Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.200
|
čitano: 7.825.375
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Stavio novi patch i ruši se kod učitavanja, zbog modova naravno. Kad ih maknem idem na učitavanje profila i on meni radi novi, wtf... I kad samo jedan mod stavim ruši se i možeš ga jeb..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

onda ja necu ni instalirati novi patch  ako nemogu modove stavit :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
vrinho kaže...

Stavio novi patch i ruši se kod učitavanja, zbog modova naravno. Kad ih maknem idem na učitavanje profila i on meni radi novi, wtf... I kad samo jedan mod stavim ruši se i možeš ga jeb..

jel se poboljsalo sto oko grafe..da mozes igrat na vecim postavkama ili veci fps-ovi ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
14 godina
Virus_sc kaže...

onda ja necu ni instalirati novi patch  ako nemogu modove stavit :/

Ma vraćam ja na 1.2.5, no mods no game. Ne da mi se zahebavati s time.

Damir1908 kaže...
vrinho kaže...

jel se poboljsalo sto oko grafe..da mozes igrat na vecim postavkama ili veci fps-ovi ? 

Rado bih ti rekao da mi se igra ne ruši a nisam radio novi profil. Ali mislim da nisu ništa mijenjali u vezi optimizacije

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A legende su ... "- powerline columns in the middle of the road removed" {#}

Da su iz amerike popravili bi, a na pitanja bi odgovarali sa što? ma di? ma to ste vi nešto krivo vidjeli evo visite da nema! {#}

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Na vecim grafickim postavkama kao sto su "srednje" igrica mi steka ali na slabo radi normalno mislim na kvalitetu slike...Kako to napravit da radi normalno i da je kvaliteta slike dobra...

Softwer
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 19:41 (Softwer).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Na vecim grafickim postavkama kao sto su "srednje" igrica mi steka ali na slabo radi normalno mislim na kvalitetu slike...Kako to napravit da radi normalno i da je kvaliteta slike dobra...

skaliranje stavi na najvece ! 

14 godina
Damir1908 kaže...

Je je, kak da nebi. To skaliranje je največi žderać fps-a. Ima slabu grafu i dual core, nema tu pomoći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 20:12 (vrinho).
16 godina
Damir1908 kaže...
Softwer kaže...

Mislis da nece vise apsolutno stekati,idem probati pa javim

Softwer
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Probao ma ultra i opet jos gore steka katastrofa,sta da radim

Softwer

0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel ima neko problema sa instaliranjem ovog patcha, meni izbacuje gresku neku sta god da pokusam . . .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Pa sto piše u tom .log fileu?

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pa koje  sra..  bem  ga, skinu patch i sve mi shebalo

sad moram deinstalirati igricu i iz pocetka

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koje sranje novi patch .. ništa nova ne donosi , retarder uopće nema svoju funkciju i veoma loše je urađen. Fizika i dalje ostala ravna nuli , ostale gluposti nisam ni gledao. Jedino što radi jeste zaštita keya , to su doveli do vrhunca .. ma bitne su pare a to što je i dalje poluproizvod njih ne zanima .. Uglavnom komentari na ostalim portalima su negativni , sve kritike i ja ću obrisat patch i vrati se na 1.2.5 ..

12 godina
neaktivan

a  kakko  da ga sad izbrisem i da vratim na 1.2.5  kad mi se profil isto smrdao, a bio sam na 39 lev i imao 25 kamiona  grgrgrgg, jel se  sta  moze spasiti

13 godina

Sve je u redu uspio sam instalirati patch, i meni se bas svidja, primjetio sam dosta novih stvari po putevima a i u gameplayu, u svakom slucaju ide na bolje . . .

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 12:34 (Xpider).
12 godina
neaktivan

Reinstaliras igru a prije toga sačuvaj na računar foldere mod i profile .. 

14 godina
Xpider kaže...

************ : log created on : Wednesday February 06 2013 @ 20:14:54

koristi "kod"

************ : log created on : Wednesday February 06 2013 @ 20:14:54

00:00:00.001 : OS Windows 7 x64 (version 6.1.7601) / Service Pack 1

00:00:00.001 : Memory Total: 4094 MB Physical: 2380 MB Virtual total: 4095 MB Virtual avail: 3864 MB

00:00:00.001 : Language autodetection: 409

00:00:00.001 : Version: 1.3.0

00:00:00.001 : Transactions allowed, specify -notransactions to disable them.

00:00:00.001 : Support for transactions available

00:00:00.008 : Entering page: Welcome

00:00:00.013 : Looking for 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 21:14 (zelenbic).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo instalirao i odigro...posto ste se zalili na key iskljucio sam net pa sam prosao ! ... vidim da brze koci i brze daje gas nije ono usporeno i lakse se vozi ( sad kolko je to realnije neznam ) i to je to sto sam dosad skuzio...i da kad pada kisa nema apda fpsova nego sve glatko ide meni je islo 35-30 a prije 25-30 i da nema pada fps-ova kad das zmigavac il iutako nesto (bar meni je tako sad prije nije bilo ! ) 

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

ma  to sam napravio, ali mi je na profiel folderu kad sam sa novim patchom krenuo igrati, odmah postavio na novi prfli i nije memorirano ono staro

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I ja si danas instalirao ETS 2,pa da vidite kako mi je krenilo  {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

hahahah bogami te fino krenulo nema sta, jos samo da izadjes iz krivine na svim tockovima bilo bi jos bolje :D

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo sam se sada privikao.Nisam mislio da je toliko dobra igrica,ali sam se ugodno iznenadio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Za dobro jutro...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 8:36 (goransmy).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sad je patch kriv što se niste potrudili pročitati obavijest vezanu uz novi patch. Sve lijepo piše da bi bilo pametno save-ati svoj profil prije instaliranja novog patcha ako imate modove, jer moze doci do problema. I cijeli popis sta je novo u patchu 1.3

http://blog.scssoft.com/2013/02/euro-truck-simulator-2-update-13.html

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dali vama radi retarder ? Ja uopće ne primjetim funkciju , nema promjene kad pritisnem "č" ili "ć" za paljenje odnosno gašenje retardera .. 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima netko download za snow mod? Moze na PP link...Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

poz
neki dan sam skinuo ets2 i igra je odlicna ali mi mnogo steka ..na cijelom ekranu se ne moze igrati koliko steka ..
tek kad smanjim sve na minimum i kad vozim na 4 kamera (kamera sa krova kamiona) onda je normalno ali iznutra takodjer nmg igrati ni na minimum jer mi mnogo steka...
evo podaci kompa

http://clip2net.com/s/2NOfk

[url=http://clip2net.com/s/2NOfk]http://clip2net.com/s/2NOfk[/url]

http://clip2net.com/s/2NOfz

ako neko mozda zna u cemu je problem i koje zahtjeve mi ne ispunjava komp nek mi kaze
hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
George Best kaže...

poz
neki dan sam skinuo ets2 i igra je odlicna ali mi mnogo steka ..na cijelom ekranu se ne moze igrati koliko steka ..
tek kad smanjim sve na minimum i kad vozim na 4 kamera (kamera sa krova kamiona) onda je normalno ali iznutra takodjer nmg igrati ni na minimum jer mi mnogo steka...
evo podaci kompa

http://clip2net.com/s/2NOfk

[url=http://clip2net.com/s/2NOfk]http://clip2net.com/s/2NOfk[/url]

http://clip2net.com/s/2NOfz

ako neko mozda zna u cemu je problem i koje zahtjeve mi ne ispunjava komp nek mi kaze
hvala

specifikacije kompa  ? 

EDIT: sad sam tek vidio sry :S ... komp ti je smece grafa integrirana nvidia geforce 6150 ja sam 2006 imao 6100 tako da ti je sve to zastarilo i ovaj sempron govno sam imao a moj je radio jos na 1,6 ... ako hoces igrat kupi novi komp izbora nemas ! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 22:05 (Damir1908).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice