Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.959.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dota 2

Hehehe, istina, ursa vec na prvom levelu... :D Mislio sam bas dmg od normalnog hita. Al odu mi jos jedni cevapi.

0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

steam nick: goodye

Pa dodajte da igramo.

Obicno sam popodne online i uvecer

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Lijepo pozdrav,zanima me da li netko ima "viška" dota 2 key.Imam dosta iskustva u igri iz prvog djela i mogu pomoći nekome u skupljanju pobjedi ako se to može tako reći.Sudjelujem u nagradnim igrama za dotu 2 negdje od 11 mjeseca ali ništa.Ovo ljeto ću otvoriti paypal tako da ću možda na taj naćin doći do key-a ako ovako ne mogu.Također dok otvorim paypal mogu toj osobi koja mi pošalje key možda poslati nove dok će trebati ili kupiti neku igru na steamu pa giftati ako želi.Osobe koje ne zanima ovakva suradnja neka zanemare ovaj post.

steam id: rexark

-Unaprijed hvala,i imate moju riječ da vas neću prevariti(ako netko pak želi nešto da potvrdim da ga neću prevariti neka kaže).

Programer,web developer
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 15:15 (Wedran Dev).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

imam 1 dota 2 key ako se netko hoce mjenjat za neku drugu steam igru nek salje poruku {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Teoretski, Necro sa ultijem može napravit najviše dmg-a s jednim kastanjem ultija, sam jbg. mora onda i heroj kojeg napada imat skoro duplo vise HPa.

Jel kupio tko key za škrinju koju? Šta pada uobičajeno iz škrinje? Rare il nešto običnije?

WaterCooled
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 10:12 (Pupo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Pupo kaže...

...

Jel kupio tko key za škrinju koju? Šta pada uobičajeno iz škrinje? Rare il nešto običnije?

Pa piše ti na škrinji što možeš dobiti. Imašovdje i kolike su šanse za određene stvari.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina

Dajem path of the exile acc za dota 2  zainteresirani na PM

17 godina
neaktivan
Dota 2

Ako tko ima što za mjenjat, imam par škrinja viška "Treasure of the Deep Druids"

WaterCooled
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

pozdrav ekipa

trebao bi dota invite da igram s frendom

voljan sam platiti do određene cifre ili mijenjati dota ingame iteme za invite.imamo ih otprilike 15-tak iteme i isto tolko boxova.

oko 50-tak kuna

thx :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

double post fail

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 21:16 (StriderL0rd).
14 godina
neaktivan
Dota 2

Evo, imam 1 invite tko želi, mijenjam za neku igru/novce.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 21:21 (master4games).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zainteresiran sam za taj invite.

prije nego sto prijedemo na dogovor,mozes mi poslat par dokaza,kao ss ili steam account inventory link na pm.

hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 21:30 (StriderL0rd).
13 godina
neaktivan
Dota 2

pozz svima, nov sam na forumu, ali dotu igram jakooo dugo..... na gg clientu imam acc koji je na 33 lvlu samo od igranja dote bez ikakvvog hack-a.... oni koji su takoder igrali dotu na gg clientu mislim da znaju koliko se partija mora odigrati da bi dosao do 30. lvl-a, a i po komentarima vidim da ima dosta nobova u doti 2... trazim invite za dotu 2 nikakooooooo da ga dobijem.....

kaeee ajmoooooooooooooooooOOOOOOOOOOOO    dajte pozivnicu

0 0 hvala 0
13 godina
TastetheRambo kaže...

pozz svima, nov sam na forumu, ali dotu igram jakooo dugo..... na gg clientu imam acc koji je na 33 lvlu samo od igranja dote bez ikakvvog hack-a.... oni koji su takoder igrali dotu na gg clientu mislim da znaju koliko se partija mora odigrati da bi dosao do 30. lvl-a, a i po komentarima vidim da ima dosta nobova u doti 2... trazim invite za dotu 2 nikakooooooo da ga dobijem.....

frajeru aj se nauči ljepom ponašanju...na ovakav način nećeš nikad dobit pozivnicu...i šta sad ak ti imaš acc 33 lvl na gareni :S to nemora značit da si PRO možeš ti ostat i noob...možda si i dobio acc ko će znat...ja imam tamo acc 59 lvl pa se nehvalim..

d4rkd3atH
15 godina
neaktivan
Dota 2

Dajem SMITE beta key za Dota 2 key ili invite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
d4rkd3atH kaže...
TastetheRambo kaže...

frajeru aj se nauči ljepom ponašanju...na ovakav način nećeš nikad dobit pozivnicu...i šta sad ak ti imaš acc 33 lvl na gareni :S to nemora značit da si PRO možeš ti ostat i noob...možda si i dobio acc ko će znat...ja imam tamo acc 59 lvl pa se nehvalim..

owned... btw pravi gameri ne koriste garenu

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Dota 2

e je dota 2 free to play tipa league of legends? :)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
damian123 kaže...

Trenutno nije invite za betu je 29eura

14 godina
odjavljen
TastetheRambo kaže...

DotA 2 nema nikakvih solo liga gdje igras sa iskusnim igracima. Tako da sam ja prestao igrati dotu 2, jer je prepuna nubova, izgubio sam sav moral, mozda se vratim kasnije, ko ce ga znati.

Cakija_ST kaže...
damian123 kaže...

Ostavljas los utisak covjeku, moras mu navesti da ce igra biti free, samo trenutno dok je u beta fazi se placa 30 eura.

Darko
14 godina
DarkoKwon kaže...
TastetheRambo kaže...

DotA 2 nema nikakvih solo liga gdje igras sa iskusnim igracima. Tako da sam ja prestao igrati dotu 2, jer je prepuna nubova, izgubio sam sav moral, mozda se vratim kasnije, ko ce ga znati.

Cakija_ST kaže...
damian123 kaže...

Ostavljas los utisak covjeku, moras mu navesti da ce igra biti free, samo trenutno dok je u beta fazi se placa 30 eura.

My bad da igra ce bit f2p kad izadje sry

17 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
TastetheRambo kaže...

Pa jbt, nije dota 1v1 igra. Rjesi si neki tim pa igrajte lige ko i svi ostali koji žele igrati dotu na nekom višem levelu.

WaterCooled
14 godina
Dota 2
imam dotu 2 na steamu, ali mi se ne svida pa je mjenjan za nesto :)
LoL EUW: Pomahn1taly
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2
dali je mozda neko voljan se mijenati dotu 2 betu za diablo 3 acc jer diablo 3 vise ne igram pa zato javite se na pm.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Guest pass ili? {#}

14 godina
odjavljen
Kada sam rekao solo liga, znaci liga u kojoj mogu igrati sa random igracima, ali koji su dobri. Nisam mislio na 1v1, vec na ligu u kojoj nemoras imati svoj team da bi igrao.
Darko
17 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Kada sam rekao solo liga, znaci liga u kojoj mogu igrati sa random igracima, ali koji su dobri. Nisam mislio na 1v1, vec na ligu u kojoj nemoras imati svoj team da bi igrao.

Dobro da to očekuješ od igre koja još nije službeno ni izašla i u kojoj je matchmaking i levelanje proradilo tek prije par tjedana...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan
Dota 2

Dajem dota 2 beta key u zamjenu za Counter Strike Global Offensive beta key

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

Ako tko im dotu 2 key ili kao gift nek me pm-a.Mogu ponudit neku igru sa steama za nju.NE ZELIM GOTOV ACCOUNT!

The king is back!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Ima li ko Dotu 2 invite, mogao bih ponuditi nešto zanimljivo, slobodno bacite ponude na PP ako imate.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice