Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.940.225
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Zekat kaže...

Može link od Mađarske (ako postoji zadnja verzija)?

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=32&t=24305&sid=5873ffbb676f1825c86b48e5773eefa9

13 godina
R4zOR229 kaže...

Jel se mogu na taj tvoj spojit papucice od g25/27?

Ne znam,nisam nikad probo niti sam imo priliku probati :D

13 godina
neaktivan
Xpider kaže...
robisierra92 kaže...

Odlučio sam konačno kupiti volan, pronjuškao sam po njuškalu i vidim dosta Logitech Formula modela.

Cijena im je oko 300 kuna pa se pitam igra li tko od vas s takvim volanom i kakva su općenito iskustva s Logitech volanima?

ja imam ovaj volan mislim da je slican tom koji zelis kupiti, i mogu ti reci da je volan odlican, pogotovo sto se tice kvaliteta materijala i svega ostalog, ima mogucnost da se okrece za 900 i vrlo lako je napraviti postavke za bilo koju igru, cak neke i sam prepozna kao npr. shift 2 itd.

Imo sam ga i ja dvije godine prije G27, volan je stvarno strava, odlična kvaliteta, no nedostatak kvačila i mjenjača me je otjerala prije godinu ipo dana na G27 :)

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#}...

♥ One and Only Scania \8/♥
Moj PC  
3 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ETS2MP

ets2_00064 ets2_00064
Stefag40
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 20:28 (stefagtx).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
stefagtx kaže...

ETS2MP

Jos kad bi mogli igrat {#}

EDIT: Hoce bit sta od MP? Tko zna dali ce izac opce...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 21:10 (Xperiax1).
12 godina
neaktivan

Pozz zanima me ovaj novi euro truck simulator 2 going east.. Pa da li ima samo patch posto sam bas dosta postigao na igrici ne bih da igram iz pocetka meni je verzija igrice 1.1.3 kako da izvrsim update? I kako da ubacim jos mapa itd? :) Hvala unapred :) 

15 godina
perke kaže...

Pozz zanima me ovaj novi euro truck simulator 2 going east.. Pa da li ima samo patch posto sam bas dosta postigao na igrici ne bih da igram iz pocetka meni je verzija igrice 1.1.3 kako da izvrsim update? I kako da ubacim jos mapa itd? :) Hvala unapred :) 

Moraš kupit.

Xfire: lxexo // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Novi stroj

Moj PC  
4 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

sta da kupim?

15 godina
neaktivan
perke kaže...

sta da kupim?

igricu

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
16 godina
neaktivan
perke kaže...

Treba čovjeku lijepo objasnit, nije napisao da ima piratsku verziju pa ću pretpostaviti da ima original a u tom slučaju procedura je sljedeća: 

Moraš najprije updetati igru http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php zato jer dlc nije kompatibilan s verzijama starijim od 1.5.2, zadnji update je 1.8.2.5.

Pa onda kupiti dlc na steamu http://store.steampowered.com/app/227300 ili gdje god ti drago, a dlc košta otprilike 10 eura, ovisno u kojoj web trgovini 

Nove mape se dodaju u ets2 mod folder u my documents na c disku. Skineš .scs file, staviš u folder i aktiviraš u igri kao i sve ostale modove - velik broj mapa imaš na www.ets2.lt a da bi koristio najnovije mape moraš svakako updejtait igru. Isto tako sve mape nisu komapitibilne međusobno, npr. TSM, Scandinavija i Mađarska mapa ne rade zajedno nego svaka na drugom profilu 

Ne znam nikoga tko je updejtao igru s 1.1. na 1.8 jer većina igrača koje znam updetali su igru odmah kako su patchevi izašli, pa se više ne sjećam da li je potrebno raditi novi profil radi igranja na novoj mapi kod takvog updatea

Ali za svaki slučaj spremi profile na sigurno kad updateaš igru 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 6:59 (robisierra92).
12 godina
neaktivan

Hvala na objasnjenju, original je igra, i izvrsio sam update i radi extra sve mi je sacuvalo, ali ne znam gde da nadjem mape da ubacim pozz :) 

12 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...

Novi stroj

Haha, neko duze vrijeme si imal onu scaniu strumfetu, a sad ih mjenjas ko carape {#}

12 godina
neaktivan
Lettel kaže...
Strumf123 kaže...

Novi stroj

Haha, neko duze vrijeme si imal onu scaniu strumfetu, a sad ih mjenjas ko carape {#}

Ne radi mi ta Scania na 1.8+ verziji

♥ One and Only Scania \8/♥
17 godina
Euro Truck Simulator 2

..{#}..

Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

pitanje kolegi iznad mene

jel to neki mod za ulazak na trajekt? nisam odavno igrao igru, pa nisam u toku, a prije kad sam isao iz skotske za nizozemsku, bila je samo slika jedna i nista vise...ni ulazak, ni animacija ni nista...

ovo bas TI vozis u trajekt ili? koji je to mod?

hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RuskeGTT kaže...

pitanje kolegi iznad mene

jel to neki mod za ulazak na trajekt? nisam odavno igrao igru, pa nisam u toku, a prije kad sam isao iz skotske za nizozemsku, bila je samo slika jedna i nista vise...ni ulazak, ni animacija ni nista...

ovo bas TI vozis u trajekt ili? koji je to mod?

hvala :)

..ProMods 1.52 mapa. Ima sve ulaz/izlaz sa/na trajekt... Ima par stranica unazad(348,iz mog posta skini sva 3 fajla),link za download ovog moda...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 16:34 (lion002).
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Napravio sam mali test: KS - o/min - km/h - t - vrsta mjenjača. Različiti su omjeri kod proizvođača a sigurno je to da je R mjenjač nažalost samo na papiru. I jedan bezobrazno niski kamion u stvarnosti.

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 22:30 (Zekat).
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ee ljudi kako da vidim koji sam serial number ukucao? da se registrujem ali ne znam koji mi je serial number?

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Se može ETS2 igrati s volanom od 180 stupnjeva?

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strm kaže...

Se može ETS2 igrati s volanom od 180 stupnjeva?

Zamisli nasto ce to liciti, bolje na tipkovnici onda

15 godina
Euro Truck Simulator 2

imam 1.4.8 igru i htio sam ju updejtati na 1.8.2 i nemogu, pocne mi raditi instaler i onda stane svaki put...

dakle nemogu instalirati promod 1.5.2...

svejedno sam ga ubacio da vidim dal ce raditi i nisam dobio nikakvu mapu...

nista, odem dalje iz poljske pomalo voziti prema lijepoj nasoj (imam ts map mod) i dodem do praga, onda gledam sta ima za birati od poslova i vidim 2 ture do tripolija, preko slovacke (avion najvj), izaberem jednu, odvozim 3-4 min i prekine i baci me u izbornik, izabarem drugu (te prve vise nema) i opet isto tako...nestale su te dvije ture, ostale su samo ove krace

u cemu je stvar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Par slika sa rute..Vozio malo stari Volvo,bas je mrcina..
Moj PC  
6 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
perke kaže...

Hvala na objasnjenju, original je igra, i izvrsio sam update i radi extra sve mi je sacuvalo, ali ne znam gde da nadjem mape da ubacim pozz :) 

Nekoliko je dobrih stranica za skidanje mapa i modova, uglavnom je najpopularnija je ets2.lt

Što se tiče mapa u zadnje vrijeme poprilično je popularna mapa Mađarske, pogledaj ovdje, ali za tu mapu se radi novi profil, odnosno kreće se iz početka. Mapa je odlična pa se isplati još jednom zaigrati od nule 

Najveća mapa je TSM, odnosno daje najviše cesta i za tu mapu se ne mora raditi novi profil http://ets2.lt/en/trucksim-map-v-4-5-4-a/ 

Druga vozačima najdraža mapa je Pro Mods ili mapa Skandinavije, niti za nju se ne mora raditi novi profil http://promods.net/

Ove tri mape nisu međusobno komaptibilne, dakle da bi jedna radila ostale dvije moraju biti isključene. Mape se u igru dodaju kao i svi ostali modovi - dodavanjem scs fajla u C: My Doc/ ETS2/ mod folder 

Ako ti se ne da ispočetka a voliš i želiš puno voziti isprobaj TSM

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 20:56 (robisierra92).
13 godina
RuskeGTT kaže...

imam 1.4.8 igru i htio sam ju updejtati na 1.8.2 i nemogu, pocne mi raditi instaler i onda stane svaki put...

dakle nemogu instalirati promod 1.5.2...

svejedno sam ga ubacio da vidim dal ce raditi i nisam dobio nikakvu mapu...

nista, odem dalje iz poljske pomalo voziti prema lijepoj nasoj (imam ts map mod) i dodem do praga, onda gledam sta ima za birati od poslova i vidim 2 ture do tripolija, preko slovacke (avion najvj), izaberem jednu, odvozim 3-4 min i prekine i baci me u izbornik, izabarem drugu (te prve vise nema) i opet isto tako...nestale su te dvije ture, ostale su samo ove krace

u cemu je stvar?

Radi se o originalnoj igri ili narodnoj? {#} Dal si siguran da se radi o TSM mapi? Jer to sranje sa avionom sam bio jedino vidio na onoj mapi map v5.4 by mario koja je ujedno i najveca mapa na ets2 jer objedinjava i TSM i Scandinaviju, ali tesko naci turu preko 3 tisuce kilometara, zbog tih avionskih gluposti... {#} http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php ovo za update mora raditi, jedino ako je narodna verzija, pajdo, onda ne ide {#}

Pravi je gazda u kog je Mazda
15 godina
Euro Truck Simulator 2

narodni kefir je...

iskreno nisam razmislio o kupovini igre jer ionako ju upalim 1x u 3-4mj (onda igram par dana i opet toliko mi stoji), pa me zanima na koju verziju mogu updejtati sa kefirom...

malo bi htio vidjeti mogucnsoti igre (svi dodaci i to sve) i onda ako ima kakva akcija uzeti steam...

evo ne sjecam se koji je mod sa avionom, ali evo ruta je bila ceska-slovacka-(avion)-libija

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
RuskeGTT kaže...

narodni kefir je...

iskreno nisam razmislio o kupovini igre jer ionako ju upalim 1x u 3-4mj (onda igram par dana i opet toliko mi stoji), pa me zanima na koju verziju mogu updejtati sa kefirom...

malo bi htio vidjeti mogucnsoti igre (svi dodaci i to sve) i onda ako ima kakva akcija uzeti steam...

evo ne sjecam se koji je mod sa avionom, ali evo ruta je bila ceska-slovacka-(avion)-libija

haha, tako sam i mislio {#} sve zavisi o tvom osobnom ukusu, sto vise volis, ako volis veliku mapu sa dosta monotone voznje onda TSM, a ako volis manju mapu sa vise sporednih cesta i sa ljepse izradenom teksturom onda ProMod, ima tu i mapa Madarske, koju izbjegavam zbog nevidljivih zidova, makar da nema toga po meni definitivno najbolji izbor za odigrati, a ostale modove imas na ets2.lt i tu uzimas skines kojeg zelis...E sad za cijenu ne znam, ja sam direktno kupio kod scs software-a est2+dlc za 30 eura, a za akcije ti stvarno ne znam...

Pravi je gazda u kog je Mazda
15 godina
Euro Truck Simulator 2

promod mi bolje zvuci ;) radije kvaliteta nego kvantiteta

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
perke kaže...

Nekoliko je dobrih stranica za skidanje mapa i modova, uglavnom je najpopularnija je ets2.lt

Što se tiče mapa u zadnje vrijeme poprilično je popularna mapa Mađarske, pogledaj ovdje, ali za tu mapu se radi novi profil, odnosno kreće se iz početka. Mapa je odlična pa se isplati još jednom zaigrati od nule 

Najveća mapa je TSM, odnosno daje najviše cesta i za tu mapu se ne mora raditi novi profil http://ets2.lt/en/trucksim-map-v-4-5-4-a/ 

Druga vozačima najdraža mapa je Pro Mods ili mapa Skandinavije, niti za nju se ne mora raditi novi profil http://promods.net/

Ove tri mape nisu međusobno komaptibilne, dakle da bi jedna radila ostale dvije moraju biti isključene. Mape se u igru dodaju kao i svi ostali modovi - dodavanjem scs fajla u C: My Doc/ ETS2/ mod folder 

Ako ti se ne da ispočetka a voliš i želiš puno voziti isprobaj TSM

E hvala ti puno za ovo, samo vidim na ovom pro mods treba nekakva sifra nikako ne mogu da pogodim stalno mi brani.. ? ne znam sta je u pitanju? :) 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice