Dajem isto Dota2 inviteove, samo me dodajte na steam: rebelsycro, ne trazim nista za uzvrat ...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
aj molinte je meni daj :D
steam mi je: striker0708
bija bih jako zahvalan ...
ako ima koja dobra dusa koja bi mi udjelila dotu2 bija bi jako zahvalan :D ,, ajmo dobri ljudi
moj steam acount je : josip225juki
tek sam napravija steam pa nemogu dodavati prijatelje ,,pise mi da nemogu jer neman nijednu igru jos :/
pa dodajte vi mene ako imate dotu2 za poklon :D ,, bija bi zahvalan ,,jako
ime acc : josip225juki
imam 3 dote 2 na steamu pa ako koga zanima neka me doda na cudomixer da se dogovorimo mozda neki trade ili nesto :)
Mah, strela i alkemicar...
Kaki alkemičar, valjda strela i CK
Mah, strela i alkemicar...
Kaki alkemičar, valjda strela i CK
strela je?
Beastmaster Roar je 4 sec na max i unstable coconut od alkemicara je 4 sec i oni su najduzi.
Jedino duze od toga moze Mirana sa strelom, 5 sec, ali to je u najduzem letu, inace ide, sto duze leti strela duzi je stun.
Prodajem/Mijenjam DOta 2 invite... PM...
Dobio si ga besplatno da pozoves nekoga...
Poklanjam Dota 2 invite
imam par giftova, neka se jave zainteresirani
Dijelim 3 DotA 2 Pozivnice, morate samo dogovoriti na 1 pitanje :D
Koji heroj u Doti ima najduži stun?
Techies FTW
Opet mi zatrpali inventory s dota2 giftovima...wtf
Imam dvije dote koje dijelim free of charge. Uvjet je naravno da ju vec nemate i da ce odmah biti aktivirana!
Ako tko zeli kopiju slobodno me dodajte http://steamcommunity.com/id/6987463528492/ , a ako ne, nece mi smetat frend viska tako da slobodno sil*** tipku add friend ^^
Poklanjam Dota 2 invite
I sta onda ? Ti svoje podijeli ja svoje nedam, dovoljno sam dao... i dalje aktivno, dva komada na cekanju...
Poklanjam Dota 2 invite
I sta onda ? Ti svoje podijeli ja svoje nedam, dovoljno sam dao... i dalje aktivno, dva komada na cekanju...
Evo posto covjek prodaje 2 invajta, ja dajem svoja 2 besplatno, ko hoce nek mi salje PM ;D
Beastmaster Roar je 4 sec na max i unstable coconut od alkemicara je 4 sec i oni su najduzi.
Jedino duze od toga moze Mirana sa strelom, 5 sec, ali to je u najduzem letu, inace ide, sto duze leti strela duzi je stun.
Od Chaos knighta, Chaos Bolt je isto do 4sec
Techies ima najduzi stun u igri od 6 sec, nije jos izasao za dotu 2, ali uglavnom, valjda pricamo ovdje generalno o doti :)
Evo imam dva invite-a za Dotu 2...Evo htio bih da mi u zamjenu za key neko gifta na steam-u Terrariu(cijena joj je 26 kn-a na steamu).
Ako netko želi prihatiti ovakvu ponudu neka me PM-a.Kome smeta ovakva ponuda neka ignorira ovo.
Evo imam dva invite-a za Dotu 2...Evo htio bih da mi u zamjenu za key neko gifta na steam-u Terrariu(cijena joj je 26 kn-a na steamu)
Ako netko želi prihatiti ovakvu ponudu neka me PM-a.
Dajem besplatno invite za dotu 2, ne treba vam teraria key, javite se na pm.
Dajem Dota 2 Steam Gift -- imam 4 komada.
Tko želi nek se javi u pm
Evo da se i ja ukljucim, poklanjam dota invite, prednost onima koji su na forumu duze od 1 godine
Edit: Samo posaljite PM sa steam username-om
Jel tko već dao invite ovom josip225..vidim da je tražio ovdje i sad me zvao na pm,pa samo da provjerim da ne skuplja inviteove.
hvala.
Edit: ipak poslao, pa nek mu je na dušu ako vara i sretno josipe :)
imam dva jedan invite, na pm ako tko nema slucajno
Imam 3 invites, pm me.
imam 3x invite pa ako netko hoce igrati neka se javi
Poklanjam dva invitea.
Jeb*** ovaj matchmaking mene 9lvl stavi protiv nekog 25 iz nekog smrdljivog D-Force gaminga!
Jeb*** ovaj matchmaking mene 9lvl stavi protiv nekog 25 iz nekog smrdljivog D-Force gaminga!
Možda ti je netko u partyu ili tvom timu također veliki level pa su izjednačili.