsa {#} Nick mi je Macgyver_Cro. I da imam jedan prijedlog mogli bi svi s foruma stavit jednu tablicu na kojoj bi pisalo BUG FORUM kako bi se lakše prepoznali da nemoramo pamtit nickove.

EDIT: Evo slika sa tablicom.

- Hmm Tablice ? Ne!

- Tablice imaju bug zanci gdje god da odes one promjene svoje ime.. tak da..

BF 4 + BF 3 ( http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/191silvinjo/stats/894230851/pc/ )
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ahaa nisam znao

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo se vozimo po UK {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Treba mi orginal, mislim to je logično, netko je radio mjesecima i radi još da bi se mi mogli zabavit a oni dobro zaradit. Ali kako da dođem do dvd-a ili nekog pakiranja na nekom mediju di je exe. ETS 2-a ?? Dali ima negdje u Hrvatskoj za naručit ili da se mogu odvuć do neke trgovine recimo u Rijeci ili Zagrebu? Usput moram pohvalit ekipu koja radi ovu simulaciju jer meni se vrti bez imalo muke štekanja igre ili padanja, zamrzavanja na integriranoj grafici od Intela.

Moram reći da je izvrsno sretstvo za opuštanje poslije posla zato se isplati i hoću original u paketu, za one koji još nisu skužili hoću opipljivo pakiranje. tako da me zanima gdje ste vi kupili tu igru? Dali sam prisiljen platiti preko neta i potom skinuti igru, da se razumijemo ne koristim Steam jer nemam DSL već sam spojen na net preko bežićnog modema pa bi i skidanje igre bilo rizično ukoliko je veća od jednog Gigabajta. Ako ima tko kakav link neke trgovine koji će mi poštom poslat igru neka mi ju pošalje. Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bas sad gledam u Algoritmu u Osijeku znam da je bio ets 2 na cd-u.Ako imas u svom gradu tu trgovinu raspitaj se,a mozda se cak i moze naruciti ako nema u trgovini.Ets 2 sam bez dlc-a ti je mislim nekih cca 600 mb..

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Euro Truck Simulator 2

Pretražio sam preko tražilice i na Amazon.co.uk sam našao CD & DVD

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice