Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.939.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Gumeni Patak kaže...

Ench op? Ma daj s tih 700hp nukeri ju najviše vole

Meni je Ench jedan od omiljenih heroja, pure dmg owna :D

17 godina
neaktivan
Dota 2

Evo sad odigrao dvije runde, i dojmovi su ovakvi, onaj invoker je car nad carevima ako dobije dovoljno vremena da se razvije. Iako u drugoj rundi smo izgubili jer je netko uzeo Linu i jednostavno pomeo sve ostale u mom timu, nisam još dosad vidio da me netko toliko izubijao sa jednim recimo slabijim likom kao lina :D

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 0:32 (Cesc).

0 0 hvala 0
13 godina
Cesc kaže...

Evo sad odigrao dvije runde, i dojmovi su ovakvi, onaj invoker je car nad carevima ako dobije dovoljno vremena da se razvije. Iako u drugoj rundi smo izgubili jer je netko uzeo Linu i jednostavno pomeo sve ostale u mom timu, nisam još dosad vidio da me netko toliko izubijao sa jednim recimo slabijim likom kao lina :D

neznam zašto vi te heroje djelite na slabije i jače...svaki heroj ima svoju funkciju i jak je onoliko koliko bi trebao bit....svakog heroja mozes pretvorit u carrya samo ako ga znas dobro igrat farmat itd...

d4rkd3atH
15 godina
FlyBoy kaže...

Ljudi ja nisam normalnog gamea odigrao već 2 dana.

Svaki gejm ili nama ili njima se 2-3 disconnectaju, ili netko ufida tipa 0-20.

DOSLOVCE nisam odigrao jedan normalan gejm u kojemu sam svojim umijećem igranja, a ne nekim trećim - petim faktorom mogao ucjecati na krajnji ishod, gubim želju za igrom.

Nadam se da će biti bolje kada prođem ovih prvih par lvla i filtrira se ekipa koja samo dođe probati igru (i s*ebati meni)

A mislio sam da je LOL community loš...

ovo! i kontam da ce biti sve gore i gore. vec sada polako odustajem od igre...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Dota 2

Evo jedan trik. Da bi ste saznali u kojem ste breketu, idite na watch games>filter>unesite svoje ime

Onda izaberite skill lvl. Izaberite npr High, i ako se ne pokaze ni jedna igri ili par igara znaci da jos niste u 'high skill' breketu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
FlyBoy kaže...

DOSLOVCE nisam odigrao jedan normalan gejm u kojemu sam svojim umijećem igranja, a ne nekim trećim - petim faktorom mogao ucjecati na krajnji ishod, gubim želju za igrom.

Nadam se da će biti bolje kada prođem ovih prvih par lvla i filtrira se ekipa koja samo dođe probati igru (i s*ebati meni)

Ja uopste nemam problem kao ti. Cak sta vise, kada idem solo queue, igram sa ljudima koji su bolji od mene (smatram se solidnim). Potrebno je min 100 igara da bi te igra svrstala u ispravan breket.

17 godina
neaktivan
d4rkd3atH kaže...
Cesc kaže...

neznam zašto vi te heroje djelite na slabije i jače...svaki heroj ima svoju funkciju i jak je onoliko koliko bi trebao bit....svakog heroja mozes pretvorit u carrya samo ako ga znas dobro igrat farmat itd...

Ne znam, to jednostavno tako ide. Ja ju vidim kao slabijeg heroja, ali sve ovisi o tome koliko i kako znaš igrati sa određenim herojem. 

Why so serious?
15 godina
Arxi kaže...
smiglcro kaže...
FlyBoy kaže...

Ja uopste nemam problem kao ti. Cak sta vise, kada idem solo queue, igram sa ljudima koji su bolji od mene (smatram se solidnim). Potrebno je min 100 igara da bi te igra svrstala u ispravan breket.

imam preko 100 igara i samo 60ak pobjeda. 9/10 igara ce netko dc.at ili napustiti igru. od te  1 sto ce ostati 5on5 1 od 10 ce biti kvalitetna partija, ostalo ce biti gotovo u prvih 15 minuta. uopce nemam nikakvu zelju da upalim d2 vec neko vrijeme a suša igara je teška :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
Dota 2

Ovak... Malo da se i ja osvrnem kao dotas koji dotu igra od 2004 godine kada je to samo bila "neka mapa sa vise heroja" te uopce nije bilo pojma "moba igre". 

1. Nema jacih i slabijih heroja, svaki heroj ima svoju ulogu. Heroji se pickaju prema ulogama, a ne prema nekoj "snazi". Moze Ursa bit "prejak heroj", ali kada ga se par puta zahexa pada ko balvan. Uzmite svi malee carryje pa ce vas tim sa imalo soli u glavi pomest da necete stic rec: Whaaa?

2. Ovo je timska igra i prema tome ako je vas zapao support onda igrajte supporta, a ne izmisljajte toplu vodu.

3. Prilagodite se situaciji! Definicija gluposti je kada radiš stalno istu stvar, a ocekujes drugi rezultat. Ako vas gankaju sa sredine, kupite wardove (i onako bi stalno trebale biti kriticne tocke wardane), te lijepo zamolite suigraca na sredini da zove missing. Kada pushate i s-pushite push (morao sam :)) onda promijenite taktiku, sacekajte ih u sumi, rijesite im one najslabije prvo, ne dirajte tanka, a najvaznije, koordinirajte team, razgovarajte s njima. Ako vas rape-a neki heroj zamolite supporta da ide na disable (hex, itd...). Hrpa partija se dobila zbog mene jer uzmem Rastu pa jos napravim hex i ciklonu, pa kada se gura njima su konstantno disableana 3-4 heroja.

4.  Nema "najboljeg" builda. Ovo moram jako naglasiti, nije ovo LOL i svaki build bi trebao biti prilagodjen situaciji.

5. Ucite! Ja dan danas otkrijem neku stvar, neku taktiku koju nisam znao, a primjenjiva je u odredjenim situacijama.

6. Vaznije je znati sto ti moze napraviti neprijateljski heroj nego sto moze tvoj! Naucite druge heroje! Onda necete pred linu sa 400Hp-a ic istrcavat.

7. Ne vrijedjajte losije igrace! To samo pokazuje kakva ste osoba, umjesto toga, pomognite covijeku, dajte m u dobronamjeran savijet. Ako mozete preuzmite njegovu ulogu ako je vazna za team i vidite da njemu ne ide. Naravno, samo ako je to moguce sa svojim herojem i u toj situaciji.

8. Uvijek je bilo leavera, feedera i inih playera. Ako zelite posteni game nabavite ekipu i igrajte bilo koji mod osim AP-a. Samo mi nemojte pocet pisati tipa spike da je ap za pro igre i te spike, govorim iz iskustva od 8 godina igranja dote. U AP-u je do 400% vise losijih igraca i leavera.

9. Pratite! Ako ste novi igrac, pratite druge, gledajte sto rade i zasto to rade. Ako samo gledate svog heroja, samo cete njega nauciti, a i to lose. Pratite sto drugi rade sa njime, zato i igrajte random igre. Puno se vise nauci kada gledate kako bolji igrac igra sa tim herojem, na vasoj strani ili preko. Pitajte ako nesto ne znate druge igrace. Bolje je odigrat partiju i nauciti nesto o 6-7 heroja sto niste znali nego se sam muciti samo sa svojim.

10. Ovo je jedan od savijeta koji se tesko moze primjeniti ali: Odrastite. Ovo je samo igra, i kada tako i pristupite igri, mirni i bez previse nerviranja vasa ce se igra jako poboljsati. Imao sam kolegu koji je bio dva puta bolji igrac od mene, ali... Dao se je lako nazivcirati. Njegov team nikada nije pobijedio ako smo mi njega uspjeli izzivcirati! Naravno, ne sa uvredama, nego sa nasom igrom.

My 2 cents...

15 1 hvala 7
15 godina
Dota 2

+1 na post gore

good talk

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sta su nukeri u late game-u, hrpa skoro beskorisnih.

vec kad si s njom kupis aghanims sceptera, nitko joj nista ne moze

jos kupis hex i gg

15 godina
Dota 2

upravo gledamo ja i brat eg protiv quantica, koja je ovo razina igre...ma kakav lol kakvo što, pa ovo je akcija akcija i akcija, toliko stavri za naučit čut, toliko informacija ajme :(

uživancija

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dali meni mozes giftat

odnosno mome frendu bi trebalo :)

14 godina
neaktivan
Dota 2

Ako nekog zamnima mjenjam dotu za Armu 2 s exp

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Haha gledam singov stream i neki lik(rubick) nakon sto ga druid roota po 20 put napise j... ti mater retardiranu i Sing sve tocno prevede hahhahaha. KOji car

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 1:03 (bjornbot).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sing je prije imao srbina u timu koji ga je učio psovke :)

14 godina
neaktivan
Dota 2

Jel zna netko kako riješiti ovaj problem?

Kad pokrenem Dotu 2 iz Steam-a ili s Desktopa uvijek mi se pojavi crni ekran i onda igra izađe na desktop.

PS. Guglao sam puno, ali nista od toga mi nije rijesilo problem.

RHCP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

udi u igru i idi pod postavke, video, full screen

14 godina
neaktivan
ton7 kaže...

udi u igru i idi pod postavke, video, full screen

Eh nemogu ući na meni, niti vidim Valve-ov video...

RHCP
14 godina
neaktivan
Dota 2

Itko?

RHCP
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Veco97 kaže...

Itko?

probaj na dev.dota2.com

14 godina
neaktivan
Arxi kaže...
Veco97 kaže...

Itko?

probaj na dev.dota2.com

Eh gledao sam sva rješenja: ponovno dotu instalirao, ponovno steam instalirao, promjenio rezoluciju u nekom .txt, editao launch opcije... neznam sta bih više.

Valjda nanovo Windows instalirat...

RHCP
13 godina
neaktivan
Dota 2

Evo ljudi nakon dugog cekanja danas sam slucajno upalio steam i vidio da u popisu igara imam dota2 i dota2 test

Jel to znaci da samo dobio key i kad ga instaliram mogu igrat ili moram radit jos neke acc itd. ?

I jel imam nekakve prednosti ako vec dugo igram LoL tj. hocu li lakse naucit igrat dotu?

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Evo ljudi nakon dugog cekanja danas sam slucajno upalio steam i vidio da u popisu igara imam dota2 i dota2 test

Jel to znaci da samo dobio key i kad ga instaliram mogu igrat ili moram radit jos neke acc itd. ?

I jel imam nekakve prednosti ako vec dugo igram LoL tj. hocu li lakse naucit igrat dotu?

da dobio si ''key'',skini igru i igraj,a ako si igrao lol,svakako ce ti biti lakse,jer su igre isti zanr,iako u doti ima dosta stvari kojih u lol-u nema

15 godina
Dota 2

ima li tko prolema sa connection to network u doti 2? vec 3 dana mi se stalno to vrti i nula bodova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

ima li tko prolema sa connection to network u doti 2? vec 3 dana mi se stalno to vrti i nula bodova?

Poznanik se jučer žalio na to ali mu je ipak proradilo s vremenom. Dok ja i još jedno 7-8 s mog Mumblea nije imalo takvih problema.

Čujem da avast nešto u zadnje ne voli Steam. Koristiš možda njega?

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Izadi iz stema pa se opet logiraj, valjda nisi komp gasio ta 3 dana pa si osta logiran na steam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 21:20 (_dEDa_96).
15 godina
_dEDa_96 kaže...
smiglcro kaže...

Izadi iz stema pa se opet logiraj, valjda nisi komp gasio ta 3 dana pa si osta logiran na steam.

nije ugasen jedno 20ak dana :) samo sleep mod kod mene radi :) ipak je u tome valjda bio problem.

13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
_dEDa_96 kaže...
smiglcro kaže...

nije ugasen jedno 20ak dana :) samo sleep mod kod mene radi :) ipak je u tome valjda bio problem.

Meni restart Steama i Dote uvijek upali.

14 godina
Dota 2

Ej ljudi, kad sam danas na Steamu probao instalirati Dotu 2, nisam uspio nego sam samo popunio neku anketu u 2 koraka i piše mi da trebam čekati kod. Jel netko zna kada će doć?  Inače dotu sam igrao 2 godine od kada je izašla, pa bi probao novu.

Variety is the spice of life!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice