Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.939.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
smiglcro kaže...
sackboy kaže...

Napokon pa de se i meni posrećilo, 2 win-a za redom :D Ovaj Riki je predobar, jučer imo 27-1, a danas 17-1, čak sam i quadru dobil(kak se tu već kaže, brijem da ultra) :D

znas da riki ne postoji u pro dota 2 gamingu? :)

Neznam koliko si gledao ali je u zadnje riki pickan često u competitive sceni, vidi više akcije nego neki uobičajeni carryi što haraju pubovima.

17 godina
neaktivan
Dota 2

Taj riki je kao Twitch u LOL-u, samo kompletne botove možeš izownat bez visiona.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

ee ekipa napokon sam opet zaigro dotu 2 (igro u samom početku bete prvih 2 -3 tj) i sad me zanima oni itemi koji se dobe na kraju battle-a to die random il kak?

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cholee kaže...
smiglcro kaže...
sackboy kaže...

Napokon pa de se i meni posrećilo, 2 win-a za redom :D Ovaj Riki je predobar, jučer imo 27-1, a danas 17-1, čak sam i quadru dobil(kak se tu već kaže, brijem da ultra) :D

Neznam koliko si gledao ali je u zadnje riki pickan često u competitive sceni, vidi više akcije nego neki uobičajeni carryi što haraju pubovima.

lol? Svaki dan na poslu gledam joindotu i dosada nisam vidio rikija. Hajde, slobodno linkaj na par ripleja i dokazi da je riki cesto pikan u comp sceni.

16 godina
neaktivan
teo7 kaže...

ee ekipa napokon sam opet zaigro dotu 2 (igro u samom početku bete prvih 2 -3 tj) i sad me zanima oni itemi koji se dobe na kraju battle-a to die random il kak?

Random. Ali kada dobijes lvl, onda 100% dobijas item na kraju matcha.

13 godina
neaktivan
teo7 kaže...

Random da, izgubio il dobio imas jednaku sansu dobit item.

14 godina
Arxi kaže...
Cholee kaže...
smiglcro kaže...
sackboy kaže...

lol? Svaki dan na poslu gledam joindotu i dosada nisam vidio rikija. Hajde, slobodno linkaj na par ripleja i dokazi da je riki cesto pikan u comp sceni.

Neki teamovi znaju pickati Riki-a vs Broodmother naprave mu Diffusal blade da purgaju njezin ulti..

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
Dota 2

Kakvo je stanje u Doti? Jel još beta ili xD. Dobio sam gift, jel vrijedi to neš??

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Arxi kaže...
Cholee kaže...
smiglcro kaže...
sackboy kaže...

Zašto bih lagao, nebih ništa dobio i da lažem, nit moram išta dokazivat. Ali kad baš inzistiraš, evo ti lista timova i vodovi svih gameova sa rikijem u zadnjih pola godine.

http://dota-academy.com/hero/57/

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 19:16 (Cholee).
14 godina
Bera kaže...

Kakvo je stanje u Doti? Jel još beta ili xD. Dobio sam gift, jel vrijedi to neš??

vrijedi ;)

13 godina
neaktivan

Kako mogu d adobije key za dotu 2,ili ako ti imas jel mozes da mi das?

david alic
14 godina
nazalost nemam, samo se ovdje regaj i postaj bilo sta na ovaj forum http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=1004900 i u roku 2 tjedna bi ti trebao doci key..
17 godina
neaktivan
Cholee kaže...
Arxi kaže...
Cholee kaže...
smiglcro kaže...
sackboy kaže...

Zašto bih lagao, nebih ništa dobio i da lažem, nit moram išta dokazivat. Ali kad baš inzistiraš, evo ti lista timova i vodovi svih gameova sa rikijem u zadnjih pola godine.

Ne trenutno, ali prije 3-4 mjeseca možda i više se pickao dosta često, pogotovo darer ga je pickao skoro svaki game.

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
15 godina
hellraiser1110 kaže...
Cholee kaže...
Arxi kaže...
Cholee kaže...
smiglcro kaže...
sackboy kaže...

Ne trenutno, ali prije 3-4 mjeseca možda i više se pickao dosta često, pogotovo darer ga je pickao skoro svaki game.

ja isto priznaj da ga nisam nikada vidio izabranog u pro gamingu bas zato sto je uzasno lagan za kontrirati. to je cisti pub heroj za ownanje njubara i tamo mu je i mjesto :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan

Istina, al mjenjaju nacin igre kad se igra riki u comp sceni. Ne oslanjaju se na invisibility toliko jer je on dobar heroj i bez toga sa blinkom i silencom.

15 godina
dinos3 kaže...
nazalost nemam, samo se ovdje regaj i postaj bilo sta na ovaj forum http://www.playdota.com/forums/showthread.php?t=1004900 i u roku 2 tjedna bi ti trebao doci key..

da, a u izvlačenju sudjeluju samo accovi od prije 1.7.2012.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
17 godina
neaktivan
Dota 2

Ljudi ja nisam normalnog gamea odigrao već 2 dana.

Svaki gejm ili nama ili njima se 2-3 disconnectaju, ili netko ufida tipa 0-20.

DOSLOVCE nisam odigrao jedan normalan gejm u kojemu sam svojim umijećem igranja, a ne nekim trećim - petim faktorom mogao ucjecati na krajnji ishod, gubim želju za igrom.

Nadam se da će biti bolje kada prođem ovih prvih par lvla i filtrira se ekipa koja samo dođe probati igru (i s*ebati meni)

A mislio sam da je LOL community loš...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

A zamisli što će biti kad igra postane F2P i kad će ju aposlutno svatko moći igrati... Grindaj te lvle sad dok je još bar donekle moguće :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan
Dota 2

U potpunosti se slazem sa flyboyem. Otkako sam instalirao igru,odigrao sam 30 gejmova. Od tih 30 bez pretjerivanja u 28 se svaki put neko diskonektao ili od mojih ili njiihovih + ufidao sa scorom 1:19 i slicno. Cim neko dobije prvi kill taj koji bude ubijen odma se diskonekta. Nisam odigrao niti jedan zanimljiv game jos da je bilo napeto,ishod se vec moze znati nakon 5 minuta,sad kako me sreca zapadne u kojem cu bit timu prije matcha. Takoder sam mislio za Lol da je community katastrofa sto je istina,no nisam ocekivao ovo i od dote2. Igrao sam i HoN i dotu1, ali nigdje se nije desavao ovoliki broj dc-ova kroz tolke matcheve. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kiky877 kaže...

U potpunosti se slazem sa flyboyem. Otkako sam instalirao igru,odigrao sam 30 gejmova. Od tih 30 bez pretjerivanja u 28 se svaki put neko diskonektao ili od mojih ili njiihovih + ufidao sa scorom 1:19 i slicno. Cim neko dobije prvi kill taj koji bude ubijen odma se diskonekta. Nisam odigrao niti jedan zanimljiv game jos da je bilo napeto,ishod se vec moze znati nakon 5 minuta,sad kako me sreca zapadne u kojem cu bit timu prije matcha. Takoder sam mislio za Lol da je community katastrofa sto je istina,no nisam ocekivao ovo i od dote2. Igrao sam i HoN i dotu1, ali nigdje se nije desavao ovoliki broj dc-ova kroz tolke matcheve. 

Kad je ban sistem preblag...može frajer odma otići i vjerojatno neće biti smješten u low-priority pool, osim ak ga većina u tom match ne reporta/ ili već ima veći broj abbandon matcheva...i ta kao kazna traje samo 24 sata, a moguće je igrati bez problema, samo nešto duže čekaš da ti nađe match...jedina stvar koja je dobra kod tog kažnjavanja jest da te smjeste u match u kojem su i drugi leaveri XD

15 godina
neaktivan
Pa normalno da će uvik neko umirat. Ovo sa dc-om neznan koliko winova imate, al meni nikad se ne dc-aju, zasad iman 400h igre.
LoL acc THCJoshi
15 godina
Dota 2

Igrajte sd ili rd, te sastavite si partye. Ima dota 2 grupa na steamu a nitko se ne grupira, žalosno.
kad skupiš neku pristojnu ekipu, pa i rađe da igram sa domaćim i da je njub nego pijani rus.
LJUDI DODAJTE SE I IGRAJTE SKUPA :) 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eo moj steam: JingleBalls

Imam 215 winova, pa ko hoće nek me doda :)

14 godina
neaktivan
Dota 2

imam jedan invite za dotu 2 pa ako se netko zeli tradeat za nesto drugo . PM me 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

op je ova enchantress

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne bi se složio s tim.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan
Dota 2

Ima li tko voljan zamjeniti Dota 2 key za Smite?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Ench op? Ma daj s tih 700hp nukeri ju najviše vole

Life is a bitch.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajde neka me netko doda na Steam ako igra dotu 2- Rexark

Programer,web developer
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 13:23 (Wedran Dev).
15 godina
neaktivan

Napokon me sreća našla. Danas sam igrao najzanimljiviji game do sada.Igram sa Visage-om, druga ekipa dobi fb. Gubimo skoro pa 20 killova razlike, pushali su nam dosta, ali problem im je bio što su većina imala stealth.I tako mi kupimo gem, poČnemo ih polagano ubijat, kad odjednom mi postali jači od njih, pushamo im mid i pobijedimo.GLHF svima koji se spremaju igrat

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice