Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.936.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
fila2208 kaže...
Veco97 kaže...

Jeb*** ovaj matchmaking mene 9lvl stavi protiv nekog 25 iz nekog smrdljivog D-Force gaminga!

Možda ti je netko u partyu ili tvom timu također veliki level pa su izjednačili.

Mah u partiju nisam, a najvisi je kod nas bio 10... -.-

RHCP
16 godina
Dota 2

ima li koga iz Splita da mu treba invite? ja iman tri i da bi sva tri za neku tipkovnicu. svoju san šakama sravnija sa stolom nakon partije HON-a. jbg.
ponuda je for real. 

lol
Moj PC  
1 10 hvala 0
14 godina
Fox Mulder kaže...

ima li koga iz Splita da mu treba invite? ja iman tri i da bi sva tri za neku tipkovnicu. svoju san šakama sravnija sa stolom nakon partije HON-a. jbg.
ponuda je for real. 

Evo jos 9000 keyeva, mogu svi dobiti http://www.alienwarearena.com/giveaway/dota-2-closed-beta-key-giveaway/ !

14 godina
Dota 2

CroHQ.org dijeli 6 Dota2 keyeva. Kako dobiti free key pogledajte ovdje.

CroHQ.org - mutligaming community
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...

ponuda je for real. 

Ne vjerujem da ce ti netko dat tipkovnicu kad sad svaka šuša ima key ili 3 za dati

16 godina
neaktivan
Dota 2

Evo imam 1056 DotA2 key-eva, nudim u zamjenu za jednu GTX690 ili dvije HD7870. Nadam se da je fer.

Moj PC  
5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Evo imam 1056 DotA2 key-eva, nudim u zamjenu za jednu GTX690 ili dvije HD7870. Nadam se da je fer.

Bojim se da za to možeš samo jednu 7870 dobit :(

RHCP
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 19:39 (Veco97).
15 godina
neaktivan
Dota 2

ako netko treba key nek se javi 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Mogu li ja rezervirati sve giftove da opskrbim svoj razred za svagda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veco97 kaže...

Jeb*** ovaj matchmaking mene 9lvl stavi protiv nekog 25 iz nekog smrdljivog D-Force gaminga!

Kako ćeš naučit igrat bolje ako igraš protiv jednako jakog il slabijeg protivnika? Ako ti je to problem, igraj protiv botova. Uostalom, ako je netko 25lvl, neznači da dobro igra IMHO!

Pa matchmaking je napravljen da imate oko 50% winova i to je to. Tko igra jako dobro i odlično ima preko 53-54%, tko igra prosječno ko ja ima 50-52%, tko igra lošije, ima ispod 48% i to je to. Jednostavno

13 godina
odjavljen
Dota 2

Ja imam 150 winova i lvl 3 sam, ali ja sam igrao jos dok nije bilo tih levela i skoro kada sam ponovo počeo da igram kretao sam sa lvl 1 a imo 140 winova lol :)

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Kako ćeš naučit igrat bolje ako igraš protiv jednako jakog il slabijeg protivnika? Ako ti je to problem, igraj protiv botova. Uostalom, ako je netko 25lvl, neznači da dobro igra IMHO!

Pa matchmaking je napravljen da imate oko 50% winova i to je to. Tko igra jako dobro i odlično ima preko 53-54%, tko igra prosječno ko ja ima 50-52%, tko igra lošije, ima ispod 48% i to je to. Jednostavno

Kakve veze ima koliko netko dobro igra s brojem win-ova?

Pa treba ukalkulisati Brazilce, Ruse, Portugalce, Francuze, Kineze, ljude koji su bili potpuni retardi i lvl 1 ljude koji na početku tekme javljaju "My first game" (ako si dovoljno sretan da znaju engleski) s kojim se ne može ozbiljno igrati.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

E pa možda je zato matchmaking upario igrače 9 i 25 levela jer smatra da su ti negdje.

Level na kraju krajeva nje ništa drugo nego skupljanje bodova.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
neaktivan
Dota 2

Trebao bih preporuke dobrih partija sa zadnjeg Dreamhack-a kojeg ,zbog obaveza, nisam mogao pratit.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

Pa treba ukalkulisati Brazilce, Ruse, Portugalce, Francuze, Kineze, ljude koji su bili potpuni retardi i lvl 1 ljude koji na početku tekme javljaju "My first game" (ako si dovoljno sretan da znaju engleski) s kojim se ne može ozbiljno igrati.

A di sam ja to rekao? Ja sam spominjao samo postotke, i to je istina više manje. Broj winova se moze nafarmat, isto kao i lvl. Jedino omjer W/L nemozes farmat ako si loš

13 godina
neaktivan
Dota 2

Hoće netko odmah sada odmah jednu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PROTECTOR kaže...

Trebao bih preporuke dobrih partija sa zadnjeg Dreamhack-a kojeg ,zbog obaveza, nisam mogao pratit.

Joj imaš jednu zanimljivu, mislim da ti je to drugi ili treći Na'Vi match na turniru, vdijet ćeš da ima preko 5000 likeova unutar game clienta. Uglavnom, Dendi je igrao Pudgea, a Chen je Dendia TP-ao u fontanu taman u trenucima kada kuka pogađa metu. To su uspjeli jedno 3-4 puta... Nije da se to nije viđalo prije, ali je fora vidjeti u pro matchu. Inače je dobar bio match

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
17 godina
Dota 2

Dajte tko hoce za 15 min jedan gejm nek me doda na stim tr4nc3oon

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pozz ljudi,ako tko hoce igrat nek me doda, djdado16 mi je steam..
dado
13 godina
neaktivan
Dota 2

Ove su najčudnije.

Svo mi se lice zacrveni dok igram zadnje minute. Tu sam KOTL, po prvi put u životu.

Čini se da je Huskar imao užasne item-e.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 15:14 (Onjegin).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se nakako čini da ste to trebali prije svega što ranije završavati ak ste mogli jer su ovi imali bolje late game heroje.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
12 godina
neaktivan

Lijepo su "nafidali" Ursu , ali Faceless je bio dosta slab. 

Dok ne igraš s prijateljima te ne komunicirate preko Teamspeaka / Skypa / šta već, dogovaranje je nikakvo i šanse za pobjedu su male pogotovo s rusima.  

14 godina
Dota 2

Evo vam momci da vas vidim. Upišite rezultate po postovima

http://www.invokergame.com/

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

Survival Game Finished!
70.6 Seconds
NEW RECORD!

Additional Stats
Keys Pressed:    186
Spells Invoked:    38
Spells Used:    17
Combos:    10
Stage:    18ge:18

98.4 Seconds
NEW RECORD!

Additional Stats
Keys Pressed:   272
Spells Invoked:   55
Spells Used:   35
Combos:   16
Stage:   31

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 8:40 (kuleee).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Dota 2

Imam par invajta ako komu treba

EDIT:

ošlo; Command Prompt i boki.kibo

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 11:05 (Pupo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Malo se i ja ubacio u dotu pa me nešto zanima... Čemu služi ovaj item što dobijem nakon borbe? Odnosno, gdje ga mogu nać, i je li ga uopće dobijem?

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Malo se i ja ubacio u dotu pa me nešto zanima... Čemu služi ovaj item što dobijem nakon borbe? Odnosno, gdje ga mogu nać, i je li ga uopće dobijem?

ako si igrao Team Fortress 2 po tom ti je sistemu,netko random dobije item(nekad vise ljudi,nekad nitko,a kad dignes lvl onda 100% dobijas)

sluzi ti iskljucivo fizickom izgledu lika,a nades ga u customize--backpack

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.11.2012 12:31 (Logigamer).
12 godina
protjeran
Dota 2

daj mi pomozite,kako da promijenim rezoluciju u igri?

0 0 hvala 0
15 godina
Prelose kaže...

To je i meni bia problem.

U gornjem lijevom kutu imaš ikonu za opcije pa tu možeš.

Drugi način je desni klik na dotu2 > Set launch options i tu zalijepiš ovo-w 1920

Swedish latin super funk.
12 godina
protjeran
sirka666 kaže...
Prelose kaže...

To je i meni bia problem.

U gornjem lijevom kutu imaš ikonu za opcije pa tu možeš.

Drugi način je desni klik na dotu2 > Set launch options i tu zalijepiš ovo-w 1920

problem je kaj ne vidim to,na ikonu kliknem?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice