Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.960.446
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
robisierra92 kaže...

jooj kad vidim da netko ima 400 milijuna na računu pitam se koji je smisao igranja {#}

Mozda simulacija voznje kamiona??? Nije svima interesantno stavljati economy modove i jedva sklapati kraj s krajem. Neki su tu da jednostavno uzivaju u voznji, sto i jest cilj ove igre, a ne administracija firme i otplacivanje rata... {#}

The future is Fusion - AMD
16 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...
robisierra92 kaže...

jooj kad vidim da netko ima 400 milijuna na računu pitam se koji je smisao igranja {#}

Mozda simulacija voznje kamiona??? Nije svima interesantno stavljati economy modove i jedva sklapati kraj s krajem. Neki su tu da jednostavno uzivaju u voznji, sto i jest cilj ove igre, a ne administracija firme i otplacivanje rata... {#}

{#}

lol pa baš zato što je kao simulacija ne vidim smisao cheatanja i nabijanja novca na 400 milijuna

doduše davno sam imao 15-16 godina pa više ne razumijem neke stvari 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz imam grafu hd6450 smece neko i kad igram po danu imam fraps od 40-50 a kad po noci igram sa upaljenim svjetlima imam max fps 25 nije bitno jesul duga il kratka svjetla jel to normalno il sta ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
almir7356 kaže...

Pozz imam grafu hd6450 smece neko i kad igram po danu imam fraps od 40-50 a kad po noci igram sa upaljenim svjetlima imam max fps 25 nije bitno jesul duga il kratka svjetla jel to normalno il sta ?

i meni padnu fps po mraku

Gaming 4ever.
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ne padnu zbog mraka već zbog svjetala.. Više se detalja vidi po danu, pa mi nije logično da padne po noći zbogn oći :P

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav svima, taman sam instalirao ETS2 i vidim većini je igra izmodana. Koje modove preporučavate, mape, vizualne...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
99Mile99 kaže...
almir7356 kaže...

i meni padnu fps po mraku

naravno da je normalno kad cijeli promet ima uključena svijetla, ulična rasvijeta i mnoge druge stvari...

Tarzan skače u mekinje.
11 godina
neaktivan

jel se igra

11 godina
neaktivan
tako je lakše da se vozi nemoraš vračati kredite,i možeš zaposliti više vozača da voze za tebe i kupuješ koliko hočeš kamijona
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

R620 Klintra, jos uvijek dobro vozi ;)

Moj PC  
8 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

ja sam dugo vozio scaniu,pa sam onda vozio volva fh16 nekako mi se činio boljim 

14 godina
neaktivan
Miki x kaže...
Kiki287 kaže...

ja sam dugo vozio scaniu,pa sam onda vozio volva fh16 nekako mi se činio boljim 

Nikad, barem meni Volvo nece NIKAD biti bolji od Scanije...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 23:55 (Kiki287).
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo par komada od mog FH16  750

ako bolje pogledate vidit ćete plavušu na suvozačevom mjestu, jbga curi trebao prijevoz do Bremena mi je bilo žao {#}

Moj PC  
0 20 hvala 0
14 godina
neaktivan
matko_st kaže...

evo par komada od mog FH16  750

ako bolje pogledate vidit ćete plavušu na suvozačevom mjestu, jbga curi trebao prijevoz do Bremena mi je bilo žao {#}

To nije kamion, to je sr*nje..

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mogu se slozit sa time da nije najbolje sredjen i te felge nemogu nikako prozvakat,ali kad vidim u kamionu te zavjese i  đinđe sto vise po sajbi i kabni te crveno svijetlo sto je neki dan strumf stavio stomak mi se okrene...Pokretni kirbaj.

Moj PC  
8 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Mogu se slozit sa time da nije najbolje sredjen i te felge nemogu nikako prozvakat,ali kad vidim u kamionu te zavjese i  đinđe sto vise po sajbi i kabni te crveno svijetlo sto je neki dan strumf stavio stomak mi se okrene...Pokretni kirbaj.

Ja sredim kakav je zapravo, takav i u igri, u HR nema takvih kamiona jer ljudi nemaju novaca za urediti ga toliko, ali vani je to sasvim normalno, dapace, skoro je svai drugi tako uređen!!

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Znam da je to njima normalno.Kad sam skinio taj kamion vozio sam 5 min da ga isprobam i iskljucio mod bas zbog tih zavjesa,to mi se ne svidja ni malo..

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Smoke mod

♥ One and Only Scania \8/♥
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Te zavjese i đinđe to je Holland Style,otidi u Nizozemsku/Holland po noci i vidjet ces da svaki kamion ima crvena svjetla u kabini i Vabis old school volan.

♥ One and Only Scania \8/♥
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Znam Strumf,znam nisam retard neznam sta opce objasnjavas kad sam vidio,rekao sam samo da mi se to ne svidja valjda smijem iznjet svoje misljenje..

Moj PC  
3 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Također bi kamion prije namazo stajskim gnojivom nego provodio vrijeme u njemu okružen tim derpe đinđama.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Imam pitanje za NVidijaše. Da li vam radi SweetFX/FXAA sa zadnjm 332.21 driverima? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Imam pitanje za NVidijaše. Da li vam radi SweetFX/FXAA sa zadnjm 332.21 driverima? 

Da meni radi

16 godina
neaktivan
Miki x kaže...
tako je lakše da se vozi nemoraš vračati kredite,i možeš zaposliti više vozača da voze za tebe i kupuješ koliko hočeš kamijona

"I rest my case"

{#} 

Tempus fugit
11 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
MaXt0r kaže...
robisierra92 kaže...

{#}

lol pa baš zato što je kao simulacija ne vidim smisao cheatanja i nabijanja novca na 400 milijuna

doduše davno sam imao 15-16 godina pa više ne razumijem neke stvari 

Čini se da imaš manje od 10 godina{#}

Pročitaj ime igre - OMFG it's a SIMULATOR!!!!! Nije MANAGER {#}

I ako je tebi smisao igre skupljanje novaca, onda započinji igru svaki dan iznova{#} i pusti ostale na miru.

Meni nije i ne da mi se počimati iznova svaki put kad neki retard izbaci novu mapu{#}

evo ti preporuka http://store.steampowered.com/app/250240/{#}

15 godina
neaktivan
čubre kaže...

Čini se da imaš manje od 10 godina{#}

Pročitaj ime igre - OMFG it's a SIMULATOR!!!!! Nije MANAGER {#}

I ako je tebi smisao igre skupljanje novaca, onda započinji igru svaki dan iznova{#} i pusti ostale na miru.

Meni nije i ne da mi se počimati iznova svaki put kad neki retard izbaci novu mapu{#}

evo ti preporuka http://store.steampowered.com/app/250240/{#}

Iako ti je IQ malen, nadam se da se nisi samo zbog ovog registrirao.{#}

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2014 18:52 (Zekat).
16 godina
neaktivan
čubre kaže...

trole ti si retard jer misliš da si postigao nešto s tim što si napravio još jedan profil za tolanje, odskijaj u troskoku jer te nitko ništa nije pitao 

Tempus fugit
14 godina
neaktivan

Ajmo ljudi vratimo se temi i prestanimo filozofirati, jeli stvarno toliko bitno dali netko igra sa Hard economy modom i sklapa kraj s krajem ili ima milijune??

Ja osobno ETS2 igram cisto radi simulacije voznje, uopce nemam svoje vozace , niti me to zanima, dakle iskljucivo radi simulacije voznje, sad naravno, svatko ima pravo na svoje misljenje i svatko ima drugaciju viziju kako bi ETS2 trebalo igrati !!

12 godina
Kiki287 kaže...

... svatko ima pravo na svoje misljenje i svatko ima drugaciju viziju kako bi ETS2 trebalo igrati !!

Samo nitko ovo pravo i misljenje ovdje ne postuje ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
13 godina
suMaper kaže...
Kiki287 kaže...

... svatko ima pravo na svoje misljenje i svatko ima drugaciju viziju kako bi ETS2 trebalo igrati !!

Samo nitko ovo pravo i misljenje ovdje ne postuje ... {#}

Samo djeca ne poštuju ovo pravo.

samo nešto struže..
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice