Jeb*** ovaj matchmaking mene 9lvl stavi protiv nekog 25 iz nekog smrdljivog D-Force gaminga!
Možda ti je netko u partyu ili tvom timu također veliki level pa su izjednačili.
Mah u partiju nisam, a najvisi je kod nas bio 10... -.-
Jeb*** ovaj matchmaking mene 9lvl stavi protiv nekog 25 iz nekog smrdljivog D-Force gaminga!
Možda ti je netko u partyu ili tvom timu također veliki level pa su izjednačili.
Mah u partiju nisam, a najvisi je kod nas bio 10... -.-
ima li koga iz Splita da mu treba invite? ja iman tri i da bi sva tri za neku tipkovnicu. svoju san šakama sravnija sa stolom nakon partije HON-a. jbg.
ponuda je for real.
ima li koga iz Splita da mu treba invite? ja iman tri i da bi sva tri za neku tipkovnicu. svoju san šakama sravnija sa stolom nakon partije HON-a. jbg.
ponuda je for real.
Evo jos 9000 keyeva, mogu svi dobiti http://www.alienwarearena.com/giveaway/dota-2-closed-beta-key-giveaway/ !
ponuda je for real.
Ne vjerujem da ce ti netko dat tipkovnicu kad sad svaka šuša ima key ili 3 za dati
Evo imam 1056 DotA2 key-eva, nudim u zamjenu za jednu GTX690 ili dvije HD7870. Nadam se da je fer.
Evo imam 1056 DotA2 key-eva, nudim u zamjenu za jednu GTX690 ili dvije HD7870. Nadam se da je fer.
Bojim se da za to možeš samo jednu 7870 dobit :(
ako netko treba key nek se javi
Mogu li ja rezervirati sve giftove da opskrbim svoj razred za svagda?
Kako ćeš naučit igrat bolje ako igraš protiv jednako jakog il slabijeg protivnika? Ako ti je to problem, igraj protiv botova. Uostalom, ako je netko 25lvl, neznači da dobro igra IMHO!
Pa matchmaking je napravljen da imate oko 50% winova i to je to. Tko igra jako dobro i odlično ima preko 53-54%, tko igra prosječno ko ja ima 50-52%, tko igra lošije, ima ispod 48% i to je to. Jednostavno
Ja imam 150 winova i lvl 3 sam, ali ja sam igrao jos dok nije bilo tih levela i skoro kada sam ponovo počeo da igram kretao sam sa lvl 1 a imo 140 winova lol :)
Kako ćeš naučit igrat bolje ako igraš protiv jednako jakog il slabijeg protivnika? Ako ti je to problem, igraj protiv botova. Uostalom, ako je netko 25lvl, neznači da dobro igra IMHO!
Pa matchmaking je napravljen da imate oko 50% winova i to je to. Tko igra jako dobro i odlično ima preko 53-54%, tko igra prosječno ko ja ima 50-52%, tko igra lošije, ima ispod 48% i to je to. Jednostavno
Kakve veze ima koliko netko dobro igra s brojem win-ova?
Pa treba ukalkulisati Brazilce, Ruse, Portugalce, Francuze, Kineze, ljude koji su bili potpuni retardi i lvl 1 ljude koji na početku tekme javljaju "My first game" (ako si dovoljno sretan da znaju engleski) s kojim se ne može ozbiljno igrati.
E pa možda je zato matchmaking upario igrače 9 i 25 levela jer smatra da su ti negdje.
Level na kraju krajeva nje ništa drugo nego skupljanje bodova.
Trebao bih preporuke dobrih partija sa zadnjeg Dreamhack-a kojeg ,zbog obaveza, nisam mogao pratit.
Pa treba ukalkulisati Brazilce, Ruse, Portugalce, Francuze, Kineze, ljude koji su bili potpuni retardi i lvl 1 ljude koji na početku tekme javljaju "My first game" (ako si dovoljno sretan da znaju engleski) s kojim se ne može ozbiljno igrati.
A di sam ja to rekao? Ja sam spominjao samo postotke, i to je istina više manje. Broj winova se moze nafarmat, isto kao i lvl. Jedino omjer W/L nemozes farmat ako si loš
Hoće netko odmah sada odmah jednu?
Trebao bih preporuke dobrih partija sa zadnjeg Dreamhack-a kojeg ,zbog obaveza, nisam mogao pratit.
Joj imaš jednu zanimljivu, mislim da ti je to drugi ili treći Na'Vi match na turniru, vdijet ćeš da ima preko 5000 likeova unutar game clienta. Uglavnom, Dendi je igrao Pudgea, a Chen je Dendia TP-ao u fontanu taman u trenucima kada kuka pogađa metu. To su uspjeli jedno 3-4 puta... Nije da se to nije viđalo prije, ali je fora vidjeti u pro matchu. Inače je dobar bio match
Dajte tko hoce za 15 min jedan gejm nek me doda na stim tr4nc3oon
Meni se nakako čini da ste to trebali prije svega što ranije završavati ak ste mogli jer su ovi imali bolje late game heroje.
Lijepo su "nafidali" Ursu , ali Faceless je bio dosta slab.
Dok ne igraš s prijateljima te ne komunicirate preko Teamspeaka / Skypa / šta već, dogovaranje je nikakvo i šanse za pobjedu su male pogotovo s rusima.
Survival Game Finished!
70.6 Seconds
NEW RECORD!
Additional Stats
Keys Pressed: 186
Spells Invoked: 38
Spells Used: 17
Combos: 10
Stage: 18ge:18
98.4 Seconds
NEW RECORD!
Additional Stats
Keys Pressed: 272
Spells Invoked: 55
Spells Used: 35
Combos: 16
Stage: 31
Imam par invajta ako komu treba
EDIT:
ošlo; Command Prompt i boki.kibo
Malo se i ja ubacio u dotu pa me nešto zanima... Čemu služi ovaj item što dobijem nakon borbe? Odnosno, gdje ga mogu nać, i je li ga uopće dobijem?
ako si igrao Team Fortress 2 po tom ti je sistemu,netko random dobije item(nekad vise ljudi,nekad nitko,a kad dignes lvl onda 100% dobijas)
sluzi ti iskljucivo fizickom izgledu lika,a nades ga u customize--backpack
daj mi pomozite,kako da promijenim rezoluciju u igri?
To je i meni bia problem.
U gornjem lijevom kutu imaš ikonu za opcije pa tu možeš.
Drugi način je desni klik na dotu2 > Set launch options i tu zalijepiš ovo-w 1920
To je i meni bia problem.
U gornjem lijevom kutu imaš ikonu za opcije pa tu možeš.
Drugi način je desni klik na dotu2 > Set launch options i tu zalijepiš ovo-w 1920
problem je kaj ne vidim to,na ikonu kliknem?