Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.959.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Dota 2

ljudi , jel vam radi dota?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

ne

0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

ima neka ekipa koja traži igrača ili igra 4fun , ili bilo tko je voljan igrati , pošaljite mi pm da vas dodam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

4 Leavera, pa je*em ti community :(

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 13:36 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Dota 2
BannedOnThisForum kaže...

Strpi se i nastaviti igrati. Dojma sam da se takvi s vremenom isfiltriraju. I da, nemoj igrati All Pick. To im je gnjezdo. :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Strpi se i nastaviti igrati. Dojma sam da se takvi s vremenom isfiltriraju. I da, nemoj igrati All Pick. To im je gnjezdo. :)

Hvala na preporuci, znači da se klonim all picka :D

13 godina
protjeran
Dota 2

Ljudii,evo ovako. ja vec jako dugo igram LoL , i neki lik mi je haxao acc tako da ga vise nemam.. iskreno, zbog njega pun mi je k*rac tog je*enog lol-a i svih tih je*enih haxora.. vise nemozes ni posteno igrat , bas ono uzivat u igri a da ti neko ne haxa. zbog toga sam odlucio preci na dotu2. po sugestijama i po videima na yt, zakljucio sam da je jako dobra i privlacna igra,zato bi ju zelio isprobati. dotu2betu vec imam,i igrao sam je ,al to nije neki gust. Zato bih molio neku DOBRU DUŠU,da mi da KEY da mogu napokon poceti igrat DOTU2.
bTW Spreman sam dati COD4 original,u zamjenu za key-eve od nekih igrica.

Zato PM fast, plss !! Hvala vaam! :DD

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

S KEY-OM? DAM TI ORGINAL COD4 :D

17 godina
neaktivan
Dota 2

Ja sam jučer igrao 3v5. U prvih 5 minuta mom timu otišla 2 igrača -.-, normalno izgubili. Što više igram, to mi se čini da je Murphy bio u pravu. Uvijek u mom timu leaveri i neki solo igrači -.- 

Why so serious?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kepy kaže...

Ljudii,evo ovako. ja vec jako dugo igram LoL , i neki lik mi je haxao acc tako da ga vise nemam.. iskreno, zbog njega pun mi je k*rac tog je*enog lol-a i svih tih je*enih haxora.. vise nemozes ni posteno igrat , bas ono uzivat u igri a da ti neko ne haxa. zbog toga sam odlucio preci na dotu2. po sugestijama i po videima na yt, zakljucio sam da je jako dobra i privlacna igra,zato bi ju zelio isprobati. dotu2betu vec imam,i igrao sam je ,al to nije neki gust. Zato bih molio neku DOBRU DUŠU,da mi da KEY da mogu napokon poceti igrat DOTU2.
bTW Spreman sam dati COD4 original,u zamjenu za key-eve od nekih igrica.

Zato PM fast, plss !! Hvala vaam! :DD

Dota 2 će biti free.

13 godina
protjeran

OD KUDA TI TOO??

13 godina
protjeran
KAKO ZNAS?
13 godina
Dota 2

Evo, izvolis:

http://blog.dota2.com/2012/06/introducing-the-dota-store/

Citiram:

"Today we’re announcing that Dota 2 will be free to play, and contain an in-game store where you’ll be able to buy fancy gear to customize your heroes."

• Dota 2 will not be a pay-to-win game. All the items in the store are cosmetic, and don’t affect gameplay.
  • All of the heroes will be available free of charge. We believe restricting player access to heroes could be destructive to game design, so it’s something we plan to avoid.

PS

Mores iskljucit caps lock

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 16:17 (chipina).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Na službenim forumima od Dote 2 likovi prodavaju key-ev po 5$ tako da je to odlična ponuda i jako je jeftino....

Programer,web developer

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Dota 2

Molin vas ko Isusa ako nekon netriba Dota2 key pa da mi da <3

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 17:06 (dynnotoze).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dynnotoze kaže...

Nisam baš religiozan.

13 godina
protjeran

nisan ni ja al cisto reda radi haha

btw. imam LoL account lvl 30 sa puno skinova ako je neko spreman za to se mjenjat!

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 18:04 (dynnotoze).
16 godina
dynnotoze kaže...

baš sam ti želio poslat key ali jbg... antiteist sam

13 godina
protjeran
acca kaže...
dynnotoze kaže...

baš sam ti želio poslat key ali jbg... antiteist sam

nisan ni ja vjernik, ajde daj ne jebi hahah

14 godina
neaktivan
F.A.Q kaže...
dali je mozda neko voljan se mijenati dotu 2 betu za diablo 3 acc jer diablo 3 vise ne igram pa zato javite se na pm.

Regan prije 2 tjedna 1 post, seem's legit.

Bf3 id: Ask_Taylor
15 godina
Dota 2

dota 2 invite = 30€

tako meni pise u onim paketima kada udjem u igru. uz to se dobije 3 set.a za 3 heroja. nemam pojma kakva je to sada politika.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

dota 2 invite = 30€

tako meni pise u onim paketima kada udjem u igru. uz to se dobije 3 set.a za 3 heroja. nemam pojma kakva je to sada politika.

Ukratko serverska infrastruktura namjenjena za igranje Dote 2 nema još dovoljno kapaciteta. Bar ne toliko da bi mogla podnijeti očekivanu navalu igrača kad igra jednom službeno izađe i postane Free2Play.

Pa budući da Dotu više ni ne smatraju betom, uveden je Dota 2 Invite. S njim oni koji baš žele dobe pristup igri odmah i još uz to dobivaju iteme i curriera u vrijednosti 15-20€. A  svi ostali ništa ne gube jer ionako moraju čekati do službenog izaska ili si nabaviti invite besplatno.

15 godina
Dota 2

mislis da ce biti restart statsa nakon sto igra sluzbeno izadje?

/edit

hmhm

This was posted on Dota 2 FAQ: "We don't really think of Dota 2 as a beta, but we also aren't ready for everyone to show up and start playing just yet. We are constantly updating the game with new heroes, bug fixes, and new features. None of the items you purchase or the progress you make will be lost or reset once the game is available for everyone."

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 14:38 (smiglcro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Kao što si i naveo u citatu, ne će se ništa brisati. Zato je vjerojatno i taj invite došao otprilike u isto vrijeme kad je proradio sustav levelanja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 15:23 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Trebaju stavit da se uračunaju svi winovi i loseovi od prije u lvl, mislim ono lik ima 30 wnova i lvl 6 a ja sa 150 winova lvl 4 još xd.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

nudim path of exile acc za dota 2 acc

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Može li ko dati key od dote bio bih zahvalan nemam ništa zauzvrat  a mogu dati org key od cod 4 samo je banan na nekim serverima !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vrelo kaže...

Može li ko dati key od dote bio bih zahvalan nemam ništa zauzvrat  a mogu dati org key od cod 4 samo je banan na nekim serverima !

Invite košta 30 eura.

13 godina
protjeran
Vrelo kaže...

Invite košta 30 eura.

Haha invite se prodaje po 10 eura.O kakvih 30 eura ti pricas

The king is back!
13 godina
Masterpiece kaže...
Vrelo kaže...

Invite košta 30 eura.

Haha invite se prodaje po 10 eura.O kakvih 30 eura ti pricas

u Doti 2 mozes kupit invite za 30eura s tim da imaš 3 cijela heroja popunjena skinovima...i to je to :D

d4rkd3atH
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice