Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.939.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Dota 2
Unimatrix 007 kaže...

Pozdrav ekipa, početnik sam u Doti 2, al kužim osnove iz LoL-a i ponešto iz HoN-a, al samo me zanima od vas koji ste stari dotaši, koje su dobre kombinacije za lane? Budući da igram s frendom i oboje smo novi u tome... Pa eto, ako bi mogao svatko napisat par dobrih kombinacija i pokoju riječ o tome...

free tip, kad pikaš heroja pikaj ga u zadnje 2-3 sek da ti nitko ne može kontrirat.

za lane bitno je da imaš suporta ili diablera i carrya. Carry mora nafarmatbrzo iteme, support će pratiti i pomagat. Kombinacije tipa nenuištivi axe i tipa mirana ili tako netko gaze sve predsobom.

Bitan je last hit kripova i deny svojih a sa vremenom ćeš istražiti kombinacije i vidjeti kako je samo bitna suradnja igrača, ostalo sve dođe :)

sretno

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
13 godina
Unimatrix 007 kaže...

Pozdrav ekipa, početnik sam u Doti 2, al kužim osnove iz LoL-a i ponešto iz HoN-a, al samo me zanima od vas koji ste stari dotaši, koje su dobre kombinacije za lane? Budući da igram s frendom i oboje smo novi u tome... Pa eto, ako bi mogao svatko napisat par dobrih kombinacija i pokoju riječ o tome...

za početak si uzmeš venomancer-a i skeleton kinga na isti lane ili juggernut i neki stuner kao npr venga ili crystal maiden to bi po meni bilo najbolje za početak

d4rkd3atH
13 godina
neaktivan
Dota 2

pa ovo je necuveno ,svaki put kad igram s random ljudima nikad ne igraju timski,uzmem tidhunter-a i idem pomoc anti mage-u da ubije nekog i ovaj lupa po meni a anti mage gleda uz full manu i hp,nedaj boze da pomogne -.-

0 0 hvala 0
15 godina
Logigamer kaže...

pa ovo je necuveno ,svaki put kad igram s random ljudima nikad ne igraju timski,uzmem tidhunter-a i idem pomoc anti mage-u da ubije nekog i ovaj lupa po meni a anti mage gleda uz full manu i hp,nedaj boze da pomogne -.-

ekipa previše gleda kdr....sve sami lol playeri željni samo kdr umjesto da igraju za tim

ne brini kad se vratim doma budeš igrao samnom i mojim bratom pa ćemo nešto skemijati :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
17 godina
d4rkd3atH kaže...
Unimatrix 007 kaže...

za početak si uzmeš venomancer-a i skeleton kinga na isti lane ili juggernut i neki stuner kao npr venga ili crystal maiden to bi po meni bilo najbolje za početak

Venomancer je jak, strašan harass sa autoattackovima, ali nema ništa za escape i prelako/brzo ga fokusiraju i unište... jedino što ovdje moram pazit i na iteme koje kombiniram jer koliko sam shvatio, crit itemi ne idu na heroje s crit abilitijima jer se ne stackaju vrijednosti? Isto vrijedi i za lifesteal pretpostavljam... Btw koji je po vama najbolji jeftini dmg item? Trenutno mi je Crystalis predobar {#}

LoL username: UnimatriX (EU West)
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
d4rkd3atH kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Venomancer je jak, strašan harass sa autoattackovima, ali nema ništa za escape i prelako/brzo ga fokusiraju i unište... jedino što ovdje moram pazit i na iteme koje kombiniram jer koliko sam shvatio, crit itemi ne idu na heroje s crit abilitijima jer se ne stackaju vrijednosti? Isto vrijedi i za lifesteal pretpostavljam... Btw koji je po vama najbolji jeftini dmg item? Trenutno mi je Crystalis predobar {#}

Boots of speed uvijek i na svakoga praktički, od toga kreneš a i obožavam power threads ;)

13 godina
Unimatrix 007 kaže...
d4rkd3atH kaže...
Unimatrix 007 kaže...

nikakav lifesteal na venomancera to se nestavlja nikad...zato da te neubiju tak lako radi scepter..mantu..shadowblade..i power treads naravno na STR staviš

d4rkd3atH
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Imam steam sa Dotom 2 ( key dobiven prije par tjedana ) Ponude u inbox!

Ja imam već key i neću ga nikom prodavati ali iz zafrkancije ću tebi dat jednu vrlo realnu ponudu koja je poruka za druge koji bi htjeli key da i oni tebi daju takvu ponudu: ako mi daš key gledat ću te drugim oćima :)  eto to je realna ponuda za to jer naplačivati key koji si ti dobio besplatno kao i ja ( ja ga zato ni ne prodajem) je smiješno i žalosno al jbg to su Hrvati počet će naplačivati i svoje prisustvo u društvu, naplačivati što uopće i razgovaraju s drugima ehh u šta su se pretvorili Hrvati žalosno je sve to i Pervan je u gotovo svim emisijama komentirao Hrvate i sve je istina nažalost zato izbriši tu glupost i ako ti se ne sviđa igra daj nekom key a ne naplačivati nešto što si dobio besplatno.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Koji su najlakši heroji za učenjem mehanike igre i savladavanje početnicima?

Probao sam dosta champova danas, i nekako su mi Skeleton King i Dragon Knight najbolje sjeli.

Jesi li probao ursu, riki, huskara i bloodseekera?

17 godina
neaktivan
Sk8eR kaže....

Jesi li probao ursu, riki, huskara i bloodseekera?

Probao sam bloodseekera od ovih spomenutih, i bio je to moj najuspjesniji game, 12-8 score, tako nesto.

Dobar je na laneu, ima sustain, a i valjda je matchmaking takav da spaja s newbiesima, kao i ja, pa nitko ne zna da ne smije bjezat kad je ulta na njemu.

Buduci da dolazim iz LOL-a koji je dosta ogolicen, jos uvijek mi last hittanje zadaje probleme, a i shop je dosta neintuitivno poslagan.

Ugl. sto vise igram vise mi se svida.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

1. Lich i AA. Sve se svodi na to da u isto vrijeme opalite prvi skill sa dobro postavljenim AA-ovim orbom. Dalja mudrost nije potrebna vec samo desni klik.

2. Viper i Huskar. Cekajte da vam se protivnik malo odalji od svog towera i onda ga orbwalkajte do smrti. QQQQQ

3. Kotl i PL. Stvar je u tome da kotl puni manu PL-u koji on trosi sa svojim nukom. Kombinirano sa prije toga dobro postavljenim nukom od kotla, gg.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 9:50 (Arxi).
13 godina
Dota 2

Evo ekipa ako netko ima neki invite ili key da daje rado bih primio,pa mozemo igrati zajedno, ja igram dotu vec 6 god pa mogu rec da sam veteran :D
Takodjer mogu ga kupit ako neko prodaje :) na podrucju zagreba 

Ficolinjo
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 14:26 (Ficolinja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

novi sam u ovoj igri, pa ako mi neko može objasnit šta je strenght, agility itd. mislia sam da je kao u lolu ad, ap ali nije, bio bi zahvalan

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cerina15 kaže...

novi sam u ovoj igri, pa ako mi neko može objasnit šta je strenght, agility itd. mislia sam da je kao u lolu ad, ap ali nije, bio bi zahvalan

jesi ti ikada igrao bilo kakav rpg? mmo?

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Imaš 3 vrste heroja. Str, agi i int. Za svaki strenght point dobiješ malo hpa i regeneracije, pa pošto strenghtaši dobivaju više strengt pointova, više su tanky (ali ne moraju bit). I svaki strenght hero dobije attack dmg za svaki strenght point. Pa npr. kupiš 32 strenghta, dobit ćeš (na strenght heroju) 32 attack dmga, malo regeneracije i hpa. 

Onda agility. Za svaki agility dobiješ attack speed i armor. A agility heroji dobivaju i dmg. 

Int heroji za svaki int dobiju manu i mana regen te attack dmg. 

Računaj ovako: Strenghtaši su više tanky, ali ne moraju bit i uglavnom su late game heroji (al opet ne moraju bit). Agility su više carry i dmg deleri i u svim stadijima igre su dobri, a pogotovo u late gameu. Int heroji su  odlični u early game jer te njukaju sa svojim spellovima (zeus npr.) ali ako se ne nafidaju u early gameu, kasnije su dosta slabi.

Sve u svemu, u lolu si unaprjeđiva sa itemima svoje spellove. Npr 200 ap, pa dobiješ 200 dmga u q spell, a ovde toga nema nego si dižeš attack dmg i kupuješ razne bonuse koje ti itemi nudu. Npr return dmg.

LoL acc THCJoshi
15 godina
Dota 2

ima tko da bi igrao tu i tamo, onako da zna nešto? nek mi se javi na pm sa svojim steam accom. thy

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Arxi kaže...
Unimatrix 007 kaže...

1. Lich i AA. Sve se svodi na to da u isto vrijeme opalite prvi skill sa dobro postavljenim AA-ovim orbom. Dalja mudrost nije potrebna vec samo desni klik.

2. Viper i Huskar. Cekajte da vam se protivnik malo odalji od svog towera i onda ga orbwalkajte do smrti. QQQQQ

3. Kotl i PL. Stvar je u tome da kotl puni manu PL-u koji on trosi sa svojim nukom. Kombinirano sa prije toga dobro postavljenim nukom od kotla, gg.

Zahvaljujem, nego jel bi mogao napisat pune nazive heroja, jer ih ne znam još sve, a pogotovo ne po kraticama. {#}

16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Zahvaljujem, nego jel bi mogao napisat pune nazive heroja, jer ih ne znam još sve, a pogotovo ne po kraticama. {#}

AA = Ancient Apparition

Kotl = Keeper of the light 

PL = Phantom Lancer

17 godina
Arxi kaže...
Unimatrix 007 kaže...

AA = Ancient Apparition

Kotl = Keeper of the light 

PL = Phantom Lancer

Ovaj novi kaj je sad stigao Kotl je tako jak, jučer je dominirao u jednom game-u, stalno lete poruke da je OP, al jbg kad ne znaš sad tko od tih ljudi zna igrat Dotu od prije, a tko su novi igrači. Jučer mi se u game-u hvali Outworld Destroyer kako je prošlu rundu imal 25-2 i onda mi ovu nafeeda 0-6-0 frajer... 

13 godina
neaktivan
Dota 2

http://i.imgur.com/6J8ty.jpg

evo napokon odigrao normalnu partiju,u kojoj kad se napadalo isli bi uvik 2,kad je bio team fight ljudi su se borili,a ne gledali kako mu ubija suigrace i jos po mogucnosti ga blokali da nebi slucajno pobiga,i nakon dugo vremena partija u bilo kojoj moba igri u kojoj san uziva :) (hvala d4rkd3ath-u,rekao mi kako counterat huskara sta me spasilo par puta)

0 0 hvala 0
17 godina
Logigamer kaže...

evo napokon odigrao normalnu partiju,u kojoj kad se napadalo isli bi uvik 2,kad je bio team fight ljudi su se borili,a ne gledali kako mu ubija suigrace i jos po mogucnosti ga blokali da nebi slucajno pobiga,i nakon dugo vremena partija u bilo kojoj moba igri u kojoj san uziva :) (hvala d4rkd3ath-u,rekao mi kako counterat huskara sta me spasilo par puta)

I kako se countera Huskar?

15 godina
neaktivan

Evo ja počeo neki dan igrat, imam tek 4 win-a.Moji dojmovi su odlični, samo malo mi je kompliciran shop(naviko sam se na LoL), ali sve ostalo je dobro.Ne znam dali je vama bilo tak, ali stalno nailazim na noobove,feedere, a najčešće(najgore) na quitere.Isprobo sam par heroja* i zasada mi je Ursa najbolji.

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 23:11 (sackboy).
15 godina
Dota 2

Samo mala anketa da vidim koliko vas je tu i kojih.

i p.s. nije champion nego heroj...lol 

13 Stari sam Dota lisac
7 Lol igrač....
1 Prva MOBA igra
7 Casual player željan iskustva
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 23:08 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

sry elita, naviko sam na taj naziv

Pecalica(HRVATSKI Lockerz), osvojite mrak stvari za jednu kunu.Registrirat se možete ovdje:http://pecalica.hr/users/add/0b46432eb0be9d35c33b86ab20daeebf
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 23:12 (sackboy).
13 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Logigamer kaže...

I kako se countera Huskar?

blade mail{#}

15 godina
sackboy kaže...

nej se srditi, samo velim, lol tema je gore, tamo su championi, u doti su heroji, tj.legende :)

kad mi i cura napamet zna axeove i svenove uzvike onda znaš da su legende. :)

Zanima me vi lolaši...jesu bolji heroji u doti ili lolu?

Ja sam dosta subjektivan jer sam odigrao samo par partija lola pa ono, dota je car, ali da čujem od vas što više igrate takve igre :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 23:32 (fila2208).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
sackboy kaže...

nej se srditi, samo velim, lol tema je gore, tamo su championi, u doti su heroji, tj.legende :)

kad mi i cura napamet zna axeove i svenove uzvike onda znaš da su legende. :)

Zanima me vi lolaši...jesu bolji heroji u doti ili lolu?

Ja sam dosta subjektivan jer sam odigrao samo par partija lola pa ono, dota je car, ali da čujem od vas što više igrate takve igre :)

meni su u doti bolji,po izgledu,abillity-ima,animacijama,glasovima, ma po svemu{#}

15 godina
Logigamer kaže...

meni su u doti bolji,po izgledu,abillity-ima,animacijama,glasovima, ma po svemu{#}

Ja velim puno sam više dotirao pa sam subjektivan, ali neki heroji su zbilja ono, za pamćenje. I sam nekad u nekim životnim situacijama sa curom ili burazom te frendovima koji znaju citiram nekad nekog od njih.

U doti 2 su zbilja puno radili na herojima, neki izgledaju prefenomenalno. Opet ima i nekih, koje su morali pormjenit jako...ali ok su.

Definitvno sven, lero su uber, tidehunter sa ribom, slardar sa lampicom...beastmaster....hrpa heroja koji su zbilja predobro napravljeni :)

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Logigamer kaže...

Ja velim puno sam više dotirao pa sam subjektivan, ali neki heroji su zbilja ono, za pamćenje. I sam nekad u nekim životnim situacijama sa curom ili burazom te frendovima koji znaju citiram nekad nekog od njih.

U doti 2 su zbilja puno radili na herojima, neki izgledaju prefenomenalno. Opet ima i nekih, koje su morali pormjenit jako...ali ok su.

Definitvno sven, lero su uber, tidehunter sa ribom, slardar sa lampicom...beastmaster....hrpa heroja koji su zbilja predobro napravljeni :)

svi su subjektivni{#}

14 godina
neaktivan
Dota 2

mogu giftat nekom dotu2 . ako se netko zeli tradeat. PM me

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice